Allt.

Jag säger bara JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR va allt har strulat till sig.
För allt de med pengarna att jag fick 1966kr istället för 4212kr i föräldrapenning. Det KANSKE har fixat sig, de får man se.

Jag skulle ha flyttat in i denna nya lägenhet igår. Kl 12 på dagen så ringde dom och sa att det inte gick. Lagom roligt!!! Men vi kom fram till att vi kör alla mina saker hem till mamma och att jag och Nellie skulle sova där tills jag flyttade in i den nya lägenheten. Min halvfarsa städade ur min gammla lägenheten och när han va klar så va det dax att flytta in i den nya. Så nu ÄNTLIGEN bor jag här =) SKÖNT!!!! Bilder kan ni se på inlägget under detta.

Imorgon: Fixa en till sak i lägenheten bara, gå till ETF och lämna mina nycklar till den förra lägenheten och få resten hit. Sen till Blomstra. Sen hem och börja packa upp mer och mer. Förmodligen får jag ett klart besked vad som händer angående pengarna. Jaa, sen bara vänta tills onsdagen då C kommer hit.


Bilder på den nya lägenheten

EDIT: haha såg att "vardagsrummet" va 2 likadana bilder. Här är den riktiga bilden:

Cirkus

Vilken cirkus det är just nu. Först de med pengarna och sen är de någon som har strulat till det med flytten. INTE min dag!!!!

Måste även säga TACK till alla kommentarer på senaste =)

Just 1 sak till, är det bara jag som inte kan ändra under kodmallar?? =/

KUL!

Bara för att fucking försäkringskassan fuckade till allt (som jag skrev i ett inlägg innan) så har jag nu ca 1800kr kvar efter jag nu har betalat alla räkningar. Och jag har inte ens köpt någon mat än. Så jävla roligt då, faaan!!!

Jag väntar på svar utav 2st. Men inget ger något. ÅÅÅÅÅH jag hatar att vänta. Sega "#%¤#.

6 månaders Stora tjej =)

Idag blir min lilla tös hela 6 månader. Jag kan inte förstå att hon har blivit så stor. Och tiden går ju så fort. Det känns nästan som att de va igår då hon låg stilla och rörde knapt sig och idax läge rullar hon på för fullt, tar saker, skrattar, flörtar, jaa massa =)

Det har verkligen varit dom bästa 6 månaderna i mitt liv. Men det bästa med det är att jag VET att det kommer bli fler =) Det kan ju inte bli bättre.

Mamma är överlycklig att du kom till världen och förgyllade mitt liv. Hur jobbig och irreterad dag man än har haft så glömmer man bort allt när du ler mot mig. Mamma skulle göra precis ALLT för dig, inget/ingen ska skada dig.
Mamma älskar dig, Hjärtat!!


FUCK FUCK FUCK!!!!

Jäääääääääävla skit försäkringskassan, innan Nellie va född så fixade jag med föräldrarpenningen. Och även kryssat i att de skulle skicka ut en blanket då tiden började ta slut så jag kunde förlänga det. Tror du de har gjort det eller ? NEEEEEEE!! Jag fick 2300kr mindre denna månad. Och jag som även lever på minimun varje månad. Hur ska detta gå? Jag som flyttar, betala för bordet. FUCK FUCK FUCK!

Trötter


De kom bara sådär -poff- så blev jag hur trött som helst, känns som att jag inte ens kan hålla ögonen öppna. Så jag får säga god natt til er! Skirver mer imorgon.

Parken Zoo

Vilken dag! Jag har haft det så roligt kan jag lova. Skratta gott och trevligt sällskap. OCh inte tala om djuren, såå fina. Mitt sug för att jobba på djurpark blir bara större. Tänk att få jobba där tex EN dröm!
Vi åkte runt 9 och jag kom hem runt 18:30-19:00 och dagen har bara rullat iväg. Jag är själv jätte förvånad att jag inte är så pass trött. Tanken på att jag bara sov i 3 timmar inatt. Nellie skulle igentligen direkt till sängen när jag kom hem, men tanken på att hon istortsätt bara varit i vagnen + bilen hela dagen så fick hon och jag en timmas bus och gos.
Jag har lite bilder, men lägger upp de när jag även fått resten utav Elin.

Det nya matbordet + stolarna som jag beställde ser ut såhär

Jag tycker faktist om det, mycket! Älskar att det är fyrkantiga hörn och inte runda. Men jag skulle vilja ha dessa stolar + ett maffigt bord. Men detta är snyggt och så va det på rea så det kostade knapt INGETINGT.

Lite roligt, min mamma är på kryssning. Och atomatiskt så säger jag "Köp limpa" så sa hon "ja.. NEEEE" hahaha. Kom på sen också. Jag ska ju inte röka en ända cigg i den nya lägenheten. Tror de även kommer gå bättre. För jag kommer då aldrig ha vanan att gå ut på balkongen där osv. hehe men då fick jag lov att säga att hon ska köpa massa godis till mig :D hehe

Helgen + nästa vecka = stress (mycket som händer). Ny lägenhet, C kommer, Lödagen ska jag vara nere i Norrköping då min bror gifter sig... På tal om bröllopet, det slog mig idag då Elin sa de. Att man ska ju inte ha svart eller vitt på ett bröllop. Meen jag hade tänkt att ha den klänningen jag hade på dopet, kan jag ha den? Eller blir det fel? =/ Lite svårt att köpa något nu.


Helt död.

