Segis + tvätt dag.

Idag har jag och Nellie segat en massa. Vi vaknade runt 9-10 sen runt 12 så somnade både hon och jag i soffan och vaknade sen runt 2-3 :) Skönt att bara sega.
Nellie va även Jätte glad idag, WOOHOO!

Jag vill att Akelius snart ska ringa och säga "Vi har en ledig 2:a här åt dig". Vill flytta, nu!! Vill få upp tavlor och allt..

Imorgon ska jag och Nellie upp till Jenny då även mamma och halvfarsan kommer upp och vi ska fika. Mysigt!
Sen på måndag så åker vi ner till Norrköping :D LÄNGTAR!! Att få träffa Tyra men även min syrra och Liam. Det va såå länge sen man träffade dom (Okej, inte Tyra då det är första gången). Få se hur länge jag stannar. Blir inte allt för länge iaf, för jag är så "hemma kär" :D
Sen på söndagen (6 april) så börjar babysim, SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT!! Undra dock bara hur Nellie kommer vara, för när hon och jag badar här hemma så har vi så varmt som jag har när jag badar själv.

När jag åt idag så satt Nellie brevid mig. Och tänka sig, hon fick smaka lite utav min pasta sås. hehehe såååå söt :) Men första barn-mats-burken får hon på dopet.=) Så fort tiden går alltså. Känns som att hon kom igår, men ändå så känns det som att de va 10000år sen jag låg på BB, helt sjukt.

Ne nu blir det sängen för min del.

Trötter

Idag har jag inte gjort så mycket, varit med Maskan och Linda på morgonen och sen med Jenny och sen bara varit hemma.
Idag har de även varit bättre men ändå "jobbigt" angående Nellie. Hon har inte skrikit lika mycket. Jag undrar va det är för något? Magknip? Växperiod? Ingen aning...

Idag va vi på BVC för att Nellie skulle vaccinera sig, stackarn! Lilla hjärtat skrek till men blev lugn lika fort. Jag som inte Alls är rädd för nålar överhuvudtaget och brukar tycka det är "roligt" att se tex. när de tar blod från mig osv. Men jag kunde verkligen inte kolla när det skulle vaccinera Nellie.


080305 -> 2 1/4m -> 57cm -> 5675g (förra gången hos BVC)
080328 -> 3m -> 59,7cm -> 6135g (Denna gång)
Mammas lilla tjockis <3 :D
Fast IGENTLIGEN så väger hon LITE för mkt för sin längd :D hahaha!!

Irreterad..

Typ den senaste veckan har jag typ hela tiden haft något "hat" inom mig. Blir JÄTTE lätt irreterad, och bara vill skrika ut. Hmm jag har ingen aning om varför?! (Och NEJ det är ingeting med Nellie och göra).. Det känns typ att jag bara vill åka iväg, jag och Nellie och ta nya andetag..
Eller, de kanske har något med att jag inte har fått sovit ut riktigt dom senaste dagarna. I månadags vaknade jag utav väckarklockan för att jag skulle tvätta kl 11, tisdags så va det Blomstra kl 9 men vaknade kl 7 och kunde inte somna om för jag va så spänd hur det gick med Syrran på förlossningen. Igår?! Jag har ingen aning vad jag gjorde igår, men igår va även Nellie jätte gnällig. Hon hade sovit i 1 timma på hela dagen och typ resten bara skrikit så man blir såå trött utav det. Sen idag så halv 8 för att jag skulle till öppna förskolan....
Och sen är det saker som har hänt där imellen som bara fått mig att koka.. Som tex nyss... GAAAAAH!


Sen 2 bilder på Tyra. Hon är ju bara FÖR söt! =)

Stolt Moster<3

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN TYRA!

image117
Idag kl 10:18 fick Nellie en till kusin. Det blev en liten tjej vid namnet Tyra.
Vikt: 3350g
Längd: 48cm

SÅÅÅÅ LITE OCH SÅÅÅÅ SÖT! :D
Nu längtar man ju ÄNU mera till Nellies dop då man får träffa Tyra.

