God morgon!!

Jag undrar ens va jag gör vaken nu, kom i säng halv 4. Helt ensam i lägenheten, ingen Tös som väcker en, men ändå så kan man inte sova länge?! hehe typiskt.

Går dagen började med lite folk här hos mig, sen drog vi ner till Joar.
Igår va nog den roligaste party jag har varit med om. =)
Dansa massa massa, blev tom tillsagda. Hahaha!!

Check i out - Jag spydde inte!! Hehe. Är så konstigt att man spyr när man väl dricker, då man inte har gjort de på ca 3år?. Svårt att behärska sig och lära sig gränserna. Men yes box, de vet jag nu =)

skjut mig...

Är såå sjukt jävla trött. Neo fick för sig a tt vakna 06:44. Åååh så pigg man är vid en tidpunkten, typ va åår sen jag gick upp så sjukt tidigt.

så inga roliga blogg inlägg nu

Kusin Vitamin 2


Kusin Vitamin 1



090226

Jag tror verkligen att jag inte sov på någon braställning inatt, har sjuuuukt ont i nacken ner mot ryggen =(

Idag va jag hos M, åkte ner på stan gjorde lite ärende och jag köpte även en kjol + en klänning till tösen. ÖVERLYCKLIG att hon har 86/92, så fiiina kläder de är i den stl :D Sen va de dax att hämta tösen, lite tag efter så kom Neo hit. Då jag frågade syrran igår om jag fick ta han över natten =)
Vi käka mat, badade, lekte (haha jo, leksaker är verkligen överallt). Synd att J inte kom mer formen för då skulle jag och Neo ha bakat morotskaka efter tösen hade somnat =( Men Tösen somnade runt 6 så släckte jag ner, satt på Bolt och tog fram en skål med Cheese Ballz. Sen runt halv 8 så sa jag till Neo att han fick lägga sig ner för att de va dax att sova, även att jag skulle sova. Ca 30 min senare så somnade han..
Så nu sitter man här, 2 sovande barn i lägenhet och de är ju sjukt tyst=(

Morgon dagen är typ planerad.. Känns lite stressigt, 2 barn, städa, duscha osv.. men men =)

Strax kommer jag lägga upp 2 videos på Neo och Tösen. Dom har de verkligen så sjukt roligt ihop.

Today!

Dagen idag har varit långt men mycket rolig =)
Efter jag hade hämtat tösen så gick vi ner på stan. Då väntade ett tag på Elin.A så gick tösen runt en massa, runt torget :) hehe söötnos <3.
Åt lite mat, gick runt, gick hem till Elin.A sen kom Amanda och körde mig till mamma, ÖB & Maxi.. Har nu stor handlat mat :D Handlade även 6st Max böcker :D: WOOOHOO! Bara 4st till som ska inhandlas sen har tösen alla :) Dom är ju så söta.
Grannen hjälpte till och höll ett öga på Tösen som satt i vagnen medans jag sprang upp med alla kassarna, plockade in allt och så hörde jag mobilen ringa. Tösens pappa som säger "öppna dörren då" hahahah XD Jag hade inte hört att han hade knackat på:P

Märker hur tråååkiga inlägg de har blivit den sista tiden :S Försöker iaf upptadera liite, men de kommer fler när tröttheten inte är så stor.

Award


Jag fick denna Award av ÄlskadeLiam
Glad man blir =)

090225

Nu sitter man här hemma, jag vill bara lägga mig ner och sova. Fast jag precis har sovit nästan 1 timme. Jag tror nog allt att jag måste bli bättre på att somna tidigare än va jag brukar göra, någon som kan komma hit runt 10 och slå stekpannan i huvudet på mig? Va va va?... Tror nog de är en del som skulle vilja ;)

Ska hämta Tösen 30 min tidigare idag, sen stan sen... jadu :P hehe.. Och sen kanske Tösens pappa kommer idag :D:D:D

VILL INTE, VILL INTE!!!!!!!

Tösen har ju inte varit på dagis sen i onsdags pga reaktionen hon fick utav vaccinationen. De va ju även föräldrar möte på onsdagen som jag då missde..

Idag när jag skulle lämna tösen, gick in via grinden, och  såg att de va TOMT vid hallen, alltså inga hyllor ingeting kvar :S.. Såg då på skylten att de är vid gammla BVC (?). Jag gick dit, ser att alla kläd-hängare är där, leksaksmöblerna, leksaker osv är där.. = Hela dagiset va där.
Pratade då med ena fröken och de visar sig att de hade varit fuktskador i dagis-lokalen, så de har flyttat till BVC-lokalerkna. Sen så berättade hon att de håller på att ta provet i Öppna Förskolan + BVC.. Och om de hittar inne på BVC så kommer alla på Tösens dagis bli placerade utspritt på dagiset Galaxen.
F*****n heller att Tösen ska gå på de dagiset. Världens klump i magen nu när jag fick reda på de=( Jag kommer inte lämna mitt barn till någon jag inte känner mig trygg med.

Men.. Vi håller tummarna på att de inte hittar något i BVC-lokalen!!!!! Vi ska ju inte ta ut något i förskott..

Fin Fina saker :)


Har fastnat för dessa kläder för tösen =) De är många saker nu på fav-listan.

2 spök tänder.


Tösen har fått 2 till tänder som man känner lite. Värsta är också att de är 2 hörn tänder, aj aj=( och tror även att den 3:e är på g. Tog även tempen på henne och hon hade 38,6 så förmodligen är de för tänderna. =(

XD

Haha ja som ni såg imorse så va jag inte alls på humör. Allt hände, man slog sig i allt, saker och ting blev inte som man hade hoppas på osv..
Men dagen ändrades fort och dagen blev en riktigt bra dag. Vi följde med M ner på stan då hon köpte kläder till sina barn + ett par COOLA tofflor till ena. T.om Tösen min fick en jätte jätte fin tröja utav henne. Sen blev de käka, hem till mig, hämta hennes barn, posta massa paket, hem till henne, käka middag och sen nu är jag hemme igen.
Skriver nog säkert mer och roligare sen, om jag känner fört.


Tösen nya och fina tröja

Irreterad!!!!!!!!

Laaaaaaaaaagom irreterad, vill gå och sova igen..  verkligen allt händer....

Vill ha!!!


Så söööööta!!! :D

Hej, jag älskar elefanter:P

....


Bilden är ifrån Tösens dop.
Från vänster: Jag, Tösen, Elin, Putte, Jimmy, Liam(Fias barn), Jenny, Neo (Jennys barn), Fia, Tyra(Fias barn)
Där va alla min syskon + Tösens kusiner... Tösen har idagens läge en till kusin, som ej va född då kortet togs.
Tösen va där 4 månader gammal. Sjukt att tiden går såååå fort.

Jag saknar Fia sååå sjukt mycket (Och självklart hennes barn). Och skulle även vilja träffa de nya tillskottet..

En familj, mycket intriger, mycket kärlek... Men ovasätt så kommer jag alltid ha 5 syskon och massa syskon barn =)

Slö,men fort..

Denna helg har varit riktigt skön. Jag och tösen min har bara tagit de lungt. Käkat massa gott och myst så de står härliga till :) Dock blir jag laaagom uttråkad då tösen har gått och lagt sig =(.. Men dagarna har gått så sjuukt fort. De är redan måndag imorgon :S Sicken tur att tösen inte går på dagis på måndagar, så helger fortsätter för oss även imorgon =)

Skäms




Jag vet att man inte ska det....

Men varför skäms jag SÅ över en människas handlingar och beteende? Varför vill man bara ändra på situationen?

Ska försöka att inte bry mig.....


Sååå stor

Även om jag är med Tösen 24/7 så känns de inte som att jag hänger med i hennes utveckling. Men ändå så undrar jag efter "hur visste jag"..

Ex: Tösen har alltid druckit ur pipmuggar eller nappflaska men idag när vi skulle käka mat så gav jag henne en mugg (utan pipmugg locket) och hon drack ju HUR bra som helst. Inget spill, ingeting..

Min STORA tjej!!

1 dag, 2 läskigheter...

För 2 dagar sen (om jag nu har rätt), så skulle Tösen äta en macka. Inget ovanligt med det, sånna mackor hon brukar äta osv. Men de läskiga va att hon satte i halsen. Innan så ha de bara varit att hon har hostat till så har de kommit upp igen, men inte denna gång. Man hörde verkligen på henne att hon inte fick mycket luft =( Hon började att gråta i panik och man hörde såå att de va något som satt fast till slut så hörde man hur de släpte och att hon grät sitt vanliga gråt..
Men usch så hemskt de va =(

Samma dag, ca 1 timme efter så va vi på G till J. De kom en tant med en stor hund och de gick liksom åt sida. Inge fel med de, jag som ej är hund rädd heller. Men när vi hade kommit ca 1 meter "bort" från dem så ser jag hur hunden tar i och om tanten inte höll i skulle hunden anfalla. Även där blev jag så rädd, för Tösen.
Tänk om tanten inte höll i ordentligt så skulle hunden springa mot Tösen. Jag är rädd för att Tösen ska bli hund/djur rädd. Jag älskar djur och vill även att hon ska fortsätta att göra de.
Något gulligt är att när hon hör någon hund skälla, en hund som man inte ser så vet hon att de är en "vovve" som skäller, för då upprepar tösen "vovve" i vagnen :D hehe!

Lördags Godis!

Kl är runt halv 4, helt sjukt hur dagen har gått. Och vi som inte har gjort något spec.
Tösen vaknade runt 10, då blev de frukost, bus och mys sen så somnade tösen hos mig på soffan, jag hann se 1½ film. Efter de blev de lunch och bada och nu är vi  "här".

Tror vi snart ska ner till Ica och köpa lördags godis :) Godis och gott till mig och vindruvor, banan och mandarin till tösen :D

Uttråkad

De sjukaste är att jag känner mig sååå sjukt uttråkad, men även om jag hade någon här som höll mig sällskap så skulle jag vara hur tråkig och tyst som helst.

Har iaf färgat håret, även klipt så jag har mer lugg.. Sen någon dag får J klippa håret.

Före och Efter

Vet inte om jag tycker om svart :S. Tur iaf att efter några få tvättar så är håret ljusare.
En färg fastnar inte direkt helt på mitt hår.
Jag hade svart för ett tag sen också, sen har jag inte blekt eller färgat något ljusar och Före är ju bevis på att mitt hår inte tycker om färg :P

Tyvärr..

De kommer nog inte bli så mkt mer bloggande idag.
Är sjukt trött, verkligen inte på humör och bara känner mig nere =/...

Jag vill så mycket, men när kommer allt börja?

Försöka...

Ska försöka att blogga lite mer nu, innan jag ska sova. Efter förra inlägget  så somnade både jag och Tösen på soffan. Känner verkligen att min kropp inte ens orkar att vara vaken =/... Sen när vi vakna ca halv 5 så gick vi till J..

Vet inte va jag ska skriva, men de kommer väl..

Hejsan!

De va lite dåligt med att skriva inlägg.
De är så att jag gick runt 9 igår imorse och istortsätt kom hem nu, precis.

Igår då:
Jag som ALLTID typ springer fram när jag går bestämde att ta de lungt, gick hur segt som helst. Tog 1 timma för mig (igentligen tar de typ 25min) att gå.
Runt 9 gick jag ner till BVC då läkaren dagen innan hade bett mig komma dit om tösens lår inte hade blivit bättre. De hade de på morgonen men ville ändå ner för att få höra att de va helt ok. Efter de så gick jag till J, sen ut med M, sen hem till M, sen hem till J igen... Ja riktigt trött va man senare mot kvällen. Men ca halv 9 på kvällen så gick jag ner till Ica ^^ haha!
Jag och Tösen sov även hos J...

Idag:
Gick runt 8 för att J skulle till röntgen, men passade på att gå till BVC då hon skulle prata med en där. Så där fick vi sitta och vänta en bra stund, sen inne hos röntgen så fick vi vänta, J gick in och vi satt kvar och vänta på att hon skulle komma ut. Efter de va de mat dax... Laagom trött på att sitta idag eller? Sitta och vänta...

Morrn Morrn!

Kanske ska börja med att igår hade jag besök rekord, 235st :D
Hej människor, vilka ni nu än är! :P

Svårt att kika in Tösens ben då hon väägrar att vara stilla, men svullnaden är inte nere så jag ringde till dagis och sa att hon va hemma, Runt 10 - 10:30 så ska vi vara nere på BVC. Hoppas de säger att hon inte behöver käka penicillin.

Va dålig jag är på att höra av mig, svara på sms nu den senaste tiden. Sry!!

Smart Mom



Detta är ett halsband som är godkänd osv för att barn ska kunna bita på dem, liknade bitring.

Vad sägs Bra eller Dåligt enligt dig??

Är jag dum, och petig då jag tycker att de är skumt att göra ett halsband av leksak?
Ska då barnet lära sig att tugga och ha sig på halsband.. Så när barnet tex kommer till mormors famn så är de då inte OK att bita och ha sig i det halsbandet, dubbla budskap?!
Just att de är ju såå små när de väl försöker få tag i halsband och tuggar på allt..
Jag kan iaf säga att min Tös bryr sig inte om sitt halsband, men älskar andras.. De förvånar mig inte :P För jag änvänder inte halsband.

För min åsikt ang om denna har jag hört folk säga om tex leksak spis.
När barnet vet att leksak spisen är något man "lagar mat" på så är barnet tillräkligt stor och veta ditt & mitt, rätt & fel..


Juste sova va de ja.. =D

Dax att sova kanske?

Har precis hållt på att skruva upp speglar i hallen. De blev as bra DOCK blev de snett, haha men men =)
Ska typ paketera 2 paket till som ska skickas imorgon. Sen är alla postade, för denna gång. Finns även kläder kvar på Tradera som inte har gått ut än.

Natti Natti gott folk!

Tankeställare

Fick en liten tankeställare när jag kommenterade en sak, och fick svar tillbaka utav tjejen som har bloggen Inspiration och Design.
Att, hur kommer de sig att man oftast förknippar barnen med djur? Smeknamn eller typ "hon är som en..." ??
Min Tös är inte oskyldig heller :D

Hon är och kommer alltid att vara en:

Andra bilden är på Tösen när vi va på BB.. Likhet? ;)

Men de jag kallar henne, även till henne är:

hehe hon kommer alltid vara min gris :D

Tex, Tösens kusin kallas för Kråkan osv.. :D

FB


Nu 1000år senare så har jag hamnat i FaceBook träsket. Ja, som alla redan vet så har ju typ alla det. Men de roliga är att kolla in gammla vänner, sånna man va hur bra vän med Då som man inte har pratat med på ÅR och se hur de ser ut nu, va de har "blivit" utav dem osv..

Jag hamnar alltid i allas träsk förr eller senare :P

Tips?

Jag söker efter lite film tips. Någon som kan rekomendera någon bra film?

De tråkiga är att jag typ har sett de flesta av nya filmerna, men inget som jag har fastnat för =/ Kräsen? Mjo kanske..

HITTAT!... Men sååå dyrt..

Ja som ni flesta redan vet (som har läst här ett tag) vet att Tösens rum kommer gå i färgerna vit och rosa och "temat" är stjärnor.. Och hittade PREEECIS en sänghimmel jag alltid ha velat ha. ÄNTLIGEN en rosa som inte är med baaajs "prinsess" kronor på, utan stjärnor (självlysande tom).. Men såå sjukt dyrt. 350kr för en J*vla sänghimmel. Tror nog jag är för snål för att lägga ut så mycket på en sängehimmel.

Men gud, den är ju perfekt =(

Min tös :( <3

Hade redan fixat med barnvakt osv för att jag och tösens pappa skulle till föräldramötet som va på tösens dagis.
Meen.. De blev en tripp till husläkaren med min tös istället :(

Jag skrev ett inlägg om det igår... (fast då va de minimal där plåstret va)
Om ni tittar så ser en en liite prick som är mörkt, vid blöjan mot magen.. DÄR stack de henne. Så ni ser ju vilken reaktion hon har fått.

Ena tösens lår är helt uppvälld, röd flammig, hårt och jätte jätte varm. Pga vaccinationen hon fick i måndags. Läkaren sade när vi va där att hon hade fått en kraftig reaktion (NÄHE?) men att vi ska vänta tills imorgon. Om hon har feber, eller om de inte har blivit bättre tills imorgon så ska vi ner till BVC för att få penicillin. Stackars tösen :(

Detta är då vanlig 1års rutin vaccination som hon fick. Som är likadan som 3:månaders och 6:månaders vaccinationen.. Men då blev de inget reaktion, feber eller något..

Nu hoppas vi allt på att de blir bättre tills imorgon.

Bok Rea

Som de flesta bok nördar och icke bok nördar vet är att bok rean börjar nästa vecka. De sjukaste är att jag ALDRIG har brytt mig, aldrig har vetat om vilken dag/vecka de är. Men jo, detta år vet jag de allt och längtar faktist till de. Hoppas jag hittar de böker jag vill ha.
Jag läsa böker - NEPP! Men böker till tösen (som jag då får läsa till henne) :D

Bra!

Fick nyss ett mail från pampers (?), som jag får lite titt som tätt..
Man får mail ang Tösens ålder. Väldigt roligt, intressant och lärosamt att läsa! Detta mail va ang att vara bestämd, att barn i den åldern oftast nu kommer att testa gränserna så de sjunger om de. Jag kan vara glad att jag hela tiden har varit bestämd, jag kan säga ett nej så lyssnar hon.
Nu påstår jag inte att hon inte testar, de gör jag. Men Nej max 2 ggr sen tar jag henne där ifrån och förklarar varför, typ "Du får inte röra den/det".. För hon vet allt va hon får och inte får göra.

Lite från mailet:
ETT LÅNGSIKTIGT MÅL När ditt barn börjar utmana gällande gränser är det viktigt att komma ihåg att barnuppfostran går ut på att lära och inte bestraffa. Att lära barnet var gränserna går är ett långsiktigt mål och ditt mål är att lära ditt barn att hejda sig. Det är inte så viktigt vad du gör i enskilda fall. Det som räknas är att du är konsekvent och sätter upp gränser på ett klokt sätt när de verkligen behövs.

Nyttig frukost!

Jag drack faktist thé imorse då tösen fick yoghurt och macka. Men efter jag hade lämnat tösen på dagis så gick jag förbi ica och köpte mig en frukost.
Den blev hur nyttig som helst... Alltid jag..


Detta va min frukost beståd av! :D:D

Ne, nu blir de att plocka undan alla leksaker, plocka in disken ur diskmaskinen och sen kl 11 så är de tvätt-dax.

Magnus Betnér

Vem är inte bäst förutom han?


HAHAHAHA!!!

Ja, vem har missat hon som för ett tag sen fick åttlingar och hade 6 barn innan?...
haha denna musik videon är ju bäst :P


VenetianPrincess på Youtube är ju bäst!! :D

Åsikt..

Kollade på hemma förlossningar på 5an. De är alltså folk som föder hemme utan någon barnmorska, ingeting i närheten. Klipper navelsträngen själv osv. Vissa ställen är de förbjudet och socialen har åkt dit för att utreda situationen....

JAG tycker de är sjukt att välja att göra så.
Visst föd hemma men ha en barnmorsa i samma rum. Tänk hur sterilt ALLT ska vara för att barnet eller mamman inte ska dö osv.. Ja ni förstår nog..

=S

Dansa Dansa


Tösen min dansar till radio ankan som spelar Beyonce - If I Were A Boy :D

Hehe hon har börjat att röra så med händerna nu när hon har lärt sig "imse vimse spindel" rörelserna när man sjunger på den låten :P

Sööt!!

Jag kollade runt lite på nätet, för ovanlighetens skull. Finns ju inga roliga bloggar att läsa, har typ ratat allas nu för tiden. Så vad gör man? Jo kollar runt på saker man dregglar efter.
1 av 10 är för mig, resten till Tösen :P hehehe, det är inte heller så jätte ovanligt att det är så :D
Men tittade va jag hittade, typ världens sötaste bolero till Tösen. Tror jag allt klickar hem den nästa vecka :D

12 bits?

Inte 4, 6 eller 9 här kör vi på 12 :D
Lagade chicken bits + pommes som mat idag, trött dags mat :D Men GUD va tösen tyckte om de, hela 12 bitar, pommes och baby-morötter. Vadå att hon är stor i maten?
Men jag kan inte heller vara gladare att hon är det.  Hon har iaf inte fått mitt icke mat-hunger :D

Tisdagstema - Handgjord


Denna bild får bli mitt bidrag till TisdagsTema - Handgjord.

Se fler bilder på Handgjorda bilder? Klicka då här

I-landsproblem


Dagens i-landsproblem:
Jag är sugen på kyckling + Cashewnötter.
Neg: Jag har inga cashewnötter, inte så mycket ris kvar osv..
Jag ORKAR inte gå ner..

Varför har inte jag en rosa vänster toffel här hemma för?

Hahahaha XD
Varför kommer jag alltid på dessa små sug, när jag har sprungit förbi Ica massa ggr idag. Men är nu hemma och är såååå sjukt seg för att gå.

Stackarn!





Tösen fick sin vaccination igår. (1års)..
Har för ca 1 timma sen hämtat tösen och kom hem och skulle byta blöja ser då att hon är helt röd, uppsväld och varm där sprutan togs :( Stackarn.
Dumma Dumma spruta!!..

Men är glad iaf att tösen aldrig har haft feber *peppar peppar* :D

Ge mig!


Någon som vill springa hit med lite glass till mig? Haha, är sjukt sugen på glass! Spec den första ;)
Är uttråkad så de skriker om de. Inget roligt finns på nätet, inget roligt att göra... Och inget roligt att skriva idag =/
Booooring

Patrik 1,5

Jag som hade längtat sååå sjukt mycket efter den filmen. Och sen när man väl ser den så bläää.. Va verkligen inte så som jag trodde den va=(

Idag har de varit en massa spring hit och dit. Är sjukt trött i hela kroppen. De blir väl att lägga sig i badet ett tag tror jag.

Imorgon är de Tisdag!! =) WOOOHOO!! De är nog den bästa dagen på veckan men även den jobbigaste. De bäst är att De är blomstra sen kursen från 09:00 - 16:00.. Men det är också jobbigt. Att de är så lång dag för mig och äbven för Nellie.

Konstiga Jag.

Nu ska ni få höra lite konstiga saker som jag kan irretera mig på :)

  • Tex om man sitter och tittar på film så är de någon som käkar, käkar,käkar och de tar inte slut. Man hör knastret, hör hur människan andas så de låter som att människan har sprungit i flera timmar.
  • Nästan som förra, människor som andast så högt att de låter som att de har sprungit i flera timmar.
  • När människor hickar.
Osv... haha jag vet att jag är konstig men de irreterar mig sjukt mycket.

Som vanligt

Några sek innan man ska stänga av allt så fastnar man vid msn. Typiskt :P
Imorgon blir de möte sen ska tösen få en spruta =(... Men efter de.. DÅ får vi sällskap :D WOOOOOOOOOOHOO!!



Detta är då allra första försöket på en sån Scarf. Och hur nöjd blev jag då inte? SJUKT!! =) Tyget över är rätt hårt, och inte ens tvättad så de kommer "hänga" mer när tyget blir mjukare :D
De säng-överdragen jag har till tösen. Rosa med vita stjärnor.. Docksängen har ju de ocks och de blev massa tyg över ifrån de. Nästa kommer förmodligen bli då rosa med vita stjärnor.. SÅÅ SÖTT!! :D


Fääärdig!

Nu har man stökat och ha sig här hemma. Lite bättre och lite finare =)
Är sjukt trött, helgens bravader har slagit mig med sömnen nu.. Men de va allt värt de.

Nu är de dax för att se Patrik 1,5 sen sova.

Mamman 15år, Pappan 13år..

Vad kan man säga?
Detta har ju gått för långt :S

Kika in artikeln.

Jag som tycker jag va ung ;)

I'm Alive!

Hehe jo jag lever =)
Har knapt varit hemma något i helgen. Och kom hem för ca 2 timmar sen och har hållt på med Tradera vinsterna som gick ut igår och idag.

Fredags så va de fest. Och de va sjukt roligt!!! =) Vad mer kan man säga? Ni som är medlem på bilddagboken kan kika in mig "ulko" för bilder.. Lägger upp de om ett tag.
Somnade kl 5 på lördags morgonen och vaknade kl 8. Sen va de sega tills Tösens pappa kom och körde mig till min kära mor. Där vi prov sydde en såndär scarf jag pratade om för ett tag. Även om de va den första, så blev den AS snygg. Och de är ju SJUKT lätt. Så snart, så blir de massa sy för mig :D
Efter mamma så blev de China resturang och sen hemmåt. Jag va seg i kroppen men kände mig inte alls pigg. Kände mig sådär irritationsobjekt pigg :D hehe!
Fast jag bestämde mig att bara sega hemma så slutade de med att jag sov hos tösens pappa... Sen idag så körde han oss (jag och tösen) till mamma/mormor.

Jag kan inte ens beskriva hur anorlunda Tösen har blivit (posetivt).
Allt blev så klart när vi va hos mamma/mormor idag.
Och ja, ALLA märkte de. :D

Inlägg kommer snart igen, med lite bilder även här på bloggen.

=(

Nu är P precis kommit och hämtat Tösen =(, usch va de inte känns bra!!
Spec inte att hon va jätte jätte ledsen när jag sa hej då.
Ska strax dra mig till M...

Få se vad som händer idag..

Bada = ledsen Tös/vovve..


Jag har en stor lust att lägga mig i badet och bada en stund. Tvätta håret osv..
DOCK så kommer tösen bli ledsen för att hon kommer också vilja att bada. Men vill inte att hon ska bada på dagarna. Då man aldrig vet om vi går ut senare. Och idag vet jag även att hon ska med sin pappa. Så nepp, inget bada för hennes del nu...

Dagen i-landsproblem - hahahahahahahaha XD

Aport!

Min tös som älskar hundar sjukt mycket, har nu blivit en..
Vad säger man? Jag älskar själv hundar så jag ska väl vara glad.
Dock är denna hund inte rumsren, för oväsen, äter allt hon kommer åt..
Hahahaha XD
Ne, men hon kommer hela tiden med en boll till mig. Ovasätt om vi sitter och leker eller om jag sitter här. Så ska hon hela tiden ge mig en boll, som jag ska slänga iväg. Hon hämtar den och så upprepas det :D
Aport vovve!!... Duktig vovve! :D

Någon som vill klappa? ;)

Vill inte =(

Vaknade upp idag och kände Jaa äntligen fredag. Efter en vecka med dagis så får vi nu en dag och bara mysa. Eller, juste nej de får jag inte =( Det är pappa helg för Tösen. =( Vill verkligen inte. Vill ha henne hos mig och mysa hela helgen. =(

Vi har MTV på i bakgrunden, tösen lekte.. När Britney Spears - Womanizer började spela så avslutade hon all lekandet och sitter nu på golvet och dansar. Hehe THAT'S MY GIRL!!!

Bedtime Stories filmen va bra. Men inte lika bra som jag hade trott faktist =/.. Kanske är de jag som har sätt så många filmer och kräver alltid att de ska vara en super duper film?!.. Men den är värd att se, marsvinen är ju såååå sjukt söt :P (Och nej, jag menar nu inte Bolt:s marsvin som alla pratar om.. Fast han är väll en hamster?)

Fredagen den 13


Ja, idag är de ju fredagen den 13. Men vet även att de kommer fler månader detta år med Fredagen den 13. Oturs år?

Är ni otursföljda och tror på skrock?

Jag kommer ihåg för något år sen då de va fredagen den 13. Jag visste inte om de, och allt hände den dage. Jag rammla, spillde, missade tunnelbanan osv osv.. Sen på kvällen fick jag reda på att de faktist va fredagen den 13 så jag sköll på de.
Men i det stora hela så är detta inget för mig. De är en helt vanligt dag.
Min mamma är född fredagen den 13 och hon är inte "otur".
Vi fick rum nr 13 på BB - Ingen otur.
Osv..

Men de som tror på skrock och de, får se de posetivt.
För imorgon är de ju alla ♥ dag!!! :D

Om tösen va större...

Om min lilla tös skulle vara liiite större (ca 3år) så skulle hon för bra tag sen bära dessa FINA kläder


Kollade runt lite. Och de finna ju så SJUKT mycket fina kläder.
Även till tösen i denna ålder..
Neg: SJUUUUUUUUKT dyrt. Såg as snygga jeans.. 600kr. Känns inte direkt lockande att lägga ut såå mycket för byxor till henne nu när hon fortfarande är så liten.

Vad har hänt?



Vad har hänt med mig?
Den senaste veckan så har jag gjort rulltårta 2 ggr, negerbollar och idag gjorde jag köttfärspaj.. Egen deg och allt...
Haha jag är CHOCKAD över att jag ens bakar.. =/
Stuffe är chockad varje gång han äter här, jag kan faktist laga mat?!..
hahaa...

Musse pigg =)


Va sööööt mössa :D

Ja de flesta som känner mig vet att jag inte är sååå jätte tjejig utav mig;P Men har blivit allt mer nu när man ahr en dotter. Men ändå så ÄLSKAR jag blått på henne. Turkost och mörkblå är finast.
Kanske är för att de inte "ska vara så". Hon är tjej = Rosa.
Men mycket har även med att hennes ögon som redan är blåa, blir såååå klar blåa när hon har blåa kläder på sig.
Såå fint!
Och denna mössan skulle ju då passa perfekt på tösen min.

Då 249kr Nu: 175kr och + kampanj pris 10% på rea priset.
Så de är ju inte farligt dyr heller.

Sry

Lovade Frida att jag skulle skriva ang filmen "Bedtime Stories" idag. Men nu är de så att de är svårt för mig att  göra. Jag somnade rätt fort efter jag hade satt på filmen :D Men de jag såg, va bra!! =)

Idag har de varit en riktigt segar dag. Typ gäspat hela dagen.
Så de finns tyvärr inget roligt att berätta om dagen..

Blalala.. Vet ej va jag ska skriva..

Är de bara hos mig blogg.se strular??

What do i want?



Känner mig ensam ang detta..

Jag vet ärligt inte vad jag vill bli när jag blir större nu, jag vet inte vad mitt "dröm"-jobb är..
Är de verkligen så, att alla vet vad dom vill bli?
Varför vet jag inte de? De är inte så att jag INTE vill bli något, bara gå hemma osv. Självklart så känner jag nu att jag vill gå hemma (Pga att jag inte vet va jag vill bli). Jag har även pressen nu på att söka jobb, försöka att få ett jobb så fort som möjligt (Med denna kris i världen.... lyckat). Sen även pressen på att "hitta" mig själv.

What do i want?

Kan de verkligen vara så svårt?

Bedtime Stories



Nu blir de att kika runt ett litet tag, sen kika på denna film =) Verkligen längtat!

Puss

Hehe tösen kan pussas :P

Bilder från igår.



Tösen och Neo (Kusinen) =)
Sen en puss bild på mig och Neo.

Städa?!

Hmm, städa va de ju. Gick bättre att skriva de än att göra något. Men snart såå :)
Först blir de lite mat i magen, sen blir de städa och hämta tvätten och sen hämta min lilla Tös :)


Maten idag blir Cup noodles :P haha!

Huvud, mage, rygg

Usch va ont jag har de överallt =( Huvudet känns sååå här stort .. blää..

Men jag har iaf precis lagt in tvätten och ska snart börja att städa. Tösen min är ju på dagis så man får passa på att städa. Fast ja gvet att de kommer se likadant ut 5 sek efter hon har kommit hem :P

Mer pladder senare, städ dax

Bra dag!

Dagen idag har varit väldigt bra!
Man mår så bra när man känner så, somnar alltid med ett glatt humör.

Va ju på kursen och sen hämta Tösen på dagis. Sen va de snabb vända hem för att hämta mat sen till J för att passa Neo. Hon skulle på föräldrar möte. Bilder kommer senare.

Sandra:
Hehe tack så mycket!
VI får nog allt tvinga Dem att vi ska ta med oss barnen typ sista gången så alla får träffa de andra barnen.
De va en del som togs upp, och pratades om. Men inget du kommer ta skada utav :) Hoppas du inte är sjuk tills nästa gång!

En stund

Nu är man hemma en stund, efter ha varit på blomstra och lämnat Tösen på dagis =)
Sitter och smaska i mig godiset som jag köpte igår.

När jag va nere på dagis så skrev jag in att 2 i Nellie rutan för föräldrarmöte.
Lite konstigt de känns, för inte alls länge sen så va min mamma på föräldrarmöte för mig, och sen nu är man själv där. =/ Skum kännsla.
Såg även att de har kommit upp 2 fall till nu med vattkoppor :D De tar ju ett tag innan de bryts ut osv.. :D
LITE tråkigt att de va Öppet hus med fika idag kl 14:00 - 16:30 på Tösen dagis, eller ja de är ju inte de tråkiga men de tråkiga är att jag ska ju gå på kursen som är mellan 14:00 - 16:00.. Få se om de är några personer där kl 16 för isf så stannar vi ett tag på dagis.

Har inte så mkt mer att skriva..

Ensamhet


Varför har de blivit värsta tabu att säga att man är ensam?
Varför är order Ensamhet något negativt?

Nu för tiden är de bara jag och Tösen i stort sätt.
Vi mår bra, jag mår bra!!
Och fy bubblan va jag har vuxit inom mig.

Ensamheten gör oss starka!

3:e

Dansa runt, runt och runt :D Knäppisen!!!

2:a

Hon går runt i köket och roar sig :P hehe!
Dansar runt, runt och runt på slutet.. men mer i de 3:e videon..
:O Man hör i bakgrunden barn som låter = grannen, de är i trapphuset..
Fatta hur mycket man hör i dessa lägenheter.

1:a

Ja som ni nog säkert vet vid detta lag så går ju Tösen heeela tiden numera :)

Fast än är hon klumpig :P

3 inlägg

Nu kommer de 3 olika inlägg med videos på tösen när hon går..
De funkar tyvärr inte för mig att lägga alla i ett och samma inlägg så de får blir 3 olika :D

God Morgon


Vaknade 07:30 utav att väckarklockan började ringa. Jag och Tösen skulle inte upp, men min bror som sov här. Så de va bara att gå upp terra han ett tag sen ge tösen frukost.

Gissa vem utav oss som är morgonpigga? :)

Utmaning.. igen

Utmaning: Sju sanningar om mig
Blev utmanad av Amanda.

Regler:
1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
2. Utman 7 personer.
3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.

Sju sanningar om mig:
1. Jag har slutat att snoka runt.
2. Jag har raderat massa ifrån vänner listan.
3. Jag är en Egoist!! Jag och Tösen mot världen!
4. Jag är rädd, rädd för vad som händer i framtiden.
5. Jag vill så mycket, men när de väl kommer till kritan så går jag ett steg bakåt.
6. Jag tycker om kritik.
7. Jag och Tösen låter likadant ^^

Jag utmanar:
Whata hell... dom som vill ^^

Mönster

Jag börjar se ett mönster. Ett mönster som man gick igenom för ett bra tag sen. Hur länge kommer de gå denna gång innan allt brakar? Bråk från den sida, sen den sidan, sen blir dem vänner så blir de bråk från den andres sida.... PRECIS som förr, precis som vanligt. Men blanda inte in i mig, låtsats inte bli min vän... För jag vill inte!!!

Så annars?!

Idag har vi segat typ hela dagen, riktigt skönt. Alltid lika skönt att när man själv har en sån dag så är Tösen så seg också. Jag passade på att baka rulltårta medans jag lagade mat. Satt på ugnen för att den skulle värmas. Hahahah(!!). Så står tösen där, händerna på plåtlådan, tittar upp mot ugnen och ler, ner på knäna och sen upp mot ugnen och skrattar.. Hon höll på så ett BRA tag, hehe söötnosen!
Va en sväng förbi M också.. Varade inte så länge då både jag och Tösen va såå trötta. Så de blev sängen för hennes del direkt och nu väntar jag på min lillebror som ska komma hit och sova här.


Sötisen somnade sittandes imorse :P hehe!! Jag la henne ner, men hon vägrade, hon skulle verkligen sitta :D

SÄLJER BARNKLÄDER!!


Jag säljer en del barnkläder på tradera, tryck på bilden för att komma dit =)

0 life!!

Hahaha folk är ju bra roliga..
Läser här, ser en länk, går in och kommentera :P
Senast sa här om dagen att jag är en dålig människa blalala... Varför då ens kolla in MIG?

Irreterad...

Kom hem för ett tag sen, och tösen somnade nyligen... för 3e gången.. Kl är ca 02:40.....
Syrran bad min hämta kabeln, sa att tösen kunde få sova i spjällsängen osv, hon somnade helt i sin vanliga tid kl 7 första gången.
Sen så kom "#¤% dit, självklart skulle han då till köket och stöka :O Där Tösen sov... Så hon vaknade... Hon somnade om sen igen..
Sen runt 1 så blev vi hem skickade utav syrran :O Hon skulle ju ändå sova?!
Tösen sov, jag sov... GAAAAAAH!!!!!
Så Tösen av ju pigg/trött när vi kom hem....

God natt.....

Sy =)

Bild tagen från google..

*skryta lite* Min mamma är väldigt duktig på att sy!! (Sytt sin + syrrans bröllops klänningar osv osv). Och jag frågade henne om hon kunde sy en sån scarf..
<-- Till Tösen.
Hon vet även att jag är väldigt pysslig av mig, hon vet att jag tycker om att sy (har även själv gjort de en massa) så hon sa att jag själv skulle sy dessa :D.. Nästa helg så ska jag till mamma, prata om Tösens rum och dessa. Hur vi ska göra osv osv osv...
SNACKA om roligt!!!!!! Sen när jag väl är igång så kan man göra dessa i FLERA olika
färger, passar till alla kläder och de.  Min Tös kommer vara coolast!! :D

Ändring?

Då man bodde hos mamma eller då jag bodde hos Ex:et i värmland, så åt jag knapt aldrig mat. Jag åt bara då någon annan lagade maten och den va färdig. Jag och städa? Vad va de, blev tvingad att städa då de väl va dax...
Sen nu när man har blivit mamma och bor själv med tösen. Så har de blivit HELT anorlunda.
Iaf i dagens läge..
Jag plockar undan minst 2 ggr om dagen, slänger istortsätt en sopp påse varje dag, jag lagar mat VARJE dag osv osv listan kan bli lång.
Helt sjukt!!!

Idag gjorde jag även Rulltårta, första gången jag gjorde de men fy bubblan va jag blev nöjd =), någon som vill komma och fika?

De sjukaste med allt, jag börjar att tycka om att städa, laga mat osv....

Utmaning

Jag har blivit utmanad att visa min kyl.

Regler: Ladda upp en bild inne i ditt kylskåp.
Nämn sen 5 favorit saker och skriv varför.



Lika fullt som vanligt?! :D De går inte att ha så mycket då allt blir gammalt innan andväning.
Frysen är betydligt mycket FULLARE! :D

  1. Energi Dricka - De sägs ju att frukost är viktigaste måltiden på dan = energi dricka för mig.
  2. Färdig såserna - Smidigt, lätt och gott!
  3. Yoghurt - En bra snabb frukost/mellis för Tösen
  4. Räkost - Bäääästa på "rulle" (macka)
  5. Hmm.. Oliver(?) - GOOOTT!!
Utmanar:
Sanna
Sara
Jennie
Elin
Fia
Marie

090205

Idag har Tösen varit hemma från dagis. Och vi passade på att åka pulka ute med M.
Vi har precis käkat mat och ska snart söva Tösen, efter de blri de förmodligen att baka rulltårta och sen titta på The Curious Case Of Benjamin Button.

Skriver lite mer sen, ska mysa med tösen liten innan sängen kallar.

Sova?

Man kanske ska sova.. blää segt!
Har tvätt imorgon igen, vem tror att jag kommer tvätta?
Känner verkligen inte som att jag kommer orka de.

Idag har de varit den dagen då jag har gått fram och tillbaka som ett djur. Känner att tårarna är på väg fast jag inte vet varför. Rent ut sagt en dag man bara önskar att man kunde vara hemma och mysa med tösen.
Springet:
Först till Blomstra kl 9
Runt 11 så skulle jag ge tösen mat, öppnar matlådan och insåg att de va visst sylt i den.. OPPS tog fel imorse.
Gick hem, bytte och sen till blomstra igen.
Efter blomstra kl 12 så va de ner till dagis.
Plinga på, men ingen öppnade.
Gick hem, ringde.. De va där, men hörde inte?!
Gick ner till dagiset.
Sen hem (kl 1)
Kl 2 va de  dax att gå till blomstra igen (kursen)
Kl 4 slutade den och då va de bara att gå ner till dagis och hämta tösen och sen gå hem..

LAGOM trött dag??


Awww men de bästa va när man hämtade tösen. De stora barnen höll på att åka pulka ner för backen och tösen åkte pulka på "plan" yta.. aww sötis! :D

Sug?!

Jag vet att jag inte ska säga något. Kanske... om ett tag?
Men de är ju helt dubbelt.
Jag vet, men......
jäävla banan skal...

^^

Baka kanske?!

Tisdagstema - Mjuk


Även fast Tösen har fått utslag utav kylan på kinderna, så  dom de mjukaste och gooaste kinderna att pussa på =)


Fler Mjuk - Bilder? Titta in Här

Utmaning

Då har jag blivit utmanad av Babbi !
Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.


En jag :D

Dubbelliv

UPDATE:
Om ni inte hann se de som va här innan... To late ;) hehe!

Från ståupp till ståupp :P

Nyss snackat med Syster yster Fia. Gu va man saknar henne, hennes barn!!
Från att knapt aldrig prata till att prata en massa och kan diskutera allt.
Om jag skulle vilja så kan jag berätta allt för henne. Vi tycker oftast lika om de mesta.
Ses snart!!

Från att ha sätt Magnus Betnér live till RAW på 5an. Magnus ska väl också vara med där i något program? :)

Betnér

Nyss hem kommen från att ha tittat på Magnus Betnér.
Såååååå jävla kul!!! Fy fan va jag skrattade.
Dock lite för mycket om politik, men i det stora hela va de såååååå bra :D

Vill typ bara väcka tösen nu, se henne gå man blir ju sååå glad =) Hon går ju en maaaaasssaaa!

Dagen..

För ca 30 min sen så hade vi tvättat klart. Har städat lite, självklart hjälpte Tösen till. För man kan ju inte städa något som inte är stökigt ;)
Idag har tösen min gått MER än krypit. Sååååååååå duktig hon är!!

Vi ska snart äta lite mellis och sen ut och leka.
Sem runt 5 kommer Tösens pappa för att jag och några ska titta på Betnér idag, WOOOOOOOOOOOOOOHOOO!!!

FÅR ÄVEN GE ETT STOOOORT GRATTIS TILL MIN KOMPIS SOM IDAG FICK REDA PÅ ATT DE VÄNTAR EN LITEN TÖS!! :D

Kärleken den övervinner allt


Baby Brianna.

Tårarna bara rinner..

FY FAN vilka hemska människor de finns i denna värld.
Ett video klipp som jag såg nyss om en 6 månaders bebis (Brianna) som har blivit misshandlad, våldtagen i hela sitt liv av sin mamma, pappa och morbror tills Brianna dog. Bit märken ifrån mamman,
Dagen innan Brianna dog så hade pappan och morbrorn kastat henne upp i luften och lät henne falla på marken...

Helt tom på ord, tårarna bara rinner =( Fyyyy faaaan!!

Vågar ni titta? De är STARKA bilder.. Isf Video finns här

Slappis

Idag har inte hänt så värst mycket.
Vaknade, plockade undan i alla rummen och sen kom min tös. Sååå mys!
Jag blir chockad varje gång jag sitter och tittar på henne när hon leker eller liknade, för man ser nya saker varje gång hon lär sig, och man ser hur hon tänker ang saker och ting. Jag kan sitta hur länge som helst och kika på henne, GUD va man skrattar när man gör de :D
Sen bar de hemmåt till mamma/mormor, gick väärsta omvägen för att jag ville att tösen min skulle få gunga lite. Tror ni ens att jag hittade någon bebis gunga? Surt!!
Väl där hemma blev de fika, mat och massa bus. Jisses va Tösen hat gått :D

Imorgon blir de att tvätta och ut och gunga.
Imorgon börjar det... Klarar man de?

It’s called P.M.S.


God morgon!
Vaknade för ett tag sen, har plockat undan i alla rummen och väntar nu på att min lilla tös ska komma.

Igår va vi ute i V-ås med några tjejer och min Maskan <3. De va hur roligt som helst!
Tyvärr så va en viss dam lite kinkig så de fick mig att dricka lite för mkt.
Jag blev inte full på så sätt, men att sitta och dricka en massa, sen direkt upp och dansa en massa då slår de fel :P

Men efter att en kille fråga om jag va sugen, en kille jag dansade med som försökte kyssa mig, daansa en massa med tjejerna, drack och umgicks så blev de hemgång för mig.

Maskan vi MÅÅSTE göra om de! Och då inte med..... ^^

Kärlek och chocklad nu då för mig, så klarar jag igenom pms:en :P!! Kärlek får jag strax då tösen kommer <3 :D