Usch, kunde verkligen inte sova inatt =( HATAR att sova borta, har så svårt att sova då. Jennys säng va fööör hård och as varmt i sovrummet, la mig sen i soffan och de va inte direkt bättre. Men ka, förr eller senare somnade jag = kl 3 i natt. Och jag gick upp kl6. Rolig dagen kommer vara? GAH!... Men men jag ska iaf ha det roligt även om jag bara vill lägga mig ner och sova.

Parken Zoo

WIIIIIIIHOOO Imorgon är det Parken Zoo som gäller :D Längtar så! Min lillebror kommer få sitta barnvakt åt Nellie medans jag och Neo leker i klätterställningen :D haha! I love it!

Idag fick jag även hem papper på att de har registrerat dagisplatserna jag har sökt åt Nellie. Hoppas att hon kommer in på 1:a eller 3:e valet. :D
Jag har börjar funderat lite på min "framtid" hur jag ska göra osv. Plugga eller inte?! Eh får tänka på det lite mer.

Hoppas alla få ha en bra dag imorgon, och håll tummarna för fint väder :D

Stress Stress och Stress

Jag känner mig ritkigt stressad. Så mycket som ska göras nu. Förmodligen så flyttar jag ju i helgen och måste vara klar med ALL packning. Hallen, garderoberna, förådet, sovrummet och badrummet är HELT klar. Vardagsrummet typ också. Men Nellies leksaker, tv och datan är ju kvar fortfarande. Men nu är det köket jag måste ta igen. Tänkte passa på idag faktiskt.

Kl 5 idag så kommer Nellie pappa, vi ska åka och beställa mitt matbord + stolar. Sen ska jag hem till Jenny och sova där. Blir lättast så.
För imorgon ska Jag, Nellie, Neo, Elin och Jimmy (?) åka till Parken Zoo i Eskilstuna. Jenny åker ju till jobbet runt 7 så det känndes lättare att sova där och låte henne gå till jobbet medans vi andra väntar på Elin.
På fredag ska jag sitta barnvakt åt Neo tills Lördagen..

Snacka om stressat. Hur kan jag hinna med det när jag måste packa, packa och packa? blää!
Men men, allt kommer att fixa sig. Har ju även på tisdag på mig att flytta (fast jag tar allt på en och samma gång, men ändå).
Tack och LOV att jag får hjälpt med att städa lägenheten, de kan verkligen inte bli bättre :D

Tävling Från Ung med barn.blogg.se



Jag är med och tävlar om mama-tidningen hos Ung med barn.blogg.se :D

Hopp Hopp

Ja som ni kan se i filmerna i inläggen innan (blogg.se är skum och jag kan itne ladda upp fler än 1 film per inlägg) så har Nellie idag hoppas hoppgunga. Hon tyckte det va riktigt kul kan jag lova :D hehe sååå söööt =)


Sen ville Neo testa, hahahah!!!

Idag va jag nere på stan och köpte lite kläder. Har nu köpt en klänning till Nellie som hon ska ha på min brors bröllop den 5 Juli...Kostar va det kostar vill... säger jag bara :O
 


2a filmen


En glad tös :D

1a filmen


Jag och Neo (pratar och) filmar när Nellie hoppar. 

Funderar

Har börjat att fundera på blöj-fri miljö^^ Alltså att få Nellie blöj-fri.
När hon kan sitta helt så ska jag börja vänja henne vid att bra sitta på pottan. Typ varje gång hon vaknar, innan och efter hon har badat och ätit, när jag själv sitter på toan osv. Tålamod ger färdighet=) Eller, de märker man ju iof då.

Saknar..

Kan inte förstå att jag saknar han så mycket som jag gör. Jag som ALDRIG (inte än på ett tag) falla för någon igen. Inte långt kvar tills han kommer och besöker mig. Tyvärr kan han inte vara här så många dagar =/ Trist.


Oink Oink - Nellie says:

Jag längtar tills vi ses, men kommer hata när du åker igen =(

**** says:

men du får tänka posetivt å tänka att ja kommer snart igen:)

Tänk om allt vore lättare...


Bus

En film där Tösen och jag busar :D hehe höll på så ett bra tag. Alltså att hon atackerade mitt annsikte och garvade själv, tyvärr fick jag inte med det.. för det va NÅGON som ringde och förstörde :D

Även om hon sitter på mig, men kolla hur duktig hon är på att sitta :D
Hon blir bara bättre och bättre på det:D

Neo<3

Idag har jag och Nellie varit med Elin och Affe hela dagen. Mot kvällen så gick jag förbi Stuffe och hälsade på Neo. Det va såååååååååååååå länge sen jag träffade han. Gud va jag har saknat honom! Han är så söööt. "Bebis sitta där" :D Haha hon skulle hela tiden sitta brevid honom. Dom gångerna han pussade henne så tog han händer på Nellies huvud och pussade henne läänge. Han vet hur man ska göra redan :D

Såååååååååå sööööött!! :D <3

Tagen av Maria.

I brist på annat så tog jag denna av Maria :D

Fem SKULLE
Skulle du vilja vara längre?
Faktiskt inte, nöjd med mina 163cm :D
Skulle du vilja väga mer? Folk skulle säga att jag skulle de om de hörde va jag vägde.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Nej. Ledsen/sviken = JA men inte arg.
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Nej.
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej ,

Tio KAN
Kan du röra på öronen?
Nepp, men trodde att jag kunde det när jag va liten:) (Dumbo).
Kan du slicka dig på näsan? Nepp.
Kan du kolla i kors med ögonen? Joo.
Kan dina föräldrar lita på dig? Mamma = JA!
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ne :)
Kan du vara på fest utan att dricka? Jo tack, klarat mig i 3år nu.

