God natt!

Idag har jag, Nellie, J, P, D, M varit i uppsala hela dagen. Lite segt dock men jag köpte iaf 2 par skor.


Imorgon så ska jag verkligen stor städa och resten av dagen ska jag och Nellie bara mysa med varandra. Igår gick man ju runt i v-ås hela dagen och idag uppsala. Visst man ahr ju haft Nellie i famnen, pussat på osv men den mesta tiden suttit i vagnen (igår va hon mest i Maskans famn), så imorgon ska jag ta igen dessa dagar :D


1 bild för varje månad. 0-5 månader.
Tiden har verkligen gott fort. Hinner knapt inte med.
Men vad jag vet är att för varje dag som går så älskar jag dig bara mer och mer!Nu blir det toan sen sängen. Natti Natti gott folk!

Gå för långt...

Detta inlägg är lösenordsskyddadFör att få lösenordet Maila mig på: Spooki88@hotmail.com
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

Lite nyheter

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2574435.ab
Man kan inte ens tänka sig att dessa människor lever så som dom gör i nuet. Vi sitter här, men dator, tv..  you name it. Och dom lever som man gjorde för FLEEEEEEEEEEEEEEERA år sen. Lite skrämmande faktist.

Västerås

Igår va jag med Elin.B och Affe hela dagen. Vi satt i drömparken och njöt utav vädret :D Tiden rann iväg och de va riktigt trevligt.

Nellie och Affe håller i händerna :D haha så himmla söta dom är! :)


Idag va vi med Maskan HELA dagen i Västerås. Tog bussen som gick ca 11:40 och kom hem efter 20:00. Jag kan iaf säga att jag är HELT slut. Tror även att Nellie va de :D Men hon har varit riktigt nöjd hela tiden. Köpte även lite saker/kläder till lill-tjejen.

Jag köpte även 3 klänningar till mig själv. TÄNKA sig klänningar!! :D

Tog bort..

Jag tog bort de senaste inlägget då jag själv insåg att de va omoget. Jag tänker iaf aldrig sjunka till DIN nivå. Jag har mina åsikter, jag vet va jag tycker och jag vet vad DU gör fel, även om du själv tror att du är "perfekt" tragiskt nog.
Jag behöver inte skriv något om dig, för det är du själv som skapar rykterna.

Igår när jag va på Maxi så stötte jag på Elin B. Vi pratade lite och sen berättade jag om vad som händer på Måndag, Gulliga hon frågade om jag ville ha med henne. JAAA!!!! =)

Elak?

OBS!! Jag har bytt inloggnings-uppgifterna.
Detta inlägg är lösenordsskyddadFör att få lösenordet Maila mig på: Spooki88@hotmail.com
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

GRATTIS LIAM.... och lite till

För det första. JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR..... Min älskade systerson fyller hela 3år idag =) Tänka sig att den skiten är redan så stor :D
Kan även säga till, Sanna<3, Mormor, Steff och Sandra. Grattis på födelsedagen =)

Idag då: Jag va på blomstra imorse. Så roligt vi 2/3 har det, jag hoppas att de alltid kommer vara såhär=) Efter blomstra så gick jag hem, han typ precis sätta mig i soffan då jag får ett sms "Hej. Ska vi mötas nere på stan och ta en glass eller ska jag komma till dig" Orka vara hos mig i denna värmen?! Ne, så jag gick ner och mötte henne. Väl nere på stan så köpte Jessica en FIN klänning till Nellie =). Och vi träffade på Tjockis Jennie och Elin.
När jag väl kom hem så va det ca 30 min "vilande" tills Nellies pappa kom och vi gick och stor handlade mat. Vi va klara kl 7 då Nellie går och lägger sig. SÅ passande!! :D

Min söta lilla tös har ju VÄGRAT att ta nappflaskan, hon får inget grepp om den. Jag har även provat 3-4 olika nappar på nappflaskan. När jag va hos min syrra Fia och hon rekomenderade en spec och det gjorde även Sara. Idag köpte jag den och la i lite bröstmjölk och hon TOG nappflaskan hur bra som helst! ÖVERLYCKLIG! :D Då är detta "problem" fixat. WOOHO!

Har även funderat på med vällingen och de. Nellie som inte har tagit flaskan innan så vågar jag inte börja med något hon inte är van vid i flaskan då hon kan vägra falskan. Så endast bröst mjölk i flaskan än så länge. Välling på sked. I början typ 1-2 teskedar och öka lite till och från tills hon blir 6 månader då hon har vant sig vid välling + flaskan så blir inte smaken en chock då hon får välling i flaskan.

No more candy.Jag TROR att jag har blivit beroende (HELT ärligt) utav något gott, så som godis, Kakor eller liknade. Jag har käkar NÅGOT gott varje dag. Senast idag! Inget bra! De har to.m gått så långt att jag SKULLE (har ej gjort) kunna väcka Nellie (som sover inför natten) klä på henne och sen gå för att köpa något. Då har det verkligen gått för långt!

Dax att börja sluta? JA!! Få se hur stark jag är för att hålla mig ifrån det. Får ta och köpa massa frukter som jag kan käka på när jag känner behovet.

Mors-dag!

Ja, idag är det ju Mors-dag. MIN första mors-dag! =) Tänk om några år då Nellie kommer och säger "Grattis på mors-dag mamma" Aww!

Idag va det ÄNTLIGEN babysim. Det va ju 3 veckor sen sist. Men idag, äntligen! Och när läraren skulle pricka i närvaron så sa hon att dom även har lagt till en extra gång. Och då blir det t.om längre för att vi ska fika efteråt. Nellie bryr sig inte ett piss när hon kommer upp från vattnet när man har doppat henne. hehe! Det roligaste idag va då hon låg i badringer och skulle nysa hahaha hela hennes annsikte kom under vatten :D

Efter babysim så gick jag hem, sen gick jag till Jenny. Va där ett tag för att senare åka till mamma. Hon fick ett paket blommor. Och hon bjöd på fika och mat. Trevligt!! När jag la Nellie på golvet och skulle busa med henne så skrattade hon jätte mycket!!

Veckans planer som jag vet än:
Måndag: Tvätta
Tisdag: Blomstra, Nellies pappa ska komma hit och stor handla mat.
Fredag: Till västerås och vara med Maskan<3!

Till anonym - Svaret finns som en kommentar i samma inlägg du skrev i.


Hur länge till orkar man?!

OBS!! Jag har bytt inloggnings-uppgifterna.
Detta inlägg är lösenordsskyddadFör att få lösenordet Maila mig på: Spooki88@hotmail.com
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

Lite mer av mina åsikter angående snuttande och de

Jag kan faktiskt inte säga "Så här tycker jag" helt 100%, för angående olika situationer så tycker jag olika.

+ med napp:
"ljud-dämpare" - Om de är griniga så är det bara att stoppa i den.
Kommer till ro lättare.
- med napp:
Man måste hela tiden stoppa i den när dom tappar den osv
Svårt att få barnen att sluta.

+ med snuttande på bröstet:
Få bebisen att somna på några sek.
DET ÄR JU SÅ MYSIGT!!
Man har alltid brösten med sig.
Kommer till ro.
- med snuttande på bröstet:
Svårt att sluta med. (Men inte lika svårt som napp.. men man kommer få höra på mycket skrik innan de vänjer sig utan)
Ingen förutom jag kan få henne att sova.
Jobbigt då bebisen har snuttat AS länge och somnar och sen blir väkt av något så måste de snutta igen.


Jag började för 1 månad sen med smakportioner så maten har jag redan börjat med att trappa upp. Och OM jag börjar med välling tex nu så kommer hon va ca 6-7 månader då hon ersätter en hel måltid med välling. Och kommer vara ca 7-9 månader då hon har ersätt all ammning med mat + välling. Så att jag funderar på att börja med välling nu menas inte att jag ersätter en hel ammnings-måltid med välling. Som du (anonym) skriver - man ska trappa upp försiktig och ta det lungt med hennes mage. IKNOW! De är ju det jag tänker på.

