Jag har gått på en tagg...

Att allt är som en "Dans på rosor", har jag nu gått på ett tagg..
Jag kan med ärlighet säga att ha barn vissa gånger är JOBBIGT.

Min lilla tös är Verkligen i en växperiod just nu. Och varje dag mellan 19:00 - 00:00 så Vägrar hon sova. Och vill bara äta, äta och äta. Jag har provat att ge ersättning. Första gången funkade det, nu vägrar hon ta flaskan. Jag vet att hon är såhär för när hon har växt klart denna växpersiod så ska hon ha tillräkligt med mat då. Och en del utav det hela kan även vara för att hon bara vill "snutta", inte snutta för att ha napp utan bara smått (eller hur man nu ska förklara det)

Jag ringde ner till BVC idag och frågade om de fanns något att göra. Hon kunde tyvärr inte säga något som skulle kunna hjälpa. Men hon sa att vi skulle hålla "kontakt" och se hur det går då hon även vet jag är själv.
Det är det som är bra med bvc, dom ser ju även in i mammas situation.
För att man inte ska tappa hoppet, att tycka de bli så jobbigt att man (Finns i vissa fall) slutar att ta hand om barnet osv osv..

Och ja som sagt. Jag är ju själv med henne. På dagarna är det inget fara alls, då har jag verkligen kämpar-glöden i mig och Jag-ska-inte-ge-upp-glöden. Men när de väl blir kväll och hon blir såhär så försvinner tålamodet. Även om hon skriker men att Jag känner att de bara är SÅ jobbigt så kan jag inte göra något. För hon känner av att jag är "stressad" och då går de inte bra för någon utav oss 2.
Som nyss, hon åt och somnade efter någon sekund så ville hon ha mat igen jag gick dit och efter ett tag tyckte jag att ALLT va så jobbigt. (T.om tårarna kom och jag ska vara ärlig).. Jag gick ut ur rummet och satte mig här vid datorn och gick ut och rökte. När jag gick in igen så hade hon somnat.

Men... Jag ska inte ge upp!!! De är ju inte ammningen de är "fel" på. Ammningen funkar ju SÅÅÅÅÅÅ bra och jag är överlycklig för det. Jag vet att detta är "tillfälligt" och att de kommer ALLTID vara till och från.


Hur många taggar jag/vi kommer att gå på så älskar jag dig sååå otroligt mycket. 

Måste bara..

Jag kan lova i vilken blogg jag än går in i står det NÅGOT om ungamammor.
GUD va folk har hackat upp sig på det. Vad spelar de för roll? Låt vem som helst bli mamma om dom vill de, de är väl isf deras ensak?!

Men det jag HATAR är att folket sätter "ungamammor i ett fack". Varför ? Vad har VI, UNGAMAMMOR som får barnet att må sämre. De är JUST ungamammor också. Dom som är äldre är bättre mammor osv.. I vilken värld lever dom som säger så Igentligen i?!

Visst jag kan hålla med om att ett fast jobb skulle vara bra Innan barnet kom. Men vem har sagt att man inte kan FÅ ett jobb efter ungen är född?! Vad gör de som är så negativt? Om man Vill, kämpar för en bra framtid så är de väl ok?!
Det jag INTE kan acceptera är mammor som Inte vill jobba, som tycker att de är så skönt att leva på soc och bara går hemma om dagarna. Dom mammorna som INTe kan ta hand om sitt barn.

ÖPPNA ÖGONEN!!!! Tex, förra inlägget om det HEMSKA föräldrarna som lämnade sitt barn helt själv i 8 dagar. Dom va 25+ är då dom bättre för dom tillhör inte "ungamammor" kategorin?!

1 sak till!!!!!!
Varför ALLTID klaga på just mamman??? Man är faktist 2 på att göra barnet! En kille som inte andvänder kondom, vet ju att de finns en chans att de blir ett barn. Eller ska man börja ge ut sexuallkunskap på gymnasiumet?? Bara för att tjejen VÄGRAR att dom ska skrapa bort det som hade börjat att bli något, så är tjejen helt dum i huvudet och egoistisk?? ÄNDVÄND KONDOM OM NI (killar) INTE VILL HA BARN!
"Bådas lust - Bådas ansvar"


God natt

Inga ord kan beskriva... =(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1902730.ab

Jag är helt jävla stum. HUR FAN KAN MAN???????!

"Babyn lämnades hemma hos föräldrarna den fjärde februari, sittande i sin barnstol. Han hittades åtta dagar senare, sittande på samma vis. Då var han död.