Kan dina vänner lita på dig? Yes, iaf de vänner jag tycker om ^^
Kan du tänka dig att pierca naveln? Har redan gjort, 2ggr. 
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jag har svårt att spendera.

Femton HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jo. 
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Självklart, hur viktigt är inte det? 

Har du ett syskon? Och 4 till. =)
Har du någonsin haft sex med någon? Jo.

Har dina föräldrar ljugit för dig? Jo, men mamma är allt dålig på det :)
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Lite kanske.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nepp.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? jo.
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? ja.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? jo.
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? När man va liten kanske
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Nepp
Har du haft sex med mer än tre personer? jo.
Har du ljugit på någon fråga än då? Nepp.

Tjugo VEM
Vem är din bäste vän?
Har en och en annan, men ändå måste jag säga Mamma!
Vem älskar du? Nellie, Mamma + Janne, syskonen och alla syskonbarnen

Vem hade du senast sex med? Hmm, Nellies pappa.
Vem är den bästa artisten? Tycker bara om några få låtar av en artist, så vet ej.
Vem pratade du senast i telefon med? Elin.B
Vem har du en liten crush i? Han? Ne jag vet inte.

Vem är snyggast i världen? Stef och H :D haha
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Nellie.
Vem är snällast i världen? Mamma<3

Vem är din bästa kompis? Bästa och bästa. Men har ett par som man är bra vänner med.
Vem vill du prata med? Ingen aning.

Vem sov du med senast? Nellie.
Vem såg du full senast? Sara, Elin, Alec.
Vem vet allt om dig? Mamma, Calle, Elin.A, Sanna.

Vem kysste du senast? Stef
Vem kramade du senast? Nellie
Vem kan berätta allt för dig? Dom jag orkar lyssna på :D.
Vem kan du berätta allt för? Se ovanfrågan "Vem vet allt om dig"
Vem hatar du? Tragiskt men sant, jag hatar min pappa.
Vad blir ditt namn baklänges? akirlU

Har du gjort en snöängel i år? Yes

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? 3dagar.
Har en dröm gått i uppfyllelse? Yes.  
Tycker du att sengångare är söta? JAAAAA!!! :D
Har du någon gång testat karate? Jo i skolan.
Första sporten du gick på? Tror inte jag har gått på något.
Minimorötter eller pommes frites? Pommes.
Vad längtar du mest till just nu? Tills om 1 vecka då jag flyttar. 
Hur gammal har du tänkt bli? Inte för gammal.
Har du haft vattkoppor?  Japp.
Vad drömde du inatt? Inget jag kommer ihåg.
Vilken tv-serie är bäst? Dharma & Greg
Vad åt du senast? Mat = Se senaste inlägg. Godis = Rostade Mandlar.
Höga eller låga strumpor? Helst inga.

Vad är du mest rädd för i hela världen? Om de skulle hända tösen något.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Nepp.
Vad har du för färg på ditt påslakan? Skulls

Bikini eller baddräkt? Bikini.

 Snyggaste läraren? Spec läraren på Ilian. :D

Är du mörkrädd? Nej.
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Förhoppningsvis.
riktig gran eller plastgran? Riktig, ska ju lukta jul :D

Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt
Godaste drickan till frukosten? Thé, oboy.
Vill du bli president? Nej tack.
Duscha eller bada? Bada!!
Har du gråtit i skolan nån gång? I skolan? Ne. Utanför :D
Hur tar du dig till jobbet? Är föräldrarledig.
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Och HUR sminkar man sig som en punkare? Punkare sminkar sig inte något spec. Svartrockare sminkar sig typ svar överallt osv.

Sjunger du på toa? Nepp.

Vilken färg har din jacka? Svart.

Använder du långkallingar? På vintern.
Är du höjdrädd? Ne inte så farligt.

Vilket land vill du åka till? Många.
Vad var det senaste som fick dig att skratta? När jag såg hur Nellie sov i natt :D 
Vad ska du göra NU? Jadu, de är ju ett par frågor till.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Njea. Det kan hända ibland

Har du sett din bästa vän gråta? Beror på vem? :D
Vilka vitaminer åt du när du va liten? Inte vad jag vet.
Vad åt du senast? Den frågan har väl redan ställt?
Har du fått någon komplimang idag? Yes!
Har du varit med i en rättegång? Ne, skulle men ville inte.
Är du polare med grannarna? Japp, Pirre:D

Vilka språk talar din mamma? Svenska, Engelska.
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? Hmm, naveln tror jag.
Suger det här? Jo, tack!

Har du varit på stranden? En och en annan gång ja :D
Har du haft en stalker? Tyvärr.
Har du varit på ett party? Jo.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Ja!! :D Men lever bara 1 gång.
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? Va jobbigt, han har flickvän.
Har du varit utomlands? Yes!
Har du sett din bästa vän naken? Det beror på vem :D
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Mamma och Jannes, Elin och Jimmys.

Var är dina syskon just nu? Hemma tror jag. 
Vad var den senaste drömmen du minns? HAHAHHA den vill ni inte veta. 
Vilken tid gick du upp i morse? kl 7.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Tjena:) Sitter hemma och dricker likör. Ska snart till bergvreten. Vad gör du själv? :)" Av Elin.A
När va du riktigt sjuk senast? Slutet av grav-tiden/under förlossningen och efter.
Vem är den senaste kändisen du tog på? I have no ide.
Vad finns i din bakficka? Finns inga i dessa.
Har du färglinser? Nej
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov

Vad är det första du gör på morgonen? Ammar 
Vad ska du göra efter det här? Ge Nellie gröt.


