Inte OK

När jag vaknade imorse så var jag verkligen HELT död, tror jag åkt på en riktigt ordentlig förskylning. USCH!
Jag och lillan sov till typ 2 på dagen och sen va vi lite piggare, va tvungen att gå ner och köpa lite piller för att göra en friskare.


Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel.

Söndag igen..

Ja, nu är de söndag...
Har inte gjort så jätte mycket i helgen.
Igår träffade vi på Malin och den lille bebisen (18 dagar) och jag var med dem tills kvällen, trevligt trevligt!
Sen gick jag och Annos hem till henne. Och då sa de POFF och jag började frysa och va riktigt trött, sjuk?!
Jag har inte tid att vara sjuk... USCH!
Vi sög på kräftor, åt ost och sen kom även C förbi. Sen hände de inte så mycket, sömnen kom ifatt mig så jag gick sen hem för att sova.

Så idag, fått hem lillan, håller på att tvätta och ja... Ska börja laga mat..

Boooring

Fullspäckad dag

Idag så hade jag ingen skola och lillan fick då vara hemma med mig. Jag som hade hoppas på sovmorgon, då jag annars vaknar 06:45 om dagarna. Jo jo, lite sovmorgon fick jag allt.. Vaknade 06:50 - WOOOHO!
Snacka om att man är van att vakna så tidigt trots att man är ap trött.
Med tanke på att jag inte höll samma tempo som jag brukar göra om dagarna utan var hemma på förmiddagen så de slutade med att jag vilade lite.

Men sen var de dax för mig och lillan att klä på oss, gick och lånade vagn utav Annso (då hennes är betydligt mycket mindre och smidigare) sen så gick vi till tågstationen och väntade på tåget. - Västerås!! Och träffa våran Maskan.
Fick hålla lillan vaken inne på donken så hon skulle få lite föda i sig men de slutade sen med en gnällig liten tös ;) Men hon somnade sen och då strosade jag och Maskan runt i affärer, lite här och där :) Massa trevligt.
Sen vaknade Lillan och då va de leksaksaffären som gällde. Att göra en "lekhörna" i en leksaksaffär tyckte jag va rätt puckat innan de faktiskt funkar. Så tösen va där inne och lekte medan jag hittade en söt leksaks kanin (Typ som en hund som går och skäller, fast med en kanin som hoppar och låter osv)..
Vi var i Västerås i ca 5 timmar sen så tåg vi tåget hem och när vi landande i Enk så stod Tösens pappa där. Vi åkte då och lämnade vagnen, hämtade extra kläder och sen åkte vi och träffade Stuff. Vi va där ett tag och sen åkte vi hem...

Med 2 tröjor, ett linne och en kanin rikare så sitter jag nu här ensam hemma.
Saknar Grisen så bajs mycket...
Tänk att den lilla människan kan göra så mycket.






Hahaha

Idag är jag glad! :D

Idag är en bra dag, idag är jag super glad.
Gjorde andra provet på ECDL och SJÄLVKLART klarade jag detta prov också ;) Och nu är det bara 5 kvar, 4a av dom kommer nog gå piss lätt. Hade bara ECDL-lektionen idag men jag gick 1½ timme tidigare då jag ej orkade sitta där upp och ner och läsa, jag får ta de i helgen.

Efter jag har skrivit detta så blir de att plocka bort lite små saker för att sen hämta lillan kl 2 och strax efter jag har hämtat henne så kommer Elin, Affe och lilla Elma hit. De stora barnen ska äntligen få leka :)

Idag ska jag och Lillan ha torsdags-mys (igen), då hon ska till sin pappa imorgon.

Imorgon är de ingen skola för mig, ingen dagis för lillan så vi ska nog vara "tjejiga" att måla naglarna. Haha jag måste iaf måla mina, och lillan kommer säkert också vilja ha nytt på sina naglar.

När tösens pappa kommer och hämtar tösen imorgon så ska jag åka med dom och vi ska åka och träffa Stuff.

Tösens pappa undrade om jag kunde hjälpa till och fixa i tösens rum (nu när han flyttar). Att vi ska åka till ikea osv... Yeeeeeaaaah!! I LOVE IT! :D

Mina naglar nu - lila med vita blommor, och allt möjligt :P


Tösens naglar nu - Rosa med blåa fjärilar..


Undra om jag ska ha gråa naglar? Grått och rött? Eller tvärtom?! haha
Tösen får den färgen hon vill ha och ska nog göra rosetter nu.

