Ny gaddad!!

Idag har de varit full rulle typ.
Har även en ny tatuering, och de va FAN på tiden(!!!!!!!) över 2 år sen sist.


Gaddningen + orginalet. (klicka på bilderna för att se i större format)
Om ni har problem och inte får upp bilden, låt då sidan laddas klart och sen klicka på bilden.

Jag ville ha foten ifylld men ändå så att de ser ut som att foten är "tryckt" på en.

ÄR SJUKT NÖJD!!!!!!!! :D

Rock Star


Bra tips!

Jag som inte känner någon lust alls för mat, så spanade jag runt på internet och letade efter någon maträtt som man igentligen inte brukar äta.

Idag blev de fullkorns pasta med broccoli och lök "sås", de gick ner i magen på mig och även tösen.



Jag hoppas att de fortsätter såhär hela veckan, känner själv hur sjukt seg och trött och hängig jag känner efter 1 vecka utan mat =(

Så svårt..

Jag har hämnat i denna period igen då jag inte kan äta. De har pågått nu i över 1 vecka.
Vill känna någon lust för att äta, vilja ställa mig och laga mat.
Visst kan jag acceptera att de är någon sån dag ibland men över en hel vecka?!
Självklart har man släng ihop något till Tösen dom dagarna.

I fredags så va de ju party för min del. Den korta stunden jag höll mig vid liv så hade jag de SKIT roligt, önska de kunde vara längre... =( Ville dansa osv osv...
Men ja, med att jag bara har käkat 1 gång under hela veckan och sen alkohol på de.. Funkade inte så bra..

Sen igår så mådde jag mer än dåligt så de blev att vara med Tösen och hennes pappa. Sov även hos honom och idag morse så åkte vi och stor handla mat. Ett tips: Handla ALDRIG mat när man mår dåligt.. Då blir de inte mycket hem..

Vill få orken tillbaka!! Har varit så seg hela veckan.


SJUKT Trött!!

Trött? Vadå? Jag?.....

Gah! Sovit i 3 timmar inatt pga en VISS person!!!! XD
Jag har haft Neo sen igår så man vaknar 06:30 utan 2 ungar som ville vakna då. Lägenheten är ju inte direkt världens finaste efter dessa 2 :D Och så va de bara att gå med barnen för att lämna Neo.
-Tack och lov att Tösen INTE gå på de dagiset. Snacka om illa till mods man känner sig när man går där ifrån..


Suttit nu med detta inlägg i typ 30 min. Snacka om att jag är seg och helt orklös..
Sova lite?!

Paris Hilton - My New BFF


Vem har missat pratet om tv-serien då Paris Hilton ska skaffa en ny BFF (Best Friends Forever). Dessa senaste dagarna har jag kollat på de, haha de är lite roligt =) Sätts på skumma utmaningar osv.
De jag trodde först att bara skulle vara vääärldens Bimbosar som skulle tävla men så va de icke. En hade t.om en half sleeve typ :D haha Coolt!!


Rätt person vann...



Brittany. Ingen bimbo även "udda" stil ibland och AS fin vissa gånger :D

Mardrömmar

Usch denna natt har verkligen inte varit rolig. Mardrömmar på mardrömmar =/

Första mardrömmen va nog värst.
Va typ att jag bodde i en trapphus där tvättstugan precis va under oss. Tösen hade somnat inför natten så gick jag ner till tvättstugan, medans en "kompis" hörde av sig och jag helt plötsligt glömde bort Tösen och gick dit.. Va där i flera timmar sen när jag väl "kom på" Tösen så gick jag hem. Då va de en stor folk sammling och jag såg Tösen. Ville ta henne men fick inte...

Ja, mer komplicerat va de allt och vaknade utav att hela kudden  va helt blöt =(

Jag har inte heller sovit tungt i natt, vaknade när EP kom. Tösen vaknade halv 7... Woho!

Onsdag?!

Gud va denna dag har bara rusat iväg. Helt sjukt.
Efter jag hade lämnat Tösen på dagis så va de bara att bege sig hemmåt. Jag har tvättat, städat i alla rummen, vikt och fixat alla kläder jag fick igår, och fixat och ha mig i linne skåpet i badrummet så alla tösens kläder är där inne. Då hon nu har sjuuuukt mycket kläder att de inte får plats i skåpet i klädkammaren :P
De tog sin tid kan jag lova, då inte mycket ville som jag ville i början.
Ja, sen va de massa pås-slängande osv osv..

Sen va de bara att hämta tösen, ge henne mellis och passade på att dammsuga. Sen har vi bara kramat en massa sen middag och sen va tösen så trött. Halv 6 så lade jag henne i sin säng och hon somnade direkt. :)

Nu då?
Lite roliga program idag på tv! Woohoo!
Men tror jag ska bada snart.

Kul dag? -Not!

Denna dag blir städ + tvättar dag.. Jag har verkligen INGEN lust då jag har sån träningsvärk i nacken, ryggen och armarna. Helt sjukt!!!!
Kunde knapt bära Tösen ur sängen imorse, sjukt svag man är idag.

Ne usch.. Städa va de ju..

TYRA 1ÅR!!!!


GRATTIS TYRA PÅ 1ÅRS DAGEN!!!!!

Lör + Sön

Denna helg har varit riktigt mysig! Massa mys med tösen :) Och jag lovar, en liggande Ullis på golvet för att jag garvade SÅ åt Tösen :P.. Mer om de snart.





