Önskan

Födelsedagen kom till sitt slut.
Hoppas att Tösen mår bättre imorgon♥

Jag önskar mig dig. Eller?
Sluta va så beroende. =(
Tänk om de blev vi..
Jag håller tummarna på att de INTE gick bra idag....


Hur?

-Hur firar du din 20års dag?

Jadu att bara vara hemma med min Tös som har 38,2 i feber. Hon är hur snorig som helst och hon ser jätte hängig ut med röda ögon och kinder. Aww Min tös<3
Men men jag klagar inte. Elin och Affe kom fort förbi och gav Mig blommor (på kortet stod det att presenten får jag senare:P) och muffins och Tösen fick smörgåsrån + festis.
Kan ju inte bli bättre som en dag som denna, man bara sitter hemma.
Fick ett kort + en trisslott hem från min mormor, van 25 * 2 = 50kr :D WOHO! :D hehe
Av mamma fick jag hatthyllorna + sko hyllan jag alltid har dregglat efter.
På lördag blir det att "fira" mig :D

I lördags beställer jag en del leksaker till Tösen, och de fick pengarna igår och idag har jag fått hem dom :D Tyvärr är de på posten nu så jag får hämta dom imorgon.

Grattis till mig!!!



GRATTIS TILL MIG SJÄLV  PÅ 20ÅRS DAGEN!!! :D

Kryper

Hihi tösen kryper som bara den just nu :D


Ingen bra kväll..

Ont i halsen, hostar (=börjar bli sjuk), mens och sen infektion(?) i tandköttet. HEJ, livet är bra! Haha!!

Imorgon så ska jag och Nellie bara ta en riktigt! segar dag. Bara hon och jag. Blir tvätt mellan 1-3 iaf sen städa för på lördag så ska en del av familjen komma hem hit och fira mig! :D hehe!!
Hoppas(!!!!) jag får min present imorgon också.

PÅ TISDAG FYLLER JAG 20ÅR!!!!! :D:D


Allt känns så skumt. Vet varken ut eller in längre.
Att killar kan förvirra en så.

Leksaker :)

Det har nyss shoppat lite leksaker till Nellie.
Jul klappar /födelsedags presenter. Som de flesta utav er vet så fyller ju hon år 27 Dec så man får ju passa på i tid ;)




1, Nappflaska till docka
2, Docka
3, Dock vagn
4, Bad docka
5, Badleksaks förvaring.

Här hemma i garderoben har jag även klossar, badleksaker och en pool (som jag senare ska fylla med bollhavs-bollar :D) som jag ska slå in.
Fattas en massa!
Haha de jag köpte nu va inte alls planerat att köpa. Men pratade lite med Fia och fick en tankeställare, hon är faktist en tjej :D hehe!!



Hahaa, detta trodde jag inte! Men fan, ROANDE! :D hehe!!

.. Inga barn..

Här blir de inga barn gjorda

Det är helt dött här på min blogg märker jag.
Antagligen har jag för mkt liv och inte har tid att skriva här
eller
så har jag för lite liv och har inget att skriva om.
Haha bara att välja själv, människor är ju ändå så bra på att dömma folk innan dom lär känna en. :P

:O Min Tös somnade för 1 timma sen. Men nyss så hörde jag hur hon skrek rakt ut. Adlrig gjort det innan. Spec inte när de är helt tyst i lägenheten/trapphuset osv.. :S Stackarn. Men nu ligger hon här brevis mig och dricker såndär Drikki (?) banan/ris dricka.

Idag har vi varit med mamma/mormor hela dagen. Passade även på att köpa kläderna till Tösen som jag bara dregglade över.


I love STARS!!!! T.om mina 48st jag har på kroppen :D hehe

Har massa i mitt huvud som jag skulle vilja skriva, men orkar verkligen inte

Glada Tös

Ja det går nu förtiden har det gått vågor när Tösen är glad/grinig och -TRUST me när hon är grinig så är hon det. Ovasätt vad som händer, vem som än har henne.
Jag har typ sagt "typ tänder på G".. Va jag har trott.
För ovasätt så är ju barn någon gång griniga - Hur ska man annars tycka att dom bra stunderna är bra?
Men jag har faktist alltid haft rätt.