GRATTIS FIA & RONNY TILL DOTTERN.
OCH GRATTIS LIAM TILL LILLASYSTERN! :D

Mammas hjärta..

Min lilla tös har varit en stor gnäll spik idag. hehehe =) Men från ledsen till glad lika fort. Just nu sitter hon i babysittern här brevid, äter på sina fingrar ^^ och pratar när hon får min uppmärksamhet så ler hon en massa. Eller ja, lika fort jag skrev det så blev hon ledsen igen.
Jag funderar stark på att gå in i sovrummet och sätta på någon film och få tösen att somna. Meeen, det är ju måndag SÅ mycket roligt att se på tv:
  • 20:00 So you think you can dan...
  • 21:00 CSI
  • 21:55 100 höjdare - världens sk...
  • 22:55 Lilla Al-Fadji & Co

  • Ska väll försöka att lägga tösen, hoppas att hon somnar..




    Update: WOHO nu sover tösen :D Just nu så har jag lust att skita i tv-tittandet och lägga mig i badkaret.

    Söndag

    Idag va jag och Nellie hos min mamma för att äta påsk middag och få påsk ägg. Nellie fick en klänning+tröja, skallra av mamma och hmm va heter sånt då, "skuggning" av en bild på Nellie som man sätter på väggen. Men jag funderar starkt på att köpa tygtavlor och klistra fast dom där på istället. För att man då kan flytta omkring dem så mycket som man vill.


    Lilltjejen va en liten påsk kärring hos mamma.

    Man kan ALDRIG få nog av pussar :)
    image114

    Man är inte anonym längre :)

    Jag va bara tvungen... Ni som kommenterar anonymt, tyvärr att säga det.. Men ni är inte anonyma längre!
    Bevis:

    image107
    image108


    Och sen kan man se vilka som kollar in en sida..

    image109


    Varför känns det som att just Det ip:adressen passar med "pluppen" på kartan här över?.. Hmmm... Nellies pappa kommer ifrån Botkyrka.. Hmm, Undraaa vem de kan vara (A) :D hehe

    BUSTED!!

    GLAD PÅSK!

    Bättre sent än aldrig ;) Igår funkade inte blogg.se så jag får ladda upp bilden idag istället..
    image106

    Hjärtat!

    Mitt hjärta har börjat att "pratat" såå mycket. Imorse fick hon till ett skratt, men inte "helt".. SÅ SÖTTTT!!

    Till Anonym

    "Du kanske ska lägga ner dödsyxan, förstår honom också om det är så att du är sur som fan när han väl kommer eller pratas vid. även om jag förstår dig ännu mer att du blir sur, det hade jag själv blivit. och killar är alltid dumma i huvudet.
    MEN du visste väl redan kanske innan hur han skulle vara? om han då inte sa att han skulle ställa upp till hundra procent, fast då kanske ni egentligen skulle ha varit tillsammans från första början? du valde väl redan innan att bli ensamstånde när du bestämde dig för att behålla barnet?
    försök att hålla humöret uppe och låt honom komma när han känner för det, du kan höra av dig och fråga
    om han vill komma då eller då, men bli inte arg om han säger nej, tror att du puttar bort honom mer och mer då.(killar är idioter du vet)
    jag är uppväxt utan pappa, föräldrar som bråkar. mamma var alltid arg och det hjälpe aldrig,pappa kom bara mer sällan och sen blev det aldrig. så sluta upp med det.

    han kanske inte var redo att bli pappa, men försöker så gott han kan(okej. skulle väl kanske försöka bättre) om ni inte går ihop så kanske han ska ta någon timme eller två själv med henne, utan dig. gå ut på en promenad eller attdu lämnar av henne i någon timme och sen kommer tillbaka och hämtar lill tjejen.

    det är nog inte så lätt för honom heller, och verkligen inte dig. men killar är as och det har dom alltid vara, och när ett barn kommer till världen så tror jag inte alltid att dom blir bättre".