Midsommarkväll..

Hoppas ni har haft en bra dag, det har iaf vi =)
Vi har varit hos mamma. Vi gick upp en sväng till Åsen och kollade på stånden och alla barnen som dansade runt midsommarstången. Och vädret va ju med oss hela tiden. Köpte lite rostade mandlar MUMMS, och kollade på dom små söta grisarna :) De va ett tag sen jag verkligen kände midsommar-kännslan som jag gjorde idag, kommer ihåg hur vi gjorde när jag va liten. Va på mormors landställe, plockade blommor dagen innan och la dom under kudden, vi dansade runt stången med alla andra där, hoppade säck osv. Önskar man kan göra en liknade tradition för Nellie.
Efteråt så gick vi hem till mamma igen och åt MASSA gott. Önskade vid det tillfälle att min mage skulle orka mer mat.

Grisarna och den GODA maten

Det är inte långt tills jag kan börja att  flytta mina möbler till den nya lägenheten.=) Längtar SÅ otroligt mycket. Att köpa allt, inreda som man vill. De kan verkligen inte bli bättre.

Jag har börjat att träna på att Nellie ska sitta :) Hon kan sitta hur många minuter som helst men hon sitter som en apa då :) Så nu håller jag på att träna att hon ska sitta med rak rygg. Och hon va hur duktig som helst på det. Min stora tjej. Kan inte förstå att hon har blivit så stor redan.

Utmanad av Maria

Hehe det är alltid roliogt. Man ser en utmaning som går runt på allas bloggar, tänker alltid då "när får jag den".
Och nu fick jag den av Maria Malmgren

Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.


1. Vad gjorde du för 10 år sen?

» Gick i 3:an 
» Hade då nyligen flyttat till "inne" Sthlm.
» Lärde mig säga R :$
 

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?

» Byta blöja
» Byta om till Pyamas
» Mata Nellie med Gröt
» Plocka undan 
» Betala räkningar *SUCK*
 

3. Godis jag gillar

» Chocklad!!!!!
» Nappar
» massa mer

 4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär

» Köpa hus
» Inreda alla rum precis som jag vill!! 
» Köpa allt jag alltid ha önskat. 
» Ge familjen
 

5.  Städer/orter som jag bott i

» Skogås / Utan för Sthlm 
» Ösmo / Utan för Sthlm
» Bandhagen / Sthlm
» Kristinehamn / Värmland
» Bangårdsgatan / Enköping
» Duvhöksgränd / Enköping (här jag bor nu)


Hej Hej :P

Vad kan man skriva?! hmm inte så mycket roligt som händer..
Igår tvättade jag kläder, sen kom Elin A sen diskade jag. Elin kom för att hon skulle sitta barnvakt åt Nellie för att jag hade ärende på stan.Om jag skulle ta med Nellie så skulle de ta ca 1 timme fram och tillbaka. Elin satt barnvakt så cyklade jag ner, tog 20min allt som allt. Skönt! Men faaaan, ska aldrig mer cykla :D haha Fick ta en paus sammtidigt jag hämtade gröten på Blomstra :D haha När jag väl kom hem så kollade jag och Elin på film. Hade fått BRA betyg och åsikter, men fan den sög! :P Hahah de går nog inte så bra för oss att kolla på film, Elin. :D Vi har nu kollat på 2 filmer och båda va dåliga.

Mat för Nellie.
Jag har slutat med välling, det går verkligen inte. Hon visar inget intresse alls för det. Så hon får gröt istället.
Nu när hon blir 6 månader så kommer hennes dagar se ut såhär:
Frukost - Gröt.
Lunch - Lagad mat & frukt puré.
(Mellanmål- Fruktpuré/frukt)
"Middag" - Gröt
Hela dagen - ammar.
Sen kommer jag utöka mer och mer.  Kanske en dum fråga, men när brukar man äta middag? 17:00? Eller? hahaha jag har ingen koll på det.

Dagen

Idag va jag på blomstra. SÅÅÅÅÅ skönt det är nu när det bara är vi 2 + barnen som går. Orka me dom andra ^^  Sen efter blomstra så mötte jag upp Sara och Helena och vi gick till öppna förskolan. Niice niice!! När vi väl kom hem så somnade Nellie direkt, konstigt då hon sov ca 20 min på dagen :D Fick väcka henne sen för att hon skulle kunna sova nu i natt :D

"R.I.P" Jenny Dahlqvist. Har nu bara 2  syrror kvar !! =) hahahahahaha!!! Den människan alltså, fan synd om henne.

Åååh jag har hittat en kamera jag vill ha!! Inte så pass dyr heller och den har allt jag vill ha på en kamera. Ge mig lite pengar??! :D

Ihelgen ska jag kanske följa med P ut, så de får träffa lilla Nellie på "hemma plan" :D Och vi håller tummarna på att de är fint väder så man kan bada i deras pool. För Nellie kan då bada med oss! :D Hoppas Hoppas Hoppas!!

(kanske) Den 2a kommer HAN till mig. Kan ni tänka er de? Är mest rädd för hur jag kommer känna efteråt. Ne det får man ta då.

Hur FAN kan man?

Detta inlägg är lösenordsskyddad



För att få lösenordet Maila mig på: [email protected]
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

49½ timme..