Vet inte hur jag ska göra =(

Barn som andvänder napp.
När barna är lite griniga så stoppar man i nappen och dom kommer till ro och bli lugna.
När barn har ätit klar och är trötta så stoppar man in nappen så dom snuttar tills dom somnar.

Men HUR gör man med barn som inte tar napp????

Som Nellie. För i dax läge andvänder hon ammningen/min tutte som sin napp.
Hon måste snutta för att komma till ro, hon måste snutta för att somna.
Men HUR gör jag nu när jag vill att hon ska sluta att snutta på mig? Typ hur gör man när man inte vill att napp barnen inte ska andvända napp??

Jag tänker börja att vänja Nellie vid välling. Nu i början blir det ju massa bröstmjölk och lite välling och sen trappa uppå med vällingen. Och sen ersätta inför-natt-målet med välling. Och medans jag trappar upp med vällingen så trappar jag även upp med mat. Och målet är då hon inte ammar sista gången inför natten (tar välling istället) så äter hon riktig mat istället för ammningen.
Men HUR får jag henne att sluta snutta på mig?? GAH! =/ Önskar att hon tog napp i vissa lägen (Speciellt detta).


Shopping och annat.

Idag skulle bara bli en segis dag men de blev det inte. Jag följde med Jenny då hon skulle på möte, sen gick vi ner på stan och shoppade massa till Nellie . Jag som INTE skulle shoppa, men (förlåt Maskan^^) jag kunde Inte hålla mig. Men jag lovar att vi ändå ska shoppa=)


Jag va även på familje-gruppen idag. TYVÄRR så va det sista gången =(. Men är ändå glad att jag har lite halft som halft kontakt med 2st där. Ska förmodligen vara med dom imorgon, eller iaf en tror jag =) hehe!!

Åh jag funderade på att köpa en vattenengångskamera men just nu så vet jag inte om jag ska ? =( Jag VILL, Jag VILL ha kort på Nellie under vattnet när vi är på babysim.. Meeen, jag vet dock inte vem som skulle kunna vara där nere kl 9 och ta kort åt mig. Tråkigt... =(

Tutt-Elin!

Elin - Va söt du är ^^ Ne, texten va till en person.. Och de va där jag skrev att DU vet vem jag menar. Texten va till = T***H***N :D

GODMORGON! Klockan är inte ens 7 :D hehe men Lill-tjejen sov faktist HELA natten idag! Hon vaknade kl5 och pratade på i sin säng. Men hon fick lie mat så sov vi lite till.

Så vad händer idag? De får man se =)

Today!

Ja, idag har de inte hänt så mycket. Ville ner på stan och handla masssa kläder till Nellie, men ICKE! Jag ska spara för jag och Maskan ska shoppa, så jag ska passa på då och handla massa kläder till lill-tjejen :D hehe! Den som väntar på något gott...
Va även på blomstra idag! Så jävla roligt man har de där =) Längtar redan tills nästa gång.

Kollade på Unga Mödrar idag på kanal5. Jadu, ska väl inte klaga ^^ Men jag kan säga 1 sak. FY FAN så glad jag är över att vara ensamstående =)
Och sen nyss så började Gossip Girl, trodde att de va "nyare" avsnitt men icke. De som är på tv nu såg jag för LÄNGE sen.

Svårt att säga sanningen? Låtsats som att man är dum i huvudet?!.. Eh nu vet jag, jag orkar inte med dig just nu iaf. Men jag förstår inte dina val, du klagar men ändå gör du inget?!..
tutt-elin du vet hon... som "börjar" på T***H***N :D hehehe! :D

Yeah!

Tänkte skriva några rader innan jag går och lägger mig hade jag tänkt.

Idag har de inte hänt så mycket. Va nere på stan och kolla på lite kläder och så. Gud va få fina klänningar de finns (till Nellie), vill ju ha MASSA fina klänningar ju nu när de börjar bli lite varmare ute. Få spara pengar och sen när alla räkningar är betalade och de så ska Nellie och jag dra till Västerås och shoppa med Maskan, där finns de ju mer utval även på kläder och affärer.

