ZzZz God morgon ZzZz

Hej Hej!
Nu sitter jag här.. Har väldigt ont i magen som vanligt =/ Ska egentligen börja att sminka mig och göra mig i ordning..
Jag somnade runt 5 inatt och vaknade kl 9 och sen va de bara att försöka att se glad ut och röra sig hemåt för en dusch och fixa sig. Tösen och hennes pappa är snart på väg hit för att hämta upp mig.
Jag får då Fan inte glömma kameran denna gång!

Skriver nog mer sen..


Bara för att denna är bra, bara för att denna får mig att tänka på en person, som man inte har träffat på as länge.

De dåliga i det bra-iga.

FY bubblan så tråkigt jag har det.
Visst är de bra att Tösen nu har sin rutin, sover i SIN säng kl 7. Men jag kan säga att de är såå sjukt tråkigt när hon sover.. Vad ska man göra? Kl 7 (8), en sommar kväll instängd hemma?
Usch..

Orkar inte skriva mer...


Hahahaha!
Ja detta är då min Palles unge som stoppade en falukorv bit i näsan.. Trevlig unge vid mat bordet ^^

2 dagar har gått...

De var för 2 dagar sen jag tog tjuren i hornen ang lilla tösen och hennes sovande i sin egen säng.

1a natten: Hon somnade och vaknade 5 gånger. Men kunde komma ut ca 2 ggr per gång innan hon somnade.
Hon va även vaken i ca 1 timma en gång och va ledsen i sin säng (då jag skrev inlägget nedan).
Sen hade hon "råkat" att släcka sin nattlampa och fick lite smått panik (ca kl 00:00) men efter ett tag så somnade hon och sov hela natten och kom in kl 9 till mig.

2a natten: När jag la henne i sin säng så kom hon upp ett ex antal ggr, men sista gången då jag sa att hon SKA sova så stannade hon i sin säng och somnade. Kom upp 1-2 ggr men när jag hörde henne öppna sin dörr så sade jag bara "gå och lägg dig" så fick man ett svagt "okej" ifrån henne och hon stängde sin dörr och gick och lade sig. Hon vaknade kl 6 imorse, om de va "vilken dag" som helst så skulle jag be henne gå och lägga sig igen. Men vi skulle upp 07:30 så de kändes inte värt att skicka in henne igen.

Dagens nattning: Lade henne i sängen, hon kom ut 1 gång då jag sa att hon skulle gå in och lägga sig igen. Sen har det än inte varit något. Och hon har nu sovit 3 timmar.

"Kan nog sätta några hundra på att detta kommer vara i ca 3-4 dagar sen är vi på rätt spår igen." - skrev jag ju sist.Ja vad ska man säga?? VAD VAR DE JAG SA!Jobbigt..

Sen mardröms natten som lillan hade för ett tag sen så har hon bara sovit i min säng.
Då jag försökte att få henne att sova i sin säng, eller ja.. Rätta sagt att få henne att ligga ner i sin säng va helt OMÖJLIGT. Hon vägrade verkligen. Hon log ner i 2 sek sen skrek hon i panik och vill verkligen inte vara i sitt rum.
Och med det panik skriket så kunde jag verkligen inte låta bli att hon fick sova i min säng.
Men nu på senaste så har jag verkligen känt om dagarna att jag sover inge bra alls när lillan sover bredvid mig.
Så bestämde mig igår att idag ska hon sova i sin säng.

Jag förvarnade henne idag att idag ska hon sova i sin säng, reda då jag berättade de som blev hon ledsen. Men sen har hon pratat om att hon ska sova i sin säng, och vi har pratat bara glada saker om att hon ska sova i sin säng osv.
Nu när kvällen kom så kollade hon på barnprogram, och när jag sa att de va dax för henne och sova så blev hon ledsen men ändå gick hon med på det.

Runt halv 7 fick hon gå och lägga sig, då somnade hon rätt fort. Vaknade efter ca 50 min igen och sen somnade rätt fort igen. kl 8 vaknade hon igen och är fortfarande vaken..
Kan verkligen inte förklara hur de känns att höra henne =/ Hon är halvt ledsen medan hon pratat med sina gosedjur.
(men nu låter de som att hon sover, eller ja.. Det låter inte rätta sagt) Men de är iaf skönt att hon är så pass stor att hon skulle komma ut ifrån sitt rum om de var något..

Men nu när vi försöker få tillbaka rutinen som den var innan Den natten så kan jag iaf säga (fast hon vaknar typ heela tiden) att jag märker nu att hon bara inte tycker om att jag har ändrat tillbaka utan vill sova i min säng. Så det är även lätt att få henne att sova. Eller ja, ligga ner i sin säng. För när hon går ut ifrån sitt rum är de bara att gå emot henne så går hon direkt och lägger sig i sin säng igen.
Så jag VET att detta kommer bli jätte bra!! Skönt!!!

Kan nog sätta några hundra på att detta kommer vara i ca 3-4 dagar sen är vi på rätt spår igen.
Så som de va innan. Att vi satte på henne en blöja, satte på pyjamas och borstade hennes tänder för att sen lägga henne i sin säng och pussa och säga god natt och sen gick jag ut ur hennes rum och hon sov då.

Bara bra..

Gud denna vecka har verkligen rusat fram. Eller ja de senaste veckorna rätta sagt.
Jag har nog aldrig planerat något om dagarna men ändå så har dagar gett sig ut på nya äventyr :P
Nu sitter vi och väntar på Jenny och David. Vi ska ta en tripp ner till Stan, ge pengar till Elin och sen till ÖB för att köpa resterande sakerna.. Sen är jag på hugget, haha!
Mamma skulle komma förbi idag för att lämna mitt matbord som jag ska ha i köket. Undra hur de kommer se ut ^^ För de är ju inte bara LITE större än va jag har nu. Yeye, de åter stå och se.

Sen mot kvällen så ska vi dra ut till Lillkyrka (?) för att Messica är i stan!!!!!!!!!!!!
Gud de va typ 2år sen sist jag träffade henne. Kommer bli så roligt =)

Ja, sen vad som händer mellan allt och efter de återstå och se som sagt :D


ojj tutte!! Eh ni ser inte mkt mer än vad man gör nu på sommaren, på stranden :P

Tankarna börjar att komma.. om mig själv.

Nu 2½ år efter jag födde min dotter så har jag faktiskt börjat att tänka på mig själv. HÖR OCH HÄPNA!
Innan när jag gick in i en affär så stack jag direkt till barnavdelningen. Fast jag innan gick in och tänkte att tex ett Sånt linne skulle jag vilja ha, kanske ska titta om de finns.. Men blicken föll inte ens mot vuxen avdelningen.

Men nu på senaste så har jag börjat att köpa de jag vill ha till mig själv. Att sluta komma ut ur en affär utan något plagg till lillan, ja de har inte slutat ^^

Jag tror inte att jag är ensam om att fått höra sen min dotter föddes att man ska tänka på sig själv. Men jag har aldrig känt att jag har behövt de, varken nu heller. Men nu kan jag känna glädjen och faktiskt känna mig in i de ny inköpta sakerna tex.

Om man skulle se in i min garderob så kan jag även säga hur många år ett plagg är. Har även vissa byxor/linnen som min store syrra hade när hon va tonåring. Ja, då kan man iaf säga att jag inte är den bästa på att lägga pengar på kläder till mig själv...


Älskar mina nya skor som snart kommer :D

Mitt hjärtaDu är bara fööör underbar :P
Lillan med mina kläder

Tisdag..

God morgon, god morgon..
Jag vaknade till en vääldigt roligt syn imorgon. Lillan hade lånat mina kläder ^^

Igår så gjorde vi inte så jätte mycket. Tvättade på morgonen och va ute lite, lillan ville inte vara ute så speciellt länge. Mot kvällen så kom E.B med sin lilla inte ens 2 månader gamla lilla tös.
Vi åt mat, sen fikade kladdkaka och sen somnade tösen. Och lite senare så åkte dem hem. Hoppas man får träffa dem snart igen, och även då hennes son.

Vi har käkat frukost nu och ska hoppa in i badet, och sen ska vi träffa Jimmy och Neo.


Snyggingen som väckte mig såhär. hahah!

Vill inte sova.. Vill inte!!

Usch jag har drömt mardrömmar nu de senaste nätterna, pågått nu i ca 2-3 månader.
De har verkligen gått så långt att jag vill INTE sova.
Jag som aldrig drömmer (som jag ej kommer ihåg) till att drömma varje natt, och även mardrömmar.
När ska detta sluta...
Jag vill kunna sova en hel natt, och få sova ut...

En bra helg!!