Barnstolen var placerad i barnsängen."


I 8 hela jävla dagar.. Inte ens bytt blöja, gett han mat ingeting på över 1 vecka, hur kan man???????!
"spelade dataspel, kollade på video, åt och slappade i åtta dagar. "
Att höra sin egen son i barnstolen i sängen skrika i över 1 vecka. Han skriker för sitt liv. Heeeeelt JÄÄÄÄÄVLA sjukt. Jag mår dåligt när jag läser sånt. Man önskar att man va där och kunde ta bebisen och ge han ett liv som han va värd att få.
Tänk hur bebisen mådde, helt fastspänd på samma ställning i över 1 vecka....

Inga ord kan beskriva.... Dom där jävla föräldrarna borde man sätta i en "vuxen"stol, fastspänd, utan mat eller dricka och dö.. Inte ens de kan lindra va dom ha gjort.. USCH!!! ='(


Haha (??)

?? om Går fort

DIN BILDDAGBOK !
Hur kan du ha Nellie i alkoholsmiljö? !
Där folk dricker.


Hur kommer de sig att de alltid är någon anonym jävel som kommenterar sånt?! Varför inte stå för att du är du?! OCH... Varför skulle jag inte få ha Nellie där folk dricker? De va ju inte direkt någon rave-fest eller hur? De va jag + 6 personer som satt hos min syrra och UMGICKS och dom drack. Så du menar att dina föräldrar är DÅLIGA FÖRÄLDRAR då dom tar något alkohol-haltiga-drycket till maten? -Du är ju då "där folk dricker."
Hur kan Nellie ta skada utav de?
Du vet att man inte alltid behöver dricka för att bli ful. Eller vad vet jag, kanske dricker du för att enbart bli full?!


Går fort

De sägs att tiden går fort när man ha roligt, så sant så!

I fredags va vi med Linda och Elina. Vi hälsade på Stuff och Neo och åt pizza. Sen gick jag,Nellie, Linda och Elina ner till tatuerings studion Mad ink för vi skulle träffa Lindas vänner. Vi va där ett bra tag. När vi sen gick hem så gick jag förbi Stuff och Neo.

(Elina och Nellie... Neo och jag)


I lödags så gick jag, Linda, Maskan och barnen upp till Emmelie och åt tårta och grattade Emmelie. Linda och Elina gick hem rätt fort medansd jag och Maskan va där uppe med resten av folket till runt 5.

Idag gick jag, Linda och barnen hem till min mamma för jag skulle skriva ut papper till inbjudningskortet för dopet. Efter vi hade varit hos min mamma gick vi till Maxi och sen till Donken. Efter det va de meningen att vi skulle baka muffins men sååå trötta som vi va så gick vi hem och skulle vila. De drömmen kom dock inte i uppfyllelse :D Då Nellie ville vara vaken. Men inte klagar jag på de. Efter ett tag blev jag uttråkad och mer piggare så jag gick hem till Linda och hon bakade muffins... Muffisarna blev LITE missbildade, men ACK så goda dom är ändå :D

Nellie är Jätte stark i nacken :D Man kan nu "flyga flygplan" med henne :DImorgon ska jag KANSKE till M-Huset. Jag har inte så massa massa pengar, men ändå så kommer jag ångra om jag inte köper dom döskalle kläderna till Nellie.
På tisdag är det blomstra.
På torsdag ska jag upp till Emmelie för att fira Maskan. Jag HOPPAS att jag hinner få saken jag har beställt som jag ska ge henne :)
Jag hoppas även att jag får hem korten denna vecka, för isf så skickar jag inbjudnings korten i veckan.


Dålig.

Gud vad jag är dålig på att uppdatera min blogg har jag kommit på, iaf efter att ex antal personer "klagar" på att jag måste skriva oftare :D haha!
Men de händer inte så mycket om dagarna, inte så värst mycket "woho" som jag kan skriva om.

Idag har jag, Malin, Kevin och Maskan käkat frukost hemma hos mig. Frukosten blir godare med ett bra sällskap. Sen efter frukosten så gick vi ner på stan, Malin skulle klaga till tatuerings studion för att de inte hade tatuerat så som hennes skiss va. Men det blev lätt fixat och hon fick en ny tid som personen skulle fixa till den gratis. Sen sprang vi runt lite på stan. Malin och Kevin gick tyvärr hem tidigare för lilla Kevin hade myror i brallan. Efter dom gick så köpte jag och Maskan present till Emmelie, kuvert och Maskan köpa en försenad födelsedags present till mig (TAAAACK GUMMAN<3) sen tjockade vi oss på ett fik.