Idag när jag skulle byta blöja inför nattningen så ser jag en till liten gadd på överkäken har ploppat fram :D Och fösökte (så gott det går) kolla hur den tanden brevid ser ut, och såg att den kommer också när som. Typ imorgon? För de är bara ett tunnt skin kvar innan den spricker upp helt :D

Kan inte.

Kan inte förstå - Varför kan jag inte släppa det?
Varför går jag och tänker på det?
Varför ser jag frammåt ang det?

GAAH!
Vet inget igentligen.

Finns de något? Eller är det bara tillfälligt?
FUCK!

Kryper!

Min lilla Tös kryper!! =)

Åååh idag kommer Betnér på TV igen. I love him!

Knarkande förälder.

Jag undrar igentligen hur socialen tänker?
Tex om en mamma och en pappa är inte tillsammans och har eget osv. Och vi säger att pappan är en knarkare. Och barnet bor hos mamman.

Soc säger:
Fadern till barnet har ALLTID umgängesrätt ovasätt om han är knarkare eller inte.
Så om fadern då har barnet och om barnet far illa så är det mamman som kommer få ta skiten och då är det hennes fel att hon lämnade barnet till en knarkare.

Hur går det ihop?
För man kan ju inte förbjuda pappan att umgås med barnet, för då som mamma så kommer man få skiten.

Förstår mig verkligen inte på det där.
Tycker iaf synd om dom som sitter i den situationen.

Blogg.

Jag har märkt de själv - att jag har typ tröttnat på att blogga. De är inte lika roligt längre, har inte samma glöd. Märker även de ang besökarna. Sen jag började tröttna så har besökarna sjunkit med ca 30pers.
Men även om jag har tröttnat så kommer jag fortsätta att skriva. För min skull. Så jag kan gå bakåt i tiden osv.


Fritt fram.

Nu är de helt fritt fram igen att kolla min bilddagbok.se utan att vara min vän :P Så kom igen nu alla snokare, bara att kika in vettja ;)

:D:D

Såå mysigt de va att äntligen få hem min Tös<3.
Det hade gått hur bra som helst för Tösen och hennes pappa. Han ringde tom några min efter han hade lämnat henne om han kunde följa med på babysim någon gång. =)
Märkte t.om igår när han va på G hit och skulle hämta Tösen, att jag kom med "bortförklaringar" (eller hur man nu ska säga de) för att jg inte ville vara utan henne. Men de slog mig att jag inte kan hålla på sådär... Detta är hur viktigt för dom båda, och se båda lever :D hehe!
Men när jag vaknade upp idag kl 11 så han jag knapt inte öppna ögonen innan jag skickade ett sms och frågade när han skulle komma och lämna Nellie :P

Igår då:
I typ 2 timmar så åkte vi runt och letade efter mina nycklar som va borta. Lagom stressad jag va. Men jag hittade dem - i Neos väska. Efter vi hade hittat dom så fixade vi iordning oss på G till Etage i Uppsala. Första gången jag drack på typ 3-4 år (men blev inte ens lullig) och första gången NÅGONSIN jag va på krogen. hehe. Jag hade de roligt men jag va SÅ trött, höll på att somna typ hela tiden. 03:30 kom vi hem iaf och jag somnade direkt i sängen.

Juste en sak till!! När vi va på Etage så kom en tjej fram till mig och sa att hon hade kollat in mig på BDB innan jag gjorde så att bara vänner kunde se. Hehe sa massa fina ord och att tösen min va jätte fin. Hehe LITE chockad man blev, aldrig hänt innan. :D

Imorse(på dagen) kom Sabby förbi, SÅ kul! De va så länge sen jag träffade henne. Sen när hon åkte hem så åkte jag, Emmelie, Nellie, Thea och Fredrik till Busborgen HAHA för ovanlighetens skull  ;)

Sen så pussade jag och busade med tösen en MASSA sen a det dax för sängen för hennes del.


Nellies nya fotölj, en likadan som de har på blomstra :D
Så nu har Tösen min en egen fotölj :D

Hon tyckte om den =)


6 blev 24

SNAAART kommer min Tös, gud va jag har saknat henne.
Hennes pappa kom ju igår och skulle ha henne i några timmar, det blev inte bara några timmar det blev 24 timmar.
Men snart så kommer hon :D WOOOHOOOOOO!!!

