*dreggel*

GUUUD Jag hatar att sitta vid datorn bara för att fördröja på tiden. Nu har jag hittat MASSA kläder jag vill ha =( Fin fina kläder, jacka, mössa osv.. GAAH!! Önskar att man hade dom pengarna.

När jag vaknade idag så hadde Nellie ett litet sår ifrån svinkopporna och jag ringde husläkaren direkt. Man vet ju inte hur länge man ska vänta, när hon hade det bara för mindre än 1 vecka sen.
Fick tid och ja han kom fram till att hon har streptokocker. En "del" utav svinkoppor med halsfluss.. KAN DE BLI BäTTRE?? Men nu har jag fått ett annat penicillin, och nu jälvar ska det bort!!!

Hmm, den dagen kommer då jag blir roligare at skriva i bloggen. De är för varmt och ingen ork.

Ammningen.

Nu när jag har fått svampinfektionen på brösten som gör SÅÅÅ ont varje gång Nellie ammas. Det blöder och aj aj aj.. Så idag bestämmde jag mig att börja att sluta att amma. Varför inte passa på när man Inte vill amma?
Idag ammades hon 2ggr, bra start va? Och de gick jätte bra. Kan ju inte sluta helt, fast jag märkte det idag att jag kan. Men kan inte för måste även tänka på mig, vill inte få komplikationer, de får man ju om man slutar Poff.
Så på morgonen och på kvällen så ammar jag. Sen blir det gröt och mat.

Nellies torsk börjar att försvinna iaf. Det va ju helt vitt i munnen på henne, tom på underläppen. Men nu är det bara lite på tungan kvar. *puh*
Få se hur det går med svinkopporna, om de inte blir bättre om 2 dagar så ringer jag till husläkaren igen. Stackars min bebis<3

När Nellie bara va någon dag gammal när jag va i tvättstugan så kom en tant fram och gratta och sa massa sött om Nellie. Hon sa även att hon hade sätt mig på balkongen då jag va gravid. För någon dag sen stötte jag på henne igen, hon blev jätte chockad att Nellie har blivit så stor=) Och sa hur mycket söta saker som helst om Nellie. Hehe söt tant det där :D

Igår hämtade jag ut Tyras dop present och Neos födelsedags present. Hehe jag vet iaf att Tyras mamma kommer bli glad över dop presenten, och jag VET att Neo kommer älska sin rutschkanan han kommer få utav mig.

När jag va och köpta rutschkanan till Neo så såg jag en rutschkanan som va rosa = DEN SKA NELLIE HA!! :D


Svar till Cassie.. Tidning.

Postat av: Cassie

Vad är torskinfektion för något?

Svar: Torsk får istortsätt alla barn (mer eller mindre) i spädbarns-tiden. Det är en svampinfektion som dom får i munnen, det blir en vit "hinna". Vissa får bara lite på tungan andra får i hela munnen. Det är olika det där. Det finns inget "Just DETTA" orsakar torsk. Om man ammar så kan man få infektionen på brösten.
Oftast försvinner de på några dagar och om man vill hjälpa "läke" tiden så kan man andvända sig utav vichyvatten och pensla på med en topps i munnen och på brösten.

Rätta mig om jag har fel, ni andra som vet :)


Idag va vi med i Enköpings tidningen. (Som jag skrev i något inlägg tidigare). Artikeln handlar om Babyboom och bilderna är på oss mammor och barnen :D
Vi som är me på bilderna. Mamma Elin och hennes son Alfred, Mamma Emmelie (Hennes dotter Thea sov i vagnen och va därför inte me på bilderna) och sen Jag med Nellie och systersonen Neo.


På framsidan. Neo, Affe och Nellie på bilden.

Stora bilden i tidningen. Alla på bilden.

Mindre bilden i tidningen. Affe och Nellie =)

Allt bra..

När ska allt bli bra igen? Vara som förut?
Jag tycker så synd om min lilla tös.
  1. Nellie har fått svinkopporna tillbaka. (Inom 1 månad så kan de komma tillbaka)
  2. Nellie har fått torsk i munnen.
  3. Nellie har värme utslag vid blöjan.
  4. JAG har fått "torsk" infektionen på brösten. Det blöder och gör SÅ ont varje gång Nellie ammas.