Nu har jag ett datum när dopet blir. Nu väntar jag bara på bilderna jag har framkallat som jag ska ha på inbjudningskorten och sen måste förbi mamma för att skriva ut texten. Sen när har de så är det bara att sätta sig och fixa med inbjudningskorten och sen blir dom skickade :D KUL!!!!! Längtar SÅÅÅ mycket till dopet :)
Syster Jenny (?), Syster Elin och hennes man Jimmy ska vara gudföräldrar åt Nellie.

Man märker verkligen hur stor Nellie har blivit på sättet. Hon är vaken Jätte mycket, allt mer medveten. När man tex går förbi henne på golvet så kollar hon efter en. Hon ler HELA tiden :D Och man kan även sätta henne i knät och bara hålla i magen och hon håller upp huvudet ett BRA tag. Så riktigt riktigt stark är hon :D


Det är massa som händer just nu :)
På lördag så ska vi till Emmelie och fira henne.
Nästa vecka kommer Jessica till Enköping.
Veckan efter de så börjar föräldrargruppen.
Och veckan efter det ska vi till Ullared :D
Oooch sen den 26 April är det DOP! :D

Prat & leende :D

Filmade när Nellie ligger och pratar och ler en massa :D

Ammning och ersättning.....

Nu förstår jag verkligen folk som slutar att amma. Igår åt hon 3-5 ggr på under 3 timmar och blev ändå inte mätt. Tålamodet sjönk, och blev själv irreterad och grinig. FÖRSTA gången jag bara ville lägga mig i sovrummet, ta en kudde över huvudet och drömma mig bort.. Men med mycket om och med så gav jag henne ersättning. När hon låg i famnen och drack ur nappflaskan så kom det tårar, jag vill INTE ge henne ersättning. Jag vill att ammningen ska funka.


Sen idag så har jag snackat med andra mammor som berättat att de också fick ge ersättning då och då de första månaderna men sen ammade hela tiden. De gav mig mer hopp. Jag pratade även med mamma som sa att de är så till och från då dom är i väx-perioden men att jag inte ska ersätta en måltid med ersättning, utan att amma som vanligt och när jag märker att de inte mättar så ska jag ge ersättning.
Jag ska KÄMPA allt va jag kan, för min lille tjej skull.


Nu ska jag laga lite mat, sen sätta mig och pilla med syrrans tatueringen (ELIN - Jag har fått en HELT ny ide på din tatuering:D) sen mellan allt de och efteråt så ska jag gosa med dottern min

Helgen och mer..

I helgen så va jag och lill-tjejen i Sthlm, vi hälsade på i syrran och hennes man nya lägenhet. De har renoverat lägenheten från topp till tå, de va SÅ snyggt! Vi gjorde inte så mycket, vi åkte runt, åt gott(som vanligt) och bara tog de lungt. Riktigt Nice helg!

Jag badade i syrrans jacuzzi, vääärsta lyxen :)

Nellies pappa kom och hämtade oss och de va meningen att vi skulle hälsa på hans syrra över dagen idag, men när han slog in vägen på GPRS:en så insåg han att de låg LITE långt ifrån. Och skulle bli riktigt sent hem sen. TACK OCH LOV! :D haha hatar att träffa nytt folk.

Imorgon så blir det BVC för oss. Jag undrar hur mycket hon väger och hur lång hon är :D Ska bli spännande, förmodligen så kommer jag bli chockad. De va ändå 3 veckor sen jag va där sist.

De är mycket jag längtar tills just nu, sånt som får mig att pirra i magen av GLAD-HET! :D
1a, Slutet av mars/början av april då Babysimmet börjar :D
2a, 14:e mars då vi ska till Ullared, WOOOOHOO!
3e, Få en hel 2a jag har sökt till.
4e, Fixa och dona inför dopet och ha ett datum att just DEN dagen är det dop:D

Så...

(inlägget ifrån igår kväll/natt. Men blogg.se funkade inte så de publicerade inte)

Nu så sover lill-tjejen och jag passar då på att skriva några rader här.

Iförrigår så hade Nellie sin första skrika non-stop dag. Gud va jobbigt de va! Jag la henne ner, för mat hade hon fått, ny blöja hade hon osv så de va inte så mycket mer jag kunde göra. Men ändå så kunde jag inte slappna av, man kännde sig stressad. Hon blev ju allt tröttare och tröttare men skrek ändå, så till slut va de av ren trötthet och fann inte ron till att somna. Men fast hon skrek så mycket så somnade hon den tiden hon brukar att somna.

