HAPPY HAPPY!!!

När jag vaknade halv 7 i morse så var jag så sjukt nervös så de FANNS inte :O Skulle träffa lite arbetsgivare och lite sånt. Åh när jag sen kom ut ifrån lokalen så hade jag ett STORT smile på läpparna. De skulle verkligen ta evigheter och för mycket text om jag ska mer ingående osv. men men.. Såå, redan nu på tisdag så är de min första dag som praktikant, hur jävla bra är inte det?? Och de bästa med detta är att detta är VERKLIGEN något jag vill göra, jag vill bli bättre, jag vill kunna!! Ska även få lära mig en del saker som jag inte har så mycket koll på, men när man har ett stooort intresse för det så suger jag åt mig som en svamp. JAG ÄR SÅÅÅ GLAD! :D

Mycket

Just nu ligger jag i sängen och åter nördar på youtube, men ska sen sova. Kommer bli en lång vecka, tidiga mornar och kommer hem sent.. Kommer nog vara jätte trött. Men samtidigt tror jag att de kommer bli kul.

I fredags (då jag fyllde år) så fick jag Lite roliga saker för att baka roliga saker utav syrran, så sjukt sugen på att göra något apännande. Men sen kommer vi till de, vem ska äta? Haha.

Fick även ett nytt objektiv (av mamma och Janne) som jag vill ut och testa va dwn går för ;-) zoomen är att älska och att man kan ställa in på macro. Så sugen på att fota är sjukt stort. Får kanske bli i helgen?! Dock är ej lillan hemma, vill fota lite höstbilder..


Morfars busunge


Trötta ögon

Är hemma sen en tid tillbaka, har hunnit att plocka här hemma, mailat några viktiga mail, ätit mat (fick bli hemkörning idag.. Bestälde kyckling rulle men fick dock kebabrulle) och nu ligger jag i sängen och nördar lite på youtube samtidigt som lillan kollar på film.
Blir nog att sova strax, ögonen är tok för tunga.

Bild från mickelsmäss


Sthlm

Nu säger vi godmorgon:)
Blir att äta frulle och sen bege oss mot mickelsmäss.
Och så fick man lite morgon gos av katt bebisen Mindi :)