Har nyss fixar med Eon och comhem angående att den 1 juli så bor jag på en annan adress. Tur att de fick så lätt. Ringde även angående besiktningen idag och har fått tid angående det. Så nu tror jag inte de är något mer jag måste fixa innan jag flyttar. SKÖNT att ha saker färdigt ett tag innan man flyttar, hatar att stressa.

Denna vecka kommer bli ROLIG! :D Imorgon är det Blomstra, Onsdag ska jag vara med mamma och sitta barnvakt åt Neo, Torsdag så är det Familjegrupp och på Söndag är BABYSIM! Jag hoppas verkligen att de är babysim denna gång! De va ett tag sen sist =(

Ne nu ska jag ta och sova, Ett par bilder på Nellie när hon rullar bara =)


NATTI NATTI!

Helgen!

Helgen har varit en riktigt Segar helg. I fredags så va jag bara hemma, fixa och dona med saker inför flytten osv. I går va jag så uttråkad så jag gick hem till mamma och va där hela dagen =) Känns bra att man har kommit mamma så nära. Ja, ni som har följt min blogg sen LÅNGT innan vet va jag menar. Idag så va jag på väg till Babysimmet, kom en bit då läraren på babysimmet ringde och sa att det blev inställt =(=( De funkade inte att värma upp vattnet, och de va för kallt för dessa små. TRÅKIGT!!! De va över 2 veckor sen vi hade babysim =( Tur att dom ersätter denna gång.
När jag nästan va utanför mig så hörde syrran av sig och jag gick hem till henne, käkade frulle sen så åkte vi till bresse där syrran övningskörde lite och sen åkte vi till Västerås. Vi gick runt i lite affärer medans jag hörde av mig till Maskan. Så vi träffade henne också! KUL!! Sen så åt vi på Subway?! Eller ja, vi beställde mat där och åt i bilen :D hehe!!  Goott!!


Utmanad av Maria

Man har sätt denna utmaningen lite här och där på olika bloggar, trodde jag skulle få slippa den;)
Utmanad av Maria

För 5 år sedan
... Va jag 14år, skulle fylla 15. Ny inflyttad hit till Enköping från Sthlm (8mil), börja i en ny skola mitt "skal" för nya skolan gjorde så att jag blev punkare, och levde helt jävlig :D.

För 3 år sedan... Flyttade jag till Kristinehamn till min dåvarande pojkvän. Va lyckligt kär men höll dock inte pga jag saknade Enköping och mina vänner =(
För 1 år sedan...Var jag gravid och sökte efter en lägenhet.

För 3 månader sedan... Blev jag moster igen, då till underbara Tyra.
Igår... Va det en städar och packa dag =)
Imorgon...BABYSIM!!!!!
Om ett år... Förhoppningsvis jobbar.


2 video =)


Nellie snodde min mobil och försökte käka upp den =) Såååååå söt..


Nellie rullar till mage =) Söt troll<3

Usch! NI får ursäkta för MIN röst.. I hate it! =)

DEVIL!

image203

Senaste tiden så har mina djävuls horn kommit upp. Jag orkar inte vara snäll länge, jag orkar inte "jaja" när folk kommer med spydia kommentarer eller liknade. Så nu ger jag tillbaka, jag ska visa vart skåpen ska stå. Folket får nu smaka på sin egen medicin (dom som har gjort mig något).

Är de jag som har mognat eller bara blivit tjurigare? Men FAN va jag stör mig på folk. De är fan inte många jag kan umgås med nu förtiden. Jag får panik! Jag önskar att jag va mer elak och säga exakt va jag tycker. Men de är sånt jag håller för mig själv. För de är FÖR elakt, elaka saker som bara får de att må dåligt. Och ingen vinner på det.

DET!

Detta inlägg är lösenordsskyddadFör att få lösenordet Maila mig på: Spooki88@hotmail.com
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

Woho!