Jo exakt, 49½ timme höll jag mig utan cigg. Jag SKÄMS!! Men jag VET att jag kan sluta röka!! Får göra det direkt när jag flyttar till den nya lägenheten (som jag sa även innan jag fick lägenheten). Jag som har ALLT ner packat och har bara datorn + tv. Och när Nellie sov så sprang jag på väggarna och hade inget att göra och tyvärr tog till ciggen =(
Men jag ska visa för er att jag kan!

Maria Malmgren har suktat mig, angående att scrappa. BLÄÄ på dig=) Men jag har bestämmt mig, jag ska skaffa en ny bok och göra om allt från början. För jag vill verkligen ha något jag kan visa och är stolt över. Har hittat massa roliga saker=)
Ett bra sätt också att sysselsätta mig på, nu när jag ska sluta röka också ;)

Funderat lite, tror att jag INTE ska köpa cykel stolen som jag hade planerat (iaf inte denna månad). Visst jag har råd och sånt. Men vill lägga ner pengarna på lägenheten. (Så den inte blir ofärdig) HAHA!! :D

Nedräkning!

Vickan undrade hur jag hade gjort min nedräkning.

Att lägga in en nedräkning på sin blogg så loggar man in, gå in på design/kodmallar (vi som har blogg/webblogg.se dårå ;)). Leta upp där vart du vill den ska vara på bloggen.
Jag kopierade min
jag hade, så ni kan ju ändra efter hur ni vill ha eran nedräkning (Eller varför inte ha en nedräkning tills Nellie fyller 1år, hahah!!). Läs va som står i Html koden. För det är lättare än va man tror:) Jag gör det tjockt där du ändrar.

Nellie 1år: <strong><script language='Javascript' src="http://www.startsidan.org/countdown.php?year=2008&month=12&day=27" mce_src="http://www.startsidan.org/countdown.php?year=2008&month=12&day=27"></script><noscript><a href="http://www.startsidan.org" mce_href="http://www.startsidan.org" title='Nedräkning'>Nedräkning: dagar kvar</a></noscript></strong> dagar

Sex and the City Movie


Om jag ska vara Helt ärlig, så tyckte inte jag att Sex and the City filmen va något bra. Jag hade förväntat mig mer utav filmen. Visst det funkade att se på den, men är besviken.


Hur många timmar tar det nu? Imorgon kanske? hahah ;) Vi få se, man"måste" ju hänga med i svängarna :D

25 timmar

Det har gått ca 25 timmar sen jag fimpade sista ciggaretten. Nu kan ni förstå Varför jag va tvungen att köpa godis. Jag kan ärligt säga, de va INGET gott, fick ont i magen hela tiden. Med fick lov att ta till godiset när jag kände att jag behövde röka. Men det går bra, jag saknar INTE suget men jag är mer sådär "Jaha vad ska man göa nu då? Nu när jag brukade ta till ciggen". Men det funkar än så länge=)

Idag va det sista gången på babysimmet =(=(=( Men ska ringa på Fredag och skriva in mig i fortsättnings kursen som börjar till höst. Det är inte många 5½månaders bebis som har ett diplom ;) Nellie har, den kommer direkt upp på väggen när vi flyttar. Fick även en t-shirt =) Så söt!

Wooohooo den 26:e ska jag till Parken Zoo med syster Elin och Neo. kuuuul!!!! Massa djur, i love it!

Ny design

Så va tycks? Hittar ni något fel, säg till då =)

Jublar!!

Ni anar inte hur glad jag är för att flytta ifrån denna lägenhet. Inte bara för att jag flyttar till en större, utan mina J*vla grannar. Dom som bor över mig. 
Nellie har NU börjat att vänja sig, 5½ månad senare. Innan så har dom väkt henne Varje natt. Man hör deras tv, musik, flyttar om kring(?), vatten kranen.. Sovrummet i denna lägenhet är under deras kök, och jag tror att de oftast är i köket.
Just i denna stund, har jag själv tv på men hör dom när dom Pratar? (högljutt) till varandra och deras tv.
Jag undrar hur dom lever, för jag har ALDRIG sätt dom i trapphuset eller liknade. Och jag som även sitter/satt på balkongen Ofta så ser jag alla som bor i trapphuset gå ut, alla förutom dom. Jag vet att de är "kompis" med grannen mitt emot mig. Och ja, han är typ knarkare så man kan ju nästan förstå hur de över mig är...
Något jag inte heller kommer att sakna, är allt J*****vla spring i trapphuset. sovrummet är ju precis brevid porten och de hörs som att port-dörren är inne i sovrummet. Och grannarna springer lika mycket på dagen som på kvällen/natten.

Kan ni nu förstå hur SKÖNT jag tycker det kommer bli att flytta? :D Flyttar högs upp i huset = Man hör inte alls port-dörren/ hur folket springer upp och ner på samma sätt som nu!


5 timmar.

5 timmar har gott sen dess. De går både lättare men även svårare än va jag trodde. Svårt att förklara.

Idag har det inte hänt något alls, men ändå så har tiden bara runnit iväg.
Mamma och Janne kom förbi, hjälpte mig och sen gick dom igen.
Sen efter de så gick jag och köpta godis + läsk.
Hox flux så va det dax för Nellie att sova :D hehe

Jag håller på med ett nytt utseende på min blogg, har hållt på lite till och från dom senaste dagarna.

Jag måste...

