Bra dag

Jodå, dagen blev bra trots allt. Hann klart med de jag har hållt på med i morse innan frukost, tack och lov! Sen har de kommit saker inne på transfern som jag har gjort. Så de har gått bra. Tryckte även kläder när kunden stod breve, som egentligen är de värsta som finns... Och nu sitter man och tar de lugnt, slutar om 1 timma. Yeah;)

Vafan

Att jag ens hoppades på att tåget skulle komma i tid, HA fick jag. Nu är tåget försenad i 14 min. Kul att man kan komma i tid till jobbet någon dag iaf. Men undra hur fan detta tåg kan vara försenad då de kommer ifrån hallsberg...

Tack, tack och tack!! Och lite till..

Dagen började med att vandra ner till Bvc, gick lika bra som alla andra gånger. Dock blev tösen trött mot slutet och Självklart va de då dax för sprutan. Stackaren hade handen på låret hela tiden och sa ajaj.
Sen åkte vi upp till tågstationen och mötte upp Linda och Elina. De skulle hålla oss sällskap tills tåget kom. Om tåget väl skulle komma den tiden de är sagd så skulle jag ha varit på jobbet vid lunch och de tyckte jag va helt Ok. Men ja, tåg fan va ju försenad i 1 timma så de blev inte så mkt jobb, stressade som en tok, trött och Sjuuukt varmt med en trött tös.. Humör? Ja den var inte hög kan jag lova.
Undra va de säger när de hämtar de jag har jobbat med hela veckan? De va andra gången jag körde med maskinen, första gången med just såna och ingen där som hjälpte till. Så säkert har jag inte känt mig. =/
Jag är ju egentligen en "transfer tryckrare" och när jag började med de så va de inte lika osäkert, pga att vi är 4st som står i samma rum och gör samma saker, så där frågade man hela tiden innan man gjorde något.
yeye, får se vad som sägs....

Sötis Hippie Frida kom förbi med sin söta Riley. Men inget va planerat. Vi snacka på msn som vanligt och så frågade hon hur de va med mig så sa jag att jag va sjukt uttråkad och sugen på något. Sen ett tag efter så skrev hon sms att hon va utanför mig om 5min, och jag trodde att hon skickade fel men smset efter ifrån henne va "godisexpressen ab". Såå söt, så hon va här utanför med godis till mig för att jag hade skrivit innan att jag va sugen på något.
Alltid lika roligt att träffa henne då man itne gör de ofta. Och sååå kuligt att få träffa Riley, hon har ju blivigt så stor.
Dagen plan: SNO BEBIS! :)

När jag sen kom upp igen så snackade jag med Linda i tel och några minuter senare står hon utanför med mat till mig. Dock blir de ingen mat i magen idag, de kommer få bli min lunch på jobbet imorgon, mummma!!

Så ni mina andra vänner, ni vet väl att jag vill ha 1 miljon, en som städar, en som lagar mat....


Imorgon åker tösen till pappa sin, BUUUUH!! Vill verkligen inte! Kännt sen jag kom hem idag att jag Vill vara hemma imorgon. Att få vara med tösen en hel dag. Men icke, jobbet kallar.
Helgens planer vet jag inte riktigt hur den ser ut. Mor ringde idag och frågade om vi skulle fixa med tösens kök, så de kommer förmodligen att göra de på lördagen. Eller ja så mycket som går. Tror mamma kommer att få såga och de och att jag sen får sätta ihop allt här hemma.
Tösens pappa frågade om jag ville följa med han och tösen hem till han imorgon. Då Linda har svikit mig så kanske man ska göra de efter man har städat här hemma. Rätta sagt, man får se vad som händer imorgon.


Min dumma syrra listade allt ut vad de var för något jag gjorde igår som va så "hemligt".
Haha men hon kändes sig Grymt dum då Elin.A hade "ljugit" vart jag va och varför hon hade hämtat Tösen ifrån dagis. Att hon gick på att mitt tåg va försenad och att jag kom in samtidigt som Linda och vi gick tillsammans till henne. Och att Alex som också va uppe hos henne viste men ingeting sa. Haha!
Men ja.. tråkigt nog vet hon nu.


Jag har tatuerat in Neos namn på min arm :)
Stora killen fyller år den 9 Aug så passade på nu.Nöjd nu Linda?