Överrasknings/födelsedags-kalas / Kräftskiva

Och då.. Lördagen som var.
Allt började för några veckor sen då snacket om Jennys födelsedag började och pratet om kräftskiva.
Jag och Annso tog tjuren i hornen och bestämde att varför inte slå ihop dessa 2? Och även göra de som en överraskning. Sagt och gjort, så blev de!!

De var lite svårt att inte säga något alls till Jenny då hon var tvungen att skaffa barnvakt osv och att vi va tvungna att få ut henne ur sin lgh.
Men fredagen innan när jag ringde jenny så sa allt klick, Malin var där och de skulle köra hem henne på lördagen. Och jag var ju tvungen att få nyckeln in till Jenny utan at hon visste att jag hade den (hon visste inte att vi skulle vara hos henne).. Så jag åt "frukost" med dem på lördag morgon, bara för att få nyckeln utav David.
Jag sade att Jenny var tvungen att åka kl 16:00, hon va helt osminkad och i mys kläder och frågade mig om hon var tvungen att fixa sig innan hon åkte. Och elaka jag sa då "Nej, jag hör av mig när du kan göra dig redo för att åka hem. Då berättar jag vad du ska ha på dig och sen får du höra av dig när du är klar så berättar jag vart du ska". För henne som visste att Något skulle hända, var ju bara tvungen att acceptera ;)
På morgonen så skickade jag till alla som var Inblandande, Annso, Lollo, Mickan och Elin att kl 16:00 så kan de börja komma till Jenny.

Så när hon hade åkt så tog jag med allt och gick till hem till Jenny och började fixa och dona. Personerna kom strax efter.
Dukning, fixa tilltugg, bålen osv.
Sen runt 7(?) så kom Jenny hem. Haha hon hatade mig för att hon var osminkad ;) Men hon blev väääldigt glad!!!! Hon hoppade in i duschen fort och sen satte sig vid bordet. Hon va helt fascinerad hur vi hade fixat allt. Och hon fick en present då. Ett tomt paket där de stod "Du har ju redan allt". Hon garvade för de var en present som var verkligen SÅÅ Jenny. Ca 1-2 timmar efter så kom vi in med resterande presenterna, och de hade Jenny inte räknat med. Så där kom de allt tårar ifrån henne;)

Ja, sen umgicks vi, spelade "VÅGHALS 2" och hade de SÅ kul!!!!
De flesta var med på spelets konstiga "uppdrag". Mickan ställde sig på alla fyra och lät som en gris som insett att han ska på slakt, spelade in sig själv i mobilen och dansade medan hon sa "Jag är en liten pingvin" och skickade till 2 personer osv osv osv...


Fix innan Jenny kom hem


Jenny kom hem!! :D


Allt började :)



Efter Kräftsugandet Present öppning och spelet började ^^:


GRATTIS SYRRAN PÅ FÖDELSEDAGEN, JAG HOPPAS ATT DU BLEV NÖJD MED DAGEN!! =)

Neos kalas


Kanske, lovar inget.

Vi få se om jag uppdaterar med idag, senare.
Och kanske för en gång skull tömmer kameran till datan, de var ju ett tag sen och de är därför inga bilder har kommit upp. På tex Neos kalas som var den 8 aug. Haha, jag är så bäst bara.
Sen självklart bilder ifrån i lördags då jennys överrasknings/födelsedags fesy var, och så kan jag även berätta lite om de...
Ja vi få se om jag orkar, lover inget de är bäst så :)

Blir en sen dag idag.. Ska börja att tvätta om ca 20 min =/
Vi måste verkligen tvätta, har missat en massa tider men nu så!

Uppdaterar säkert igen..

Bara för att hon är BÄST <3



Någon V gammal

Jag gjorde det!!

Idag i skolan så kom ÄNTLIGEN fc igång och vi kunde då äntligen komma in på ecdl.
Jag valde att göra 1 av 7 provet idag och YES, jag klarade det ;)
Gjorde nyligen testen för modul 7 (andra provet) och fick 71%, och jag hade inte ens kollat i boken innan. Så måndag, tisdag och onsdag så ska jag plugga på de jag hade svårast på testet, sen göra om testet på torsdag om de visas sig att de är högre % då än de va idag så gör jag då andra provet.
Så det känns faktist BRA!!
En uppgift i en annan kurs  är inskickad, imrogon är det den värsta kursen... Undra egentligen hur den kursen kommer att gå =/ Inte direkt höga förväntingar på den kursen inte..

yeye, nu blir de att färga håret sen sova. Woohoo, sovmorgon imorgon ;)

Som de alltid brukar att sluta...

