Soc j*vlar & Tradera!

Fy fan va sur jag är på soc, jag lämnade in mina papper till dem för nån vecka sen. Samma dag som Jenny gjorde det. Hon fick pengarna igår, jag har inte fått mina än.. Eller rent ut sakt. Pengar kommer jag inte få utav dem för jag får tillräkligt nu när jag är mammaledig osv osv.. Men de vill ändå veta va man får, vad hyran ligger på och lite så. Man får papperna hem sen oom vad de har lagt som beslutmedelande, som denna gång. Inga pengar.. Sammtdigt jag får papperna hem så får jag även hyesavin jag måste ha för att betala hyran.. Som är sista dagen imorgon! GAAAH!!
Får väl ta och ringa Akelius imorgon och säga att de blir en försenad betald hyra denna månad.. I HATE IT!

ÅH jag nördade mig på tradera idag, iaf de sista minuterna innan aktionen gick ur :D hehe men det lönade sig för jag VANN! Jag är sååååå glad! :D Och nu längtar jag till jag får hem den.

(Bilden är tagen ifrån tradera.
Klicka för större bild.)


Igår när jag snackade med min favorit (Sanna) på msn. Så sa hon att jag verkar mycket gladare nu efter Nellie kom än innan. När jag träffade Sabby idag så berättade hon att hon pratade med sin mamma igår och hon undrade hur de gick för mig och undrade om jag klarade av Nellie när jag är ensamstående, de pratade en massa. Bara gott!! Att Hennes mamma som jag knapt har träffat säger att hon Viste att jag skulle klara de, för att jag aldrig har tänk Bara på mig själv osv..
Det känns bra att folk säger så och även märker av hur jag är. För jag själv känner verkligen. Efter Nellie kom så har allt blivit anorlunda.
De jag köper, allt jag gör är För henne. Och allt jag gör för henne blir jag SÅ glad över.
Jag pratar med min mamma istortsätt varje dag.
Jag skippar skit snacket och umgås med folk JAG vill osv..

Mitt liv kan inte bli bättre än va det är nu...

Allt tack vare dig hjärtat!!

Babysim.

Dagarna bara rusar förbi.Kom precis hem, och vad hinner man göra?! Surfa lite och sen sova.
Idag har jag varit hemma hos syrran hela tiden. Snackade lite skit med folket som va där och lite så.

Jag ringde även till Korpen idag. Skulle kolla om de hade platser kvar i babysim i kursen som startar i slutet av mars/början av april. Och de hade dem! Så idag har jag och Nellie skrivit in oss på babysim!! SÅÅÅÅÅ ROLIGT! Vill att det ska vara NU babysimmet började. Jag älskar vatten och det ska även min lilla tjej också göra :D

Jag har börjat att funderat på dop för lille Nellie. De blir ju inte NU NU NU. Men jag vill vara ute i god tid. Och jag måste först tänka på ekonomin och va den tillåter, sen blir det mer "offentligt". Jag vet iaf hur dop-inbjudan kommer att se ut och hur en tårta kommer att se ut.

Önskar att man hade mer pengar och kunde göra allt man ville. Men jag ska spara pengar. De behövs kan jag lova!

1 månad.

Idag är Nellie redan 1 månad gammal, jag kan inte fatta det. Att denna underbara lilla tös bara har funnits till/mitt liv i 1 månad. När jag tittar på henne så kan jag inte förstå, vad gjorde jag innan hon kom? Hur kunde jag vara hel som person? På en månad har de hänt mycket. Hon blev förskyld, bytt till en storlek större i kläder, fick tårar och log för allra första gången.
Hon har förändrat hela mitt liv, men jag ångrar ingeting! Inte ens för en sekund.
Hon har fått mig att ändra åsikter om saker, fått mig att vilja mer. Bara för hennes skull!

