Mår bra!

I det stora hela just nu så mår jag faktist bra, har nog inte mått såhär bra sen.. nov/dec? Då all jävla otur har just hamnat på min sida. De va nästan så att jag och oturen gick hand i hand. Och nu skojar jag inte, frugan som har varit med hela tiden håller även med!
Men ja, förra veckan va de 2 ggr besök på akuten och en övernattning. Så vi hoppas nu på att turen verkligen håller i sig bra länge.

Fast egentligen är det inget speciellt som har hänt. Bara att de är.. BRA!

Denna helg - Påskhelg.
Jag har saknat den vanliga påskmiddagen dock. Men annars har helgen varit bra!
Igår var vi hos min mamma och barnen lekte på som bara den.
Efteråt så följde jag med till syrran och de blev även övernattning där.

Idag har det verkligen INTE varit en bra för min tös.
Och jag HATAR när det känns som att hjärtat hoppar ur ens kropp av rädsla.
1a, När vi skulle ut så går ju alltid tösen ner för trapporna, inget nytt med det. Men denna gång ville hon tydligen "krypa" ner och ställde sig upp på näst sista trappan. Och tydligen trodde hon att trappan va slut där så pang ner. Allt gick bra. Lite ledsen (mest av rädsla) sen inget mer.
2a, vi lekte här utanför mig på den stora gården. Och de har en stor rutschelkana där och hon som älskar att åka sånna så va hon väldigt snabb med att klättra upp och åka, om och om igen. Jag sa istortsätt varje gång att jag inte vill titta, för jag är så rädd att hon ramlar. Då kom Lindas syster och Tösen va då snabb med att hälsa på henne, dock stod nellie högst upp i trappan upp till rutschelkanan och ramlade baklänges. Även denna gång gick bra, hon fick sand i munnen som hon fick "panik" utan men annars inget mer.

Denna lilla tös kommer numera aldrig få gå ut och leka, HA!
Ne, men faan så sjukt jävla rädd jag va.

Hennes pappa skulle komma idag och han skrev ett sms då han åkte ifrån sitt hem och jag försökte göra allt för att tösen skulle vara vaken. För hon har tjatat om han hela dagen och han skulle lämna ett påskägg till henne.
DOCK så somnade hon när han va här utanför på parkeringen och det gick verkligen INTE att väcka henne.
Tråkigt dock =( Men ja, de blev en cigg på de och sen så åkte han.
Tösen kommer få påskägget imorgon och jag tror VERKLIGEn hon blir glad utav påskägget med godiset och med leksakerna som är där i:D

Så nu har jag 2 stora påskägg och 1 gigantiskt påskägg, vart fan förvarar man dom?
Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback