Tålamod ger resultat.

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev 23 april - God natt min ängel? Redan nu 1 vecka senare, märker man skillnade. Det började med att hon skrek och skrek en massa tills hon somnade de första nätterna sen så blev mindre och mindre. Nu tar MAX 5 minuter då hon skriker sen så somnar hon, igår och idag somnade hon direkt när jag la ner henne. Hon sa inte ens ett pip.

Imorgon funderar jag STARKT att gå till ÖB för att köpa roller,penslar, flyttkartonger och lite så. Sen hem till mamma för att hämta vägg-färg och sen måla klädkammaren/förådet och sen börja att packa alla små saker och det jag inte andvänder dagligen. Så jag iaf Börjar att packa och fixa iordning. Vill ju inte ta allt i sista sekund.

Gråten i halsen.

Jag önskade att mina ord hjälpte - Bli Frisk William.

Jag har inte läst Marias blogg på ett tag, när jag nyss gick in och läst alla inlägg jag har missad, sitter jag här helt chockad.
image178


Kämpa på William!! Alla håller tummarna för dig!

=/

Usch, jag ska verkligen sluta att visa andra vad jag tycker om. Visst, saker och ting är inte "mitt" men att sen få "idén" ifrån mig, stör mig.. Förlåt, men det gör jag. Ego? Jag? Jo, när det gäller sånt är jag det faktist. För JAG väljer något som jag inte vet någon annan har/tycker om, bara för att jag inte vill vara som andra. Sen när jag märker att folk får det ifrån mig.. GAAH!


Yeye ska sluta deppa. =) Idag har jag inte alls gjort mycket. Varit på blomstra och sen slöat. Tror att jag och Nellie börjar att bli sjuka =/. Nellie har varit rätt grinig och sover en massa. Men iaf, på blomstra VET ni va Nellie gjorde??? :D Vände sig från rygg till mage. Gud va allt bara kommer poff poff poff känns det som :D Bara igår började hon ta sina egna fötter och idag så vände hon på sig=) Man märker att hon även har blivit starkare, i benen osv. För när hon sitter i knät och sen blir uttråkad och inte vill sitta länge så är det svårt att hålla kvar henne på samma plats :D hehe.
Jag tror även att snart måste jag byta till sitt delen på vagnen. Inte RIktigt än men snart. För Nellie försöker hela tiden (då hon är vaken) att komma upp när hon ligger där i vagnen.

Min tös är ju bara FÖR söt! När hon hade sovit rätt länge under dagen så skulle jag gå in och väcka henne och tittar på henne. Aww hon ligger där och sover med tummen i munnen. Hur söt får man vara igentligen? :D Sen när jag hade lagt henne inför natten så skulle jag gå in igen och kolla om det bara va under dagen hon sov med tummen i munnen, men icke :D hehe hon låg med tummen precis vid mungipan. haha.


STORT TACK!!!!

Mycket bloggande på en och samma gång. Hela 3 inlägg =) Men det är så det får vara denna gång, måste ju ta igen mig :D

Idag fick jag(Nellie) ett paket hem på posten, inte så oväntat då Vickan som skickade paketet hade sakt att hon hade skickat det och att det förmodligen skulle komma idag. Och så sant som de va sakt, fick jag det =)

image174
Nellie fick två "burkar" (Vet inte hru man ska förklara en sån). Ena står det "Första lock" andra "Första tand"

TAAAAACK SÅ JÄTTE MYCKET VICKAN! *röd om kinderna*

Framsteg =) Nellie börjar bli så stor <3


Nellie har börjat att ta tag i sina egna fötter =) det ser ju sååå sött ut!


Nellie är på G att rulla från rygg till mage, men hon måste först förstå att hon måste flytta på armen hon ligger på, då kommer hon runt :D MIN UNDERBARASTE!!

Nellies Dop - 26 April 2008

Dopet va jätte lyckat och är riktigt nöjd över allt, skulle inte vilja ändra något utav det.


När alla väl satt i kyrkan så va nervösiteten till max. Att veta att jag ska stå där framme, Jag! Som har världens scen skräck så det finns inte. Men väl där uppe så va det rätt okej, skönt att jag bar på Nellie så jag kunde gunga fram och tillbaka med henne så det inte såg konstigt ut ;)
Lisa Nilsson - Handens Fem Fingrar (Låten jag har lyssnat på under hela grav-tiden osv..) spelades, jag kan tacka att jag va nervös för låten får mig annars att gråta. Glädje tårar, kommer ihåg hur jag kännde under grav-tiden när jag lyssnade på den. Hur orolig jag va om lillan mådde bra osv.
Lilla Neo hjälpte även till att hälla upp vattnet Nellie skulle döpas i. Va lite roligt att "alla" fick hjälpa till.




Efteråt så va det fika. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, för tiden gick så fort och jag pratade med alla kompisar som va där. Sen va det present öppning och Nellie fick MASSA fina saker :D I stort sätt efter det så gick alla hem efter varandra.


Dagen gick fort, och jag va helt slut efter allt va över. Måste ju även säga, TACK till alla som kom och TACK till alla fina presenter=)


1a bilden = 4 generationer. Gammelmormor, mamma (jag), mormor och Nellie.
2a bilden = Jag och alla mina syskon och Nellie och alla hennes kusiner.

Helgen!

I fredags så åkte jag, Linda och barnen till Västerås. Hon skulle hämta sina saker hos en kompis och vi skulle kolla i affärer. DOCK blev de inte så länge för syrran (Fia) ringde mig och sa att hon va 3 mil ifrån Enköping och att Jenny (som hon skulle träffa) va inte hemma. Så vi tog de första tåget som gick (Vi fick tyvärr vänta 1 timma). När vi kom till Enköping så storhandlade jag mat. Jag och Linda + Barnen gick hem medans Fia och hennes 2 barn åkte bil med mina matkassar :D Smidigt!
Fia, Liam och Tyra va här ett tag och åt mat och lite så. Gud va man har kommit nära Fia, känns sååå roligt. Vi tycker och tänker rätt lika om saker och ting. Sen senare mot kvällen kom Elin och Jimmy hit.

Liam och lill Tyra

I lgår va det dop (Skriver ett eget inlägg om det lite senare + visa lite bilder)

Idag va Jag, Fia, Elin, Jimmy, Mamma, Jenny, Janne och barnen nere på stan. Det har varit marknad + tivoli här i Enköping i helgen. Åkta 2 karuseller och köpte 12 par strumpor, 11st är med döskallar :D sen gick runt en massa och lite så.
Det va RIKTIGT skönt att komma hem kan jag lova. Att bara få koppla av, och bara få vara. Känns som att de va ÅR sen sist. Nellie ligger redan och sover. Även hon är helt slut efter i helgen.

Liam fiskar.... Neo och Liam åker karusell



EDIT: hehe Glömde även bort att skriva att Jag och Nellie va ju på babysim idag :D Nästa gång kommer vi doppa våra barn under vattnet!! KUL!!!!! :D

1 sak till.. JAG SKA BLI FASTER!!!!

hihi


God Natt min ängel.

Från och med idag så ska jag börja att få Nellies vana att snutta på kvällarna, att få ett slut på det.
Det är ju så att innan Nellie somnar så ammar jag henne, tills hon somnar. Och jag vet att hon inte ammar bara för att få mat även för att hon är snuttig. Hon tar inte napp så det är såhär jag har fått göra. Men på senaste tiden så har jag klurat och lite så för att få henne att sluta att snutta på kvällarna. För de är ju bara en dålig vana hon har (precis som det blir för barn som andvänder napp). Vill kunna mata henne en sista gång och sen bara lägga henne ner så somnar hon... Men med lite tålamod så lönar det sig =)
Så från och med idag, matar jag henne sista gången inför natten och sen lägge henne i sin säng. Jobbigaste med det just nu är att hon skriker =( Men som sagt, det kommer att bli bättre och hon får den vanan =)..
Jag funderade också att köpa typ en snuttefilt/gossedjur som hon förknippar med sömnen. Att hon alltid har den när hon somnar. Visst det blir en ny vana/trygghet för henne osv. Men det kan även vara bra, för om vi ska sova borta så kan hon ju somna för hon har den "tryggheten". Annars så kan det bli att hon vägrar att sova hos andra men bara i sin egen säng, och det vill jag inte att det ska hända.

HAHA min tös suger/"tuggar" på sina fingrar när hon är vaken, idag när jag pratade med henne samtidigt som hon sög på fingrarna så... Sög hon på tummen och pekfingret över näsan, PRECIS så som jag sög på tummen när jag va liten. Sött!!! Och hon har börjat med att suga in sin underläpp HAHAH hur söt som helst =)
Jag tror/vet även att Nellie börjar att få tänder. Men de kan ju ta långt tid innan de ploppar upp.

Vad säger man?

"Herregud människa" =)
De du skrev, allt jag kan säga back at you. Moget? :P

För van?

Den sista tiden så har Nellie fått in en bra sovrutin på nätterna. Somnar 7 och vaknar runt 7-8 på morgonen. Det är bra att hon somnar så tidigt för då har jag tid för mitt, äta, plocka undan och bara få vara. Jag själv brukar gå och lägga mig runt 10 sen. RIKTIGT chockad att jag är trött då och har själv fått dom rutinerna. Innan Nellie kom gick jag och la mig runt 3 på natten.
Som nu, Nellie sover fortfarande och jag vaknade halv 8 och va pigg. haha=) Men det är skönt att vakna så tidigt också, då har man hela dagen på sig att göra något.

Snart ska vi beger oss till Blomstra sen ska jag tvätta och sen ska jag och Linda till ÖB.
Ha en bra dag folket.


Babysim

image150

Ja, idag va då babysim. SÅÅÅÅ mysigt! :D Redan när det är slut så längtar man tills nästa gång.

Efter babysimmet så gick jag, Nellie och Linda hem. Hon gick och hämtade Elina och sen gick vi till mig. Va här och segade och sen kom Patrik (Sverige e ett fritt land va? Man umgås me vilka man vill, eller har jag fel??). Vi gick och mötte Jenny och Neo sen gick vi ner till Ö-riket (lekplats) och träffade Elin, Jocke, Caspian, Karro och Adde. Har varit en toppen dag. Sol och hur skönt som helst att vara vid ö-riket.

Oj crap!!!!

Kom på inatt att jag hade helt glömt bort att bjuda Laura, Frida(Hippie), Alexandra och Sanna på dopet. Guuud så dum jag är *skäms*. Jag får nog fråga dem nu och be om ursäkt att jag har glömt bort de:$

Fick väcka Linda idag, hon skulle ju följa med på babysimmet och ta kort=) Så om ca 1 min sådrar vi ner till badhuset.

Yeah

I veckan har det varit SÅÅ fint väder. Riktigt skönt =) Jag bara längtar tills sommaren så man kan bada och käkar glass :D

1 Juli så flyttar jag till större, jag kan inte tänka på något annat just nu typ. Längtar så otroligt mycket. Att äntligen får göra hemma precis som jag vill, att få känna mig hemma. Och att få känna att det är Nellies hem också. Hon ska få sin del av sovrummet och vardagsrummet som bara är HENNES.
Lindas kompis E kanske även ska ta över min lägenhet jag har nu. Niice! För då slipper jag med Juli/aug månads hyrorna. Jag får ju en diskmaskin men ska även kolla på en tvättmaskin till lägenheten =)

I onsdags så va Linda och Elina med mig och Nellie hela dagen =) Jag började tvätta runt 11.  När kl va 12 och vi hade lagt alla kläder i torktummlaren så gick vi ner på stan för att ta något att äta. När vi kom tillbaka så hämtade vi tvätten igen. Sen fick Linda för sig att städa min balkong, haha! Jag bor ju på nedervåningen just nu så de är så mkt skit som kommer in, ska väll inte bara skylla på det. En MASSA askan + fimpar va det också. Men nu är det fint igen.


I torsdags gick Linda, Elina, Jag och Nellie ner till Soc sen köpte "fika", för att "fika" innan min föräldrargrupp började. Synd att det bara är 1 gång till föräldrargruppen är=( Det blir verkligen bara roligare för varje gång, för alla börjar att lära "känna" varandra och samtalen blir längre och man vågrar att fråga mer.
Fick även hem klänningen jag hade beställt, va jätte fin. =)


I går - Fredag så gick jag, Nellie, Linda och Elina (igen:P) ner på stan, vi stötte på Jenny, Stoffe, Elin och min lillebror. Men Jenny och Elin skulle göra något så jag och Linda valde att göra "vårt" vi köpte skor, kläder och lite så. Sen gick vi och käkade. Efter maten va vi på G till ÖB/leklust/Maxi och Maskan ringde när vi va vid tågstationen och bad oss stanna för att hon skulle hänga på :) På Leklust köpte jag bebis kamm och Paraply till barnvagnen. Sen gick vi till öb och köpte kakor till dopet och sen på Maxi köpte vi blöjor och mat för dagen. Maskan följde med mig hem.
Awww lilla Nellie rullade MEDVETET 2ggr igår. hahaha tog ett BRA tag men hon kom runt. haha sååå söt hon är. Sen när hon hade fått kämpat där 2ggr så fick hon mat. MAT!! haha Morotspure faktist. Det gillades. Nu när jag väl har börjat så ska jag ge varje dag, för att hon ska vänja sig. Så jag ska börja att köpa potatis och morot och lite så hem så jag själv kan göra mat till henne =)