Denna dag, då solen inte står på topp i himmelen. Första morgonen på länge då solen inte skiner in igenom fönstret. Första morgonen på länge då solen inte lyser upp rummet och väcker lill-tjejen klockan 07:00 på morgonen. Men idag fick vi "sovmorgon", kl 08:30 vaknade JAG och inte lil-tjejen. Solen får gärna skippa att "lysa" på morgonen och komma på dan =)

Igår tvättade jag klart ALLT, så nu är allt tvättat. Alla lakan, handdukar osv så SKÖNT!. Efter jag hade tvättat så gick jag fort nere på stan då jag följde med Linda och för att hämta min dop-sked jag fick utav Messica som har varit på gravering.  Så nu är den som den ska vara.
Sen lite senare så kom min underbaraste Maskan. Ett litet tag efter kom Nellie pappa. Då passade jag och Maskan på att laga mat och mummsa i oss det.
När hon gick, så tänkte jag på DET (Mer om DET i ett lösenordsskyddat - inlägg). Jag får världens klump i magen, jag VILL inte!! =(
Snälla Söta Elin kom, skönt att hon kom. Fick prata en massa, hon förstår. Hon VET hur sanningen är. Inte som alla andra, som går på hans lögner och smutskastar MIG. Om han inte tycker om mig, fine jag tycker inte om han heller. Men OM han ska ha min dotter så ska han fan inte säga något skit om MIG till henne/då hon hör det.Idag blir det BVC, längtar så! Undra hur stor hon har blivit=)..

God morgon mamma!Såhär blir jag väkt, VARJE morgon utav min underbara lilla tös =) Så mysigt<3

Panik på folk!!!

Idag på Blomstra så pratade de om att de ska bjuda alla som går där på middag. Så frågade en utav personalen om jag hade någon att sitta barnvakt, jag sa att jag inte ville ha någon så säger hon "De måste du, du måste lära dig" blala.. URSÄKTA??? Vadå MÅSTE?
De är för fan jag som valde att behålla henne, och att välja att behålla henne är ilika med = de är JAG som blir hennes mamma, de är JAG som kommer ta hand om henne, de är JAG som kommer gå upp varje natt, de är JAG som kommer uppfostra henne osv... Varför MÅSTE jag då ha barnvakt för i helvete?

Varför ska någon annan ta henne när det är JAG som är mamman? Varför ska jag vara utan henne, när hon är MIN dotter?????

Vadå, för att de kommer bli jobbigt då jag behöver det? Men de får jag väl ta då isf? Varför ska jag börja nu? När jag inte behöver och inte VILL!
Fan jag är mamma ledig! Mamma ledig = Vara med sitt barn!

Bara för att vissa andra klarar av det.....

image198

Duktig Ullis! :D

Idag har jag varit duktig.. Nästan iaf=) Har tvättat, rensat mer i vardagsrummet. Flyttat in skiten (de jag ska ha med mig till den nya lägenheten) till förådet, haha! Diskat, städat.. Ja Så duktig man kan vara! :D

NELLIE SKRATTADE MED LJUD IDAG!!!!! =) 
(visst hon har gjort det tidigare men nu va det LÄNGE)

Helgen + Säljes!!

I fredags så va Jag, Nellie, Neo, Jenny, Elin och Rikard ute och grilla i Skolparken. Va inte där så pass länge för klockan blev mycket dax för både mig och Nellie att sova. =)
I Lördags så mötte jag upp mamma nere på stan runt kl 11 vi gick runt lite och tittade sen satte oss och fika. Sen när de inte fanns så mycket mer att göra så satte vi oss på uteserveringen. Efter ett tag kom även Jenny, Neo och Rikard. Vi satt där tills klockan va ca 6 på kvällen. De va riktigt mysigt, strålande väder va det också :D
Idag gick jag hem till mamma och va där, käkade och lite så. Sen hem och fixat med min nya cykel, satt ut anonnser, målat klart klädkammaren :D Duktig jag är va! =)

Ska även passa på att skriva här vad jag säljer:

Babysitter, Beige och Svar med nallar, ställbart fot- och ryggstöd
250:-

Skötbord Tvättbjörn Classic med skötdyna. Ställs på badkaret och är enkelt att fälla upp utan montering i väggen
750:- (kanske tagen)

Svart Duovagn (separat ligg och sittdel) 1½års garanti kvarstår, med Emmaljungas punkterfria hjul (ej på bild).
Liggdelen endast använd 2½ månad, sittdelen helt ny.
2000:-


Dålig

Usch va jag är dålig på att skriva. Det går liksom i perioder har jag märkt =) hehe men jag har ine haft tid och har inget roligt att skriva om, precis som denna gång. Inge roligt inlägg..