Så nu måste jag börja att tvätta 3ggr i veckan igen. Handdukar, lakan ja ALLT måste tvätta nu när Nellie har svinkoppor igen. Kul när det är så varmt ute.

Usch de är för varmt, orkar inte ens sitta vid datorn längre. Bye


Torsk och panikattack

Igår fick jag ett sms av Elin.B, hon frågade om jag ville bada och jag sa genast ja. När vi va i bilen och va på väg så frågade jag vart vi skulle, hon sa till sin mamma och bada. Jag blev chockad, jag som trodde vi skulle till bresse. Jag som är så äckligt blyg gjorde typ att mitt hjärta stannade. Kunde inte sluta tänka på de på hela bil-resan. När hon sen pakerade bilen utan för deras hem så fick jag panikattack. Jag typ skakade, fick tårar i ögonen. De är nog första gången de har hänt. De va hemskt!
De känndes som att jag va instängd. Vet inte vart jag är någon stans, ingeting. De som nog "skapade" attacken va att jag själv bestämmde inte att vi skulle dit, liksom kunde inte välja om jag ville eller inte, va inte förberädd på att åka dit.. Usch hoppas att de aldrig händer idag. =(

Måste köpa vichyvatten (stavning?). Nellie har fått torsk igen, och nu MYCKET. När hon va mindre hade hon bara på tungen man nu även i kinderna... Infektionen har även kommit på mina tuttar =( USCH gör ont...

Yeye ska bada snart. bye bye.

Fy f*n...

Så här länge har jag typ aldrig varit uppe. Iaf inte på dom senaste månaderna. Och ja, jag känner verkligen av de. Efter jag har skrivit här ska jag direkt hoppa i sängen. Hur förj*vligt de nu än se ut här hemma..

Nellie är sååååå duktig på att sitta, stå själv, vinka ja en massa!!! Känns som att allt går så fort fram att man itne hinner me.

Tråkig "hur min dag har varit inlägg"...
Jag, Nellie och Neo gick och mötte Emmelie och Thea, vi gick ner på stan för att käka. Sen hade vi tänkt att gå till parken så barnen skulle få leka av sig. Men Nellie och Neo somnade i vagnen så de blev att titta i affärer så länge. Efter kollande i olika affärer, ätit glass så vaknade barnen och Elin och Affe kom ner på stan.
Vi gick till Ö-riket (lekplats) och satte där på gräset och hade det MASSA mysigt. Ni som bor i enköping, kika in EP någon dag nu. Måndag(?) Vi kommer att vara me :D heheh!!
Sen blev Elin hungrig så vi satte oss på ett café och fikade efter ett tag kom Jenny och blalalalal Jenny, Rikard, Neo, Jag, Nellie, Emmelie åkte och badade i bresse. Nellie va såååå mysig då hon låg i blöjan och va hur glad som helst :D hehe sööötast.
Sen... åkte till Maxi i hälla för att äta med Emmelie. Sen.. åkte in till V.ås för att träfaf Mija.
Och kom hem för ett litet tag sen..

Kolla bilder? Titta in min Bilddagbok då - bilder på idag kommer imorgon..


Sova, natti!

ZzZzZz

Ibland (oftast) när lill Tösen har somnat inför natten så vill bara gå in och ta upp henne. Och mysa med henne.

"2-barns mamma.."

Hehe jo idag har jag fått känna på att vara 2barns mamma. Eller ah Neo kom igår kl 17 och hans mamma kommer imorgon kl 17 typ. Att ha det såhär = ICKE jobbigt. Någon som vill ha barn med mig? :D hahaha!

Trollen vaknade 7 på morgon och åt vi frukost. Runt 9 på morgonen så gick vi ut och lekte. Först i lekplatsen här utanför men blää för den så vi gick till Enögla dagiset. Kom på en fiffig idé med att ha både Neo och Nellie i samma vagn. Det va inga problem alls. Neo lekte en massa och sen började Nellie bli trött så vi gick till Enögla skolans lekplats och på vägen så somnade Nellie så jag och Neo lekte och åkte den stora ruschnanan.
Sen skulle vi köpa glass, men ville inte väka Nellie medans hon sov i vagnen så Neo fick gå breve vagnen, det gick bättre än va jag någonsin hade trott. När vi gick över gatorna så sa jag att vi skulle gå över en gata och att han måste håla i vagnen hårt. Han är så duktig.
När vi hade köpt glassen så satte vi oss på "gården" vid ica och åt upp. Sammtidigt så vaknade Nellie så båda barnen i vagnen och sen gick vi hemmåt. De somnade nästan direkt när vi kom hem.