Idag har jag varit duktig :D

Gud va tiden bara rinner iväg. Igår mötte jag Maskan runt 2 och sen hox flux så blev Nellie jätte ledsen och jag skulle försöka få henne att somna, men sen såg jag helt plötsligt att kl va 18:30 haha. Så de va ju inte så konstigt att hon va trött. Hon hade varit vaken hela dagen och blev ledsen för att hon va så trött då hon brukar somna inför natten :D...
Men idag blev det "Bakslag" Nellie har sovit nästan hela dagen, men somnade inför natten vanlig tid ändå =) Skönt!! Jag är verkligen ÖVERLYCKIG att även hur hon har dagarna, sover länge, vaken länge så somnar hon ändå samma tid varje kväll. Jag som även är själv är sömnen verkligen viktig.

Idag har vi varit på Blomstra, hos Jenny och sen gick jag hem. Fick en inpuls "jag måste städa" haha, så det gjorde jag. Så nu är det JÄTTE fint i alla rum, duktig jag är va?! Va även en liten stund med Linda. Vi gick ner till Ica och sen gungade hon med Nellie :D



Imorgon så ska jag tvätta. Hoppas att de gå bra att tvätta så mycket som jag ska göra, har aldrig tvättat såhär mycket medans jag har barnvagnen att köra. Måste passa på att tvätta handdukar, lakan osv..
Sen så ska jag ha möte med prästen inför dopet. Lite nervöst, men de ska nog gå bra =) Ska prata med han och fixa så jag inte behöver prata mycket på dopet. Jag har VÄRLDENS scen skräck. Måste även prata med han angående låten jag vill ha.
Ååååh jag har köpt en jätte fin klänning jag ska ha på dopet, nu väntar jag bara tills jag får hem den och jag HOPPAS att den sitter bra.


Orka

Från och med nu ska jag sluta att ta folk på fullaste allvar. Vissa människor fick mitt förtroende en gång, aldrig mer. Jag är sååå trött på allas falska spel. De är ju inte direkt så genomskilligt, sanningen kommer fram förr eller senare.
Jag trodde du va min vän, men ja... Vad du har sagt, och om du nu så Skulle vara så bra vän med mig så skulle du aldrig äns tänka tanken på att skriva till den personen. Men men, ditt val. Din förlust. Tyvärr men jag orkar inte, jag orkar inte vara vän med någon som spelar ett falskt spel.
image137


Vad finns det mer att säga? Inte så mycket. Allt för mycket i mitt huvud om dopet, flytten osv..

WOOHO!

Idag tittade jag på lägenheten. Den va fin =) Men som även han sa att jag borde påpeka tepeterna i hallen och vardagsrummet, de är samma tapeter som dom hade när de flyttade in. Och så är det lite trasigt här och där. Men vadå, att få nya tapeter skadar inte mig :D I sovrummet va de nytapetserat, beiga fina.
Och han sa om jag tog lägenheten och är villig på att betala 1000kr så får jag hans diskmaskin, LUNGT!!! :D Inget diskande för mig härdan efter, sååå skönt!!
Ska även prata med Akelius angående skåp-luckorna om man kan få dom i en annan färg :P haha dom är ljusblåa/bebisblåa haha visst bättre än va jag har nu, men ändå.
 
Imorgon är det babysim igen, WOOOOHOO!! Vi får hålla tummarna att de inte är någon som bajsar i vattnet :D

ÖVERLYCKLIG!!!

Idag ringde Akelius "Hej! vi Fick ett mail idag angående uppsägning på en sån lägenhet du vill ha" YEEEEEEEEES!!! Jag fick nr till personen som bor där nu, ringde han och ska kolla på lägenheten imorgon. Sen ringa Akelius på måndag och säga "JA!!!!" FAAAAAAAAAAAAAAAAAN va glad jag är!! Värsta är nu, stressen. Ska försöka att inte stressa. Men lite svårt att inte stressa bara... Ska börja redan nu att plocka ner och lite så.. Hatar att flytta! Men ÄLSKAR att få en ny lägenhet!!!
VILL DU DANSA AV REN GLÄDJE MED MIG? :D

Tack "Sofia" för att du sa till mig att Arkiv inte funkade. Det är fixat =)
Ni som även märker saker som inte funkar eller något sånt, säg till!! För ni andvänder länkarna osv mer än va jag gör, så de är svårt att veta om de funkar eller ej =)

Hej Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket på sistonde, men har liksom inget roligt att skriva ^^

Akelius ringde mig, då jag hade skickat ett mail till den personen. De har inga lediga lägenheter nu, men att de brukar vara runt vår/sommar som alla flyttar. Och bara för att jag redan bor hos Akelius så har jag första språng än de som kommer utifrån. Hoppas bara att de inte är någon som har väntat längre än va jag har bara (som bor hos akelius). Jag skulle ringa i början av Maj och se.. Jag vill flytta, nu nu nu !!! =)

Om 2 veckor är det dopet=) LÄNGTAR!! Elin och Jimmy ska sova här dagen innan, och hjälpa mig med lokalen. Och om några dagar så ska jag prata med prästen, om hur vi ska lägga upp själva dopet så det blir bra=)




Kan inte denna mardrömm bara sluta? Detta ska jag leva med. FUCK!!!!!

Utnyttja situationen!

Utnyttja situationen, utnyttja situationen, utnyttja situationen, utnyttja situationen, utnyttja situationen, utnyttja situationen, utnyttja situationen... osv, de måste jag ha i tankarna Hela tiden!!! Jag får inte glömma det!
Men snälla, förstör inte Blomstra dagarna =( Detta är något jag har velat och tjattat om sååå länge, när jag nu väl går där. Så SNÄLLA förstör inte!!!

Jag får göra ett schema. Kolla pengar, saker att göra ... UTNYTTJA SITUATIONEN!
image135

Nöjd....

Haha jag blir verkligen ALDRIG nöjd med hur min blogg ser ut, inte lätt inte. Men en bra sysselsättning då Nellie sover inför natten.
SÅÅ skönt att få sova hur länge jag vill denna natt . Första natten på 1 vecka. För även om jag kom hem igår så fick jag lov att vakna utav väckar klockan som ringde kl 7.

Idag började Babysimmet. Riktigt mysigt va det!! Men lite surt att vakna kl 7, gå hemifrån kl 8, vara där tills kl 9 och sen att babysimmet slutar kl 9:30.
Och denna gång va de bara till kl 09:15 då en bebis bajsade och hade inte åtsittande badbyxor (som även är ett MÅSTE). För då fick vi lov att avsluta och de fick tömma bassängen. Tråkigt =/ Bättre lyckas nästa gång.
Efteråt så gick jag till ica för att hämta ut ett paket (hade fått en lapp hem "för stort brev" (Trodde det va mina kort jag hade framkallat) men när jag väl får paketet i handen så va det absolut inte korten. Öppna paketet och fick syn på en liten söt rosa nalle som kan vibrera när man drar i den. Det va ett Dop-kort, ifrån min moster som hade skrivit att de inte kan komma på dopet. Så tråkigt! Men man får iaf träffa dom på min brors bröllop.

Nellie och Nallen... Min mosters man och min kusin

Imorgon ska jag passa på att köpa det sista till dopet, lämna lite saker hos mamma och sen gå ner på stan för att köpa en jacka åt Nellie... Om jag orkar. Inte så roligt när man är själv, men men..

Borta bra men hemma bäst.. !?

Välkommen hem till verkligheten/falskheten...
Det va ju meningen att jag och Nellie bara skulle vara hos min syster tills på onsdag men det blev ändringar och jag kom hem idag istället.
Vi har haft det Jätte, jätte bra!!
Nellie blev helt Jätte stor och Tyra minimal. Jag som alltid har - "Akta Nellie", men nu är det "yeye... AKTA Tyra" hehe :D Hon är ju bara så underbart söt. Och så får man inte glömma Liam, stora pojken! Det va jätte länge sen man träffade han.
De va skönt att åka hem för man har rubbat sina egna rutiner. Men ändå va det SKIT att komma tillbaka. Till falskheten.

-Så vad hände nere i Norrköping då sägs?!
Jadu, mycket och ingeting?! hehe tiden rann ju bara iväg. Vi har träffat min brorsa och hans blivande fru, varit på stan, varit "hemma" med massa barn osv...



Liam, Fia(syrran) och Tyra. Ronny(pappan) och Tyra

Liam 3år, Nellie 3månader och Tyra 6dagar

Lilla söta Tyra!!!!

Och sen 2 bilder på min lilla tös! :D