På lördags morgonen så gick vi ner till affärn, jag tänkte inte ens hur mycket klockan va =) När vi va där nere så tog jag ut Tösen från vagnen och när vi va utanför så märker jag att de va några folk utanför ?! Så jag tittade på klockan och såg att den va några minuter i 9 :P hehe men i Tösen takt så kom vi till dörren då de hade öppnat. Väl där inne så tog vi några bananer i en påse och så fick tösen bärra på påsen. Sen gick vi mot godis då jag skulle köpa godis till Neo och Nova. Tösen höll hela tiden i sin påse med bananer men "glömde" påsen på golvet vissa gånger. Så de va bara för mig att påminna henne om påsen så gick hon dit och hämta den och gick med den runt handen igen :P Sååå sjukt söt !!




Sen gick vi till Jenny och Amanda + barnen va även där :) Sen efter ett tag kom mamma upp och vi fikade. sen va de dax för mamma att gå, Neo och Tösen sov och Jenny somnade också. Så där satt jag helt vaken.. Kul!! :P hahaha! Inte ovanligt iaf.


Söndag/Idag så gick vi tidigt till Enögla och sen gick vi till Enögla dagiset och Tösen fick gunga sen när vi precis satt oss på bänken och skulle käka lite till tugg så ringde "Bulle i ugnen" Frida och frågade om vi hade käkat frukost eller om vi ville käka med henne, så de va bara att traska dit och käka med henne och mös med hennes vovvar =). Sen gick vi och mötte upp Sandra och Tuva vi gick till hmm ett dagis och lekte :D Sen så kom jag hem runt halv 4. Sen dax för mat och leka.

Nu till de roliga :)
Tösen satte på sin "bok" över huvudet och såg ingeting, Hon gick verkligen in i allt, sängen, gå bilen osv hahahahah. De såg så sjukt roligt ut och man hörde henne skratta där inne :D

Dyr leksak..

I torsdags lånade jag pengara av Haake som skulle sen få dem på fredagen. Va ju nere på stan i fredags och tog även ut pengar som han skulle ha. Idag tog jag ut allt i den jackan som jag hade då för att jag skulle ha en annan jacka på mig idag.
De va ju allt, nycklar, plåtburken, hans pengar osv...

Utan att tänka mig för så gick jag på toan.

Medans jag va där inne hade Tösen de RIKTIGT roligt kan jag lova... Pengarna va i 10000000 delar..

SKITANS UNGE!!!
Visst kunde jag inte hålla leendet nere, men baajs... :P

Hår, hår..




Tjat, tjat och tjat.. ^^
Känns som att man inte gör något annat.

Syrran har sagt nu i ett bra tag att hon ska klippa mitt hår, men ser de ut som att de har blivit av? Icke!!

Ska tjata mer och få henne att klippa mitt hår i veckan :D

Hoppas allt att jag lyckas!

Jag vet vad du..



Hahah XD Sitter och kollar på "Jag vet Vad du gjorde förra lördagen" Fan va jag skrattar :D Detta är verkligen ett tv program för mig :D Människor som gör bort sig med hypnos, och personen i sig ser då vad h*n gjorde och ska sen gissa vad som händer där efter.

I like it :D


Framsteg



Nu ska jag försöka att komma ihåg de mesta framstega Tösen har gjort :)



Nenne = Nellie
Mamma
Pappa (NU har hon lärt sig de^^)
Pa = Lampa
Boh = Boll
Bah = Bada
Mah = Macka
Yeah Yeah Yeah (Slutet på bäbä vita lam)
Maa = Mat
Titta
Där
Vovve
Fåh = Fågel
Teea = Thea
Aj aj
Neeh
Tac tac = Tack Tack
Vah = Vagn
Haa = Hand
Soo = Sko
Tuttee = Tutte :P

Oftast är ordet "ba" vanligaste för henne att säga :P Men även om jag är i ett annat rum så hör jag skillnade på boll, hårborste, tandborste osv :P

Hmm kommer ej på något mer just nu:S
Men hon förstår betydligt mycket mer.
Om jag skulle fråga va tex, boll, docka, nalle, katt, halsduk, tröja, skor, mössa, blöja osv var någonstans så skulle hon komma med de till mig.

Hahah fast om jag frågar vart hennes skor eller strumpor är så kollar hon ner på fötterna först :P haha



Hoppar - Böjer knäna och sträcker på benen :P hehe
Springer - Tar ut händerna och tex springer mot väggen och tar emot mot händerna :P
Klättrar - PÅ ALLT!! :D
Daaansar - Skoja inte :)
High Five/give me Five
Dansar till Imse vimse spindel / Bäbä vita lamm (fullerullerull)
Klappar händerna - Även då hon ser att "publiken" på tv gör de :D

Osv osv...

Min stoooooooooora tjej :D

Teea = Thea


Igår när jag hämtade Tösen på dagis så skulle vi träffa Thea. Som jag då sa till Tösen -"Ska vi träffa Thea?" hela vägen då från dagis till att träffa Thea så satt hon i vagnen "Teea" :D Sööötnos!