    VISST, jag kan sluta vara så sur hela tiden. Jag har försökt gång på gång. Men när de väl är något nytt så sumpar han chansen VARJE gång. Är det då lätt att vara glad? Varför ska JAG höra av mig till han för?? De är väl han som ska visa att han vill träffa henne, eller hur?! Jag har för LÄNGE sen get upp hoppet om han. Han började ju knasa redan dag 1. Nu har det snart gått 3 månader. Jag är människa jag också...
    Han sa aldrig att han inte skulle vara me till 100%..

    Varför ska JAG tillåta att han kommer och gå precis som han vill? Ska Nellie bli glad när han kommer (om hon nu lär känna han och veta att det är han som är pappan) och sen blir ledsen och tro att allt är hennes fel att han inte träffar henne på över 1 månad? Tyvärr, jag har själv haft en sån pappa och jag sätter fan inte henne i samma spår. Min pappa kom och gick precis som han ville, åkte till tyskland och kom tillbaka efter några år. Mamma köpte julklappar där det stod "Från pappa" bara för att pappa själv inte ställde upp. Idag är min pappa DÖD för mig. Han är den ända jag kan säga att jag HATAR.
    Om inte han vill vara pappan så kan jag inte göra något , jag kan inte pressa någon att göra saker. Visst behöver Nellie en papparoll, men om Palle nu inte vill vara en pappa på heltid så kan han ju glömma allt helt. Nellie blir inte mindre människa för det. Men jag kommer aldrig göra så hon blir sårad!!!!!!!!!!!

    Hur kan du skriva att han gör så gott han kan? Att det alltid är jag som får höra av mig. När jag väl skäller ut han så kommer han och träffar henne. Han frågar inte hur är det är med henne. Han är inne på msn vaaarje kväll, jag me. Svårt att bara fråga?... Det kan jag tyvärr inte påstå att han gör så gott han kan. För då är han fan värdelös på allt om detta är ansträngande.

    För det första så ammar jag, och jag kan inte/VÄGRAR att lämna Nellie till någon som inte ens kan byta blöja, som inte kan NÅGOT om barn! Om han nu vill lära känna Nellie, så är det ju det omöjligt om han nu ska gå ut och gå med henne. Då kan jag ju lika gärna ge han ett kort där hon sover. ^^

    Korpen

    image105

    Söndagarna mellan den 6 april till 1 juni så kommer jag få gå upp runt 07:00 och ta bussen som går ca 08:30 för att hinna vara framme till 09:00. Segt! Men FAAAAAN va jag längtar!!

    Jag måste fråga någon som kan följa med nongång också (Linda?) för att ta kort. Vill ha detta som ett minne, för mig men speciellt för Nellie.

    Godmorgon!

    Idag gick jag upp 06:45 då min ringklocka började att ringa. Jag har missat 2 tvätt-tider den senaste veckan så jag gick ner till tvättstugan igår och tog den första lediga. Så det fick bli idag kl 7. Nellie är nog segare än va jag är, om jag ska vara ärlig. Fick klä på henne och lägga henne i vagnen när de va dax att beger sig till tvättstugan, nu ligger hon fortfarande kvar i vagnen. Men knorrar till och hon sover inte så djup, men hon har inte klagat än iaf :)

    Igår när jag, Nellie, Linda, Elina och Jenny va uppe hos Jenny så pratade vi lite smått om mat till barn. Tänka sig, Nellie är snart 3månader, och kan snart börja med smak-portioner. Känns så skumt. Visst är hon stor men de känns ändå att jag bara fick henne igår, tiden har gått så fort.

    Jag tror att Nellie kommer att suga på tummen, DOH! :) Jag och Jenny har testat istortsätt alla nappar som finns. Men hon vägrar verkligen att ta napp. Men att ha tummen/handen i munnen duger så bra:D
    Det posetiva med tummen: De har alltid tummen med sig, behöver inte oroa sig för napparna.
    Det Negativa med tummen: De har alltid tummen med sig....
    HAHAHA!!


    Och en film på min söta tös.


    Hur kan man hata någon som Måste vara med ens liv?!

    Jag vill bara skrika ut. Jag orkar verkligen inte!!!! Jag förstår inte vad hans problem är, helt ärligt.

    Jag har sett/hört liknade historier. Det verkar vara en "pappa" sak. Att de struntar i barnet/barnen och det är alltid mammans fel, vad mamman gör osv..


    Vi backar lite, sen 2 månader tillbaka så träffade Nellie hennes pappa då hennes pappa kom BARA för att träffa henne. När 1 månad hade gått så skällde jag ut han, hur han kan strunta i henne osv. Då kom han och träffade henne typ 3ggr sen dess tills nu så har han inte träffat henne.
    Han själv säger att han inte träffar henne för att jag är alltid är så sur osv osv. Om jag nu är det, vad har NELLIE med det att göra? Vad gör jag som inte han kan göra med henne? -Jo att amma, det ÄNDA!!!!! Så... hur kan då helt plötsligt bli mitt fel att han inte kommer att träffa henne?! Ska jag komma till HAN och slicka hans röv för att han ska träffa sin egna dotter? De kommer jag inte göra! Vi kan hata varandra hur mycket som helst, men det är Nellie som ska tas i första hand. Jag har inte bett han att umgås med mig utan med NELLIE. Jag klarar mig utan han, det är INGA problem alls! Men nu är det Nellie, hans DOTTER det handlar om!!

    Och för den delen, är det jävla konstigt att jag är sur? När det va 1 månad sen sist han träffade henne. Ska jag då gå om dagarna och låtsats som om ingenting har hänt? Ska jag vara här och vara jätte glad att hennes pappa som bor 10min (gångväg.. och han har även bil) ifrån oss, inte träffar henne?!


    Han sa till mig idag att han visst kände Nellie.. ?????.. Sen efter de så frågade jag "Jaha, när går Nellie och lägger sig"... -"inte vet jag" fick jag som svar. Är det inte typ LITE dubbelmoral? Hur kan han ens säga att han känner henne? När han har träffat henne 3ggr under 2 månader och hon själv är 2½ månad. Om de va planerat att han skulle ha henne över en natt så skulle han lämna tillbaka henne efter någon timma pga. att han inte vet vad han ska göra = för att han INTE känner henne.

    Tyvärr man lär inte känna Nellie bara för att man läser min blogg.


    Jag sa till han -"Säg helt ärligt". Kan du ens säga att du älskar henne?".. -"Ja, jag älskar henne".. När han sa det, det kockade inom mig. Jag skulle inte bli lika sur om han sa "Ne det kan jag inte".. Samma sak här som där uppe = Hur kan han älska någon han inte känner? Som han bara har träffat någon gång?.. Tror rent ut sagt att han säger att han älskar henne bara för att man "måste" älska sitt barn.


    Om jag fick ändra 1 sak i hela mitt liv så skulle jag önska att jag hade Nellie, precis som hon är nu. Men att hon hade en annan pappa.
    Jag känner ilskan i kroppen när jag ens tänker på han. Att just HAN är hennes pappa, och han beter sig som jag vette fan.


    Undra hur han kommer vara på dopet?! Typ ta henne och bära runt på henne?! Och låtsas vara den "pappan" han inte är, framför sin familj och vänner?
    För man hör ju från vänner som även umgås med han, att det som kommer från hans mun så är han tydligen världens bästa pappa och han gör allt för henne osv osv.. SÅÅÅ patetiskt.


    Detta har nu pågått sen dag 1, så detta är inget nytt. Men faan man tycker ju att människan ska ändra på sig nongång.


    "Det är så synd om dig, ensamstående mamma..." Japp, jag är ensamstående och ung mamma och är STOLT över det. Vad är det för fel med det??? Så synd om mig? Är du helt dum i huvudet eller? Varför ska det vara synd om mig? Det är väl tragiskt att du tycker att det är synd om mig när jag själv inte ens gör det. =)


    Jag vet att du läser, but i dont care!