Varit hur bra som helst!! :D

Någon som har typ "lite" pengar att ge mig? *dreggel* Har sätt massa fina kläder jag vill ha!!!

Nellie har hjälp mig..

Nellie har hjälpt mig med många saker. Vad/hur jag ska priotera, att jag ska vara försiktig med vilka jag släpper in på livet, jadu listan kan bli lång.
Men en sak, som även chockerar mig lite det är med maten. Innan jag fick min lilla tös så åt jag typ max 1 gång om dagen. (Jo, jag känner ingen hunger och att bo själv så glömmer man helt bort att äta)
 Men nu, nu när jag har ett riktigt kök, matbord så äter jag minst 2 gånger om dagen. För Nellie har sina rutiner på när hon äter, och för mig har de även blivit då hon äter så äter jag också. Även om det bara är en hel måltid eller bara lite tilltugg så är det något iaf.

Ca 17:00 idag kom lilla Neo till mig. Jag ska sitta barnvakt så länge hans mamma jobbar. Neos dagis är fortfarande stängt så. :) Nästan direkt när han kom så va maten klar. Falukorv med mozarella och körsberstomater och pasta.
Nellie somnade som vanligt kl 7 sen runt 8 så la jag Neo i sängen. Han låg i sängen i över 1 timma innan han somnade :D hehe men han låg iaf stilla. Sööt nöten!

Imorgon ska vi gå ut och leka på en lekplats. Bära ner Neo på höger höft och Nellie på vänster höft. Sen får Nellie sitta i Neos knä i vagnen =) Lite jobbigt att köra 2 vagnar :D hehe.

Så? Vad ska man skriva? Eh ingen aning, jag ska sova nu iaf. Natti :D

Dansa


Lill-tjejen kan dansa :D <3

Jag vet.

Jag är VÄLDIGT dålig på att skriva inlägg. JAG VET!
Men att skriva varje dag "Hej idag har jag varit ute och gungat. Sen har vi gjort de och de..." De lockar inte mig att skriva och det skulle inte få MIG att läsa någons blogg som va så heller.
Så jag skriver då jag har något "vettigt" att skriva om, haha!

Jag tror att Tyras mamma VERKLIGEN ville ha den blomman jag hade tänkt att köpa. För hon ringde och sa att hennes kompis kunde hjälpa till med lampan. haha:D Så lill-tjejen kommer att få lampan.

Den kommer verkligen passa in i Tyras rum.. Eller ja, vem vet igentligen(?). Syrran och hennes man håller på att bygga och måla och dona i deras hus. Så än har inte Tyra sitt rum men Fia (Tyras mamma) har en RIKTIGT bra "bild" på hur det kommer att se ut. Och de kommer vara fjärils tema med mycket tjejigt-pill i =) haha,.

TÄNK om man hade pengarna och fantasin!! Jag vill få min lägenhet, som jag vill! blää

Va detta jag?!

För det första.. JAG HAR NAMNSDAG IDAG!!! :D Ulrika ->Johanna<- Dahlqvist..

Jag - Ulrika = den blyga tjejen som måste sammla hur mycket mod för att ens ringa och är helst tyst än att prata när personer man inte känner kommer. Den Ulrika skrev precis till en tjej som ska bli mamma i Dec och bor här i Enköping "..... Om du skulle vilja/våga så kan vi ta en fika eller något?!. Iof lättare när din knodd kommer så man kan hitta på med barnen. ". Va det jag som skrev de ? ;)
Snacka om att jag har ändrats :D