Lite saker ni kanske inte visste:
 • Nellie hade en tvilling. Min kropp stötte ifrån hennes tvilling början av grav-tiden

 • Under grav-tiden lyssnade jag på Lisa Nilsson - Handens Fem Fingrar minst 1 gång om dan. Idag får jag glädje tårar när jag lyssnar på den låten. Vill ha låten på dopet (när det kommer), men jag VET att jag kommer att gråta.

 • Jag känner mig tryggare när hon skriker än när hon är tyst. För när hon skriker så hör jag att hon lever. • Inga ord kan beskriva min kärlek till dig.
  Mamma älskar dig överallt annat!!!

  Anorlunda

  Har suttit och gjort om min blogg. Finare nu än förr??
  Kameran som är under varje inlägg, innan datumet och tiden för inlägget. Den kan man trycka på så kommer man till min bilddagbok:)


  Tråk fredag!

  Denna fredagen är verkligen tråkig. Det är ju löningshelg + Petter på joar så alla vännerna är ute idag. =/
  Idag har jag hämtat ut mina skor som min mamma beställde :D Dom är riktigt riktigt fina.

  Jag bor ju en i en 2a med kockvrå just nu, men jag har funderat starkt på att flytta till en 2a med kök. För Nellies skull. För när hon börjar bli större så är det lättare att göra mat rutinerna i ett riktigt kök och så har hon även ett helt vardagsrum att leka i. Ska bli så ROLIGT att flytta till något nytt. Att få inreda allt från början igen. Så det blir ett fint hem för mig och tösen. Ska försöka att spara pengar till möbler då/när/om jag flyttar och om jag måste betala för något som har "förstörts" i denna lägenhet.


  Veckan..

  En till vecka som har rusat förbi bara sådär. Jag har faktist tänkt att jag ska skriva blogg-inlägg oftare men det har inte blivit av:D hehe De som har hänt i veckan: I måndags testade jag mina jeans, som är LITE håliga. Dom va även jobbiga innan grav-tiden att få på, även innan fick jag lägga mig på rygg för att få på knappen.Och dem fick jag på mig! Så jag kan ha precis ALLA kläder som jag kunde innan. Okej, vissa linnen är lite jobbiga då brösten är inte desamma. :D

  Jag lyckades att fånga när lill-tjejen håller upp nacken i 30 sek. Så stark!! :D Filmen som bevis.

  I onsdags när Emmelie va här så lade jag Nellie på magen på golvet. Det slutade med att hon senare låg på ryggen :D Lill-tjejen rullade. haha Omedveten, SJÄLVKLART! Men de va lite roligt för jag och Emmelie stod och hejjade på Nellie :D haha när hon låg på sidan så "Nu.... Ne... Nu..." hahah :D


  Sen har man varit med massa vänner och så. På Lördag ska jag till min mamma och fira min lillebror. Min mormor kommer även dit. Sen så följer syrran och hennes man hem till mig och är här tills söndagen :D KUL!!!

  MINA katter =(

  De typ kockar HAT inom mig. Mina katter har varit borta sen i okt. De va ju kattungar och hade inte uttökat sitt "revir" så långt när de va ute. Rent ut sagt, de va bara på gården och lekte. När jag va hemma och de va ute så hörde jag hela tiden plingan på deras halsband, de gick inte in i skogen, de gick inte längre än till bommen. Så vart de än va så HÖRDE jag dem, jag kunde ropa på ett speciellt sätt så SPRANG dom direkt till balkongen.


  Men som sagt, i okt så hörde jag inte plingar längre. Natten innan dom försvan så sov dom hemma hos mig. Allt va precis som vanligt.

  En kompis till mig berättade att hon hade snackat med en snubbe på Ica.
  De kom fram till att HAN har mina katter.
  De han sa va.
  1, Att tjejen va så mager att hon aldrig skulle klara 1 timme till ute.
  2, Han hittade dem på gården MED halsbanden på.
  3, han hade knackat på min dörr men jag hade inte öppnat.