Jag måste verkligen gå och köpa godis idag. Måste göra något!! För idag har jag bestämmt mig, från och med idag gäller det.

Middag

Nellie sover middag, och sammtidig kollar jag på bilder/video när hon va jätte jätte liten, helt ny kläkt.
Jag kan inte förstå att hon har varit så liten, de ända ljudet som kom från hennes mun va små grymt ljud och idag så "pratar" hon. Aww min lill-tjej.
Den 27:e blir hon 6 månader. REDAN ett halvår.

Jag är världens lyckligaste person, för att jag har dig.
Du är det bästa som finns i mitt liv.
Mamma älskar dig SÅÅÅÅÅ mycket!

SÖT tjejen :D


Fredagen den 13:onde

Fredagen den 13:onde, en bra dag?
Dagen har iaf börjat bra :)

Först kände jag att jag va för slö för att gå till ÖB för att köpa penslar. Alex va inne på msn och jag frågade om han skulle till E idag. De skulle han så han ska köpa penslar påvägen åt mig :D
Sen ringer Nellies pappa och frågade angående vagnen jag säljer, hans chef va intresserad. Nu håller vi tummarna på att han vill ha den också.
Igår fick jag även reda på exakta datumet man kan börja flytta in sakerna till den nya lägenheten. Bra eller dåligt? Avgör själv ;)

Igår när jag va på g att gå ut så kommer posten. Fick en lapp från Libero att jag har gåvpaket att hämta ut på Lindex (Ni som har barn som är under 6 Månader, bli då medlem på libero så får ni 6 månaders paket) och så fick jag även ett paket. Öppnade det och det va förvarings saken till vagnen :D NIICE!


Min fina förvaring sak på vagnen! Jag älskar den sååååå =)

Boxen man fick.. som innehöll

Engångshakklappar, blöjor, våtservetter, pekbok,

badolja, boll, binda och värsta värsta påsen till de, haha!! :D



Igår va jag med Elin,B, vi va nere på stan för jag skulle förbi försäkringskassan och sen blev de lindex för att hämta ut boxen. Sen gick vi hem till Elin och jag va där till typ 7. Sen gick jag hem, la Nellie för att sova och därefter kom Elin.A till mig. Vi kollade på film=) Slutet av filmen så vaknade Nellie upp och va vaken i 1½ timma, Tänderna kanske börjar att komma på riktigt nu?! För hon är in sig själv, hon är gnälligare=/


Privata inlägg.

Detta är spec till Zandra men även till andra som undrar.

För att göra vissa inlägg privata så har jag gjort såhär.
1) Logga jag in på blogg.se/publishme.se.
2) När du väl har loggat in så ska ni trycka på "skapa ny blogg" på den gröna knappen vid hörnet på höger sida.
3) Där står det Titel och Url. Skriv in Titel (Min titel = privat) och Url (min Url = privat). Sen tryck på skapa. Då har ni http:// (Din adress).blogg.se/(Det du valde som url)
4) (OM DU VILL)..Gå in sen på din vanliga blogg/Design/alternativt redigera din befintliga stilmall. och kopiera den, gå sen in på den du skapade nyligen genom att gå upp till hörnet på höger sida Mitt konto. Klistra in den under Design/alternativt redigera din befintliga stilmall. Och sen gör samma sak med Kodmallar (Design/kodamallar). Då får den nya bloggen utseendet som din vanliga blogg.
5) Gå in på den nya bloggen/Inställningar och sen kryssa i Lösenordskydda min blogg och så kommer det upp under vad du vill ha för andvändarnamn och lösenord till den bloggen. Nu har du en blogg som är lösenordsskyddad.
6) Skriv ett inlägg i det privata. Gå sen tillbaka-> Mitt konto uppe i högra hörnet. Gå in på din vanliga blogg. Skriv ett nytt inlägg och sen skriv Tex "Detta inlägg är lösenordsskyddad" (och gör det länkat till den privata bloggen)
7) (Ni som inte vet hur ni länkar en fri text) ... Makera det du vill att personen ska trycka på för att kunna läsa, tryck sen på "kedjan" (Den brevid HTML ikonen) som är där uppe där man kan göra texten fet osv.
 
Klart!

Om du/ni inte förstår, fråga igen. Och om ni undra över något annat om min blogg hur man gör eller liknade. Va inte rädd för att fråga.

Barnrumpa

Detta inlägg är lösenordsskyddad



För att få lösenordet Maila mig på: [email protected]
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

Skrattar..


Han (hon) som skrattar bäst, De är han (hon) som skrattar sist!!!


Väääänta bara, vänta tills du får tillbaka och få smaka om din egen (värre) medicin. Du tror att du gör det värre för mig?! Haha som om det skulle vara svårt att fixa. ;)

Massa.

Jadu, vart ska man börja?! =)

I onsdags köpte jag en ny spjälsäng. Den första tiden så sov lillan med mig hela tiden, sen i vaggan och nu i sin nya spjälsäng :D

(Lägg märke till Döskalle spjälskyddet, täcket och kudden =) Sött va?:D)

Igår va vi hos Sara för hon hade studentmiddag. Det va HUR trevligt som helst. Jag "lyxade" till mig för en gång skull och va ute lite längre. Kom hem runt 22:00 - 22:30 =) DE DU! De va hur god mat som helst =) Jennifer körde hem mig som hon sa "De gör bara ont i mig bara att tänka på att du ska gå hela den biten" haha! Direkt när jag kom ur bilen så ringde min syrra Elin och frågade va jag gjorde. Haha hon hade lämnat hennes mans familje-fest för nån timma och kom hit och tog en snabbfika. Folk är rätt sjuka ibland! :D hahaha!!