Denna veckan har varit RIKTIGT tråkigt då de inte va någon blomstra eller familjegrupp denna vecla =( Och på söndag är det ingen babysim heller, dumma pingst.

Så, vad är det som har hänt? Typ ingenting. Har mest varit med Syrran i veckan. I helgen har jag även målat men är inte klar, snart så! haha är så seg. Men efter det så ska jag plocka lite sen ringa om besiktningen. Så det är klart. Sen lägga ut lite annonser om lite saker jag inte behöver längre, hade jag tänkt.
Vagn
Babysittern
Skötbord
Måste även höra av mig till comhem, Elon och försäkringskassa sen är allt? klart inför flytten.

Helt ärligt

Detta inlägg är lösenordsskyddad

Vad kan man göra?

Detta inlägg är lösenordsskyddadFör att få lösenordet Maila mig på: Spooki88@hotmail.com
Vem är du?
Varför vill du ha lösenordet?
Så kanske du får en bekräftelse med inloggnings uppgifterna.

Ändringar =)

Nu är min blogg lite anorlunda emot va den va innan, vad tycks?
Ni kan även trycka på menyerna "Om Mig" "Nellie" osv.. =)
Om det är något som inte funkar, säg till så fixar jag det!

Lite blandat...

Idag har jag och Nellie varit på stan nästan hela dagen. Vi följde med Jenny ner på arbetsförmedligen för att hon skulle ha möte, men sen blev Nellie uttråkad så jag va på G att gå och träffa Maskan på stan men då va de klara. Så vi väntade på Jenny och sen gick alla till Torino och träffade Maskan och Hanna. Vi satt där ett bra tag sen satt vi på Papilon ett bra tag =) MYSIGT!!!! Efter det så gick Maskan hem =( Så jag, Nellie och Jenny gick runt i affärer. Kollade på lite barnkläder och testade sol-brillor på Nellie (HAHAHHAHAHAHHA), önskar att man hade pengar så man kunde köpa ALLT! :D hehe Nästan iaf, vissa kläder kan man ju undra hur den personen ens tyckte dom kläderna va snygga:P

Maskan och Nellie <3

HAHAHAHAHAHAHAHA

Bild... 1a: Rosa shorts. 2a: grön keps. 3a: Grön body. 4a: Vit och rosa bodys


Efter det så mötte vi Mija. Jag, Nellie, Jenny, Neo, Elin och Mija åkte ner till klosterparken och satt där och hade picknick, det va perfekt väder för det. Kom hem runt halv 7 så det va perfekt tid för att pussa och leka lite med Nellie och sen få henne i sängs.
För ÖVER 7år sen så hörde jag denna låt för första gången. Jag såg den på ZTV och såg den efteråt typ 4ggr. Varje gång HÖJDE jag på som bara den på tv. ÄLSKADE den låten. Längtade sen varje dag på att den skulle komma igen (tyvärr gjorde den inte det). Har letat och letat i en MP3 format, SÅÅÅ svårt att hitta =(.. Men.. Lyssna och njut. FAAAN VA JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN!! DÅ, NU och ALLTID!!!

Jag måste även att rekomendera en tjejs blogg. Aurosias. Jag hade läst hennes blogg lite till och från innan. Förra veckan när jag såg på Outsiders på Kanal5 så såg jag henne, hur hon pratade om sin sjukdom (BDD). Man fick mer "blick" in på hennes liv.
Hur hon skriver i sin blogg, man kan inte sluta läsa. Fastnar DIREKT! Jag beundrar henne hur mycket som helst. Och en sak till. Hon är SÅ fin! =)

God morgon!

Lillan ville vakna halv 7 idag. Jag va inte direkt så jätte pigg på att gå upp då, men tanken på att Nellie ändå har sovit i 11½ timma så kan man inte försöka att somna om :) Just nu så sitter hon i babysittern och kollar på bar-program och pratar på som bara den =) hehe så söt hon är!