Tror dock att de inte blir MYCKET köpa denna månda. Då Neo fyller 2år och Tyra har dop så jag har inte så värst mycket att roa mig med. Men kan allt lova, det kommer allt oväntade saker hem ändå ;)
Jag VET va jag ska köpa till Neo i 2års present. Kom på det idag, och det va HUR bra som helst :D.. Jag vet (även Tyras mamma) vet va jag vill köpa till Tyra i dop present. Men ingen känner för att dela den presenten med mig och den är för dyr för mig =( TRÅK! Den skulle ju vara SÅ fin i Tyras rum.. Men.. De är ju ändå Tyras dop, hon får nog säkert någon leksak eller liknade som hon kan leka med :D

yeye, orkar inte skriva.. HEJ! :D


I LOVE AFASI & FILTHY!!!Haha jag har istortsätt alltid gillat Afasi & Filthy!
Och Afasi (Herbert Munkhammar) är ju bara fööööör söt!!! :D
Kommer ihåg första låten jag hörde med dom (och Snook) - Afasi Och Filthy Feat. Snook - 1990 Nånting
Sen är ju Afasi och Filthy - Bomfalleralla  som är ju SÅ bra =)

Mammas sötaste!!!


Gud så seg..

Gud så seg jag är idag, men tror även att Nellie är segare än va jag är ^^
Precis när hon somnade så fick jag igång RCT och efter 2-3 timmar så tänkte jag "gud va länge hon sover" haha tror ni inte hon vaknade då? hehe.. :D Söt-trollet.

Jag tror jag vet va jag ska köpa denna månad iaf. TRO jag ^^ hehe! Köper ju alltid mer än va jag har tänkt ^^
Beställde även gardiner, vaser, plast blommor, påslakan och lite så nyss. Så de ger ju en lite tush i lägenheten =)

Duktigt Ullis (?)

Klockan ärrunt halv 10 på morgonen. Och jag har redan hunnit med att äta en stor frukost, Gett Nellie gröt, Fixat med disken och satt på diskmaskinen, Torkat alla bänkar och bord, dammsugit i alla rummen och fixat med alla jackor och skor (har inte haft orken till de innan, de har stått 2 svart-säckar i hallen hela tiden. Men inte nu inte).
 Är jag duktig eller duktig ?? :D:D

GAAH ville spela RC Tycoon 3 igår. Men tror ni att de gick? Fel på grafikkortet, skulle uppdatera det igår men sen blää.. Hade ingen ork. Få se om det funkar idag.

Psst..

Psst ett tips till DIG. Va försiktig med vilka du tror är dina vänner. Det är ju inte bara en utav "dina vänner", utan fler som kommer till mig och snackar om dig. Stackars lilla tjej

Allt och inget.

När vi vaknade idag så blev jag glad då jag såg hur Nellies svinkoppor såg ut, det har verkligen blivit BÄTTRE! Så glad jag är över det!!
Efter lillan hade fått gröt och efter vi hade badat så torkade jag henne som vanligt, märkte då att skorporna hade mjuknat och lite hängde med i handduken. När det sen hade torkat så såg man min bebis fina hy! :D GLAD!!!

Vi gick till mamma/mormor och åt min efterlängtade levergryta. Åt tom 2 portioner, om magen tillät så skulle jag äta jätte mycket mer =) Efter maten så va vi HUR mätta som helst och låg och slöade i soffan.
Sammtidigt fick jag ett sms utav Emmelie som frågade om jag ville följa med till Ikea, så det gjorde vi=)
När vi sen kom hem så plockade jag undan, satte på diskmaskinen, tvättade Nellies sår, matade henne med gröt osv. Sen så la jag henne i sängen. Efter en stund att hon hade lagt sig så gick jag ut och rökte och sen in igen. Speldosan va då fortfarande på (Har gjort så den spelar i 10min). Hehe va hon trött eller?


(ej retucherad bild)
Nellies fina ögon<3
På en liten blå planet är du min lycka min oändlighet...

Köpa?!

GAH jag har beslutångerst över vad jag ska köpa denna månad. Det är mycket jag vill ha men inget direkt hmm Måste ha.. eller.. Vill köpa - 2 st förvaringssaker, Tv-bänk, Soffbord, Databord <- Detta är ju typ ett "måste" men jag vill ändå på något sätt vänta tills nya tapeterna kommer på plats. Sen kommer min soffa bli svart fake skin. Då det är MYCKET lätt att torka bort nu när man har barn ^^.
Sen vill jag köpa kläder till mig och Nellie, köpa lite leksaker till Nellie till hennes födelsedag/julklapp. Visst de är en BRA tag till dit, men sen får ni också tänka på att födelsedagen och julafton är 3 dagar imellan. Sen massa pill till lägenheten..