Stress stress

Jag har stressat som en tok idag på jobbet, för att hinna klart, dock gjorde jag ej de och på köpet fick jag stressen. Är sjukt stressad fortfarande... Nog den första gången jag känner mig såhär stressad fast jag har ingen anledning till de... Men de kan även vara nerverna som spelar ett spratt, för kl 6 gäller de. Och kom på nu att jag har tackat ja till något efteråt som jag egentligen inte borde har gjort... Hmm undra hur jag ska göra med de nu...

Idag kom det...

Idag blev tösen jätte ledsen för att vara på dagis. Hon vägrade att gå upp över rampen till dörren tom. Tycker inte om att behöva lämna henne sådär ledsen, inte nu när jag själv inte känner fröknarna. Men de går alltid över, jag vet. Men ändå... Jävla alarm ringde inte idag. Glad för att tösen kom in till mig 30 min senare än va alarmet brukar ringa. Så de va bara att stressa som fan

Liiiten försening på tåget...

Står på tåg parongen i enköping... Tåget ska gå 9 över 7. Fick nu veta att tåget är försenat... Till 0835... Gah

19 månader & pappa..

Idag blir min stora tjej hela 19 månader.
Snacka om att tiden bara rusar iväg. De senaste månaderna känns som ingenting, scary..
Så nu är de bara 5 månader kvar till jul .. 5 månader kvar tills hennes 2års dag. :)
Igår när tösen vaknade så blev hon Lite chockad att de inte bara låg jag i min säng.
Men hon blev såååååå sjukt glad när hon såg att de va sin pappa som låg där bredvid mig.
Han bara sov och sov samtidigt som tösen ropade pappa, krama och hoppade på han som en tok :D
När jag och tösen åt frukost så kunde hon inte koncentrerad sig på maten, utan pekade mot sängen och upprepade pappa hela tiden :DResan hit har inte varit en dans på rosor, men jag är verkligen så jävla glad att Tösen har sin pappa.
Tösen ÄLSKAR verkligen sin pappa, hon är Verkligen pappas tjej. För när han är med oss så bryr hon sig inte om mig.
Som då vi va ute och gungade så fick jag inte gunga henne, pappa skulle. Haha.
Jag är även glad att han och jag har fått en bättre relation. Vi är sådär, tycker om varandra mer än en kompis men inte på ett relations stadio..

Sist vi "bråkade" så la jag på i örat men sen ringde jag han igen och då sa jag faktiskt för första gången att jag verkligen Inte vill bråka med han.
Innan så har jag bara matat och matat med ord osv..

Men allt detta har en förklaring också, varför jag har bettet mig som jag har gjort mot han..

Nu när vi har tösen ihop så "måste" han ju vara en del av mitt liv.
Jag har svårt att låta killa komma mig nära. (De va 1 som verkligen gjorde de... till några månader efter det tog slut så fick jag reda på att han hade rökt på undra hela vårat förhållande)..
Och jag kände mig TVINGAD att öppna mig för han, tvingad till att ha han i mitt liv, att låta han komma nära... Och jag "fick" inte välja vart jag ville ha han (Jo.. behöll Tösen.. men ja ni förstår)
Det är just dom gångerna som han har kommit för nära som vi harr bråkat.
Att gå ifrån att vägra släppa in någon kille inpå mitt liv (är dock de fortfarande) och andra dagen så "kom" en och kom För nära, de gick inte att sätta ett stopp, för man va tvungen. Tvungen för just Tösens skull, för att hon skulle må bra att ha en mamma och en pappa.

Men de börjar att bli bättre. Men jag tycker fortfarande att de är jätte jätte jobbigt i vissa sammanhang.Jag önskade också att jag hade en Sån pappa.
En pappa som bryr sig om mig,
en pappa som överbeskydda mig,
en pappa som saknade mig,
EN PAPPA SOM ÄLSKAR MIG!...

Varför trodde jag?

Varför trodde jag ens att tösen skulle bli ledsen om jag skulle lämna henne på ett nytt dagis? Varför trodde jag att hon skulle skrika efter mig och att jag skulle ta upp henne? Ett helt nytt ställe, med massa barn redan såhär tidigt, med nya leksaker... Hon sket ju i mig fullständigt. :) haha hon vinkade hej då innan jag ens kom in på dagis.