Jadu, vad kan man skriva? Jag har inte gjort så mycket den senaste dagen, men ändå har jag det ^^ Har varit uppe vid ÖB och även hos mamma. Snacka om att jag är duktig på att gå :D Jag har börjat att packa lie saker här hemma inför flytten. Skönt att börja lite i tid så man inte behöver stressa dom sista dagarna. Även målat har jag gjort.

Igår va jag på babysim, denna gång fick vi doppa barnen i vattnet för första gången (alltså med hela annsiktet). När Läraren berättade först hur vi skulle göra så blev det -"Läskigt, det kommer inte jag våga göra".. När hon sa "Det är ingen måste att göra, men om ni vill så gör ni det" haha då är det självklart att man vill, varför gå miste om något sånt?! :D Hon va ju sååå söt när hon kom upp från vattnet, hennes annsikt utryck va ju bara för sött =)

Jag har igentligen inte tid..

Men skulle bara skriva, att de kommer inlägg då jag har tid att skriva. Har haft så fullt upp..

Dax att väcka min lilla tös. Cya

Tänker...

Vi svenskar är verkligen EGO! Tragiskt, men sant. Vi blir verkligen Aldrig nöjda med något, vi vill bara ha och ha. Vi klagar på det minsta lila. Spec på internet. Verkligen VEM som helst kan skriva VAD som helst igenom datorn. Och vi ska även tävla, jämföra med varandra. Man ska vara "bäst" och "perfekt" när det gäller allt. När ska vi börja att acceptera att "Jag är jag" och leva sitt eget liv??? Sluta att spela någon du inte är! Älska dig själv istället så kommer folk tycka om dig för den du är.

Den senaste tiden så har jag själv (handen på hjärtat) börjat att ta allt negativt med ett nypa salt. Jag accepterar det jag har, visst jag vill ha en massa, men jag mår inte dåligt utav de jag har nu. När man tjaffsar med någon. Visst man mår dåligt att man har förlorat en vän osv, jag "sörjer" i max 5 min och sen lever mitt liv som vanligt. Jag har så mycket mer än att grubbla på sånt. Jag kan helt säga, jag är nöjd I mig själv, MED mig själv. Jag är faktist glad att Jag är jag angående mitt utseende, mina val, mina handlingar. Jag kan även säga att jag är STOLT över mig själv, att jag och Nellie bor i en egen lägenhet, och jag klarar av att ta hand om Nellie helt själv 24/7. OCH, Jag klagar inte!! Visst, man får reda på vart gränsen på sitt tålamod går när man har barn. Men jag tar 10 andetag och sen är allt bra igen.

De är en del som har frågar hur det går med killarna nu. Jag kan ärligt säga att jag är rädd för den kärleken, jag vet inte hur jag ska ta den. Hur ska jag kunna älska någon när all min kärlek går till Nellie? Hur ska jag kunna ha tid med någon kille då all min tid går till Nellie? Det går ine att förklara hur jag känner angående ett förhållande nu. Men ändå är jag glad att jag känner så. För jag vet, att den tiden Nellie behöver(och lite till) har jag till henne.

Dagen

Imorse har Nellie skrikit som bara den (hon gjorde faktist det) och jag pratade med mamma och hon frågade om jag ville komma över, det gjorde vi. Tror ni inte att Nellie va världens gladaste då eller ?! :D Hon fick ligga på balkongs bordet när vi satt där och pratade och myste med henne. Sen åt vi och lite så. Trevligt!!
Det är roligt och vara hos mamma, då hon eller någon annan håller i Nellie eller försöker få hennes uppmärksamhet så är det ALLTID mig hon kollar på. MORSGRIS nr 1 =) haha (Vill ni veta en hemlis? Jag är nog mer Nellie-gris än va hon är mamma-gris) :D

Vilken lättnad!! ÄNTLIGEN skrev Maria det inlägget man hade väntat på, lilla William har gjort framsteg och mår redan bättre. Han har t.om. visat sin egen vilja på att äta. 3 veckors gammla William är en riktigt kämpe!!! =)