Jag han sova i 2 timmar innan Nellie vaknade och va inte alls på humör. Sen blev det 4 timmar sovande igen och sen vakna. För idag va det ju babysim. Hade verkligen ingen lust men jag gick ner. När vi väl kom ner så säger han som jobbar där att läraren hade kört på något och hamnade i diket och väntar då på bergningsbilen. Så vi hoppade i plurret ändå och badade, passa på när man är där ju.
Efter babysimmet så gick jag hem till mamma och va där hela dagen och grilla och de =)

Nu går mina ögon i kors och jag vill bara lägga mig ner och sova, men MÅSTE vänta tills 21:30. Fast jag har beslut ångerst, jag VET inte.. men vill och har tjatat om det.. GAH!

Syndat...

Jag stoppade i mig en polly påse idag. Usch mådde inge bra efteråt =( Och det smakade INTE som jag ville =( Har ju inte käkat godis sen den 25 maj, och blää.. Ne inget mer!

Grattis Jennie till lil-killen på 718(?)g (han är så söt), hoppas nu att han är stark och att ni kan åka hem så fort som möjligt. Även fast de kommer gå veckor/månader.

Ååååh är så glad över hur lätt och fortfram allt går med Nellie. Började ju att ge Nellie välling i flaska bara för någon dag sen. När hon väl började få i sig ca 20ml så har hon vaknat bara 1 gång under natten och det är ca kl 4. Inatt sov hon även hela natten. Och de va jag som väkte henne 07:30=) Och idag när hon skulle äta inför natten så ville hon inte ta flaskan direkt så jag ammade lite och sen tog hon flaskan, hon åt över 80ml så inatt kommer hon säkert sova gott =)
Lättare att se att hon är riktigt mätt innan hon sover då man ser hur mycket välling hon får i sig. Märker man även då jag lägger ner henne i sin säng för hon gnyr lite men sen somnar direkt. SÅ SKÖNT att allt går så bra! :D

Hjälp mig??

Ett perfekt sätt för att tjäna lite extra saker.
Bli medlem, fullfölj ett erbjudande, värva 7 vänner så får du valfri pryl som du väljer ur en lista, bl.a  2GB mp3, Presentkort på MQ, Lotter osv.
Om du värvar 13 vänner till så får nu pryl nummer 2 som du också väljer själv ur en lista, bl.a  digitalkamera, Sex & the City box 1-6, Ipod, hemmabiosystem osv.

Intresserad ? Klicka här.


Mycket.

Jag har igentligen massa att skriva, men ändå så vet jag inte hur jag ska skriva, typ.

Idag va jag en snabbis nere på stan, BARA för att titta på när Maskan<3 tog studenten. Hon va ju SÅÅÅ fin! Och änu en gång, ETT STORT GRATTIS!
Jag som har haft skoskav nu i flera dagar, idag så kännde jag inte av dom så jag gick med ett av de nya par skorna. Tror ni inte få jag får 3 till? Under fötterna. Så jag fick springa in på en skoaffär idag och köpa flipflops, tror ni inte då jag få ont mellan tårna? hahah jag ska fan sluta andvända skor tror jag.

De senaste dagarna har jag börjat pratat med C en massa=( Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag han. Vi kunde diskutera, vi tyckte oftast lika om saker, vi hade roligt ihop osv. I såhär i efterhand, hur kunde man sumpa chansen? Han har/är allt jag någonsin har önskt mig hos en kille. Fast de "värsta" är att han besvarar allt. Önskar att livet vore ibland lite lättare.
Han kanske ska hälsa på mig och Nellie =)


Hjälp + Duktig tjej.

Jag skulle vilja ha en förvarings sak till vagnen. Där man kan ha nycklar, mobilen, pengarna osv nära till hands. Jag har nu allt i skötväskan och får verkligen gräva varje gång jag ska hitta något. Så nu måste jag ha hjälp, vilken tycker DU som är "bäst" ??

1a)
Denna är den billigaste utav dom. Man får verkligen plats med allt i den. Men de negativa är att den är så stor, har ju även skötväskan hängandes där.

2a)
Den dyraste. Får inte plats alls med lika mycket saker. Men tar även minst plats och är inte lika mycket i vägen.

Så, vilken tycker du?

Lill-tjejen börjar att vänja sig vid välling nu. Första gången så fick hon kvälningar men idag, jag ammade henne först och sen bytte blöja på henne och sen fick hon smaka välling. De va inte alls lika farligt och hon sög flera gånger efter varandra (hon har alltid släppt flaskan efter första suget) och drack över 30ml. Duktig hon är =)
Sen efter de så va hon liksom pigg(?) men ändå va klockan sent och jag visste att hon även va trött, så jag la henne i sin säng med snuttefilten hon alltid har med sig. Jag hörde inte ett ända ljud ifrån henne =) Så skönt! Hoppas att dessa kvällar fortsätter. De har ju varit så jobbigt när hon skriker =(

usch kl är 12. det va LÄNGE sen jag va vaken såhär länge (ios igår med).. DITT FEL ELIN =)!! Hehe! Men måste sköta mig! Och nu ska jag krypa ner i min säng och sova! Natti