  Från min sida..
  1, Självklart att dom va SMÅ de va ju kattungar!! Mager va dom inte, då dom hade ätit innan de gick ut!
  2, HUR FAN KAN MAN TA HEM KATTER SOM ÄR PÅ EN GÅRD OCH SOM HAR HALSBAND?!
  3, Okej, visst jag kanske inte va hemma. MEN DET STÅR MITT NR I DERAS HALSBAND!!

  Och de gubb fan säger är att OM jag vill ha tillbaka dom så ska JAG betala. Varför ska JAG betala?? När de är HAN som har SNOTT MINA katter!!!!!!!

  De värsta är att de va SÅ länge sen att mina katter känner inte igen mig, eller Nellie. Och Nellie är inte van med katter. Skulle vara LÄTTARE om gubbjäveln inte tog mina katter! För då hade de vant sig vid mig, vant sig vid Nellie och Nellie vid dom.

  GUBB JÄVELN ÄR FAN 40ÅR!!! BÖG FAN!!!
  Hur kan han har ett bra samvete? När han går förbi mig när jag sitter på balkongen och röker och sen går hem till MINA katter... tyvärr vet jag inte hur han ser ut, så jag vet inte vem de är.

  Länge sen...

  De va ett BRA tag sen jag skrev något sist. Men jag har liksom inte tid att skriva varje dag. Jag har alltid något och göra och när jag väl kommer hem så ska Nellie käka inför natten så då går jag också och lägger mig.

  I veckan så har jag hunnit med att storhandla mat inför februari månad, tvätta i tvättstugan, varit nere på stan och handlat kläder till Nellie, varit och hälsat på min mamma och även varit mycket med vännerna. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju ;)
  Jag hittade jätte fina kläder när jag handlade, så pass många fina att jag inte hade råd just då. Så nästa vecka blir de mer shopping utav kläder till lill-tjejen :) Ska även då passa på att köpa fotoalbum som jag glömde att köpa.
  image46
  (De nya kläderna jag köpte åt Nellie)


  Imorse så skulle jag bada i badkaret. Jag gör som jag alltid gör -Ställa in babysittern i badrummet och lägga Nellie där i för att jag ska hålla koll på henne. Men när jag satte på vattnet så kom tanken upp att hon kunde få bada med mig. Hehe satt och funderade ett tag hur de skulle gå till, då de är lite svårt för mig själv att sätta mig ner osv i badkaret med henne i famnen. Så de blev att jag sköt fram babysittern till badkaret och lade mig själv i vattnet och sen bar upp henne. De gick hur bra som helst!!!.... Och sååå mysigt va de! Hon va hur nöjd som helst :)
  image47


  I veckan händer de en del också.
  På tisdag ska jag ner till BVC.
  På torsdag ska jag prata med socialen.
  På fredag kommer syrran och hennes man hit.
  På lördag ska jag till mamma. Min mormor kommer även dit :)

  Glöm inte att titta in på min Bilddagbok, uppdaterar istortsätt varje dag med bilder på min lilla tjej :)

  Chockad & glad!!

  Idag va ju jag och lill tjejen nere på BVC och vägde henne. Hon gick ju inte upp NÅGOT (typ) förra gången.
  När hon föddes: 3390g
  3 dagar gammal: 3250g
  7 dagar gammal: 3515g
  14
  dagar gammal: 3520g
  18 (idag) dagar gammal: 3720g

  Förra gången (då Nellie va 14 dagar gammal) hade jag för mig att hon på BVC sa att Nellie hade gått upp 30g, men de visade sig att det BARA va 5g :O Men de va även den gången hon gjorde hembesök så de kan ju vara fel på den vågen hon andvände då?! TACK OCH LOV!!!!!!! att hon iaf hade gått upp bra idag, för amningen vill jag INTE sluta med och inte heller lägga till ersättning. Jag va så orolig sen förra gången. Inte långt kvar nu tills hon väger 4kg :D Tur att allt ser bra ut.