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! :D

Idag har jag tvättat, varit på gården, varit på stan osv... Inte så värst mycket, men dagen gick fort=)

hahahahaha

Hahaha min tös vill komma frammåt :D Haha kolla på hennes ben:P Såååå söt hon är :D

Sug

På senaste tiden så har jag fått ett såån stor sug efter sånt som va länge sen jag åt. Så som:
Majskolvar
Smörgåstårta
Sushi!!!!!!!!!
Och sen.. tro det eller ej - LEVER!! (mammas levergryta) I love it.. Behöver inte vänta så länge, på torsdag får jag i det i magen =) GOTTT!!!

Tand :)

OFTAST så får bebisarna sin första tand på underkäken i mitten. Men inte mitt barn, jo jag har redan vetat detta men hon är speciell :D haha!! Jag märkte ju för någon dag sen en liten vit prick i överkäken i mitten. Men den har inte ploppat ut än helt. Igår märkte jag att hon även har en tand som man känner hur bra som helst.. Och kan ni gissa vart den sitter??

På underkäken... längre bak på sidan!!! HAHAHAHAH!! Thats my girl!


Svinkoppor=(!!

Jo min lilla tös har ju fått svinkoppor. (Frida(?) Det är luft smittande..) Hon fick LITET för ca 2 veckor sen. Sen har de försvunnit, men kommit mer. Iförrigår så fick hon 2 prickar på armbågen och under armen, sen igår så blev de större (se bild nedanför). Men de brukar oftast bli en prick - stort - skorpigt och sen borta. Men inte denna gång.
När jag vaknade imorse och skulle ta upp lillan så skrek hon till :O Jag kollade under tröjan och GUD så stort det hade blivit (bild nedan), och varit. tröjan hade klibbats fast sig isåret. Med tårarna i ögonen ringde jag till husläkaren och fick tid 13:40.
Usch kan inte bära henne "rätt", för hon sriker till direkt. =( =(.. Måste liksom dra henne upp med den friska armen sammtidigt jag håller i huvudet och försöker sätta henne så, sen ta ena handen runt rumpan och den andra på friska armen. Usch!!!!!!
Men på husläkaren så fick jag recept om penicillin som jag precis efter hämtade ut. Jag HOPPAS att det går fort och att de försvinner fort. Om de inte blir bättre inom 5-7 dagar så ska jag ringa igen =(... Min älskling=(

Tålamod = 0

Igår va mitt tålamod verkligen på 0, det slutade med att jag bara satt och grät. Orkade verkligen inte längre just i den sekunden. *skämms* Men de va nog första gången jag svor åt Nellie. Som sagt, mitt tålamod fanns inte längre.
Jag kan helt ärligt säga att just då så önskade jag att vi va 2 här hemma som tog hand om Nellie.=/
Jag hade världens Mens, huvud och tand-värk igår och Nellie har varit hur grinig som helst den senaste tiden. Innan så va hon HUR nöjd som helst för att ligga på golvet. Men nu, när jag typ ska på toan så börja hon skrika. (=Mammig). Om jag inte låter henne skrika så skulle jag inte ha hunnit med mycket. Men jag måste tvätta, diska, göra mat osv. Visst jag har tiden när hon sover, men då är jag helt slut och själv ta en tupplur.
Vet inte riktigt va det kan beror på, nya lägenheten? Tänderna? Svinkopporna? Hmm..

Men efter jag hade gett henne gröt, lekt med henne en bra stund och sen skulle amma inför natten så kunde jag inte mer än att pussa en massa på henne.

När allt är som jobbigaste, när man bara vill lämna allt som det är och bara dra så är det just DITT leende som får en att smälta, man glömmer bort att negativt som har varit och du får en att få nya andetag. Mamma älskar dig SÅÅÅ otroligt mycket. Mamma skulle verkligen inte klara sig utan dig. Mammas lilla hjärta<3

Ammning del 2 - Maaa Maaa

Min sockerbulle du har så rätt i det du skrev!! Jag vill inte sluta nu, nu, nu heller. Jag är SÅ bekväm med ammningen! Och jag vet också att JAG kommer inte kunna trappa ner på ammningen så länge Nellie inte är mat-sugen, i den biten så är det bara hon som kan bestämma. Jag kan hjälpa till men inte mycket.
Det jag verkligen ÄLSKAR med ammningen är det är just ammnings stunden som är Min och Nellies. Hur stressat det än är, hur bråttom man än har och om hon blir hungrig så kan jag bara sätta med ner och amma henne utan att kunna stressa. Det är ju SÅ mysigt.
Om jag ska vara helt ärlig så är jag rädd för att sluta. Hur de kommer att kännas för mig?! Då jag väl slutar så kommer jag verkligen sakna dom stunderna man ammar.

Ibörjan va jag rädd för att amma, trodde aldrig jag skulle kunna. Men jag är glad att jag kämpade även då man kände att man bara ville ge upp. Allt för min lilla tös<3

Idag har varit en riktigt slö och mys dag för min och Nellies del. Har inte orkat att göra något, eller ah kl 7 imorse bakade jag scones och sen mot dagen chocklad muffins :D haha!!
Nellie är ju bara för sööööt, hon har lärt sig "bank bank" så slår hon på bordet. Och när man säger (ETT par gånger) mamma så säger hon maaaaa maaaa :D Hon är ju så söt när hon "ålar", hon går upp i kryp ställningen med benen och sen "puttar" på så hon åker bakåt :D haha, THATS MY GIRL!!!

Mitt j*vla tjat =)

Ja, detta med ammningen..
Det känns fortfarande OMÖJLIGT att sluta amma. Nellie blir snart 7 månader och jag vill inte längre amma så länge till. Just nu får hon gröt 2ggr om dagen (morgonen och kvällen) mat på dagen (ska försöka att utöka maten till 2ggr). Men nu är det tom så att hon är inte alls förtjust i maten, hon visar ingen intresse för det. Och jo, jag märker skillnaden. För hon ÄLSKAR gröten. Skeden ska helst vara i hennes mun hela tiden med gröt för annars så "eeh" :D

Det skulle ju vara så lätt om hon tog nappflaska, för då kunde man ersätta ammningen med flaskan. Men det kan jag inte nu. =/
Såhär är våra tider:
Kl 5 - Hon vaknar och ammas och vi somnar om.
Kl 7 - Vaknar vi. Hon får gröt
Kl 9-10 - Sover Nellie (ibland ammas)
Kl 11-13 - Vaknar och får Mat
Kl 15-16 - Ammas och somnar igen
Kl 18 - Får gröt
Kl 19 - Ammas (ibland) och sen går hon och lägger sig.

Ungefär såhär ser "dagar" ut.  Visst de kan se helt olika ut, beroende på hennes humör, vad vi gör osv.
Men som ni ser, jag ammar ju inte så ofta (med tanken på att hon inte ammar längre än 10min).

Hmm får fundera på detta lite.. =/ Då jag ammar runt 5 på morgonen, de får jag fortsätta med ^^ Så tidigt ska jag inte upp.

Bad + Design.

Idag har jag fixat lite mer i sovrummet. Tänkte prata lite med Akelius och sen planera hur vardagsrummet kommer bli. Jag vet nästan precis hur jag vill ha det, men det åter stå och se =)
Resultatet från dagens verk:

Nellies sida =)

Är riktigt glad hur resultatet blev, faktist.


Min sida. En "bild" på Nellie. (klistermärke av skuggan)

Jag och Elin.B hade planerat sen igår att vara idag och medans vi snackade om vad vi skulle hitta på och de så ringde Sara.A och ville åka till Bresse (Bad/camping ställe). Lite om och men (typ) så åkte vi. Passade på att köpa badbyxor + BH till mig och en vit tröja till Nellie så hon inte bränner sig när hon badar. Skulle till försäkringskassan men dom har bara öppet på tisdagar (IGEN.. dom har slutat att ha öppet på torsdagar me).
Sen åkte vi mot Bresse. Elin.B va uppe på land med sin son och Sara va för feg för att hoppa i så hon satt på bryggan medans jag och Nellie badade :D
Jag trodde HELT ärligt att Nellie skulle bli jätte ledsen och inte alls vilja bada i det kalla vattnet. Det kallaste hon har badat i är ca 30 grader (temperaturen på babysimmet). Men hon sa inte ett ljud. Bara satt där i sin "stol" och skrattade och pratade en masa. Min älskling<3


Som ni ser så har jag ändrat design IGEN, den andra va FÖR plottrig och va ine alls nöjd. Men har inte haft den tiden att göra en, förutom idag.