ZzZzZz

Jobb imorgon igen, helgen har rusat iväg. Varför gjorde de inte helgen längre?
Tösen som har varit ledig i 3 veckor ska imorgon gå på dagis. Dock inte hennes dagis för de är stängt 1 vecka till. Undra hur de kommer att gå? Till att vara ledig i 3 veckor, till ett nytt dagis.. Får nog allt meddela att hon får sova när hon är trött, för de tror jag hon kommer vara. Tempot på dagis är ju högt och inte direkt så att bara jag kan göra de tempot.
Men längtar mer tills hon kommer till sitt dagis, för de känner henne och de kommer märka alla hennes framsteg osv :)

De kommer dock inte vara lika roligt på jobbet denna vecka :( Både Elin och Jenny har semester. Visst, jag vet vad jag ska göra och de kommer inte vara några problem men de är ju alltid roligare när man har någon man känner.
Men tror även att veckan kommer gå sjukt fort.

På onsdag så ska Elin.A hämta tösen på dagis då jag ska.... haha kan tyvärr inte skriva ut de här riktigt än. De kan ses av fel ögon och sen föra vidare till "rät" person :P
På torsdag kl 08:15 så ska vi ner till BVC på 18 månaders kontroll. Vet än inte om vi blir hemma eller om tösen följer mig med på jobbet. Beror helt på hur de ser ut på jobbet.
Sen fredag och jag lämnar henne på dagis och tösens pappa kommer sen och hämtar henne :( Vill INTE!! Men kanske ska prata med han om vi ska göra något denna helg som kommer.

Ne nu kolla lite på tv sen ska jag sova. Och hoppas inte jag är helt död imorgon.

London Ink = skit!?Sitter nu och tittar på London Ink på kanal 6.
Försöker att göra lika bra program som Miami & LA Ink?

Idag va de premiär  för programmet och GUD va de suger!!
Verkligen vimsigt, känns som att man inte fattar ett skit om vad som händer. Och så får man knappt se resultatet. Va är detta för skit??
Massa tummar ner.

Glad!!!!

Måste bara få skriva av mig lite nu, de är inte ofta de händer ;)

Över 1år har gått och nu står man här och är gladare än någonsin.

Att ha förlorat den ända vännen man verkligen brydde sig om, som verkligen stod en sjukt nära så kan jag säga att jag nog aldrig blivit så sårad. Och med tanke på att jag blev så sårad så blev de till en ilska, en ilska som jag inte är stolt över. Den ilskan blev till skit snack. Man visste ju "för mycket" om personen..
Man har ju sagt att man inte bryr sig ett skit om personen, om vad som hände osv.. men med tanke på att man har pratat Om personen så är de ju för att man innerst inne har brytt mig. De är väl alltid så? Den man snackar mest om de är den personen man bryr sig mest om egentligen?

Jag har tänkt på den vänskapen vi hade, just Du som person massa gånger. Alla gånger vi kunde sitta och röka och snacka. Allt man delade med dig. Vi hade de så roligt ihop..

Jag är så glad att vi har börjat att prata igen!!
Tror de eller ej,
men denna person handlar om Linda.
Chockad? Tror nog att ni är det,
men inte lika mycket som jag är..

Förhållande till Singel

Varje sommar är de alltid samma sak.
Förhållande tar slut, jag känner en och en annan som har nyligen har gjort slut/håller på att skilja sig osv. Jag kan inte ens räkna alla på 1 hand. Och mer än hälften är de man minst anade det, men så brukar de väl alltid vara?!

Men kan lova att jag bara blir gladare under sommaren, att vara singel, att kunna ret - flörta med killarna ;)


God morgon gott folk

Tösen vaknade runt halv 8 och de va bara att börja dagen då :)

Tösen har nu kommit med 2 olika skor och jacka och vill att jag ska klä på henne. Dvs att hon vill gå ut. Så de är väl bara att röra på sitt fläsk och klä på oss och gå ut :)

Men vet dock inte vad vi ska göra..
Skulle vilja gå ner till Öriket eller iaf göra något kuligt..

Lördag - Bra dag!

Hej Hej!