    Jag önskar att jag kunde säga till han att han ska dra åt helvete och aldrig behöver jag prata eller träffa han. Men jag kan inte, för Nellies skull. Det är HON som far illa. Tycker såååå synd om mitt lilla hjärta. 2½ månad gammal och hennes pappa skiter redan i henne.


    Vad som än händer osv så kommer jag ALDRIG svika henne. Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara utan henne, inte ens över 1 dag. Vad som än händer så vet jag att jag ALLTID kommer ha henne vid min sida, att jag alltid kommer att finnas där för henne. Och att min kärlek för henne kommer alltid att vara störst.

    Vad som än händer så har hon alltid mig och jag har alltid henne.


    HJÄRTAT,DU BETYDER ALLT FÖR MAMMA!!!


    Torsdag

    Dagen bara rusar iväg. Idag har jag varit med Elin och Jenny. Sen gick jag och Jenny hem till mamma, efteråt så köpte jag min nya vagn :D Sen hem till Jenny och åt och nu är jag hemma igen.

    Min förra vagn blev det punka på. Visst skulle jag kunna laga punkat men jag fick punkat pga allt glas som är vid västerlundska. Och självklart ska BVC ligga där, jag kan liksom inte sluta gå till BVC bara för det. Så det fick bli en ny vagn. Men GUD va jag älskar den :D
    Gammla vagnen

    Nya vagnen. Ligg och sitt del


    Nellie insåg för ett tag sen att hon hade händer, och ju mer dagarna går nu så älskar hon att ha dom i munnen =). Så idag la jag leksaker i hennes händer och hon "tuggade" på dem.. haha såååå söööt! :D
     

    Ditt lilla leende, gör det så underbart
    Att få vakna varje dag
    Att få känna hur jag älskar dig

    Godagens!!!

    Det är redan onsdag, gud va tiden har gått fort. Men även så har jag inte gjort alls mycket i helgen. Tagit de lungt för det mesta. Men GUUUD så skönt det är att bara ta det lungt, att ligga i soffan och gosa med Nellie. Det bästa är att man ALDRIG är ensam med lilla Nellie :D

    Igår va jag och Linda och storhandlade mat till mig. Nu är kylen proppad och frysen går de inte in något mer. SÅÅ skönt, behövdes verkligen!!


    Idag fick jag lust att möblera om i vardagsrummet, det känndes så trångt innan. Så jag började men lyckades inte soffan själv så Linda kom förbi och hjälpe till, även med allt annat :D Bilderna gör det inte så rättvist för "hel-heten" men före så va det soffan som delade upp rummet - Vardagsrum/matbord men nu är allt i ett. Så nu kan ställa sig och dansa på golvet :D
    image97

    Helgen




    Jag har varit med Sabby och hennes pojkvän Patrik i helgen. De har varit riktigt roligt!!! Haha alla 3 har samma humor, så även om vi inte gör något spec så blir de roligt ändå. =)
    Vi har varit förbi Patriks brors garage och kikat in hans SNYGGA bil, hållt Patrik och hans kompis sällsskap när de klättrade, åkt runt och druckit en massa te. KUL!!!!!

    Såg även "han", usch snacka om flashback. Man saknar han ibland faktist........

    Jag va även en sväng förbi min granne som fick en liten tös i Onsdags, GRATTIS!!!

    Man märker att Nellie bara växer och växer, hon sover inte alls lika mycke om dagarba. Hon är med, pratar och ler. SÅÅÅÅÅÅ underbart!! <3 Nellie satt i typ 10 sek också. Såå stor hon börjar bli, and i love it!!


    GratisBio



    Nu
    kan man jättelätt få ihop till en biobiljett och gå å se ngn bra film...gratis!
    Eller så kan man få presentkort på Siba, H&M, Guldfynd, Ginza, Åhléns, Stadium och Kicks...

    Det hela går ut på att tjäna ihop poäng till det, det krävs inte många poäng till en biobiljett..

    Du går in på denna länken och blir då värvad av mig och får även extra poäng, du komemr få 50+25 =75poäng gratis! Sedan är det bara att kika runder på sidan, vissa saker får man poäng av bara för man klickar på sidan en gång..kan det bli enklare!
    Tänkte man handla på nätet eller prenumerera på ngt, de har bra erbjudande med tidningar+bra premier!
    Varför inte gå igenom denna sida då, tjäna poäng få bilbiljetter och presentkort samtidigt!

    Går
    ni endast in på sidan och blir medlemmar glöm inte skriva i ulko som har värvat dej för annars får du inte extra poäng!

    R.I.P Danijäl


    Vila i fred Danijäl!

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1961128.ab

    Godmorgon... typ!

    Gud så trött jag är, men ändå så är klockan för mycket för att sova ett tag. =/ Fick ju gå upp tidigt idag för jag hade tid med bvc-läkaren. Jag vet inte riktigt vad han gjorde, för sammtidigt han skulle kolla på Nellie så tog jag fram hälsokortet. Men förmodligen så drar han upp henne i armarna, lägger en hand en bit under henne och sen släpper henne. För att kolla om hon har "skräm-reflexen". Och de vet jag redan sen hon föddes att hon hade :)

    För 3 veckor sen vägde hon 4860g och va 55cm och idag vägde hon 5675g o ch är 57cm. Så min lilla tös är kort och knubbig, De är så bebisar ska vara!! Så mat till henne har jag tydligen tillräkligt :) hahah!


    Nellie har blivit såå stor, och sååå medveten om saker! De är redan svårt att komma ihåg när hon bara va nyfödd och inte ens LOG!! Hon blir jätte sur om hon får ligga ner när hon är vaken, sitta och se allt är det bästa :D
    Hon har redan rullat från mage till rygg typ 3ggr. Men hon gör de liksom inte "nu vill jag ligga på rygg", utan hon rullar när hon försöker titta efter saker som är ovanför henne. Snart så, så vet hon att hon kan rulla. Då kommer hon aldrig ligga på mage :D haha..
    Aww min hjärta<3

    Färdig!!!

    Sååå va tycks gått folk? Bättre?
    Ville ha något ljusare på sidan, de har varit så mörkt ett tag nu :D


    Maskan-- Tänk om jag gillar att slicka ;) hehe Jeavla kuvert som inte ens funkade att slicka, så jag fick limma:)

    DAX att sova... :O Ska upp 07:40 imorgon/idag.. GAAH!:.. Natti Natti

    Bygger om

    Jag håller på att göra en ny blogg layout :)
    Så klaga inte på utseendet :P


    Inbjudningskorten

    Inatt kl 2 så blev ja klar med inbjudningskorten, nu ska jag bara slicka på kuveren och skicka dom :) haha jag ska ALDRIG göra egna kort igen, visst man blir ju glad efteråt för det är sitt eget verk men GUD sååå långt tid det har tagit.
    klippt ut texten, klippt de lila pappret, limmat fast texten, vikt lila pappret, klipt foton, sätta fast fotona med hörn klistemärken och sen skriva på kuveren...
    Så tid har jag iaf lagt ner på dom :)

    (1a, nästan klara.. 2a, alla färdiga)

    (1a, Framsidan 2a, insidan)
    Dax att tvätta

    Går så fort..

    Gud vad tiden går fort... hinner knapt inte med.
    Håller på med inbjudningskorten så jag får skriva mer sen..

    "C" - Varför inte skriva ditt namn? Varför inte våga stå för vem du är?
    Nu är det andra gången du kommenterar min blogg. Om du nu så bara skriver negativa saker, varför kolla in min blogg?!
    "kankse hon har kolik ...sluta rök medans du ammar ska du se d kankse går över"
    1a, om man har rökt under grav-tiden så brukar ungen få kolik inom 3 veckor.
    2a, bebisar har VÄXPERIODER. De va det lillen hade. För 3-4 dagar sen så va denna väx-period över. Nu somnar hon mellan 8-10 på kvällarna och vaknar runt 9 på morgonen.

    Du och ditt tjöt om cigg. Tror du inte jag vet hur dumt det är? Men MITT liv, MINA val...
    Bästa mottot - "Lev ditt eget liv, du ska dö din egen död"