I fredags så var jag med Jenny, David och Elin. Vi åkte runt i bilen en massa sen slutade med att vi sitter på gården med resten av folket och dricker lite. Men kvällen slutade runt 1 för min del och jag gick hem och sov.
Lördagen så kom Tösens och hennes pappa hit för att  de skule hämta upp mig. Jenny och David hängde också på, men de körde i andra bilen.
Vi åkte nästan till Gävle (Vid Älvkarleby). För att vi skulle bada i Rullsand, de va riktigt mysigt där. Och sjukt långgrunt.
De är nog första gången jag ser Tösen så glad i vattnet. Hon ville helst gå, tom när vattnet va vid hakan på henne. Haha. Men satte henne på min rygg så vi simmade tillsammans (tur att man har gått Babysim och känner sig rätt trgg i de). De var verkligen en underbar strand, man kände sig nästan som utomlands.
När vi sen var klara där så åkte vi till Dragon Gate. Ingen av oss hade varit där innan, och va helt i chock när vi gick in där. Helt coolt ställe, helt i "kina". Mitt i så fanns de en staty av geisha och sen massa leksaker för barn. 20kr så fick man 2 biljetter man kunde utnytta på 2 olika saker. Vi visste inte ens va de var för saker. Men han föreslog att lillan skulle sätta sig på en Panda och så satte han igång den. Så där satt hon med den som åkte själv, lillan svängde, men hon åkte i en cirkel bara :P haha!

Sen gick vi in för att äta, och lika coolt (om inte coolare) där inne.
Efter maten så hoppade tösen och åkte kana i deras hoppborg.
Efter det så åkte vi hem til tösen pappa. Den andre bilen åkte hem. Men den andre bilen kom igen till tösens pappa kl 00:00. De personerna fick mig pigg medans tösen sov och hennes pappa va nog minst lika trött så de slutade med att jag åkte till Enköping med dom. Och jag gick hem till en kompis. Vi somnade i dens säng kl 5 på morgonen och sen kom dagens dag.. Tösen kom till mig tidigt och ja..
Dock har dagen idag inte varit lika "bra", de beror på att jag har varit så trött att humöret inte varit på topp.
Men vi har käkat glass på torget, sovit lite, stor handlat mat och åkt vid Grillby och Bresse.

Dragon Gate(inne i restaurangen.. Drak båt som var i vatten. Kunde sitta och äta i den och även över i det lilla "huset")

I bilen

Nu sitter jag i bilen, är på väg till rullsand och ska bada! Bakom oss så kör syster Jenny :) Ja, de finns väl inte så mycket mer att säga... Förutom att jag åter igen glömde kameran... Alltid jag.

Gillar att suga ^^

Igår mot kvällen så gick jag och Annso till Maxi.
De slutade med att hon köpte kräftor.
Så igår var vi på hugget och sög som bara den ^^


Turkiska saker ;P

Jag är kär!!

Jag är kär!! Jag är massa kär!!!! Hahahah

Kärlek på hög nivå


Hatar värmen!!

Är trött på denna värmen, vill att de ska bli kallare.
Man orkar varken laga mat eller att äta.
Man blir så seg.
Man blir på jävligt dåligt humör.
Även om jag har öppna alla fönster så kommer de inte ens in någon luft alls.

Och självklart bor man i en jävla cp stad där man måste ha bil för att ens bada...

Äckliga värmen, försvinn!!!!!!!!!

11 Juli 2010 (Och lite till)

Hej gott folk!
Jag har varit mer än sämst på att uppdatera, men vi skyller på att de är så fint väder numera att man inte sitter vid datorn lika ofta ;)

Mitt paket med alla handdukar, påslakan och de kom i veckan.
Så nu är det leo delux i badrummet ;) Och ännu snyggare vid sängen.

(Bilden tagen med mobilen)

Vad har man gjort mer? Varit ute, färgat håret, och ja.. umgåtts med vännerna.

Jag och mitt röd/orange hår ;) haha

Idag va de även kalas för Tösen här hemma. Egentligen skulle de ju inte bli kalas för jag ställde in allt början av veckan. Saker som skiter sig, saker man såg i fram emot och så mens på det.. Det funkar inte så bra ;)
Jag sa till alla att de inte blir något, men först sa Tösens pappa att han ändå kommer upp, sen sa mormor och syrran att de också kommer upp så då va de bara att acceptera och låta de folk som vill få komma.
Gjorde inget större stå hej, som jag hade planerat. Men det blev en bra dag, lugnt och bra.
Tösen öppnade sina presenter utav mig den kvällen jag ställde in allt, presenterna bestod utav
trä bröllopstårta, trä mackor, trä klubbor, trä glassar, skor, kitty vatten flaska osv.
(Hon fick även 2 klänningar idag utav mig)


En prinsessa bok som har massa små sagor när man öppnar den.
En "hamster" i en boll
Utav Elin, Jimmy och IsaKläder, pussel, nagellack och skrållan. (Fick även en väska, låtsas örhänge och halsband)
Utav Mormor, Morfar och morbror Jimmy


Kritor (och ett block med massa papper)
Utav Malin och Hannah


Cykel stor till dockan och trä "rull" tårta
Utav Jenny, Neo och David.