Idag har de varit en dag för bara mig och Tösen. Kändes att de behövde, att bara få ta de lugnt att få vila ut. För denna vecka har jag varit sjukt trött alla dagar, fast jag nästan har sovit som jag brukar göra när jag ska upp och jobba.
Ja, till och från så kommer tösen in till mig för att sova "klart" hos mig, som jag egentligen inte acceptera. Visst, jag älskar att ha hennes sovande bredvid mig för de är inget jag stör mig på men de känns inte så roligt att sen ha en 5åring som kommer in och ska sova i ens säng bara för "att".
Men denna vecka då jag själv har varit sååå sjukt trött så har hon kommit in, jag har tagit upp henne i sömnen när hon står bredvid (för jag kommer knappt ihåg att hon kom in).. Ja ni förstår, sååå sjukt trött jag har varit.
Idag kom hon in runt 3-4 och jag va tillräcklig pigg då så jag tog bara henne i handen tog henne till sängen sen va de inget mer med de.
Sjukaste att de är alltid sådär lätt men att man inte själv har orken till de när man sover...

Yeye, nog om de..

Idag runt 9-10 så far vi ut på gården och lekte sen ville tösen leka med alla stenarna som är bredvid lekplatsen och sen såg hon gungor på andra gården så då gick hon dit och lekte en massa. Sen fick vi sällskap och vi gick in närmare 2 (?). Tösen slocknade så fort vi kom in. Jag kikade på film och sen somnade jag också. Sen vaknade jag till och insåg att hon fortfarande sov. Gjorde mitt och hon passade på att vakna halv 5.
Sen va de mat på schemat..
När vi hade käkat klart, hon hade badat så va kl 18:45 och bestämde att tösen skulle få vara vaken lite längre idag då hon sov så mycket under dagen.
Vi gick in i hennes rum och lekte med alla mat sakerna, läste bok och lite så. När jag sen kollade på kl så va kl 20:45. Snacka om chockad, tiden rann bara iväg. Så de va bara hopp i säng med henne :). Nu sover hon som en stock och jag sitter här. Ska snart ladda upp bilder ifrån idag och sen kika film.


Några av  de roliga sakerna idag:

När tösen hade vaknat idag under dagen, hon hade knappt tagit upp ögonen och sätter sig upp och säger "gunga Eiia" Haha. Detta är 2a gången hon vaknar sådär. Förmodligen har hon även drömt om de :)
Hon satte ju sig upp i sängen när hon sov, mitt i natten och sa "isa" haha. (Då vovven Isa sov här)

Jag och tösen satt och åt. Hon hade ganska mycket kvar av sin mat och jag va klar med min. Så jag tog min tallrik och stoppa in den i diskmaskinen, förmodligen trodde tösen att hon skulle få sitta själv i köket och sa "tack tack" fast tog ändå mat ifrån tallriken. Så jag förklarade för henne:
-"Mammas tallrik är tom, mamma har ätit upp all mat. Maten är i mammas mage"
Hahaha då tog hon en hand full med mat (vi åt Pasta med pastasås), drog upp tröjan och tryckte sen maten på hennes mage.

Haha ja, hon är ju inte dum hon min tös ;) hahah!!!

Bilder kommer säkert..

Panik på tåget

Idag när jag åkte hem ifrån jobbet så hann jag med det tidigare tåget, dock så är det tåget som går ända ner till Göteborg.
Kl 15:14 på en fredag ända ner till Göteborg betyder SMOCKAT med folk på tåget.
Med tanke på att jag åker bara i 30 min så valde jag att sätta mig vid trapporna vid dörrarna. Inget mer med det.
Men jag fick Panik och i stort sätt tog huvudet i knät och blundade och tänkte på något för att inte "höra något som inte hörs..."
De var när tåget stannade i en tunnel. Jag har haft den panik Bra länge, men just också att jag satt vid dörrarna så blev rädslan värre.


Har ni sett Beck filmen Spår i mörker?
Har ni sett den filmen då tåget stannar i en mörk tunnel och "kapas" utav ett gäng som bara stormar in?
Har ni läst en snäll variant på aftonbladet för ett BRA tag sen? [KLICK]

Med tanke på att man vet att de bor en och en annan person i tunnlarna, i tunnelbanetunnlarna osv osv så gör de ju inte direkt rädslan mindre för just de =/

Design

Jo, ändrad är den allt.. men inte alls klar...
Men än så blir det detta då de iaf ser mkt finare ut än den jag hade innan...

Vill du bli min kompis?

Jag vill hitta på något i helgen, något man inte görs till vardags... Något som tösen tycker om... Förslag? Någon som vill bli min vän och joina? Haha

Sjukt trött.