  Efter BVC så gick vi till syrran och va där, efter ett tag kom M och vi satt och snackade och lite så. Sen drog vi ner på stan för att M skulle hämta nycklarna och sen gick vi och åt. Sen hem till M, sen träffa H, sen hem till syrran igen och kom nästan precis hem :D Så idag har det varit fullt upp.

  (En ihop knöglad Nellie i klänning. Så söt så)

  Före och Efter

  Idag fick jag och Nellie gå upp tidigt. Den tiden hon vaknar första gången under "natten". Snacka om segt! Jag kunde inte somna runt 1 då vi brukar gå och lägga sig. Jag låg och vred ocg vända på  mig, sist jag kollade på klockan va klockan 3 på natten. Så de är inte så konstigt heller att jag är seg. Vi gick upp tidigt bara för att vi ska till BVC kl 9. Hoppas att hon är snällare framöver med tider.


  Mitt hjärta är stark i nacken :)


  Tänkte även ge lite före och efter bilder på hur min mage ser ut nu.

  Magen:

  1v & 3 dagar innan hon kom.. 18 dagar efter hon kom

  Snittet:

  Dagen efter... 18 dagar efter

  Friskare :D

  Lilltjejen har blivit mycket friskare sen igår. SKÖNT!! :D Igår sov hon och även jag typ hela dagen. Idag är jag själv mycket piggare och lillen har varit vaken i ca 1 timma efter varje sömn/måltid :D Hon hostar inte ALLS lika mycket som igår. WOHO! :D
  Fast även om hon har blivit friskare så fick Linda sitta barnvakt ett litet tag idag så jag kunde springa ner till Ica och köpa blöjor och lite sånt.

  Om några dagar får jag kort hem. För 2 dagar sen så framkallade jag över 200st (dubbletter) bilder och förstorade 10 bilder. Vill få pengar, köpa ramar + fotoalbum så jag kan sitta och pilla med korten :D
  Förstorade dessa 4a bilder (bilden under) som jag ska ha ovanför soffan.
  image33  Jimmy - Nästa gång du ska kommentera något, VÅGA stå för dina åsikter och skriv ditt namn! Jag är tyvärr inte dummare än tåget :P
  Och ja, tyck precis va du vill. Kanske är de jag som är störd?! Men vad DU än säger så kommer jag fortfarande tycka att Nellies pappas val han har gjort osv ÄR FEL!


  Sjukling.

  Idag är lill tjejen jätte förskyld. Hon hostar och nyser en massa, och spydde jätte mycket en gång. Gud vad man känner sig hjälplös. Har droppat i koksaltlösning i hennes snok men jag önskar att man kunde göra mer för henne.


  Igår när jag Nellie skrek så såg jag att hon fick tårar, aww! Nu ser hon ju jätte ledsen ut med blöta ögon. Och en till sak, inatt runt 00:10 när hon va vaken och jag satt och pratade med henne så log hon för första gången :D Vadå att hjärtat smälte. :D

  ( puppy eyes:(.... Hjärtats första leende:D )

  Hur ska detta gå?

  Jag undrar verkligen hur allting ska funka med Nellies pappa. Jag orkar verkligen inte med han något mer, och han gör mig irreterad istortsätt varje dag. Han är fan störd.

  Allt började redan samma dag som Nellie föddes.
  De va HAN som sov över 14 timmar den första natten.
  De va jag som blev opererad.
  De va mina värden som sjönk.
  De va jag som inte kunde och FICK inte röra mig ifrån sängen.
  De va Nellie som sket ner både henne och mig under natten.
  De va jag som försökte väcka hennes pappa.
  De han sen sa dagen efter angående att jag va sur för att han inte vaknade va "Jag är människa jag också, jag behöver också sova. De finns ju sköterskor där som finns där för henne"
  Är han stöd eller vad?! Ja visst de fanns sköterskor, men om han nu så skulle sova där så är han nr 1 som ska fixa de!!