Igår + idag

Igår: Kl 11 skulle dom besikta lägenheten, det va det jag va nervös för. Kontigt? Ne, för jag hade målat utan tillstånd i vardagsrummet och i sovrummet. Kl började närma sig 11 och Elin kom precis och blev mycket lugnare när hon kom. Sen när tjejen kom (hon som skulle besikta) så blev jag mer nervös än någonsin. Hon kollade lite, frågade lite men skrev mer än va hon sa. Blev jätte nervös. När jag sen skulle skriva under protokollet så läste jag även innan jag skrev på så att allt stämmer och så. Och jag blev SÅ glad! INGET jag behöver göra, allt förutom 2 saker va ifrån förra protokollet. Och dom andra 2 va saker som va "inget åtg".
Hehe när hon va i sovrummet så kommenterade hon målningen att de inte va så fint osv (som jag redan visste då jag va LITE tjock när jag målade där inne).. Men hon sa även "Pga att ägaren innan har betalat för fläckarna som va på väggen som jag kan se på detta protokoll så finns de inget du kan göra. Du har ju gjort det bättre men inte bra" WOOHO! :D

Efteråt så gick jag, Nellie, Elin och Affe ner till Ica och köpte "fika" och satte oss vid bänkarna utanför BVC och fikade. Kl 1 så hade dom tid på BVC så jag följde me in. Hon har ju samma tant som jag har. Och de va hon som tvingade mig att gå på föräldrargruppen och de va ju där jag och Elin träffades så jag fick lov att säga det till henne och man märkte att hon blev glad att hon hade lyckats :D

Efter BVC så gick vi ner på stan och kollade lite, Affe fick nya solglasögon haha han såg såå cool ut =) Efteråt så bestämmde vi att vi skulle hämta hennes bil på verkstan och sen åka ut till Bresse (badstrand) så vi satt där på filten med våra små.

Sen åkte jag och käkade pizza med mamma och fick fina kläder till Nellie ifrån henne som hon hade köpt i tyskland :D

Idag: Va på blomstra imorse som varje tisdag. (Blomstra = Typ som öppna förskolan. Men man är 4a mammor i varje grupp. Om man har det "jobbigt" eller liknade. Jag går där mest för att jag tycker det är så mysigt och riktigt roligt. Men även va jag rädd för hur allt skulle vara/hur jag skulle må osv för att vara ensamstående mamma ibörjan.)

Sen gick jag hem och blev Så sur, men sen efter 2 samtal, en titt på internet så löste sig allt t.om på ett BÄTTRE sätt och jag blev genast gladare.
Efter ett tag så hörde Elin av sig och sa att hon och hennes kille skulle till parken och fika och frågade om jag ville följa me, såklart så gjorde jag de. Sen ner på stan sen mot ica och hämta ut ett paket och sen hem.
I paketet va det en sladd jag har beställt, en sladd som gör att man kan kolla på filmer från datorn till tv :D Satt med det 1 timma, till slut fick jag det att funka! :D WOOOHOO!!!

Idag gäller det.

USCH! Idag gäller det så tänk på mig kl 11 :D hahah! Jag kommer vara SÅ nervös (är redan det nu). Jag VILL inte, men man måste ju. Usch! Tack och lov så är Elin.B med mig =)
Sen kl 1 så ska jag följa med henne ner till BVC och sen vet jag inte vad som händer, det får man se då.

Blandat..

Innan jag gick och la mig igår så kollade jag hur mycket klockan va på mobilen, såg då att alarmet skulle ringa 07:00 idag. De tog ett tag innan de slog mig va det va. De är ju söndag idag = BABYSIM! :D Så imorse va vi va där.
Längtar så mycket tills nästa gång, men ändå läskigt! Vi ska börja med att lägga bebisarna på våra ryggar och bebisarna ska hålla i oss i axlarna. Och man ska alltid andvända samma ord så bebisarna förstår. De första gångerna man säger tex "håll fast dig nu hjärtat" så KOMMER bebisarna att släppa = de kommer åka under vatten :O Men de kommer att läsa sig att hålla fast, så man kommer kunna simma sammtidigt som bebisen håller fast i axlarna :D

Efter babysimmet så gick jag hem till Jenny och va där ett tag. Gosade med både Nellie och Neo. Efteråt gick jag hem och städade i alla rum. DUKTIG jag är! :D
Hihi jag håller på att träna Nellie på att sitta. Hon kan sitta i typ 2-5 min sen rammlar hon, men de är ju på goda vägar =)



Till er som har barn:
Vad brukar ni kalla era/ert barn för något när ni pratar med någon annan om hon/han/dom?
Hur är era morgon/kvälls rutiner?
Några andra "måsten"/rutiner ?

Lite roligt att veta ;)

Så svar på mina egna frågor..
Jag brukar kalla Nellie för Grodan/Tösen när jag pratar med någon om henne.
Morgon Rutinerna - Oftast ligger Nellie brevid mig så jag brukar vakna utav att hon ligger och pratar. Pussar på henne och säger godmorgon. Sen lägger jag en kunde under madressen (så hon inte rammlar ner) och jag ta en morgon cigg. Går tillbaka till henne och pratar en massa med henne. Sen är det blöj-byte, gosa en massa och sen gröt till tösen.
Kvälls Rutinerna - Lägger henne på filten, ta av kläderna + blöjan, smörjar in henne och så får hon ligga där medans jag pratar/busar/sjunger med henne, sen blir det en ny blöja och en pyamas. Sen ammas (från och med idag lite välling också) och sen sova.
Andra måsten/rutiner - En burkmat på dagen. Jag/vi "måste" alltid sjunga "Krockodil" och "imse vimse spindel" låtarna =)