Sitter på parongen i Enköping för att vänta på tåget som redan är 11min försenad, ovanligt... Idag va de första natten jag fick sova utan större problem. Jag har en sån sjuk tandvärk så har ej kunnat sovit då jag ha velat. Men känner verkligen att den sömnen jag fick va inte tillräcklig dock. Men kan iaf sova 1 timme till, på tåget sen. Faktiskt så är en ny blogg design på g, håller på med en ny och är snart klar, de sista är att fixa i PS.

...

Nu sitter man på jobbet igen. Tösen är hos mormor denna vecka, och jag säger tack och lov att jag hämtar henne efter jobbet och lämnar henne på morgonen. För en till vecka utan henne klarar jag verkligen inte av. Hehe att ha haft semester med inga direkt tider att gå upp till att få väcka henne kl halv 6 klarade hon inte riktigt av idag, hon sov från 8 till 11 hos mormor. Tur att hon inte direkt hoppade in på dagis idag då:)

:'(

Kan inte sluta gråta.. =(


Sååå sjukt stor!

Fick ju tillbaka tösen idag, som jag inte har träffat på 1 vecka.
Har hon alltid varit såå stor?

Märker bara efter nu när jag fick tillbaka henne att hon har lärt sig mera ord.
Eller ja, nya ord är de inte riktigt bara att hon uttalar dom Bättre.
Nu är de många ord som vem som skulle förstå vad hon menade.

Hon kikade ut och såg gungorna och hon upprepade "gunga" hela tiden, och de va verkligen "gunga" också. Min stooora tjej. Hehe måste spela in någon dag när man frågar vad katten säger och hon säger "Mjau" hon säger ju de på sitt sätt och gud va jag garvade första gången jag hörde henne säga de :P

Idag har de varit en riktigt mysa dag, fast hon inte ville mysa med mig lika mycket som jag ville mysa med henne, doh! :D

Bilder ifrån igår på Saras födelsedags fest kommer då jag orkar..
Ny design på bloggen kommer då jag orkar.. (usch ser ju för jävlig ut nu)

:S

Ja, min blogg fick sig ett riktigt spel..
Så numera är de denna design jag har, tills jag orkar att fixa någon annan..

Dålig

Jo har varit dålig på att skriva här, men har varken haft tid eller ork till de.

Jag har som sagt jobbat hela veckan, eller ja gjort de man kan på jobbet då de inte fanns så mycket jobb att göra.
Onsdag till Fredag så sov jag även över i Sthlm. Där är också en förklaring till varför man har varit dålig på att uppdatera.
Igår när jag kom hem så va de bara att hoppa i duschen och sen kom J-H och vi åkte och tittade på bio. Ice age 3 blev de, haha den va rolig. Även om de är 3:a på filmen.

Idag har jag mest segat, städat undan lite och fixat i ordning mig, väntar nu på att vi ska åka ut på landet. Saras landställe. Där blir det fest, ska även sova över där.

Så ja vad mer kan man skriva?
IMOOORGON KOMMER TÖSEN!! :) Wooohooo!!

Kom hem!!Snart kommer du hem! Dock är de 2 lååååånga dagar kvar.

Mamma saknar dig sjuuuuukt mycket!

Because Of You

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid


Jobb

Hej hej. Nu sitter jag ute och förgiftar mig själv, precis käkat frukost på jobbet och har fortfarande frukost rast. På jobbet finns de inte mycket att göra, så pass lite att jag stansar bokstäver. Saknade för tösen bara växer och växer:( vill komma hem till hennes leende och hennes bus. Dax att åka upp och jobba...

Mamma skada

God morgon. Sitter och väntar nu på tåget in till sthlm. Lika seg som vanligt. Jag saknar tösen något enormt! Och snacka om att man är van att ha henne hemma, i morse så gick jag in i hennes rum för jag tänkte väcka henne, men där va de tomt:( Jag ska sova i sthlm idag men imorgon så kommer förmodligen tösen och hennes pappa till mig. Hoppas hoppas, vill verkligen träffa henne

Anställd!

Idag va de första dagen på jobbet som anställd!
Hur bra känns inte det?
JAG - Ullis 20 år, ungmamma, ensamstående har jobb, ingen praktik, inge sommarjobb utan anställning :D ÖVERLYCKLIG!!
De jag gjorde idag va att...