Denna bröllops tårtan fick hon. Tösen var så söt när hon öppnade paketet och såg brudparet direkt då säger hon -"Mamma titta! Mamma och pappa. Fiina" Haha!

Sen efter kalaset idag så åkte vi ut till Bresse och badade, väldigt skönt att ta sig ett dopp efter idag. De var så sjukt jävla varmt fast jag har försökt att få lite korsdrag här hemma.Tösen gick även sin sista dag på dagis i Torsdags innan sommarlovet. Undra va hon kommer känna när hon börjar igen då alla de stora som hon har gått med i 1½ år slutar nu. Och helt plötsligt så tillhör hon inte den minsta gruppen längre. Hennes kompis R kommer börja på henne dagis då. Så som min tös har tjatat på henne och hennes mamma så kommer nog tösen bli AS glad när hon ser att R går på samma dagis.
Så "Semester" har vi nu. De känns faktiskt väldigt skönt!!
Ingen måsten om dagarna, vi tar dagarna som de kommer och bara njuta för fullo.
Kanske bli de någon tripp någonstans. Hennes kära fader ville de :)

Imorgon blir det kanske att träffa Linda?!
Men tösen vill iaf cykla med sin docka. Så de ska iaf hon få göra.

Hoppas ni nu nöjer er med denna uppdatering ;)
Vet ju inte när nästa kommer.

NamnsdagGrattis Lillan på din namsdag <3

Separationsångest AB

Jag tror att min lilla har hamnat i en separationsångest period...
Dock är den FÖR JÄVLIG. Det har tagit väldigt mycket på mig. Hela orken har dragits ur mig.
Ja rent ut sagt, har verkligen tappat kontrollen. Iaf nu på kvällarna då hon ska sova.
Jag har nog aldrig bråkat såhär mycket med henne.. Tycker synd om henne =(

På dagarna är det även Jobbigare än tidigare, hon är som en blod igel på mig. Jag kan inte ens gå 1 meter utan att hon är på mig. Vi har inte bråkat då, det är bara på kvällarna. Vi har verkligen haft 3e världs kriget.

Men nu blir nattningen som vanligt. Visst är det nu inte bara att pussa, säga god natt och sen stänga dörren och så sova hon (som tidigare). Men som vanligt att hon Somnar i sin säng. Sen när hon vaknar även om de är efter 40 min/6 timmar (hon känner ju inte av Hur länge hon har sovit) så får hon komma in och sova i min säng.
Blir då lättast för båda, blir då inte världens krig och man behöver inte somna av utmattning.

Ja tänka sig... Trubbel i lilla "perfekta" familjen ;)

Lilla T

Skriver nu detta inlägg till lilla T!!

Vi tänker på dig! Även min lilla tänker på dig, senast igår tjatade hon på att få träffa dig, bada med dina barbie.
Livet är inte rättvist.

Lilla T förlorade sin pappa igår.
T du finns i våra tankar hela tiden!!
Saknade för dig och din mamma är stor.


Tavlor

Dessa tavlor målade Lillan igår :)

Sry för bilderna, är ifrån min mobil med 2mp

Kontrollen - borta

Du, mitt lilla hjärta. Du vet att jag älskar dig va?
Men nu, jag orkar inte med detta. Jag orkar inte tjaffsa, jag hatar att jag tappade kontrollen..
Men 5 timmar av bråk innan du somnar...
Hoppas att de går bättre imorgon....


I LIKE


För mycket..

Just nu är de lite för mycket utav allt. Är verkligen sjukt trött på detta, varför ska man alltid försöka? Lägga ner energin? För vadå?
Men igår rann bägaren över och ja la ner allt, allt man har lagt ner, alla planer man har lagt ner. KUL..
Varför ska detta alltid bli såhär???
Eh jag orkar fan inte, har så sjukt mycket i huvudet så de räcker och blir över.

Vad ska man göra idag då?
Tösen ville ej till dagis så vi stannar hemma idag. Kanske ska man ner på stan och köpa färg?
Så jag ÄNTLIGEN får klar sakerna, som jag har typ kämpat med i 1 vecka snart..

Eminem & P!nk mix


Mamma <3 Leo


Kaklet


Badrums skåpet

Jag vill ha mina jäkla handdukar och de andra sakerna någon gång ju!!!
Funderar även att ha Leo på lilla hyllan under spegeln.

Söndag

Hej hej!