Fredag =)

Dagen idag har bestått utav mig och Tösen bara =) Riktigt mysigt!
Vi vakna, hon käka frukost, lekte, myste och sov lite middag. Efter middagen så traskade vi ner på stan. De jag visste va att jag skulle hämta ut min mobil men sen inget mer. Och hade inte heller pratat med någon annan. =)
Direkt när vi kom in i Paus huset så ställde jag Tösen upp så hon fick gå, direkt så hämtade vi ut min mobil, sen åkte hissen upp och kollade på lindex, sen hissen ner för att kolla på Åhlens sen upp igen till mitten då tösen fick en boll :)
Detta tog ca 1 timma, för att Tösen gick HELA tiden :D Hon va ju så jätte söt i affärerna när vi gick där, rörde inget men tyckte väldigt mycket om att titta på andra folk spec barnen :D Så sjukt söt :D

Efter de så gick vi ut men Tösen ville då sätta sig i vagnen så de fick hon. Sen fick man lite sällskap och sen blev de att bara traska hem. Samtidigt hade hon jätte roligt att ge mig bollen, ville att jag skulle ge henne bollen osv osv =)

Som sagt, en riktigt mysig dag bara hon och jag!!

Självförtrående?

Sjukt hur mitt tänkande/sätt ändras fort..

På dagarna när Tösen är vaken så mår jag AS bra, Jag hoppar, studsar, dansa och älskar mig själv. Även hur jag är klädd, även hur äcklig jag egentlilgen är så känner jag mig störst bäst och vackrast (njea nästan iaf =P ).

Sen när kvällarna kommer, då Tösen sover. Sitter man i soffan, orkar ingeting, tankarna far omkring i huvudet och jag blir helt plötsligt jätte ful och äcklig (i huvudet).

Jag hatar verkligen detta!

Hej hopp!

"tjockis" Frida, vart är du???? Blää =( Hennes nr är ej sparad på mitt simkort utan på mobilen, men den lämnade jag ju in i måndags.. DAMN!!! Och hon är ej inne på msn =(

Idag har jag tvättat, städat och varit hos Jenny en liten stund. Tyvärr kan jag inte dammsuga här hemma =( Måste komma ihåg att köpa påsar till den. Och så som de ser ut på golvet när Tösen har käkat klart så kan jag lova att man dammsuger OFTA! :D

J-H är räddaren är nöden idag. Fick låna pengar, de visade sig att de även va dubbel så mycket än va jag frågade om :) Hehe! Sicken tur att man får pengar imorgon så jag lånar inte pengar så länge :P hehe!

Fick ett sms idag att min mobil har kommit tillbaka från service (stavning?), GUD va fort de har gått. Lämnade ju in den i måndags. Men tror de blir att hämta den imorgon.

Dax att börja vika tvätten och sen hämta tösen.

Vem har missat?

Tror dock de inte är så många, då reklam är nästan överallt.
Nu pratar jag nämnligen ang Den 28:e klockan 20:30 - 21:30 så ska alla släcka ljuset för miljön.

Varför inte buffa upp med lite gott, tänka ljus och bara njuta?
Iof så skulle de vara mysigt om man va 2 vid det slaget, men men...
Att njuta helt själv är inte skadligt :)

Tösen går ju och lägger sig runt 18:00 - 19:00 (oftast kl 6 numera) och efter de göra iordning nachotallrik och sen även lite gott =)

JAG SKA SLÄCKA!! =)

God morgon gott folk!

Vaknade utav att Tösen verkligen skrek, de hon verkligen inte brukar göra. Hon brukar bara ropa på mig efter ett tag.
Kommer in.. Vilken mysig blöja man fick på köpet ^^

Gud va Tösen börjar att testa gränserna mer än innan, vad hon får och inte får, hur mycket krävs för att jag ska ta upp henne osv.
När hon va på något förut så gick de med att bara säga ajjaj, nu funker de också men hon ska självklart testa en gång till och en gång till sen blir hon flyttat till en annan plats :P hehe!
När hon är sådär lite smått grinig så går hon emot mig, när hon ser att jag ser henne så låtsas hon ramla för att hon tror att jag tar upp henne, när jag sen kollar vidare ställer hon sig upp och går närmare.. tills jag tittar igen :D hahaha!!
Hon försöker även kolla hur mycket man hämtar saker för de hon pekar på. De flesta hämtar sakerna till henne när hon pekar på de, men icke för mig. ^^

Om 40 min så ska vi röra oss mot Dagis. Och kl 11 ska jag tvätta och städa lägenheten lite. Sen ska vi förmodligen ta en lite promenad med "Tjockis" Frida :D

Trötter!

Är så sjukt trött, men ändå kan jag icke sova. För mycket som snurrar i huvudet. Dvs som vanligt innan jag ska somna inför natten.

Idag då? Jo jag va nere på möte på arbetsförmedlingen, kom hem runt 12. Sen kl 2 gick jag och hämtade Tösen på dagis. Efter dagis gick vi till Frida som har en bulle i ugnen :) Vi åt lite mat och snackade :) Vi ska kanske även ses imorgon :D kul!
Sen va de bara att traska hemmåt då Tösen hade bajsat och jag hade dock inte med mig skötväskan. Sicken tur att hon bor så nära :)

HÖR och häpna!!! Ringde ju förra veckan ang att Tösen hela tiden har bajsat löst.. Igår kväll + idag har hon ICKE gjort de :D hahaha typ bara för att jag ringde?! :D

Tösen har ju inte direkt varit på humör igår och dock inte så mkt idag heller. Undra va de är för något =/.. Vattkoppor? De går fortfarande på dagis.



Ååååh så skönt att våren börja komma!! :D

Tjurig nr 1

Denna dag har Tösen varit så SJUKT tjurig. Och jag skojar inte! Visst så kan de hända då och då att hon blir tjurig, då hon inte får som hon vill. De är jag rätt van med, hennes J*vla humör alltså ^^
Men denn dag, hon har varit tjurig sen vi vaknade, på blomstra, tydligen även på dagis och inte bara DÅLIGT tjurig här hemma efter dagiset.