Trycka på 200st spikmattor. Hehe.
GUUUUD va jag saknar Tösen :(

Bilder - Namnsdags Kalaset

 Namnsdags Kalaset.Jag gick ner till Ica på morgonen för att köpa 2 paket tårtbottnar när jag kom hem så fixade jag även den tårtan (Tösen skulle ha 2 tårtor då de va en del som skulle komma). När jag hade fixat "basen" på båda tårtorna och sen skulle fixa med det Lila som ska vara över tårtan. Så insåg jag att de Aldrig skulle räcka till 2st tårtor.  Mitt humör sjönk, kände mig stressad osv osv...
(Det svart på tösens födelsedag. Använde då inte ens ett halvt paket till stora och den lilla tårtan) Jag hade ju räknat med att 1 paket med den Lila färgen skulle funka på 2st tårtor. Men icke. Jag fick kavla ut den jätte jätte mycket så den blev lite för tunn så jag fick sen lappa ihop det :( Tråkigt nog..
Och ja, den andra tårtan då, vad hände med den? Rätt ner i papperskorgen. Och ringde mamma helt frustrerad och bad henne köpa en tårta. Så snäll mamma jag har så gjorde hon det.
När tårtan sen va klar så blev de bara bättre :)

Elin & Affe kom tidigare då hon skulle iväg då kalaset Egentligen började. KUL!! Va länge sen man umgicks med dom båda på samma gång. Tösen fick ett armband som hon hela tiden går runt och säger att hon ska ha på armen, hehe.
När de gick så började alla gästerna att komma lite efter varandra.

När alla väl på plats, man har hälsat och pratat med alla så blev de fika. (Det sa POFF så va min tårta slut och halva utav den mamma köpte)
Efter fikat så va alla barnen i Tösens sovrum och lekte. Så kul med barn, även om de inte har träffats innan och är lite små blyga så tar de bara några sek så leker alla med alla. Tösen "märkte" jag knappt inte ens av för hon sprang runt med alla barnen :P
Sen började barnen bli otåliga så då fick de alla en varsin godis påse, och alltid ska de bråka om vems godis påse är vems (haha) och tack och lov att jag skrev deras namn på påsarna dagen innan. (fast de även blev bråk om de, haha)
Lilla Riley fick en elefant i en godis påse.

Dagen gick så fort, snacka med folket som va här, lekte med barnen osv..

Efteråt blev de present öppning, så jag gick till alla barnen och sa att vi skulle öppna presenter och att de skulle sätta sig på golvet. Jag som hade tänkt att Tösen skulle sitta i mitt knä. Men ja, varför ska hon sitta i mitt knä när andra sitter på golvet så hon satte sig där med en liten stund men sen gick hon och strosade runt. Verkligen inte alls intresserad.
Med hjälp utav Ellen, Neo, Nova, Thea och Kevin att öppna paketen så gick de grymt fort.

Efter de så började gästerna fara hemmåt en efter en. Och de sista gick runt 7. Så de va en sjukt lång dag.

Jag får verkligen Tacka alla som kom, tacka för alla FINA presenterna och för sällskapet.
Kunde inte önska bättre kalas än denna.

(Bilder på kalaset, presenterna osv kommer i ett annat inlägg)

SÅ sjukt coolt!!


Ångest =(

Imorgon börjar jag jobba igen, lite ångest över de men inte så farligt.
De jag har mest ångest över är att lämna över Tösen till sin pappa, hon ska vara där i 1 vecka. 1 hel jävla vecka????!! De får inte vara lagligt att vara ifrån sitt barn så länge. Jag kommer ALDRIG klara en hel vecka utan henne, utan hennes bus, utan hennes kramar och pussar på en HEL vecka.. =(
Kommer allt få tvinga han att komma över någon/några dagar i veckan så jag får träffa henne.


Usch klump i magen har man också över de =(


(Mer om tösens kalas kommer i ett eget inlägg när jag kommer hem)

Bra tajming Tösen!

God morgon!
Eller ja, Tösen tyckte att vi skulle gå upp kl 6.
Vi har käkat frulle, städat lite, blåst upp ballonger och busat..

Ica öppnade kl 9 och jag ville då passa på att gå dit då. Så jag gick in till badrummet för att sätta på mig lite kläder och sen kommer jag in till vardagsrummet och vad hittar jag då? Jo en sovande Tös i soffan.
Bra där Tösen, bra tajming :) Inte typ vara vaken ner till Ica och sen sova då jag ska fixa med tårtorna :) Nej då!
Men får nog allt väcka henne snart då jag inte vill stressa in i det sista, får så sjukt ont i magen då :(

Elin och Affe kanske skulle kika förbi nu innan kalaset börjar då de ska vidare kl 2 :(
Frida.L och Riley kanske också kommer tidigare, jag skulle höra av mig när tårtorna är klara och så. För hon kan inte lämna vovvarna allt för länge i lägenheten.