Tös fria dag

Imorgon så ska Tösens pappa ta Tösen i några timmar - typ 6 timmar. Usch =( Vill inte! Men måste, för min och hennes skull!
Visst är man då barnledig men ändå är jag inte det(?), sitter barnvakt åt Neo då Jenny inte kan bära han.


Dansar

Hehe va inne och läste på Angelica sida. Tösen min låg på golvet och så satte jag på låten hon hade på ett inlägg. Jag tror att Tösen tyckte om låten, eller va tror ni?

Film

 

Nu blir det film för min del. Film och käka popcorn, mumms. Sen så blir det sängen och sen imorgon kl 9 så ska vi träffa.. KUL =(

LITE väl ovanligt!!

Ja, ni som känner min lilla tös vet hur J*vla mammig hon är. Spec när hon är ledsen/trött eller liknade och att hon ser mig. Så existerar knapt ingen förutom jag. (de brukar bli bättre iof då hon inte ser mig)..

Men nu till saken. Rikard, jag, Nellie och Neo kollade på film hemma hos Jenny. Jag och Neo låg i ena soffan och Rikard satt i den andra soffan. Nellie va på golvet och lekte en massa men klättrade sen upp på soffan där Rikard låg och han tog upp henne.
Sen hux flux så SOMNADE hon på han!!!!! Jag va i samma rum, hon såg mig och även hörde mig.
Ett bevis på att hon är JÄVLIGT trygg hos han. En stor chock och sååå söööött att se kan jag lova! 

Förlåt mig

Förlåt mig mina vänner, förlåt att jag inte har hört av mig... Men ja som ni vet att min mobil är CP, nu funkar inte knapparna alls. Och så har jag inte alls mkt pengar kvar på mobilen. Så ni vet varför jag inte skriver till er.

Emmelie, vill träffa dig!!!!!!!



GRATTIS TILL BEBISEN I MAGEN!! :D Mycke glad för henne/deras skull.

Skriver inga namn, då jag tycker att hon får berätta om hon vill.


Icke barn älskare.

Jag vet att jag inte är ensam om detta men ändå så låter det sjukt när man faktist själv har barn.
Men jag är ingen stor barn älskare om jag ska vara ärlig. Jag har svårt med barn jag inte känner, kan inte prata med barn som jag inte känner. Men på något sätt så tror jag nog att nästan alla tro att man är det bara för att man själv har barn.

När jag träffar någon unge som jag inte har träffat så ta det långt tid innan jag kan prata med barnet. Hur sjukt det än låter. Som sagt så är alla barn så olika varandra och jag kan inte direkt börja att prata/leka med ett barn jag inte vet du den fungerar (eller hur man nu ska förklara). När de gäller dagar/veckor eller några månader på barnet så är det lättare.

T.ex en gång när jag följde med Jenny som skulle hämta Neo så kom de massa barn runt barnvagnen (där Nellie låg) och började prata och allt. Fick nästan panik och kollade på Jenny för att låta henne prata med dem.

Nellie och Neo är ju mina barn ;) (nästan iaf) så dom kommer jag ALLTID gå igenom eld och vatten för att skydda dom. Gör verkligen allt för dom. Dom 2 älskar jag överallt annat.


Håriga? :P

Idag köpte jag nya skor till Tösen. Det har ju börjat att bli så kalt ute att hon blir ju så kall om tossingarna. Så hon fick dessa håriga skor :D JAG har sånna till mig (fast i svart) som typ är 2-3 år gammla :P


Matlista.

Tro det eller ej, men från och med nästa Fredag så kommer jag gå efter min matlista jag har gjort. Visst de kommer att komma dagar då man inte är så pigg på att laga mat osv. Men jag har bestämt mig, om jag inte är sugen på just De den dagen så måste jag laga det dagen efter.
Jag har dock bara gjort för 1 vecka nu, men ska sätta mig ner imorgon och klura och fixa en hel månad.

Jag har gjort detta pga att Nellie äter nu "min" mat. Och jag som knapt aldrig ställer mig framför spisen (= knapt inte äter)och lagar mat så måste de bli ändringar på det. Så, Nellie får "riktigt" mat och även jag äter då dagligen.
Kan de bli bättre? :)


(EJ min!!! Tagen från google.com)

Stickade Favoriter!