Man får väll säga tack och lov för att massa positiva saker har hänt för mig idag att Tösens tjurigheter inte har fått mig att tappa humöret/kontrollen.

Men undra va de kan vara? För ja, såhär har hon aldrig varit så något är de ju.


Skum april

I april månad så blir mamma + pappa helg lite konstiga.
Då Palle ska bort + att jag vill ha henne då de igentligen är Palles helg (brorsan, hans fru och deras son kommer hit då)..

Så förmodligen blir de att jag har Tösen dom 2 första helgerna i april, Sen blir de varannan helg (fast de igentligen är "fel" helger) men sen har Palle henne dom 2 första helgerna i maj och dåå blir de rätt helger igen :D

Vill ha tösen dessa helger (jämna datum) och han ojämna :D

Haha XD

Tänkte nyss på om jag ska duscha nu eller imorgon,. Och tänkte "Jag får sätta alarmet lite tidigare så att jag hinner".... Sen kom jag på, FAN jag har ingen mobil = ingen alarm som ringer.

Jag får nog allt duscha nu, och håller tummarna på att Tösen vaknar i rätt tid imorgon :D
Det är ju blomstra på morgonen.

Awww

Haha kollar på massa gamla videosar på Tösen när hon va liten :D
haha sååå söt :D


Liten


Kan verkligen inte förstå att detta är Tösen.
Har hon verkligen varit sådär liten?

Hojt hojt.. Min tös vill ha en lillebror :D

Dolt sexbudskap eller ej?

Ja, vem har inte missat att Brittans nya låt sägs vara "snusklåten" :D
Dolt sexbudskap eller ej?
Förklaring:
Låten heter ju, If U Seek Amy
If = F u = U see = C k-amy = K ME
= FUCK ME
Yeye, vem bryr sig? ÄLSKAR låten!!!!


SJUKT uttråkad!!!

Usch jag som typ dör av uttråkighet när Tösen har somnat.. Sen NU, det + mobil lös.. WOOHOO!
Men tydligen är de många som har saknat mig på sms idag :)

blalal orka inte skriva

No mobile!

Än så länge har jag iingen mobil =/

Jag lämnade in min för lagning, och woooooooooohooo hade dom inge låne mobil inne...

Natti?

Tror allt att jag sätter på någon film och försöker att sova sen.
Har inte direkt sovit ut i helgen =/ Lör- Somna runt 4 - Emo knackade på dörren runt 10. Idag - Vaknade av att de va så sjukt ljust, sms på sms, grannBarnen lät så de vara bara upp och hoppa och börja städa :)

Sen jag kom hem så har de varit väääldigt jobbigt.

God natt gott folk =)

Gott skratt!

Kom hem för ett tag sen, tösen sover och jag slöar :)

Värsta atacken jag fick imorse :) VARNING PMS! =)
Jag och Palle åkte iaf ner och pantade alla. Och mina Energi burkar är ju smalare än va vanliga burkar är så dom kom typ 100ggr för att fixa maskinen :D hahaha XD Men när summan va över 100kr så gav jag upp.

Denna vecka känns hyfsad stressig, gå hit, gå dit osv osv.. WOOOHOOO!! XD



Tyvärr fick bara lov =)
Gårdagen och idag fick jag höra lite smaskens.
Utav de, ett väääldigt gott skratt =)
Man har dock redan lagt ner för mkt energi,
men de va KLART värt de.
Welcome back Ulko, i dont fucking care =
)

Pinsamt ^^

Haha snart ska jag göra något väldigt pinsamt. Panta ALLA burkar och flaskor jag har :O
De "tragiska" är att de inte är för pengarna de är för att de såååå sjukt jävla mycket. Har ingen plats för dom, har typ 4 pappkassar fulla i köket, inte direkt vackert.. ahaha XD

Kanske ska fråga va Palle gör, om han vill hjälpa till :D

Duktiga Jag! :D

Innan grav-tiden så va jag värktablett-knarkare minsta lilla ont så tog jag en. Men efter jag fick Tösen så är jag typ "emot" det, utan anledning och inte ens tänkt på de själv.
Är nog mer emot för Tösen, hon har fått supp 3ggr och de är dom gångerna on har mått så dåligt att de har rubbat hennes sömn på natten, då suppen hjälpte.
Jag själv har inte tagit någon sen hon kom förutom idag, för FAAAAAN vilken jävla mens värk jag hade när jag vaknade. Jag har verkligen aldrig haft så ont :|

Nu har jag varit duktig att städat hela lägeneten, så nu är den fin och ren :) I LIKE! Tror nog jag måste köpa dammsugar påsar, its dont suck anymore :)
Är du sjukt varm, trött men ska sega liite sen tvinga Palle att komma hit med min tös :D

Helgen

Helgen har varit helt OK, man mår ju som man förkännar sigs de ju;)

I fredags: Började hos Jeppe, skulle sen möta J + J och gick hem till en person då både dom hade gått (ahaha), så vi va där för att försöka få tag i dem (fulla jävlar) när vi väl fick de så drog vi till Sandra va där, och sen blev de Sanna.  Kom hem runt 3-4. Va sååå sugen på mat så jag gjorde nudlar och köttfärssås, kommer inte ens ihåg sista tuggan och att jag somna. haha Men jag åt upp allt =)

Igår: Följde med J-H till v-ås och sen så skulle han tydligen hjälpa sin pappa med skorstenen + rensa bajs tunneln, när han sen väl va klar där så bar de hemmåt...  J kom hit, sen till Sanna, sen kom Elin sen drog vi ner på stan till någon fest..

Idag mår jag som sagt som jag gör, inte så mkt att göra åt de?!

hahaha J-H uppdaterade min dator lite :)
Fick dubbel så mycket ram-minne (de va de väl?) :D hehe..

Han hjälpte även mig att fixa så jag kan se på film igenom datorn fast på tv. Och sen fixa så Bluetooth funkade på datorn sen så roade han sig så att när Bluetooth sätts på och om min är på mobilen så kopplas de direkt till varandra, kan surfa på min mobil igenom mitt bredband på datorn, om jag sätter på någon musik på mobilen så spelas de på tv, när jag pratar med någon så kan jag sätta på att man hör dem på tv.. osv osv.. HAHHAHA!!!!!

Nu ska jag försöka att piggna till, och få min värk i magen att sluta och sen börja städa lite tills min tös kommer.

:P

Hehe en tjej på dagis sjöng FIN version av "bäbä vita lam" till Nellie för ett tag sen..
haha de va denna tjej sjöng:


Sovande barn

God morgon!
Haha snacka om sms bombning på morgonen, alla älskar mig.. typ =)

Tösen som gick och la sig 17:00 sover änu. När jag vaknade och såg klockan fick jag lov att springa in till henne för att se om hon andas..
Ja hon är ju även sjuk så det är bra att hon sover, kroppens sätt för att bli friskare.

Tears


Vissa dagar önskar man bara att man kunde släppa allt.
Jag och J-H skulle sluta röka tillsammans idag, men direkt när jag vaknade så flög tankarna runt. De blev verkligen för mycket och jag satt tom ner och grät. Saker man har förträngt för att "tro" att man må bättre om dagarna. Jag vet att jag är ganska bra på att göra så. Men jag vet (!!) att om man förtränger allt för mycket så kommer allt på en och samma gång, de hände idag. För icke rökandet fick mig att tänka på allt..

Ingen bra dag att sluta röka alltså!
Men känner även nu, har gråten i halsen...

Varför finns de dagar som denna?

Alla sånna tankar försvinner helt då Tösen är vid min sida. Den personen jag (oftast) är när hon är med mig, det är den jag alltid vill vara! Detta är en bra förklaring varför jag Alltid gör något när Tösen är hos sin pappa.

Why?

Varför kommer alltid känslan varannan torsdag på kvällarna? =(
Jag VILL inte att Tösen ska till sin pappa. Jag VILL inte vara utan henne =(
En hel låång helg utan henne.. blää hatar dessa helger. =(


En liten lättnad suck.

Pjuh!
Jag ringde till Barn specialisterna idag, BETYDLIGT mycket mer trevligare och hon lyssnade även på va jag sa och skrev upp allt.
Hon sa att sålänge Tösen inte verkar lida utav de så är de ingen störe fara. (som jag nästan redan viste) Och att de är jätte vanligt att så små har löst, deras magar och tarm system är ju inte som våran.
Jag berättade även att dagis hade ringt igår för att hon va så lös så de tar ju hon lite mer på allvar.
Och jag berättade även att jag va gluten känslig när jag va mindre.
Hon skulle lämna all info till en doktor som senare skulle höra av sig och berätta om de blir någon undersökning.

En väldigt stor lättnad, att man fick prata med en Trevlig tjej som frågade massa frågor, berätta "artigt" och förståligt.

DOCK är tösen nu jätte hängig, jätte varm, jätte hostig =( Dock har hon knapt sovit något heller.
När jag tog tvätt tiden idag så hade jag ju räknat med att hon skulle vara på dagis (som alla andra torsdagar). Men de tyckte att hon nog skulle vara hemma idag pga igår. Och jag som tvättade mellan 11-14 så fick hon hålla sig vaken för att följa med mig ner.
När vi sen hämtade tvätten så somnade hon direkt i vagnen men sov inte alls länge,,, typ 20 min?!=(

Hon somnade lite efter 17:00. Hör  att hon vaknar till lite när hon hostar =( Jobbigt!! Försökte få tag i syrran när vi va på G hem för att låna host medicin, men fick ej tag i henne.

Vad kan de vara?

Funderar lite på vad de kan bero på ang Tösens lösa mage.
Pga att jag va känslig mot gluten när jag va liten så har jag tittat runt lite på symtomer.

Glutens symtomer:
  • trötthet <- Icke
  • diarré och andra mag-tarmbesvär <- Inte diarré men de andra.
  • viktminskning <- icke ^^
  • värk i skelettet <- Icke?!
  • blåsor i munnen <- Icke
  • blåsor på huden <- Icke
  • svårigheter att få barn.
Laktos symtomer:
  • gaser <- Icke reagerat att de har varit ohört mycket gaser..
  • lös avföring eller diarré <- Lös avföring(!!)
  • magknip <- Icke?!
  • uppsvälld mage. <- Njea, hon har allt en mage min knubbis <3 :P
Har även en känsla att de kommer att be oss komma ner, lyssna lite på när jag berättar hur de är med Tösen. Sen förmodligen be mig att sluta med all mjölksocker i 4 veckor och se om de har blivit bättre. Sen ska(!) de göra tester om tösen är Laktosintolerant eller allergisk mot komjölkprotein.


Att man känner sig så hjälplös när de gäller sitt barn.
Att man vet att något inte står rätt till men ingen tar en på allvar =(

Leende i det arga..