  Sen har de bara blivit värre och värre. Varje gång vi har bestämmt något och han kommer i sista sekund med att han inte kan som kommer han ALLTID med dom 3 punkterna.
  1a: Det negativa (Tex: att han inte kan komma)
  2a: Något som han TROR att jag blir glad över (Tex: "Imorgon bjuder jag på mat")
  3e: Något som han tycker att jag ska tycka synd om HAN om (Tex: Han mår inge bra)
  De är alltid dom 3 punkterna, ALLTID!!
  Och så har han lurat mig ett ex antal gånger. Han tror fan att jag är dum i huvudet och inte fattar att han ljuger.

  Varför ska allt vara på hans vilkor? Enligt han får han komma och gå precis som han vill.
  Nellie är INGEN leksak, som man kan leka med när man vill och kasta i lådorna när man har tröttnat!!!! Hon är än människa, DITT BARN! Som alltid kommer att finnas...

  Som inatt så sov Nellie ingeting, jag har knapt inte fått sovit ett skit. När jag sen nyss passade på att sova när hon sov, och han försökte ringa mig. Så blev HAN sur att jag inte svarade. Men när jag förklarade att jag inte har sovit ett skit i natt och att jag passade på att sova nu så tyckte han tydligen ändå att jag skulle svara.
  Idiot varning på han!

  Nu är allt efter MINA vilkor. Jag bestämmer Hur/När/Vart han får träffa henne. Jag orkar inte mer.


  Jag älskar dig hjärtat!
  Du har gjort mamma hel!

  Tiden går så fort, men ändå så känns de så länge sen.

  Idag (klockan är över 12) så är hjärtat 2 veckor gammal. Tiden går så fort men ändå så känns de typ 100 år sen man låg på BB. Man har gjort så mycket under dessa 2 veckor.


  (Rock'n'Roll Bebis)  Nellie: De går hur bra som helst med henne. Hon brukar äta inför natten kl 1 sen vaknar hon mellan 04:00-09:00, beror lite på hur mycket hon har varit vaken under dagen. Sen vaknar hon mellan 09:00-13:00 beror även där när hon vaknade under natten. Så hon vaknar alltså 1 gång under natten. Hennes nacke och hennes blick blir bara allt bättre och bättre. Nacken är jätte jätte stark redan nu, men de beror även också på att de va ju även huvudet hon bara kämpade med när hon låg i magen.
  Hon är underbar mitt hjärta.

  Snittet: Det har läkt sig jätte jätte fint! Och för varje dag som går så känner jag allt mindre och mindre. De gör inte ens ont när jag hostar längre. Jag får bara bära hennes vikt och inget tyngre, jag har varit på väg att bära tyngre innan jag kommer på i sista sekund att jag inte får :) hehe. Så smärta har jag ingen alls.


  Segis dag.

  Idag har varit en riktigt lugn och skön dag.
  När jag vaknade så gick jag till Enögla för att köpa cigg sen har jag tvättat och somnade kl 16:00 då jag kom hem från tvättstugan. Nellie somnade också och sover än :)
  Ska även snart börjar med mat, diska, vika tvätt och sen hoppa in i duschen.
  Snart kommer även L och E förbi, kul kul!


  image33
  39 veckor av oron om du va frisk och undrar hur du såg ut.
  Jag kunde inte ens somna om natten om du inte hade rört dig på hela dagen.
  Att graviteten som är så underbart är nog även den jobbigaste tiden jag har varit med om.
  Men dagen du kom va allt underbart. Du va frisk och du va verkligen de finaste jag hade sätt.
  Nu förstår jag va obeskrivlig lycka och kärlek menas.
  Du är mammas allt, du är mammas HJÄRTA!