Har blivit helt kär i stickade cardigans/tröjor/västar/klänningar yeah överdeler rent ut sagt. SÅN mys med sånna kläder nu under hösten och inför vintern.

Och de kommer bli riktigt fint med mina (som jag snart får hem) fejk-uggs.

Tiden

Vart försvinner tiden? Helt sjukt hur fort tiden går. Tänk att Nellie äns har varit Så liten, kan verkligen inte tänka mig de. "Ta vara på tiden när dom är väl är liten" har man ju hört typ 1000ggr, jag va med Nellie 24/7 gjorde alltid de bästa utav dagarna men ändå så har jag redan glömt bort.




Han åkte nyss =( Hoppas de inte tar lika lång tid denna gång

Babysim

Jag simmar och Nellie håller i mig :D


Ord

För de första måste jag säga att jag Beundrar Bella. Har nog aldrig träffat en först föderska, som inte ens visste hur man byta blöja osv innan hon fick sitt barn som idag, med en 2 veckors gammal bebis och är nog den lugnaste, icke klagade mamman jag vet. Hon är sådär "jodå, brösten gör ont men vad gör man".. :)

Har hört olika människors historia, vad som har hänt osv. Jag har börjat att inte ta allt för givet. Älska de man har och gör varje minut värdefullt.

Det som INTE är roligt att vara mamma de är man alltid är rädd. Rädd för att något ont ska hända sigg barn. =(

Heeeej dååå

Hej då min fina mobil. Den funkar verkligen inte något mer! 3 & 6 knapparna har dött helt. FUCK FUCK FUCK! Tur att jag har mammas kort för då har jag hennes nr i min bajs mobil så att jag iaf kan ta bilder och ha min gammla dryga mobil till mitt nr, kan iaf skicka sms..

NÅGON SOM VILL KÖPA EN MOBIL (EN BRA) TILL MIG PÅ MIN FÖDELSEDAG? ;) *blink blink*


Today

Idag vaknade jag till lite utav att jag fick ett sms av Bella :) hehe men somnade om lika fort och vaknade sen runt 9 då jag hörde Nellie prata från sängen :D hehe så söt!
Gick direkt till Jenny och åt frukost. Passade även på att vara där ett tag. Nellie somnade men väckte henne sen när maten va klar.
Ett tag efteråt så gick jag ner på stan för att möta upp Bella och Emilio!!! SÅÅÅ SÖÖT!! :D
Hihi, fick hålla i Emilio idag :D Åååh har redan glömt bort hur de är att hålla en liten knott som man tom måste hålla bakom nacken :D hehe SÖTNOS! :D

Imorgon är det babysim igen :D Längtar sååååå!!!! Förmodligen kommer de bli MASSA kort från babysimmet också :D

Skräckslagen.

Vaknade kl 7 imorse utav en jävla smäll. Första tanken jag fick va att hyllan över Nellies säng hade ramlat ner på henne. Satte upp hyllan för typ 1000år sen och den har aldrig rammlat ellr något sånt. Med ett hjärta som slog extra slag så låg jag tyst och försökte kunna förstå svaret på varför de lät så, medans jag tänkte på om jag skulle gå in till Nellie för att titta, men om jag skulle gå och titta så visste jag även att Nellie skulle ha vaknat då. (detta tänkte jag typ på 2sek).. Sen hörde jag bygg arbetarna utanför och insåg att de va dom som lät så.
Men somnade om lika fort och vaknade sen runt 9 då Nellie vaknade =)

Efter ett litet tag så skulle jag fixa frukost. Tog vatten i Nellies skål för att de skulle bli gröt. När gröten va klar så skulle jag ta vatten åt mig i ett glas så har dom stängt av vattnet (för 1000 gången).. TUR att de iaf hann göra gröt till Tösen.

Nellie har även börjat att äta mer och mer "människo" mat :D 3 dagar nu så har on ätit de jag har ätit, eller är det tvärt om? :P hehe

Fortsättning

Ja nu kommer en fortsättning på Barnledig saken.

Att ha barnvakt NÅNGÅNG då det verkligen är speciellt kan jag tycka är normalt. Men att vara barnledig till och från varje vecka?
Man vet väl redan att de inte alltid är dans på rosor innan man bestämmer sig för att behålla ett barn? De kommer ALLTID komma motgångar. När man får säga ifrån barnet, när man själv blir sur på barnet osv men ska man då gå undan och lämna barnet till någon annan? Va är det för liv man lever?
Gå in i ett annat rum, ta nya andetag. Sen är de ju inget mer om saken. Och om man fortfarande är sur så ska man nog söka hjälp. För Barn lever i NUET, dom kan bli ledsna men sen glömmer de bort de lika fort och är lika glad igen.

Avlastning osv som alla säger...visst jag säger inte att det är något fel men dom som inte vill ha någon som tar sitt eget barn, eller inte som får någon avlastning hur klarar då dom sig?

Som de flesta beundrar ensamstående föräldrar. Som mig, jag har varit ensam om att ta hand om Nellie sen hon kom. Men varför ska folk beundra mig? Jag vet ju inget annat. Jag har alltid fått gått upp varje natt då hon vill ha mat, jag har aldrig fått tagit någon sovmorgon och ja, listan kan bli bra lång. Men jag tror ni förstår. Jag klagar inte, jag ser inte problemet jag ser lösningen!!!!!
Dom som SKA beundras de är dom som har varit 2 om barnet/barnen och sen blir ensam. Då föräldern har haft rutinen där dom är 2 att ta hand om dem.

Om man är ensamstående: Att sen barnet får vara hos sin mamma och pappa varannan vecka/helg är ju en helt skillnad. De kan jag inte se som en barnvakt. Man kan ju inte direkt vara barnvakt åt sitt eget barn(?) :P Även om de är mamma eller pappan som har barnet så har barnet ALLTID rätt med 2 föräldrar!
Om man är 2: Samma sak som där uppe. Man kan ju inte direkt vara barnvakt åt sitt eget barn. Pappan har lika mycke rätt att vara med barnet som mamman. Där kan jag inte heller se de som att man har barnvakt åt sitt barn.


Update: LÄS inläggen innan ni kommentera. Även de första inlägget om ni hade missat de.

Torsdag.

Idag har verkligen inte hänt så mkt, men ändå... hm jadu! :D hehe! Varit ett sväng med Emmelie sen skulle jag vara med Elin men hon ville ner på stan och jag va verkligen inte på humör för det. Så jag segade hemma sen va jag med Jenny och Neo...

Gissa vem som bara somnat sådär POFF idag igen? T.om 2 gånger!!!! :D hehehe! Men de är så SKÖNT att hon kan somna så lätt, för nu vet jag hur jag söver henne när jag inte är hemma. =)

Idag ställde sig Nellie upp på saker.. ÅÅÅH!! Gud va allt kommer nu:D Så stolt över henne!

Hur många gånger är för mycket?

Jag har tänkt lite på detta, nu delar jag med mig av mina tankar.

Största fördomen jag har ang just "unga mammor" är att dom flesta (ja tyvärr så är det så) inte har levt klart sitt "tonårsliv" innan dom beslutade att skaffa barn. De går ut och festar ganska ofta. Oftast blir barnen lämnad hos morföräldrarna/kompisar till mamman.
Men hur många gånger är för mycket? Hur många gånger skulle du tycka om att dina föräldrar gick ut när du väl (om du inte gör de än) bodde hemma?
Det är faktiskt ett barn inblandat. Man skaffar väl inte barn för att ha barnvakt?

Massa..

Har varit dålig på att skriva men det har verkligen hänt en MASSA! Och har inte direkt haft så mycket tid att sitta vid datorn. Men nu passar jag på när jag kan.

Igår va jag på Blomstra (som vanligt) och denna gång kom Bella inte själv, som hon brukar =) hehe nepp! Denna gång kom hon ju med sin son- Emilio! Oh gud så sööööt han är, och inte tala om liten. Har inte träffat någon som är mindre än Nellie (förutom hennes kusin Tyra) Men ingen kompis. Så Nellie är en stor klump nu=)

Så nu är de en bra blandning på blomstra. En Thilde som är snart 5år(?) som springer runt och leker en massa, Nellie som börjar att inse va "världen" är för något och vill komma frammåt hela tiden och sen lilla Emilio som bara sover och man kan inte dra ögonen ifrån han.

Efter blomstra så gick jag hem till Neos pappa. Då han hade Neo. Satt där ett bra tag och snackade med massa där. Sen så skulle pappan lämna Neo till min syster (mamman) men då passade jag på att lämnade han och blev kvar hos henne. Satt där ett bra tag och Nellie som somnade brevid mig i soffan fick gå och lägga sig i Neos säng så jag passade på att vara hos syrran tills det blev lite sent.

Idag så har jag varit med Emmelie (ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH va jag har saknat henne) och sen kom Maskan. Hämta Thea på dagen och sen åt. Sen åkte Emmelie och Thea hem och Maskan följde med mig upp. Snackade och hon slingade mitt hår i 2 olika färger. :D
HAHAHAHAHAHA Så jävla skön "Oh iknow", tom dom som inte känner h*n håller me :P hehe..

Sömntuta!

Haha Nellie är en riktigt sömntuta, utan att ens säga till mig att hon är trött :D

Förrigår:

Lekte runt på golvet, sen somnade hon =)

Igår:

Skulle käka hos Jenny och vi åt i soffan, satt henne brevid mig. Haha så somnade hon :D

Idag:

Skulle ge henne mat, fick i sig lite innan hon somnade :P hehehe

Grisen..

VAD har grisen gjort? :P Jag ser knapt inte texten på internet + att allt är helt cp.. Ja under Visa - texstorlek så är allt som de ska var.. Hmm..  Hon satt i mitt knä och flög(?) till datorn och drog handen över tagentbodet...Men men, får väl gissa vad folket skriver + va jag skriver.

TÖSENS 2 TÄNDER HAR PLOPPAT UPP IDAG!!!! :D:D hihi gud va mycke som händer nu :D And i LOVE it!

Längat såååååååååååå tills imorgon :D Får träffa Bella och Lille Emilio! :D Isf så har jag sätt honom redan, han är SÅ liten. Men imorgon så ska jag mysa med han, klappa han på sin mjuka kind och ska även ta massa kort :D Måste ta ett när Tösen ligger brevid honom :D

..

IRRETERAD IRRETERAD IRRETERAD, har ni förstått att jag är irreterad?


Undra när DET inlägget kommet, haha fatta ironin :D BUSTED

Framstegen :D

Hennes första framsteg <3

Från att åla till tv-bänken till att sitta helt på rumpan :D hehe sööööt!!


Hennes 2 & 3 framsteg

Andra - Hon klappar händerna. Tredje - Lärt sig lägga sig ner från hon sitter upp =)


MIN STORA TJEJ<3

3 olika

Bara idag så har Tösen min gjort 3 olika framsteg!!! =) =) Bilder + Video senara så får ni se vad för framsteg :D:D:D:D


Tävling

Är med och tävlar om denna fina lampan Norm 03 som man kan köpa hos och som även sponsrar -  Vit Design



Vara med och tävla? Gå in här


Tävling


Jag är med och tävlar om denna lampa Norm 69 som ni kan hitta på Vitdesign

Vill du också vara med och tävla? Gå då in här

Drömma mig bort.

Är det bara jag som är bra på att dagdrömma? T.ex när man kollar på ringa-in-vinn-pengar program och man har en kännsla inom sig att man VILL ringa, man kan ju svaret och sen kommer drömmarna -"Tänk om jag hade dom pengar då skulle jag...." Ja ni förstår nog.
För övrigt så är jag en tänkare, jag tänker nog mer än va jag pratar. Min hjärna är min bästa vän, haha!!

Jag önskar jag hade present kort på massa pengar på ikea... haha ja där fortsätter det =)
Men det bästa med att dagdömma är att ALLT är tillåtet i huvudet ;)

Förlåt & Tävling..