Pyssel dag.

Jo, idag har jag hållt i gång :) Målat klart alla tavlorna och ena hyllan. Har gjort klart tavel-väggen och är relativt nöjd faktist =) hehe. Nellie satt i matstolen och va med mig hela tiden. Mysigt. Ja, de tog ju NÅGRA timmar tills allt va klart med tavel-väggen. Sen har jag fixar med lamporna (satt upp dom igår) men fick flytta om ena så ena hyllan fick plats över. Blev RIKTIGT bra!!!
Ska hålla på mer i sovrummet imorgon. Nellie sover ju nu.

(jag ska) Måla Måla (hela världen lilla mamma)

Alla JÄVLA krokar

Projekt nr 1 - KLART

Projekt nr 2 - KLART

I mellan allt detta så har jag tvättat, dammsugit, plockat undan, badat(med Nellie) osv. Så idag har jag faktist haft fullt upp och varit DUKTIG!!! =)

Syrran ska komma upp snart med hoppgungan. Nellie vill bara hoppa och hoppa HELA tiden när man håller i henne, och hon älskar hoppgungan så varför inte liksom ?! :D

haha sneglar lite på tv sammtidigt jag skriver här, såg mat och kom på att jag kanske ska få något i magen idag.:P Hoppas ni (vissa undantag) har haft en bra dag =)

Dålig

Ni får ursäkta mig för dålig uppdaterad blogg. Det är rätt mycket nu med nya lägenheten och Nellie så jag har inte så mkt tid att sitta och skriva.

Men jag hoppas ni ha tålmod och vänta vills jag börjar skriva igen sm förut.
Istället för att gå in hela tiden på min sida för att titta om jag har skrivit så kan ni bli medlem på bloggkoll och sen bevaka mig där, då ser ni när jag skriver något nytt inlägg.


En ålande Kanin! =D

Jag har verkligen haft det FULLT upp de senaste dagarna. Sen i onsdags har jag haft någon som sover över. Så jag har inte haft tid att sitta här.

Onsdags: Calle kom
Torsdags: Calle åkte 10 på morgone, HAHAH!!! Min älskade Maskan kom och vi åt massa gott och hon sov över.
Fredag: Maskan åkte runt 3 och runt 5 kom Elin och Jimmy och sov här. Vi hämtade ut mitt Bord som jag hade beställt. Åkte till Hälla lite för att titta på Fina bilarna (Power Meet) och fick en JÄTTE fin klänning till Nellie av dem =)
Lördagen: Vi åkte till Min brors Bröllop och senare mot kvällen åt gott och massa. SÅÅ trevligt! GRATTIS!!!
Söndagen: Åt Brunch och sen åkte vi hemmåt.

Mina dagar i korthet. Orkar inte skriva så mycket mer. =)

Bilder finns på min Bilddagbok om ni vill se lite bilder rån mina dagar!!

När jag lekte med Nellie på och tog en leksak över henne så såg jag en vit liten prick i munnen på henne. Hon börjar få en tand!! På överkäken, är inte det Väldigt ovanligt? Att den första kommer där? =)
Och Sen när jag la henne på golvet och lockade med en leksak så ålade hon bakåt!! MIN TJEJ ÅLAR!!!!!!!!

Trött och almänt blää.

Min dag:
06:30 vaknade Nellie. Runt 7 så ringde  jag ETF för att städbesikta gammla lägenheten.
Gick strax efter till min gammla lägenhet för att ta bort stolen från balkongen, sammtidigt gick jag ner till Statiol. När jag kom, så gjorde jag gröt till Nellie och 08:00 Så ringde hon och sa att hon hade besiktat så att jag då kunde komma och lämna nycklarna och hämta de nya. Jag fick ge Nellie gröt och sätta på mig hyffsade kläder. Och sen 9 så va jag på blomstra.  haha Snacka om att jag har sprungit fram och tillbaka.

Jag har istortsätt fixat allt nu i lägenheten. Allt förutom 2 kartonger. Då jag nu väntar på pengar och kunna köpa ramar, hyllor osv så dem sakerna kommer upp.

Nellie fick ett barnset som bestod av bord och 4 stolar av mamma i doppresent. Satt ihop det idag och jag säger bara - I LOVE IT!! Såååååå jävla sött