Fy fan va jag har saknat att vara hemma. Man kom ju hem i onsdags, möte på torsdag osv och sen så åkte jag till sthlm i fredags.
Så ja, i helgen har spenderas i sthlm. Först träffade en gammal vän och på lördagen åkte jag till syrran.
Dagarna verkligen rusar fram..

Lillan sover nu i sitt rum och i sin säng första gången sen mardrömms natten =(
Är lite orolig hur hon kommer sover, för hon har pratat om "HON" sen i fredags. Hon sa även innan hon skulle sova "Ingen här, hon inte ta mig".. Kan ni fatta hur jävla rädd och orolig man är över henne? Så mycket hon skakade den natten, den rädslan... FY FAN =(
I fredags så vågade hon inte ens vara i sitt rum.. Gud va jag tycker synd om henne. Önskar att de inte hände henne.
Så vi håller tummarna att natten funkar fint fint.
Men ändå, om hon va livrädd så skulle hon inte ens gå med på att lägga sig i sin säng. Men de gjorde hon ju. Och än så sover hon kvar.

Ne nu ska jag hålla på i badrummet igen..
Bilder kanske kommer sen

Mardrömms natten =/

Fy fan vilken natt de har varit, aldrig varit med om liknaden.

Runt 2 vaknade jag utav hur tösen lät, och lät helt skräck slagen och ropade på mig. När jag gick in till henne och satte mig i hennes säng så tittade hon stelt med blicken mot balkongdörren och hoppade till (som om någon kom och skrämde henne) och hon darrade som bara den. =/
När vi sen gick till toan så stängde vi dörren, men samma sak där. Fast då va de under badkaret.
Sen gick vi till min säng.
Jag försökte prata med henne, då hon pekade mot soffan och sa "hon där.."
Jag försökte förklara att de bara va jag och tösen här hemma. Jag bar henne samtidigt som jag tände alla lamporna men de hjälpte inte heller när vi satte oss på min soffa.
Hon hade då inte slutat att skakat, hon grät och va helt i panik. Och helt plötsligt säger hon "Inte ta mig" då frågade jag henne vem skulle ta henne. "Hon" fick jag som svar.
Sen sade hon "skrikit hon min säng"
"Hon skrikit min säng. Hon ta mig"
Osv..

De va verkligen sjukt läskigt!!!!!!!!

Ca 1 timma efter började hon sakta att varva ner.
Hon va verkligen så SJUKT varmt, hela hon.

Ne usch detta önskar jag aldrig att de händer igen.


Bild bomb...Säng bord :D

Hej igen!

Har inte suttit något vid datorn när jag har varit nere i Norrköping. Och den moderna mobilen jag har nu så kan jag inte skriva blogg inlägg.. Men här är jag, i Enköping igen.
Kom ju hem igår, men jag va så trött och humöret va inte på topp så orkade inte skriva något då.

Midsommar va liksom helt lagom, och de var helt Okej. :)
Sen har vi mest tagit de lugnt, solat, badat, hoppat osv osv :)

Rätt så IRRITERAD på alla paket man har beställt.
Säng borden har jag fått.
Påslakan, handdukarna osv skjuts fram hela tiden. Nu står de att v 27 så ska de levereras. Ja de tror man ju inte på längre..
Sakerna till tårtan har strulat sig. Hade fått ett mail att paketet hade skickas den 14:e men har sen inte hört ett bajs om det. Jag mailade igår - inget svar. Ringde idag - inget svar. Skickade då sms och fick ett spydigt sms tillbaka. Att hon inte va på kontoret fören på måndag. Inget Mvh inget sånt alls.. Gör man så? Om man har ett företag att sköta så ska man väl sköta om sina kunder.
Ne fy fan, aldrig mer ska jag beställa hos Dekorera Mera iaf.
Nu ska jag bara bråka och ha mig tills jag får mina saker, för de är redan betalda!!
Fick ett mail idag ang Leo plasten att de skickades idag, så de kommer förhoppningsvis snart.


När jag satte upp "sängborden" idag så bara blää på väggen som är helt tom. Så ville jag ha Canvas tavlor, helt vita. Vet att mamma köpte på ÖB för ett bra tag sen så jag trallade dit. Inte fan hade de några där. Frågade även om dom och då sa hon att de har slutat att levererats tills ÖB...
Gaah!
Men får försöka att få tag i såna, har en lite rolig plan gällande dem. :)

Ja, sen är de lite till... så mitt humör har verkligen åkt berg o dal bana hela nu..

De kommer ett inlägg med bilder efter detta inlägg, sen blir de att lägga sig i sängen och titta på filmen Farsan och sen om jag är vaken så blir det Remember Me