  Follow me


  Love this song! :D

  Idag

  Idag har jag inte alls gjort så mycket. Gick till syrran imorse för att hon hade saker jag behövde och de blev att jag stannade där och sen följde med henne till M, och kom hem för nån timma sen. Varit en lugn och skön dag.
  M hjälpte mig att göra Nellies fot-avtryck på ett papper, de gick på andra försöket. Och SÅ sött och så liten fot :) Ville även göra hand-avtryck men vi gav oss inte ens på de för jag vet hur krångligt de är med en liten som bara kniper ihop handen :D

  Woho, snart blir det att ta ett efterlängtat dusch. Har inte fått duschat sen i torsdags då jag va nere hos BVC och de tog bort stifften på magen. Hon lade ju tejp över och de va därför jag inte fick duscha. Men nu så! :D

  Angående förra inlägget om amningen, jag har amningsnapp och även salva och de har blivit mycket mycket bättre! Visst de känns när hon äter men inte lika mycket. Även om man bara vill lägga sig och gråta av smärta, även om man bara vill lägga ner amningen så ska jag bita ihop så länge jag kan. För hennes skull. Jag vet att de blir bättre :)

  image32
  Fem fingrar ska skydda dig
  Ett är månen
  Ett är solen
  Ett är Polstjärnan bakom molnen
  Ett är hopp och ett är tro
  Handens fem fingrar
  Vaggar dig till ro  Aj aj!

  Nu föstår jag folk som väljer att sluta amma tidigt. Ena är världens hack i + mjölkstockning. Jag försöker att bita ihop, men kl 4 på natten så har man inte så jätte stor lust att amma henne. Usch =(

  Dagarna bara rusar iväg, och jag själv hinner inte med. Just därför de blir få inlägg just nu, tyvärr! Men jag försöker så gott jag kan.
  Igår va vi hos min mamma, lill fisen ville inte sova och va vaken från kl 2 till 7. Snacka om att hon sov gott sen när vi väl kom hem =)

  1 vecka gammal

  Idag är hjärtat 1 vecka gammal, tiden går lite för fort :) Men jag kan inte klaga, hon är det bästa som har hänt mig.

  Idag va vi nere på stan och jag köpte kläder till lillen, massa fina nya kläder :) sen gick vi till BVC, de ska igentligen göra ett hembesök den första gången men pga att de skulle kolla på min mage (stifften) så fick jag gå ner. Magen såg jätte bra ut så hon tog bort alla stifft. Vägde även min lilla skit, hon vägde ju 3390g vid födseln sen går dom ju ner lite och i söndags när de vägde henne på bb så vägde hon 3250g och idag vägde hon 3515g haha snacka om en TJOCKIS! :D Men de är ju bara bra att hon går upp.

  (klicka för större bild)
  Så söt hon är mitt hjärta :)


  Hon fick sitt första bad idag också, först tyckte hon om det men inte senare. Men de va även också för hon sov precis innan och vaknade och va jätte hungrig :D


  (klicka för större bilder)

  Första dagen på år 2008

  Idag fick Nellie träffa sin kusin Neo för allra första gången. Ååh Neo är ju bara för söt, kramas och pussas vill han hela tiden. Och så går han runt och säger "bebis" till henne :D När vi skulle käka mat så satt alla och Nellie låg på ett täcke på golvet, så började hon gny lite så säger Neo "bebis" och sträcker ut skeden han hade i handen :D

  Imorgon ska förmodligen bebisens pappa komma hit och träffa Nellie, som han träffade sist när han körde hem mig och henne från BB... =/
  Som de är nu mellan Nellie och hennes pappa så mår jag dåligt utav de. Jag vill inte sätta min egna dotter i den situationen som jag är och alltid varit i. Utan en pappa...


  (klick bara bilder)
  Idag va min älskling en liten leopard :D

  Gott Nytt År!

  image22
  Gott nytt år från mig och Nellie!

  Jag måste först säga TACK till alla som har grattat och skrivit massa fina saker dom senaste dagarna :)
  Nu är år 2007 slut. Detta år har de verkligen hänt typ allt som kunnat att hända, känns de som. Detta år va rent helvete tills slutet närmade sig. How flux så fixade de sig med allt, med vänner osv. 
  Men om några år, då kommer jag se år 2007 som de bästa året NÅGONSIN!..
  Vem kan gissa varför?! :D
  image10Min älskade Nellie kom ju till världenimage10


  (klickbar bild)