Mellan 2-3 så kommer de rulla in lite folk. Kul!! Jag hoppas även att de går bra. Fast jag "hatar" att själv fixa något sånt här, svårt att koppla av och stressar mest.

Grattis på namnsdagen mitt hjärta!
Hoppas du tycker att dagen blir lyckad.

Kameran är med mig under dagen ;)

Rädslan för att förlora ett barn försvinner inte.

Läste lite på nätet kom in på en väldigt fin krönika där en mamma berättar sin rädsla man har för sitt barn.
Jag citerar:

" Sommar är så underbart med dagar på stranden och barnen som springer i vattenbrynet och aldrig vill komma och sätta sig på filten och äta pastasallad ur glasslåda och när de väl gör det går de rakt över filten med sandiga fötter. Men vad gör det, på sommaren är mammor och pappor glada. Vi släpper loss och vi slappnar av. Men vissa saker kan jag aldrig släppa.

Rädslan för att något av barnen ska dö.

Först ska man oroa sig för att man ska vara en av de kvinnor som inte kan bli gravid, sedan ska man oroa sig för att barnet ska dö och komma ut i vecka elva, sedan ska man oroa sig för att navelsträngen ska ligga åtta varv runt halsen, att man ska föda en lila bebis och att det ska bli helt tyst i förlossningsrummet. Ingen bebis som skriker, ingen som vågar se dig i ögonen.

Men om allt går som det ska, vilket det ju i de flesta fall gör, så föder du ett barn och kommer hem.

Och det är när du kommer hem som du inser att du inte vetat någonting om vad oro vill säga. Det är då du förstår att tryggare kan ingen vara än den lilla barnaskara som ryms i en livmoder. Mina barn kommer aldrig vara i lika säkert förvar som då. Jag försöker att inte tänka på det. Jag försöker vara här och nu. Jag försöker vara vettig och sund och vis och klok som en bok. Men det är så svårt. "

De är verkligen som att ta orden ur ens egen mun.
Jag har fått många frågor hur de är att ha barn och de jag då ha svarat att de jobbigaste är att man ständigt är rädd för att förlora barnet man har.


Spotify = Bra

Haha ja som om Spotify är något nytt för mig, nej nej..

De jag ville komma fram till är all vaken tid Tösen har haft idag så har vi poppat "Barn kammar boken"s (1-4) låtar :)
Kul att de finns med på Spotify, man blir ju själv som barn igen ;)

Nu ska vi klä på oss kläder. Jo jag och tösen är i pyjamas fortfarande.
Ska gå till karavan.
Sen blir de att handla lite nödvändiga saker och sen städa. Woho, typ =)

Jo, ska sova!

Haha jag och mina flipp jag kan få till och från.
Har nyss lagt in alla frys varor i frysen då jag frostade av frysen. Att jag alltid får såna konstiga ryck innan jag ens tänker på hur mycket klockan faktiskt är, yeah thats me!

Imorgon på dagen har jag inte riktigt så stor aning om vad som händer, efter kl 5 så ska Jenny ha Tösen då jag ska passa på att städa lägenheten. För på lördag är det KALAS!!! Ojj ca 10 barn (Tösen inräknad). Undra hur fint min lägenhet kommer att se ut efter de?! :P

yeye sova nu iaf!

Torsdag!

Dagen idag har varit massa bra!!

I morse hade jag ett ärende, SKÖNT att de äntligen är gjort nu och är över.
Efter de mötte jag Mixx på stan, följde med henne på hennes ärende. Sen mötte vi upp Sara och lunchade med henne. Efter de så drog vi hem till henne. Strax där efter hörde J-H av sig och Mixx hade Tösen då medan jag och J-H åkte så jag fick stor handla mat. Sen va de bara kasta av de hemma hos mig, sen ner till Mixx. Sen va vi där till halv 9 och ja nu är vi hemma, tösen sover och jag slöar.

De har blivit väldigt sena dagar för både mig och Tösen denna vecka, men ja. Hon ska väl också känna av på semestern? Hon har haft de såååå sjukt kul, och hennes ord bara blir mer och mer. Som idag när de plingade på hos Mixx. Tösen blir alltid helt till sig och glad när de gör de och hon märkte att jag inte rörde mig så säger hon "mamma kom" och snacka om att JAG blev chockad. Aww.