Annso har pratat mycket om att hon vill ha en tjocktröja, ja lite krav hur hon vill ha en tjocktröja.. Men vi gick igår in i alla affärer i Enk (haha de va många), men de finns Fan inga tjocktröjor. Har de inte insett att de faktiskt börjar bli lite kyligt ute numera??!
Men ja utbudet vi har här i våran H&M är då inte mycket, och kom och tänka på de igår när jag hade tråkigt via nätet, så jag gick in på H&M's hemsida och kikade runt.
Självklart hamnade jag då på barnavdelningen och såg då ett par SÅÅÅÅÅÅ coola skor till lillan.
Och självklart fick jag lov att gå ner till H&M idag och köpa dom. Jag och aldrig läsa på hemsidan utan när saken har fångat mitt öga så ska de verkligen in skaffas, med detta så kom de även ett stort plus, att de var fodrade. Hur bra är inte de nu när kylan komma sakta men säkert hit till våran mellan mjölk land.


SOO IN LOVE!!

Vart är "jag"?

Jag har helt tappat mitt - JAG.
Vart är Jag?

Jag saknar att ta foton.
Jag saknar att sitta med PS.
Jag saknar att vara Nöjd.
Jag saknar att inte ha så många bollar i luften.
Jag saknar att vara den Roliga mamman.
Jag saknar att laga någon god middag.

Men jag känner verkligen att jag inte har någon INGEN ork till detta..
Och de får mig att må sämre..


Ja, idag började skolan. Hej STÖRSTA ångesten AB.
Imorgon har jag en lektion kl 08:30 en annan börjar 09:00 att de ska gå ihop, de va en bra fråga..
Hej ångest..

Depp, men men.. De blir väl alltid bättre.

Swedish MakeUp Geek

Med detta inlägg så blir jag med i en tävling som hålls av Swedish MakeUp Geek.

Kan även med egna ord säga att jag har kikat in henne ett bra tag via BDB, hennes blogg och hennes youtube kanal.
Hon inspirerar och är sjuuuuukt duktig på det hon gör - dvs smink!



Bild lånad ifrån Swedish MakeUp Geek´s blogg.

Lördag!

Även fast jag är barnledig denna helg så sover lillan i min säng just nu ^^
Inte direkt att det stör mig :D

Somnade 3 inatt och vaknade utav alarmet som ringde kl 9 för att jag avr tvungen att tvätta kläder.
Sen har jag bara slöat tills eftermiddag då tösen och hennes pappa kom, vi åkte till v-ås och tösens pappa köpte fin fina kläder till lillan.
(När lillan hade bebis stl så önskade jag att hon blev större för att ha de snygga kläderna som då fanns, nu tycker jag att bebis + större stl än de lillan har är fint.. Finns några "fynd" man hittar, men de är då inte många man verkligen tycker är såååå fin, köpte mest för att de är ett måste)


3st tjocktröjor, en skjorta/tunnika, hello kitty stickad klänning, en långärmad tunnika och ett par fodrade byxor.

Både jag och Lillan tackar dig pucko för kläderna ;) haha!


Jag ska strax lägga mig i sängen och kika på film, det får nog bli "Sex And Death 101" eller så blir det "Big Stan" filmer från 2007/2008, så man hoppas på att man inte har sett dessa innan.

Jag är glad, jätte jätte glad. Men dock är de inget man borde berätta här på bloggen.
(Och självklart va jag tvungen att skriva den meningen)

hahaha ne usch, nu blir de film och sen sova.

118800

Fråga: Vem är Ulrika?
Svar: Lillgamla Ulrika är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga "damer" i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer... om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian! Mvh 118800

Hahaha

Snurrig men ack så glad

Just nu är det mycket i huvudet, men inte på det dåliga sättet.

Vi har planerat något VÄLDIGT stort. Jag vill helst börja med de idag, helst igår men dock får man vänta i ca 1 vecka till. Men jag tror verkligen att de kommer bli sjukt roligt, roliga människor och ja.. Kan dock inte skriva så mycket mer ;)

Jag ska lägga undan några tusen lappar för att spara till Oktober då de bär av till Gekås, jag har ju inte varit där på ca 7år?! Men Oktober är en bra månad att åka ner, att börja köpa varmare kläder till lillan, julklappar och även lillans födelsedag och sen självklart saker till hemmet ;)

På måndag börjar jag även att plugga, trots att jag har haft ångest över det så gick jag igenom allt lite idag. Och börja faktiskt känna mig peppad inför plugget. Torsdagar så har jag inga lektioner, onsdagar har jag 2 och resterande dagarna har jag bara 1 lektion. Sen pluggar jag ju en kurs på distans, de skulle vara rätt tragiskt om jag bara fick ett G på den kursen ^^ Då jag kan det mesta redan i sömnen.


Tänk att de faktiskt har gått SÅHÄR länge och de är Nu jag faktiskt kan erkänna vad jag känner.
Men drömma kan man?

Om någon dag så lovar jag att lägga upp bilderna ifrån Neos kalas och lite sånt. Men jag har bara inte haft orken till de. Haft annat att tänka på.

Trött på att blogga..

Jag är verkligen sjukt trött på att blogga.
Har typ hamnat i en Depp-period utan någon speciell anledning, men de blir väl bättre när allt lägger sig.
Har även liten bilder ifrån igår då Neo hade kalas uppe på donken.

Idag har varit våran sista dag av denna semester, och hela dagen spenderade vi i en bil. Haha.
Imorgon ska lillan till dagis, hon har verkligen saknat dagis. Och de kommer nu bli roligt då än väns dotter ska börja där imorgon :)
Om i vecka börjar plugget. Ja vad man kan säga om de? ÅNGEST! höhö.

Ja, orkar inte skriva så mkt mer. Ni får nöja er

:(

Lillan hår har varit långt, och små fina korkskruvar i håret.
Men dock de långa + lockar har bara varit i över håret, och har varit jätte tunt..
Idag satte jag lillan på bordet och hämtade saxen.. :(
De blev bara kortare och kortare... Nu har hon håret strax över axlarna i en pott frilla typ. :(
Men nu är allt hår i samma längd (haha ja nästan, om man inte räknar med hur mkt hon rörde på sig)
Och i det lilla håret man kan ta i nu så känns de tom tjockare än va de var innan.. Och nu få allt hår växa så håret blir låångt och tjockt. För så länge som de är jag som bestämmer så kommer hon aldrig ha såhär kort igen!!

Vet inte hur mkt jag har tittat på håret nu efteråt, saknar hennes lockar. Och jag brukar alltid dra mina fingrar i hennes hår. Men de kan man inte nu :(

Jag HOPPAS att hon även får lockarna när de växer ut!!!


:( Håret ser tom längre ut på bild än IRL typ...


Denna frisyr ser ut som lillans typ.. hahaha OMG!


update: en bättre bild.... :(

Åååh lillan håår :(

Dopp


Furuvik (En massa bilder)
























Mycket i huvudet just nu.

Nu den senaste veckan har varit lite sisådär med mig.
Huvudet har snurrat en massa, av alla olika slag.

Det är mycket jag vill ändra på, få en fast rutin på saker och ting.
2½ år har gått åt att få allting att fungera som mamma, för tösen min. Allting har verkligen kretsat runt henne, jag säger nu inte att de är Dåligt att allt har gått ut övr tösens behov, rutinern osv, men nu har man liksom sett att man har tappat allt själv. Sin egen rutin på saker och ting, hur jag äter osv.
Jag har liksom inte brytt mig så länge tösen har de hon behöver, har sina rutiner...

Jag försöker nu att lägga upp den rutin om dagarna, veckorna, åren.. För mig.

Ja, få se hur det blir, vad jag gör...

1a Aug

Jag börjar verkligen känna ångesten krypa i kroppen nu..
Om 15 dagar börjar plugget för min del.

Idag är de ingen speciellt bra dag för mig, jag har en sån rygg värk så de står härliga till. Gör ont för de minsta lilla rörelse.
Men ja, nu till de mer roliga.

Igår så åkte då jag, Tösen och hennes pappa till Furuvik.
Det va första gången jag var där, och de va roligt :) Dock va djuren inte på så jätte roligt humör. Att aporna inte va ute och klättrade i träden osv. Men man såg de allt, för man kunde även titta på de inne i husen.
Lilla och henne pappa åkte spökslottet. En aktraktion med saken som skrämde. Haha hon va lite skraj efteråt :P

Kommer säkert ladda upp lite bilder ifrån gårdagen. Men just nu nu så har jag ingen ork för de.