Jag är så sjukt sur på BVC!!! Förstår inte att de endast tänker på pengar. De är ju precis de dom gör. Allt kostar ju, att bli undersökt.. Men faaan hon är 15månader gammal och det är något FEL!! Och hur fan ska en tant i telefonen säga att de inte är någon fara?! Gaaaaah!! imorgon ska jag verkligen bråka med allt och alla, för någon ska faan undersöka min tös!

Letade efter en ny bilbarnstol till tösen, jag och trycka runt på nätet! Jag hittade en, precis sån jag vill ha för 400kr. Frågade om han kunde hålla den till nästa fredag (då man har lite mer pengar) och han skrev även att han (han bor i västerås) ska till sthlm näst nästa tisdag och åker då förbi Enk. Hur bra är inte de då? :)

Först sängen för 1kr (fast hon fick en HEL 5a) och nu en Britax Asis bilbarnstol för 400kr. Woohoo!

Hatar BVC..

Ja för någon dag sen så ringde jag BVC ang min Tös, de jag fick som svar/respons va typ att jag va dum i huvudet, typ varför jag ens ringde och va orolig...

Idag ringde dagis när Tösen va där att jag skulle komma för att hon va jätte lös i magen (även skitit på sig). När jag kom dit så säger dom vad som har hänt, att hon inte har någon feber osv.

Pga att Tösen ej gå länge på dagis så har hon inte riktigt bajsat där, men de sjukaste att så som hon bajsade då de är så hon har bajsat HELA tiden. Men jag fick ju bara skit ifrån BVC när jag ringde.

Att sjukvård ens försöker att undvika "extra" kostnader.
Jag VET ju att de inte är som de ska vara, varför inte lyssna på mig!!

Imorgon ska jag ringa Barn Specialisterna här i Enk och dom ska faan lyssna på mig!!!!!

Tösen äter ju Bara "vuxen" mat, och inte fan ska hon då vara jätte jätte lös i magen.

God morgon!

De va ett bra tag sen man hann skriva ett morgon inlägg (på de dagarna Tösen ska till dagis), nu va de så att hon passade på att vakna kl 7 och vi ska typ gå om 20 min.

Barnen kommer säkert vara ute på gården och leka, dvs att jag måste byta overall på Nellie. Jag får allt sega mig mer än vanligt. För efter jag har lämnat tösen så ska jag ta bussen som går 09:45, ska på ett WOHO möte.. Arbetsförmedlingen.
Den är ungefär på 1 timma och sen är de bara att skynda sig hem, städa undan alla leksaker och de. Och efter jag har hämtat tösen så ska Elin komma :D

Så min städ-Tvätt-Onsdag blir imorgon istället :D

Dax att börja klä på Tösen.

DÖÖR!

Åh jag håller på att dör. Är så sjukt uttråkad, trött, varm och blää.. Jag hatar kvällarna!!!
Att ha hållt igång hela dagen med min lilla Tös och sen poff så helt tyst. Och då blir jag sjukt uttråkad så de bara skriker om de.

Vad kan man göra när Tösen sover?

Förklaring!

Igår i EP stod de att Västerledens Förskola (Tösens dagis) har stängt pga miljöproblem (fuktskadorna) och att även Öppna förskolan har gjort.
De är nu inte bara 1 som har "beklagat" och frågat hur de har gått osv.

De va ju ETT tag sen dagiset flyttade till gamla BVC lokalerna. Och jag har även skrivit om de tidigare, då de hände.

De som stod i EP va alltså att deras gamla lokal fick stängas för fuktskador (som vi redan vet) men i den lokalen dom är i nu (gammla BVC) så har dom ej hittat något "fel" på lokalen så dagiset får alltså stanna i gamla BVC lokalen.
Tur va?

Tösen kommer få gå på Västerledens Förskola, med samma fröknar, med samma barn. Och jag kan lova, är så SJUKT glad för de!! :D Inte behöver jag oroa mig mer.

Heta!

Ååh så heta skor :)
Dr martens :D


Hon?

Vem är hon? Vad har hänt? Fett skum..
Det är bara jag!

Ute och går..

Hahah knasiga tösen :)


Today!

Pratade med BVC idag, de sa att de inte är någon fara. Men fick mig att framstå som en idiot =/.. Kändes inte bra efter vi la på..

Sen blev de att sega ett tag och sen far de mot ica. Aww Tösen gick halva vägen till ica =). Köpta lite, postade lite paket.. Sen gick vi och gungade lite och efter det gick vi hem till syrran och fikade lite med varm oboy med grädde, mumms!!  När vi va hos syrran så fick jag ett sms från fin Sandra och frågade om vi skulle ses efter hon hade hämtat sin son Albin från dagis. Woohoo! :D
Så de va att traska hem, röja här hemma och ge tösen lite mat.
Sen gick vi ut igen, utan vagn och tösen gick en massa och tyckte de va hur kul som helst =) Efter några min så kom Sandra och Albin upp ur tunneln och så gick vi hem till mig.
Lekte, pratade, fikade.. MASSA TREVLIGT!! Fick även lite kläder ifrån henne, maaaasssa masssa tack!
Albin är bara 6 dagar yngre än va tösen är, men GUD va äldre han ser ut att vara :D Typ ett huvud längre än va tösen är och han ser "barn" ut medans tösen fortfarande ser ut som en bebis :P hehe..
Men fy bubblan så söt han är :D

Typ 2 min efter de hade gått så hade tösen somnat, haha LITE trött va hon allt :) Så jag passade på att städa i alla rummen som de små barnen hade lyckats att göra så jag kunde underhålla mig att städa :P hehe! Lagade även mat (Kyckling och curry). Sen fick jag lov att väcka tösen då kl började bli mycket. Jag gillar inte curry och de visade sig att tösen inte gillade de heller. Så de va bara att kasta skiten och laga ny mat som va betydligt mycket mer uppskattad :)
Efter va hon så pass fin att de va dax för badet. Sen standard, ny blöja, borsta tänderna, smörja in, pyamas sen va de natti natti för damen.