Hade mer än gärnat stannat kvar idag Mixx och snackat.
Men usch lägenheten kallade på mig.
Haft en jääääätte rolig vecka.
Skönt att sitta och prata med dig i flera timmar :)Du är de finaste jag har!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

Nere..

Hatar att känna mig stressad, blir så nere då. Fast jag vet att jag inte kan göra något åt de Just nu.

I måndags märkte jag att tösen har börjat att använda K i sina ord när hon snackar numera.
T.ex
Katt
Kika (mitt smeknamn)
Anka
Kaka
säger hon HUR bra som helst nu.

Man märker på henne att hon försöker verkligen säga allt man säger, fast man ibland inte förstår henne ^^
Och som Syrran sa idag att hon blev chockad att tösen förstår så mycket med tanke på att hon själv inte säger meningar/kan föra en lång konversion med.
Hehe. That's my girl!

Stress!!

De är nu inte långt kvar till Lördagen. Dvs Tösens namnsdag och "kalaset" hon ska ha.
Jag har inte handlat fikat, sakerna till tårtan osv osv.. Rätta sagt jag har inte handlat NÅGOT.
Imorgon så har jag ärende att göra. Kanske ska man flörta tills sig att få någon att hjälpa till på dagen. Är ju en och en annan som har ledigt nu. *hoppas hoppas*
Jag måste städa. osv

Kulig semester, att stressa...

Semester..

Skyller på att jag har semester och därför inte ha uppdaterat här på ett tag :)
Jag har inte varit hemma sen i måndags morgon.

Vet faktist inte va jag ska skriva, men jag lever iaf..

Back on track då semester är slut.

Bilder Torsdag - Söndag

--> Låt sidan ladda klart då får ni upp bilderna. <--

 
HAHAHAH XD

Jag hittade på FB att någon hade lagt upp gamla klass kort ifrån klass 4a & 5.
OMG!Kan någon se mig? :P

Allt

Har varit en dålig uppdate från min sida, men jag har bara inte haft tid..

Torsdag så tog vi en spontan tripp ner till Göteborg. Jag, Tösen och Elin.
Elin skulle köpa en ny bil.
Runt 7-8 så tog vi tåget ner till Göteborg som tar ca 4 timmar. Självklart hade vi sitt platser på en vagn där de inte har kommit på uppfinningen med AC. Tösen va jätte jätte duktig, hon satt på stolen och lekte, pratade och vi läste böcker och lite så. Hon sov ca 20 min allt som allt på tåget.
När vi började närma oss Göteborg och jag insåg att tösen inte kommer att sova något mer så fick jag lite små panik. Pga att vi inte tog med hennes vagn, då den aldrig skulle få plats i bilen. Med tanke på att vi kom in till Göteborg kl 12 och han som ägde bilen slutade kl 4 på jobbet.
Vi strosade runt i affärer, jag passade på att köpa 2 klänningar. Vi åt på Donken osv. Men tösen va såååååååå sjukt duktig!!! Visst va hon gnällig till och från, den värmen + tröttheten och att hon fick lov att gå i stort sätt hela tiden så kan jag inte mer än förstå henne. Vet bara hur mkt man själv klagar när låren börjar klibba ihop sig i varandra osv.
När vi sen satte oss för att vänta på ägaren skulle komma så somnade tösen i famnen. Hon sov tills han kom.
Samtidigt Elin provkörde bilen så kom min ÄLSKADE Sanna. Är så glad att jag äntligen fick träffa henne och hennes söta lilla Ida. (Hoppas de inte tar 3år tills nästa gång)
Vi tog en fika och sen va kl så pass sent att de va redo för oss att röra oss hemmåt. Tösen sov hela bil vägen hem.

Fredagen så åkte vi till Power Big Meet. Vi va där hela dagen och sen Cruisade vi runt på stan och sen mot Hälla. Ja, precis som de brukar vara :)
Lördagen va lika så, fast inte alls lika kul. Jag va  sååå sjukt trött då jag knapt hade sovit något de senaste nätterna.

Idag va jag förbi Frida och träffade henne och hennes 2 veckors gamla bebis. Så sjukt söt.  Snacka om att man blir bebis sugen :)

Bilder kommer säkert sen.

NU: SEMESTER!!!!