Tålamod = 0

Igår va mitt tålamod verkligen på 0, det slutade med att jag bara satt och grät. Orkade verkligen inte längre just i den sekunden. *skämms* Men de va nog första gången jag svor åt Nellie. Som sagt, mitt tålamod fanns inte längre.
Jag kan helt ärligt säga att just då så önskade jag att vi va 2 här hemma som tog hand om Nellie.=/
Jag hade världens Mens, huvud och tand-värk igår och Nellie har varit hur grinig som helst den senaste tiden. Innan så va hon HUR nöjd som helst för att ligga på golvet. Men nu, när jag typ ska på toan så börja hon skrika. (=Mammig). Om jag inte låter henne skrika så skulle jag inte ha hunnit med mycket. Men jag måste tvätta, diska, göra mat osv. Visst jag har tiden när hon sover, men då är jag helt slut och själv ta en tupplur.
Vet inte riktigt va det kan beror på, nya lägenheten? Tänderna? Svinkopporna? Hmm..

Men efter jag hade gett henne gröt, lekt med henne en bra stund och sen skulle amma inför natten så kunde jag inte mer än att pussa en massa på henne.

När allt är som jobbigaste, när man bara vill lämna allt som det är och bara dra så är det just DITT leende som får en att smälta, man glömmer bort att negativt som har varit och du får en att få nya andetag. Mamma älskar dig SÅÅÅ otroligt mycket. Mamma skulle verkligen inte klara sig utan dig. Mammas lilla hjärta<3

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, det verkar inte vara lätt att vara ensam.. Ja va det nu i helgen för min sambo va iväg med sina kompisar. Det är ju inte alltid helt lätt att göra allt själv. Men de som är ensamma...fan va otroligt starkt att ta hand om sitt barn själv..

Pipmugg med droppstopp har jag inte testat.. Ska göra det..så får man se om Maja vill dricka ur en sån =)

Ha en mysig dag med din sötnos.

2008-07-13 @ 13:57:17
URL: http://elinhejdenberg.blogg.se/
Postat av: W I L L I A M S . M A M M A

Sv: heheh =) Den är ju helt underbar den låten =) Love it

2008-07-13 @ 18:20:50
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: anonym

hej...

Allas tålamod tar ju slut ofta eller nångång.. o att vara ensam kan verkligen inte vara lätt alla gånger...



Jag har läst i en bok att barn/små bebisar kan bli påverkade av att man byter lägenhet/RUM o om man bara flyttar runt nånting i rummet.... d låter ju helt sjukt men så e d...... tänkte bara du ville veta d :)



hon e så söt lilla nellie.. växer på =)



hur fick ni svinnkopporna? nu e jag lite rädd att min ska få d åxå :/



ha d så bra... /anonym än så länge... ;)

2008-07-13 @ 20:03:21
Postat av: samiii

Hej...ja ha en sån tråkig design att jag har blivit deppig...hur ändrara man den,,,,jag vill gärna ha typ 3 små kort där uppe o så skriva nått me fin färg osv...snälla...hjälp?tack

2008-07-14 @ 20:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback