Nedräkningen börjar snart!

Imorgon är det 1 Dec och det vill säga att nedräkningen till Julafton börjar på riktigt.
Jag gillar alltid 1 Dec då man känner sig som ett litet barn igen.
Att öppna första luckan på chocklad kalendern och önskar att dagar kunde gå lika fort som om man skulle öppna alla luckor på en och samma gång.

Dock blir det ingen chocklad kalender för mig iår.
Julen är till för barnen sägs de?! ;)
Så denna jul får tösen.



Tösen får lite delux :D
2 chocklad bitar på morgonen och leksak efter dagis.
Haha då blir det alltså, 3 leksaker och 4 godisar när hon kommer hem från pappa helg.
De va inte illa pinkat för att vara en sån liten tös som hon ;)

(Den blåa tomte kalendern är ifrån Tösens mormor
Hello kitty är ifrån moster Elin
och sen My little pony är ifrån mig)


(Vem kan gissa vad tösen får imorgon?) haha!

1 Advent

Tänkta sig att de redan är första advent. Snacka om att tiden bara rusar iväg.
Detta första advent har jag och Tösen spenderat hemma med pyamas kläderna på :D

1a advents frukosten:

varm chocklad med marshmellows!



Pepparkakor och gröt.


Mysigt <3





Även tomten är på plats.. Hahah så ful så den blir söt :D
I fredags så gjorde jag ett fint pepparkakshus, dock blev de inte fint morgonen dagen efter då min kära dotter har käkat upp alla smartisar. hahah!

1 månader kvar..

Om 1 månad så blir min lilla tös hela 2år.
De var ju igår hon fyllde 1år, känns de som. Men ändå inte när man tänker var detta år har gett.
För början av detta år så var jag ju även mammaledig, helt sjukt hur tiden bara rinner iväg. Medans man försöker hänga med på vad livet har att ge medans man gör allt för att göra sitt bästa i sina handlingar och val.
Och kan iaf säga att detta år har varit DET bästa jag har varit med om!!!


Mammas stooora tjej <3

Onsdag 25/11

Idag tog Tösen vaccin emot svininfluensan. De gick helt ok. Visst hon ryckte till och blev sen ledsen men hon blev även ledsen för att hon inte fick behålla leksaken hon höll i :D
Men hon har sagt många gånger under dagen att hon hade aj-aj på benet.
Och regade att hon inte satt "normalt" med just det benet.



Efter att hon hade tagit vaccinet så tog vi en tripp till stan, gick runt lite i affärer och strax efter kom Linda och va me ett litet tag sen så gick jag och tös upp till Ö&B, Leklust, Maxi och Jysk.
Hittade lite smått. :)

Köpte även 4 filmer och en tröja som kommer bli en del utav tösens födelsedags present.


När vi sen kom hem försökte jag att ta Julkort (haha snacka om att hela tiden glömma bort att man ska göra de)

<3

BILDBOMB!!!



Dagis hade Pirat tema så tösen var en pirat :D





Lite höst bilder :D


Rileys dop presnt!!! Blöj tårta som jag gjorde :D

Sjukt nöjd!! :D

Gjorde små "klubbor" utav att rulla strumpor :D

Baksidan på tårtan..


<3


"Mammas Flicka"

Saknar

Saknar min gris så sjukt mycket =(
Fick prata med henne i telefonen igår när hon var hemma hos sin pappa.
Sen efter ett tag så sa hon "nenne oma mamma" och så sa jag tillbaka "Ska Nellie komma till mamma?" Så sa hon tillbaka "aa" och sen blev hon sååååå sjukt ledsen =(
Verkligen hjärtskärande..
Aldrig hört henne vara ledsen på det sättet.
Mammas lilla gris <3

De är så mysigt att när man är på väg hem så saknar man henne sååå sjukt mycket och man blir så glad att man när som ska hämta en glad liten bus på dagis.
Men de jag HATAR är helgen då hon är hos sin pappa. HATAR denna saknaden.

Har inte träffat henne sen i torsdag =(
För på fredag morgon så sov hon fortfarande när jag gick till jobbet. Och jag försökte vara så tyst som möjligt för att inte väcka henne. Och gav henne en puss på huvudet innan jag gick.


(Tösen 11 månader)
Du är mitt allt!

hahahah Patetiskt!!

Igår var jag och Mixx till joar då de hade invigning. De har ju gjort om joar...
Och shit säger jag bara. Va fan har de gjort med Joar????
Chili är som vanligt sen har de bara gjort dansgolvet mycket mindre för att de har byggt en vip lounge inglasat mitt i allt. Snälla liksom. Haha lilla enköping... Och självklart satt man där, kände sig som en apa i en bur och skämdes arlset av sig..
De va bara på chili de spelade musik man kunde dansa till, för på den stora dansgolet så va de hiphop, som verkligen inte funkar att dansa till.
På scen har de även 2 stripp stänger, med spegel emot väggen så slamporna kunde kolla in sig själva... XD

Nee men ärligt, lilla joar, vårat ända dans ute ställe.. och så gör de SÅHÄR... BUUH!!
Ja, tur att en ny "nattklubb" har öppnat och så ska de  förmodligen bli en till "ungdoms" ställe me 2 våningar.
Då kan ju joar ha sin jävla vip lounge och stoppa upp någon stans ^^ Bara bakåtslickade människor där inne..
Hahah kom igen... ENKÖPING!!! :O hahahahah!!
Patetiskt som sagt..


Ja de ända roliga va när vi gick och fick en "goodie bag" med en burn, kondom och halstablett. HAHA klockrent!

Torsdag....

Nu sitter man på den första bussen. Känner mig as stressad. De är för att jag stressade in i det sista på jobbet idag. Men jag hann! Och denna stress kommer att sitta i sig tills jag sitter på tåget... Det är detta som gör de helt klart värt att pendla varje dag. Att hur jobbig, stressig dagen än har varit så tar jag aldrig med det hem utan får av mig all på vägen hem och får även nya krafter då jag hämtar tösen.... Jag har värsta jul känslan men ändå så känns julen så långt bort... Kom på här om dagen att jag Kanske ska ta och fixa jul kort.... Haha bättre sent än aldrig?!

God morgon...

Hej och god morgon... Som vanligt är jag sjukt trött... Men Men, tänkte ta att skriva (igen) ang vaccinet. Jo, vaccinet för svininfluensan... Jag hade en sjuk lättnad tidigare då de bara var barn över 3år som fick ta vaccinet. Det var en lättnad för då behövde jag inte tänka på vilket val jag skulle göra. Men bara för några dagar sen så valde de att även vaccinera barn under 3år. Är fortfarande sjukt kluven ang detta. Men mitt val är nu att hon kommer få ta det.... Ang snacket typ att folk inte vill spruta i sig kvicksilver som de nu finns i vaccinet. Men folk är ju inte så pålästa, för om de var de så skulle de veta att kvicksilver finns i fisk... Osv... Tror även att jag skulle må sämre om hon fick svininfluensan bara för att jag sa Nej till de... Igår fick jag även ett samtal, hon frågade först om jag skulle vaccinera tösen och att de har öppet 2 dagar för just barn under 3år. Så onsdag nästa vecka har hon tid till det. Pjuh

Helgen...

Vad ska man nu göra i helgen? Är sjukt sugen på att fota. Är sjukt sugen på att skaffa lite roligare tillbehör. Jag önskade mig ett spec objektiv, spec filter utav mamma. Hoppas hoppas man får de i julklapp! Dock funderar jag starkt på att köpa ett stativ, för då kan man leka sjukt mycket. Lite svårt att ta bilder som man vill när man skakar;)

Min lycko dag... JaJamensan

Min stora lycko dag började egentligen kl 10 igår kväll. Den tiden jag precis skulle släcka ner i lägenheten för att sen krypa till kojs... Då passade tösen min på att vakna. Orkade inte då så både hon och jag gick och la oss i min säng. Hon rörde en massa på sig så jag vände ryggen till och somnade vaknade till kl 12 på natten. Vad ser jag då tro? Jo en liten tjej som LEKER. Gah. Så jag sa åt henne att hon ska lägga sig i min säng för att sova. Självklart ska då katt fan hålla på... Med mycket om och men så somnade vi... Tror allt jag måste ta ett snack med dagis idag ang hennes sov timmar under dagen. För som de såg ut i natt funkar inte de... Sen idag på jobbet så ska jag självklart börja att blöda näsblod Igen! De var inte första gången direkt på dessa dygn... Sen när man väl har slutat och ska gå upp till tågParongen tror då fan att någon var på toan vid spärrarna och självklart skulle ut då jag gick förbi, smack så fick jag dörren på axeln... Den ända riktiga positiva saken idag var ett sms. Beställde ju leksaker till tösen förrigår kväll och de har redan kommit in till posten. Älskar den billiga leksaks sidan. Billiga leksaker, mycket att välja bland, lika mycket frakt ovasett hur mycket man än beställer och sen den SJUKT snabba leveransen.

Livet är bra... Igen

Som rubriken lyder så är livet äntligen bra igen. Och jag har verkligen ork att fixa saker och ting som jag har skjutit på i evigheter. Tex så felanmälde jag mitt kylskåp i förr igår, mitt kylskåp har sjungit på sin sista visa för typ 100 år sen. Hur mycket eller lite jag har i kylskåpet så blir allt till is. Ja, ni förstår nog att de är ett stort problem... Men när jag kom hem igår så såg jag en lapp ifrån etf där de står att de ska komma en person och fixa problemet. Lite Läskigt tycker jag allt att de bara kan gå in sådär. Men tyckte sen att de var roligt när jag tänkte på min katt. När man fyller felanmälan så ska man kryssa i om man har hund eller katt. De vet ju aldrig om de är en hund eller katt, eller både, hur många eller hur stora... Och varje gång man öppnar min dörr så smiter alltid Gismo ut i trapphuset. Haha skulle vilja ha sätt deras min när de förmodligen förväntar sig de värsta och så kommer en katt unge springandes ut. Haha!...... Igår beställde jag lite julklappar + födelsedags presenter. Bilder kanske kommer upp sen... På tal om bilder så kanske jag också lägga upp bilder tex dop presenten som jag gav Riley. Haha snacka om att jag har glömt bort allt... Kanske blir ett långt inlägg med massa bilder?! Vi får se vad jag orkar och har tid för när jag kommer hem... Vad mer kan man skriva? Inte så mycket nytt som har hänt...

Godmorgon

Denna morgon började inte riktigt som den brukar (Hej rutiner)... Fröken som skulle öppna idag kom inte in på dagis. Så de blev att lämna tösen ute med fröken. Kanske ska skriva om min helg... I fredags så velade jag lite fram och tillbaka hur fredagen skulle bli. Men bestämde mig i slut ändan att dra ner på joar då det tar tattoo night där. När mitt sällskap Mixx hade fixat barn vakt så hörde ett gammalt gammalt ragg(?) av sig och hox flux så slutade det med att jag och Mixx sitter i en bil ner till nyköping. Haha... Ja, tänker inte ens skriva Vad som hände där...... Vi åkte sen sent på lördagen hem. Jag stannade hos Mixx och vi kollade på den nya skräck filmen "paranormal activity" Haha Läskig var den!! Sen så åkte jag hem då tösen min kom... Det var min helg det

Sista

hahaha kolla hur rädd hon blir när jag skrämmer henne :D:D


1 to go..


en till video... 2 to go :)


Ett inlägg om just dig.

 Det var ett bra tag sen jag skrev om just min tös och hennes framsteg. För de 1a så har jag varken haft ork eller tid och för de 2a sa händer det verkligen nya saker hela tiden.

Något som tösen gör och som jag är glad över att hon gör är att när vi är ute, går i affärer eller liknade så ska hon alltid heja på precis alla. När det sen är någon som stannar upp och säger Hej tillbaka och frågar Vad hon heter. Direkt då så ska hon alltid peka på mig och säga mamma. (Tycker det är så skönt att hon gör de, för man vet ju att barn kan göra bus när man bara vänder huvudet 1 sek. Med detta så gör hon så att jag kan hela tiden kolla med vem som pratar med henne) när jag sen tittar på henne och säger "Ja mamma" Då vänder hon sig mot personen och säger "nenne" (Nellie). Haha! Och Alltid ska hon säga "giko emma" (Gismo är hemma... Dvs våran katt)

Hon räknar 1 2 3 oftast är de när hon ska göra något... Tex "1 2 3 sping" och så springer hon:)

Hon har börjat att lära sig känslor. Hon kan medela när hon är trött och vill sova och när hon är ledsen. Som idag när jag lämnade henne på dagis så säger hon "nenne essen" snacka om att de skar sig i hjärtat

 Hon har blivit duktig på att utskilja på en och flera. Oftas blir de en när de är 1 utav något och många när de är fler. Vissa Djur läten är hon även duktig på även att se Vad för djur/gossedjur det är

Hon förstår ju bara mer och mer. Ex när vi handlade här om dagen så gick min påse med tomater sönder. Så sa jag till tösen "oj, påsen gick sönder. Ska vi hämta en ny påse" när jag tog upp tomaterna så såg jag inte tösen. Frågade min mamma som var med vart hon var så sa mamma att hon gick mot frukten (vi var vid hyllan bakom frukterna) panik så gick jag dit, Haha där står tösen och hade precis fått tag i påsrullen

 Nu får de nog vara för idag;) natti


Hmm...

Just nu i livet så känns de bra. Inte helt 100%, men allt börjar bli bättre... Jag trivs i trapphuset/ i lägenheten igen. Känner inte alls någon rädsla längre efter DET som hände... Jag börjar komma på fötterna igen och det känns verkligen jätte bra, dock kommer tröttheten istället.... Jag är så trött att jag glömmer saker hela tiden. Helt sjukt, jag som annars brukar ha stenkoll. Ja, vissa gånger iaf;) Även ångest nu över helgen då tösen ska till sin pappa igen. Jag som bara vill ta de lugnt hemma med henne.... Men funderar på att avboka alla planer inför helgen och bara vara hemma. Tvätta och fixa hemma och bara få vara jag...

10000 gången gilt?!

Kanske ska ta mig i kragen och skriva ett inlägg... Har börjat med ett inlägg många gånger Men jag har ingen ork att skriva klart... Ha! I förrigår skulle jag ladda upp massa bilder då jag tömde kameran, Men blogg.se var ju sjukt seg så jag gav upp. Igår höll jag på att skriva Men då kom en viss speciell person in på msn, så skrev då inte heller klart... Haha! Men vet faktiskt inte Vad jag ska skriva... Dagarna rullar på medans jag står stilla känns de som. Jag önskar att man kunde vara ledig en längre stund nu, ta tag i saker och ting... Spec med tösens sömn. Nu så sommar hon utan problem, men kommer upp på natten. Sömnen är ju så grymt viktig, och jag känner dagen efter om jag gick och La mig 1 timme försent kvällen därpå... Så jag har ingen ork alls att bråka på nätterna.. Men måste ta tag i det snart.... Ne, nu får de vara. Orkar inte skriva mer

SM GULD!!!!!!!!!!



VI TOG HEM GULDET!!!!!!!

STOLTA AIK!

SM GULD!!!!!!!!!!



VI TOG HEM GULDET!!!!!!!

STOLTA AIK!

Är ny tatuerad!! :D

Smääääärta!!!
Haha, kan inte gå normalt för de gör verkligen sjukt ont.

"Tyvärr" blir de 1 sittning kvar då skuggningar + ifyllning kommer.