Igår så sov hon hela dage, inte så konstigt då hon "tar igen" efter dagen innan.
Så imorse vaknade hon kl 5 på morgonen och tyckte att vi skulle gå upp. Lika pigg på det som hon va, va man inte direkt. Men jag bestämde mig att gå upp och lägga oss i soffan, så hon kunde vara vaken och jag kunde kolla på film.

Efter 2 timmar!! Somnade både hon och jag. Så idag har jag terrat henne till max. För att hon ska hålla sig vaken så hon får sina "rutiner" igen. Lyckades gjorde jag ;)

Idag hämtade jag ut tigern från posten. OCH DEN ÄR JU BARA FÖR SÖT! :D


Imorgon blir det Stockholm för våran del. De ska bli riktigt kul. Lite läskigt också, för de är första gången hon och jag sover borta. Men jag hoppas att allt går bra med henne. För även om barn skriker osv så känner man sig mer stressad när man inte är på "hemmaplan"

Blogg

Haha, jag är inte världens bästa på att skriva blogg :D Men jag skriver mer när jag kommer hem då jag har bilder och allt

Lördagen

Idag när jag och Nellie vaknade så visste jag inte vad jag skulle göra idag. Så jag skickade ett tycka-synd-om-sig-själv-sms till mamma. Eller rätta sagt det jag skrev va: "Hej mamma! Vad ska ni göra idag? Jag och Nellie har ingeting att göra =(" haha.. Så hon ringde upp och sa att de skulle ner på stan och frågade om vi ville komma ner. Och de gjorde vi. Mamma skulle köpa några fler fiskar. Sen åt vi lite. Sen Trodde jag att jag skulle gå hem, men då frågade mamma om vi ville följa med upp till dem. Självklart följde vi på :)
Under den tiden på stan så sov Nellie bara då hon va i vagnen. Som va ner på stan, sen från stan hem till mamma.

Kom hem till mamma runt 15 och gick hem sen runt 19. På vägen hem så gick jag en omväg och stannade förbi Enögla för att träffa Frida och hennes SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA vovve- Nellie :) Vi gick hem till mig och MIN Nellie fick massa fina kläder och ett JÄTTE JÄTTE sött halsband som va en elefant på.

Under den tiden så sov Nellie från mamma hem till mig. Så Nellie va RIKTIGT grinig. Man såg typ på henne att hon bara ville sova, men hon hittade ingen "ro" att somna. Men jag bestämmde mig att kolla på Bee movie så jag la mig själv i soffan och henne skrikande brevid så efter ett tag somnade hon också. Och sover än.

Men förutom att Nellie va trött så va dagen en bra dag! Tiden bara flög iväg, jag glömde bort tvätt-tiden för ANDRA gången och båda gångerna har jag varit hos mamma :D

image61

Fredagen!

Denna dagen började med att jag och Nellie vaknade hos Jenny. Pga att igår så stängde de av all värme i lägenheterna för att de skulle fixa med det. Tydligen så är det bara inte jag som har klagat på att de BARA är 16 grader i lägenheten!! De stängde av värmen istortsätt hela dagen och då skulle de vara svin kallt att sova här, så vi sov hos syrran.
Sen runt 1 så åkte vi ner till Familjerätten, då jag och Nellies pappa skulle skriva på papper angående att de är han som är pappan för att vi inte är gifta.
När vi va klara där så åkte vi upp till syrran igen. Nellie och jag somnade istortsätt direkt när vi kom dit och vaknade upp runt 6. Syrran som redan va vaken hade lagat mat så maten va precis färdig när vi vaknade. Vilken tur man kan ha ibland :D
Ett tag efter maten så badade Jag, Nellie och Neo i badkaret. Mysigt :D Lite svårt bara då Neo också ville sitta i knät där Nellie låg :D hehe!!!Vi kom hem för nån timma sen och jag nattade Nellie direkt. Sen dess har jag hunnit med att slappa framför datorn, vikt ALL tvätt + rensat ut Nellies alla kläder i stl-50 och rensat ut kläder som jag vet att hon inte kommer att andvända, diskat och plockat undan i vardagsrummet. Så nu ser det hyffsat ut här hemma igen :D

Jag LÄNGTAR tills nästa helg. Då Nellie ska åka tåg för allra första gången :D Vi ska nämligen till Stockholm och hälsa på min syrra, vi ska gå på loppis. KUL!! :D