Awww hon är så sjukt söt när hon bortar tänderna =) Hon och jag gör de typ alltid tillsammans och jag spottar ju ut de i vasken och hon sitter på skötbädden och "prutar" med tungan haha.. Härmis :P

Köpte ju massa salvor för någon dag sen, för att tösen har såå sjukt torr hud och blir hur lätt som helst röd. Om hon gör nr 2 i blöjan så måste jag byte DIREKT annars blir hon förskräckligt röd.
Men de har blivit SÅ bra. Ryggen är inte alls samma torr-utslag :D Woohoo!

....

Till Fia som ska se :)


Mohaha


Snodde bilden utav syrran ;O)

Men åååååh så stor söta Tyra har blivit. Kan verkligen inte förstå att hon snart fyller 1år. Synd dock att man inte har träffat henne (SJÄLVKLART hennes bror också) så många ggr under detta år =(.
Önskar att man bodde närmare syrran. Att kunna träffas när man ville.
Sen nu när man typ måste vända på varje en krona så är de svårt att ta sig ner till Norrköping =(

Tack och lov att telefon finns!

Bilder

Nu passar jag på att lägga upp lite bilder på min knasiga tös :D


Tösen satt på diskbänken och käkade vindruvor medans jag diskade kastruller och påbörjade maten.


Mamma och Pappa har tatueringar, så självklart måste ju dottern ha de också :D hehe!!
När hon kollade på den så kollade hon upp på mig och as garvade :D



Hahah snyggingen :D

Blalal

Ja, jag är lika tråkig som vanligt nu för tiden.

Har varit lite här och där. Nere på stan mesta utav tiden igår. Passade på att köpa alla salvor som behövs för tösens torra kropp.
Och på måndag börjar hon sluta att få något med laktos i. Även på dagis och hos pappan så hoppas vi på att de blir bättre!! Om inte så blir de efter ett tag utan framsteg att ta bort gluten.
Är så rädd för att de ska vara gluten alltså =(.. Laktosen är ju inte så mycket och de finns numera så mycket med laktos fritt  och kostar bara några kr mer. Men om man ska köpa gluten fria saker kostar de PUNG. Inge mer pasta, mackor ja allt med vete, mjöl osv osv osv.. =( =( =( =(
Tänk hur jobbigt hon kommer få de när hon ska på kalas, hon kan inte käka tårtan, bullarna, kakorna =( Usch får såå ont i magen bara att tänka på de. Jag va tydligen känslig för gluten när jag va mindre men inte alls nu.

POSITIVA TANKAR va de ju!!!

Igår köpte jag även en boll till tösen, OMG den släpte inte Tösen ut sikte. Hon blev as tjurig när någon kom nära när hon hade den. haha!! Sötnosen :D

Ja, vad mer roligt kan man berätta?
NU äntligen är jag typ 100 på hur jag ska göra i Tösens rum. Och denna gång blev de betydligt mycket billigare då jag la till en färg så de funkar mer med de sakerna hon redan har. :D
De kan verkligen inte bli bättre!.. typ :P hehe

Börjar bli sååå orolig =(

Nu jävlar ska allt få ett slut.. typ? Eller att Tösen blir helt OK!
På måndag så ska jag ringa och iaf kolla va BVC säger. Nu är de så att Tösens nr2 i blöjan är inte som de ska, och har inte varit de på ett bra tag.

De kan finns måånga orsaker, laktosen, gluten eller att jag ger för mkt fibrer och för lite fet..

Onsdag = städ dag..

Har plockat undan i lägenheten. Mellan städandet så har jag tvättar och nu tog jag en liten paus och ska snart fortsätta igen. Håller på att fixa i Tösens rum nu när en till säng är i rummet.

blää, mer sen..

Positivt!

De är sjukt mycket positiva saker som har hänt nu den sista tiden. Självklart är jag SJUKT glad att de har gått åt de "goda" hållet, och att de även är saker jag verkligen bryr mig om. Det negativa är att de känns som att jag nu bara väntar på att allt ska rasa.

När allt rasar så kommer solsken.
När allt är på topp så sjunker de lite lägre..

Jag vet att livet går upp och ner, men de som stannar där uppe är det som verkligen betyder. Right?
Jag måste lära mig att njuta när allt är bra, och även njuta av de positiva när negativa saker kommer...

Rent ut sagt, jag MÅSTE bli starkare..
Men de har allt blivit betydligt mycket bättre än va de en gång har varit.

"Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark!" - Hahahah!

Över glad!!

Igår när jag slö klickade på tradera. (Brukar göra de när jag har tråkigt, letar ideér osv) Så kom jag in på "möbler" klickade lite där och såg överskriften "Juniorsäng", Utropspriset va 1kr, inga bud lagda och de va ca 2 timmar kvar av auktionen. Jag gick in på den och såg läste att sängen finn i Enköping. För "skoj" skull så la jag 1kr, insåg sen vad jag hade gjort och bevakade auktionen. Men ca 2 timmar senare slutade auktionen, inga mer bud lagda och jag van sängen för 1kr..
Ett till problem kom upp, hur F*n ska jag få hem sängen (smaarta jag). Snacka med J-H och han sa även att han har bil + släp isf.. snackade sen senare och kom fram till Tösens pappa kunde låna deras kombibil.