Förlåt mig mina grannar att jag låter! =) heehe! Jag flyttade om i lägenheten men när jag väl gjorde de så ångrade jag de och flyttade tillbaka igen. Soffan och allt. Hehe

Varför ska de vara en SÅN tävling när de gäller barnen? När de börjar att krypa, gå osv osv? Jag frågar personer typ när det tex började krypa, gå, säga mamma och de för att jag är nyfiken på DERAS unge. Inte att jämmföra. Jag vet att alla barn är olika, alla gör i sin takt och man kan INTE tvinga på dom saker. "vart är lampan" och vinka och det kan man SJÄLV träna fram hos sitt barn, men barnet bestämmer sen när de gör de. Man kan ALDRIG tvinga på ett barn att börja krypa, dom kommer dit då dom själva gör de.
Förra gången på blomstra så snacka vi om detta. Då kom jag där:
- Nellie pratar inte, kryper inte, har inga tänder och äter inte..
Haha med HUMOR i det hela. Jag BRYR mig inte. Nellie kommer dit också.
Då jag bryr mig det är då Nellie gör framsteg. Hur gammal hon är så kommer jag vara LIKA glad när hon gör sina framsteg.
Jag tycker fortfarande Nellie är Liten. Kan inte ens tänka mig att se henne krypa tex. Hon ser ju så liten ut. =) Så jag har ingen bråttom.
Till er som tävlar -Varför bry sig om andra? Bry er om erat barn och va glad för det!

hihi pappa betalar!

Nellies pappa ska köpa Elefanten (se inlägget under) + detta tält till Nellie i Julklapp & födelsedags present. hihi!! :D:D Sen kommer Nellie få ett kök(?) utav mamma/momor. Sen massa ifrån mig :D Har redan 3st presenter här hemma och MER ska de bli! :D

Undra vem som blir gladast utav sakerna, hon eller jag?? =)

Nellie vill ha!!


Nellie vill ha denna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck att den kostar efter det också =(

Gammal Goding!


EFTERLYSNING!

VART ÄR MIN JACKA???

Haha vart f*n har jag lagt min jacka? Den har varit borta nu ett BRA tag. Hos mamma? Jenny? Glömt den i simhallen? Haha.. F*N!! De som börjar bli kyligare ute nu, den skulle vara bra nu!

Jag och min hjärna alltså =) Jag är Bäst på att komma ihåg sakerna till Nellie men inte mina egna.


Ego?!

Fick ett flipp att flytta min säng till vardagsrummet, så Nellie får hela sovrummet. TROR att jag sparar tripp.trapp förvaringen i vardagsrummet. Den skärmar av + att Nellie även få lite av sina leksaker i vardagsrummet. Då hon är så pass liten att vilja leka där man själv är.



Innan hade jag iden att göra såhär, men tänkte då "Kul att sova i samma rum om någon sover över"... Men varför ska JAG tänka på det, i min egna lägenhet??
När pengarna rullar in =) så blir det verkligen fint här hemma.. Och när Akelius BAJS nån gång kan svara så får jag nya tapeter.

Bilder

Lite bilder på Tösen min.





Blää

Emmelie har nu åkt och är ej i Enköping =( Hon är borta en HEL vecka... blääääää!!!

Så vad ska man nu göra? Försöka tvinga på Elin att bli frisk och umågs med mig :D Sen nångång ska även Nellies pappa komma och sen på måndag ska jag träffa Maskan! Så tiden kommer förmodligen gå fort.

Idag har jag och Tösen mest sovit. Så sköönt! Imorgon tror jag ska ta ett stort RÖJ i lägenheten. Behövs kan jag lova!


Tror jag även ska flytta om lite :)


Pratar på =)


Allt och Inget.

Igår (?) fick vi ett paket hem, de va Nellies mössa som jag hade beställt åt henne =) Snygg eller vad? Ingen har lika cool mössa som hon =) Det är så kul när man har köpt något man själv är SÅÅÅÅ nöjd med köpet och sen får man höra mååånga som kommentera den, bara posetiva =)

Imorgon stänger de av vattnet + värmen här hemma från 07:00 - 19:00 KUL! Just den tiden som Nellie är vaken, hon vaknar runt 7 och somnar 19. Så jag får komma ihåg att spara vatten idag så tösen får gröt imorgon. Önskar att de snart är klara med allt bygge så man får värme!

F...N

Nu är det andra gången dom stänger av vattnet i lägenheterna UTAN att ens förvarna. Hur ska Nellie nu kunna äta gröt? J*VLA F****N!!
Förra gången va det i tisdags förre veckan, och då hade dom som sagt inte heller sagt något om det.

Update..

Update från förra ang Babysim.
Vet ni vad som ska börjas nästa gång? TA KORT!!! Hihi på fortsättnings kursen får man en bild gratis på när sitt barn är under vattnet och simmar :D Åååååååh!! Gud så kul!!!