.. Hahaha jag och J-H slog vad om när Tösens pappa skulle kunna. Slog vad om Ooze på krogen (Fuskade du J-H? Du skulle ju slagga hon han imorgon.. haha) Han skulle bjuda om Tösens pappa kunde imorgon, och jag bjuda om han kunde på torsdag.

Jag fick ett mail från tjejen med sängen, och jag ringde Tösens pappa och frågade när han kunde. Och de va idag (Då frågade jag J-H hur de blir... HAN BJUDER ^^).. Så när Tösens pappa slutade hämtade han bilen, jag lämnade Tösen hos hennes moster och sen bar de åt. 2,5 mil utanför Enköping. Men de va liiiite komiskt att de bara va 1kr (även dåligt samvete). Men de kändes onödigt att ta ut 100kr på kontot för att betala när jag hade små krafs i fickan. Så en HEL 5a fick hon.. hahaha XD


Detta är då Tösens FINA nya (10 månader gammal) växasäng :D

Den kommer stå i Tösens rum sålänge. Hon vänjer sig vid den + att rummet är som de är just nu ändå..

PUNDAR SVIN!

Vad är "pundare" för dig?
För mig är de som tar någon av slags narkotikaklassade droger.

De "komiska" att ALLA som "bara" röker på, säger att de inte är pundare. -De är "flummare". De skyller på att alkohol är farligare än drogen. Vad spelar de isf förr roll, vad är lagligt och vad är olagligt? De säger -"Men i vissa länder är de lagligt". Jo de vet jag också, men i vissa länder så är vapen lagligt ska då vi alla gå med vapen i fickan?

Jävla pundar svin!
Fick lov att skriva detta då jag läset ang killen som hade Stoppad sin katt i sin haschpipa.

Plz..

Börjar sakna att vara pigg, är så sjukt trött om dagarna. Jag blir sådär övertrött och "över" glad men mot kvällarna så vill jag bara gå och lägga mig, men om jag gör de så vrider och vänder jag mig bara i flera timmar =/

Lägenheten ser fööör jävlig ut(!!) Men imorgon ska tösen på dagis och för mig blir de tvätta + städa dag (haha som vanligt på onsdagar) Så kanske sak vila lite då..

Byta säng?

Jag börjar att funderar ang med att byta säng för Tösen. Visst så kommer jag inte byta nu. Hon har klättrat upp några få ggr i kusinens säng med vill först att hon ska tex kunna klättra upp i soffan utan problem innan en ny säng kommer.

Men ni som har bytt säng, hur gammalt va barnet? Hur gjorde ni med nattningen? Va de mycket spring osv?

Onödigt inlägg :P

Läste nyss en blogg ang "löst handslag" och jag och Amanda pratade om de även igår.

Jag håller fullständigt med att de är avskyvärt med död-fisk-hanslag, de känns som att människan i sig som då hälsar ingetligen inte vill hälsa. De är ju liksom inte tvång att göra de heller. Right?
Jag är faktist vääädligt tjejig när de gäller hanslag. Jag hälsar oftast inte med hela handen, bara med fingrarna emot den andres fingrar, fast de är ju "fast" :P.. hahaha fina förklaringar?!
Jag gör så för att jag tycker de är lite "äckligt" att ta hela handen, för mig är de tex att gå och krama en okänd person. För man hälsar ju inte på någon man inte har träffat innan.

Väärsta är nog före död-fisk-handslag är nog de som har väärsta greppet om handen, hårt, och skakar åta helvete :P hehe



Usch nu är de verkligen dax för att sova..
Som M sa.. hodnat :D

För mycket..

Man sitter nu själv i lägenheten, tösen somnade för flera timmar sen, kroppen börjar att slappna av och jag börjar att känna mig nerstämd =/
Kanske har min älskade Sanna rätt, att de har hänt så sjukt mycket nu på så kort tid att man inte hinner med allt och blir förvirrad?!

I sånna här lägen önskar man att man hade någon att kramas med. Men någon sån har man lagt på hyllan för ett BRA tag sen. Orkar verkligen inte med sånt.

Booorta..

Helt tappat lusten för att skriva "roliga" inlägg. Vaknar på morgonen och går då direkt till någon/dagis osv och typ nästa gång man har en dator framför sig är på kvällen och då är jag sjukt trött..

Tror att jag ska tjocka i mig lite Rocky Road och kika på tv.

Godmorgon Söndag.

Skönt att jag faktist precis har vaknat typ. Mycket skönt att få sova ut innan min Tös kommer. Måste även städa undan allt här..
Lite roligt att när man är med Tösen så visst man skrattar, osv när hon gör något knasigt, som hon oftast brukar göra. Men när man är utan henne, så väntar man bara på att en tös ska komma och göra sina knasigheter. T.ex: Sitter på toan och bara vänta att hon ska komma vid dörrkarmen och säger "Boo" :D hehe. Min gris.

Helgen har varit massa bra! Joar på fredagen och Olles igår. Skönt att Olles stänger kl 1 för jag kände att jag nog inte skulle orkat längre, va ju såå trött. Men ja, de va kul! =)


Varför ska man hela tiden lägga ner energi, när man själv inte får något tillbaka?
Lagom trött på detta!!