En vanlig morgon.

Filmen = från igår, en helt vanlig morgon. En pigg tös och en väldigt trött mamma :D


Mormor!

Haha ja, någon blir GALEN när man säger att man ska till mormor.
(Jag sa de till tösen idag, innan vi gick till mamma/tösens mormor)


Helgen

Snart är de sängen som kallar, fast jag egentligen inte är trött, men måste sova då man ska upp tidigt imorgn igen.

Ja, vad har man gjort i helgen då?
Känns dumt att man inte har passat på med de viktiga sakerna nu när man inte kan göra de under vardagarna längre. Skulle verkligen behöva tvätta, men har inte haft någon ork eller vilja då de har varit så sjukt fint väder.

Igår va jag och Tösen och några till i Skolparken då de va karneval, inte direkt något att hänga i julgranen med men de va skönt att sitta på filten och tösen + de andra barnen lekte en massa :) Och tösen va helt såld på karneval tåget.
Sen sov även Neo här.
Idag har vi varit hos min mamma och ätit tårta.

I fredags pillade jag även lite i tösen rum:









Scrap

Lekt lite med bilder =)







Såå stor!

Folk som inte träffar tösen varje dag som jag gör kommenterar alltid att hon har blivit så stor, att allting har ändrats osv. Jag själv ser ju inte det.
Men idag när vi (Ja, tösen också) kollade på gamla bilder och video på henne så kan jag verkligen förstå de!
Och jag säger bara, så sjukt mycket hår hon har nu på huvudet! (och så ljust!) Har klippt luggen 1 gång innan och måste snart göra de igen. Håret i nacken har även blivit lite lockigt.

Tösen 2½ månad gammal


Tösen 11 månader gammal.


Tösen idag (17 månader gammal)


Ja vad säger man, lite skillnad? :P

Ända skillnaden jag märker på henne att varje dag säger hon något nytt ord och att hon förstår mer och mer. Jag tror inte ens att jag har insett hur mycket hon förstår. Alla vardags saker förstår hon.
Ja, de går inte ens att förklara med ord längre vad hon kan :)

Mamma sååå stolt <3

Mys dag

Idag har vi varit nere på stan, dock va tösen inte riktigt på humör, vägrade allt (Hon har en stark vilja heter de ju). Men jag visste sen innan att detta va för att hon va väldigt trött, efter ett tag så fick jag allt henne att somna.
hon vaknade när jag öppnade våran port.




Jag ställde mig och lagade mat och sen åt jag och tösen ute på balkongen :) Riktigt mysigt.
Sen har de bara varit massa lek/bus och mys till hon skulle lägga sig.


Lycklig


Fattig!



Haha ja skoja inte, snacka om att jag är fattig. Man blev ju inte direkt lite chockad när man gick in på sin internet bank.
Hela 0,00 kr kvar!

Stor handlade mat igår, och jag visste typ att jag skulle ha ca 1000kr efter de därför de blev en chock. Men såg att de är ju den sista vardagen i denna månad så alla räkningar drog via autogiro.

Men man får väl säga att sicken tur att alla pengar inte har rullat in än ;)
Blev lite förseningar så på måndag får jag pengarna :)
Fast man är fattig nu så känns de bra.
Alla resor för 1 månad är betald, all mat är inhandlat, alla räkningar är betalda och vad mer behövs ?! :P

Banan



Är så sjukt sugen på marängsviss!! Smakade Mc Donalds för någon dag sen, rekomenderar!!

Ni som känner mig, blir ni chockade? De innerhåller faktist banan, jag som Hatar/Hatade banan.
Men fråga mig inte, efter grav-tiden så äter jag banan ifrån skalet men har haft svårt i mat/dryck eller liknade. Men när jag åt denna glass, så kände man ju banansmak, och de va ju så gott!!
Från att verkligen kunna spy om man bara kände banan lukt till att själv äta en utan problem, och gillar det verkligen.



Kanske ska testa dricka mjölk?
Jag dricker inte mjölk, har aldrig gjort...
Tror jag smakade för ca 1år sen men de funkade liksom inte riktigt.

Bergodalbana

Dagen idag har verkligen varit bergodalbana, tror aldrig jag har haft en sån upp och ner dag någonsin.



Dagen började:

Tösen min har fått en dålig vana/period/för ljust (INGEN aning om varför) med att komma in till mig tiidigt på morgonen. De är inte så att hon är pigg, utan Piss trött. Om jag skulle ta upp henne i min säng så skulle hon somna på 2 röda. Men jag vill inte att hon ska få den vanan, för om jag började med de nu och fortsätter så kommer vet jag att de kommer sluta med att hon vakna allt tidigare/senare för att vilja sova hos mig.
Idag när hon vaknade så la jag bara in henne i sin säng, men direkt när jag stängde dörren kom hon ut lika fort. Vi höll på sådär 10000 ggr. Jag som INTE har humör på morgonen tappade tålamodet och la mig med henne i sin säng. När de va nära på att hon skulle slummra till, gissa vad som händer? JO väckar klockan ringer.. WOOOHOOO!
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt detta =/
Vill ju inte att hon ska fasa på sitt rum/säng pga detta heller...

Sen när vi gick till dagis, så kom jag på att de va den 28:e. Dvs att man skulle ge 50kr innan idag för att en förälder skulle sammla in pengarna och köpa något fint till fröknarna. Och vi som gillar dom så va de helt klart värt de. Men tror ni inte att jag glömde de? Jo... Sen när jag tog upp mobilen i väntan på bussen efter jag hade lämnat tösen, vad hade jag mer i fickan? JOOOOO jag hade 50kr.

Väl på jobbet så va humör iaf på topp tills kl blev 11, helt plötsligt så blev jag så sjukt trött. Jag skrev ut fel, så fick skriva ut och rensa igen. Men sen va de lunch så de blev en tripp till willys för att inhandla lite Energi dricka.  Sen fick vi tårta vid fikat :)

När jag hade slutat och väntade på tåget så va de försenat. Tåget kom in strax efter då bussen går. Och så började de självklart att regna. Så jag fick gå fort för att hämta tösen för att inte komma försent.
När jag hämtade henne så blala.. Tösen har bajsat hela 2 ggr(!!!!!!) löst så hon måste vara hemma imorgon. Jag som sa förra veckan att de är fler tänder på g. Woow..
Men efter de så gick vi till ica och hämtade ut ett paket :) Wooooohoo!! :D
Sen va de hem, busa med tösen, ge henne mat, lämnade henne till J ett tag då jag åkte och stor handlade...

Ja och nu sitter man här.. Vad ska man göra? Måla? :)

Fy vilken morgon

Fy fan viken morgon jag och tösen har haft. Ett problem har uppstått mellan en dålig vana/period som tösen har fått/hamnat i... Och en annan sak som jag skäms så jätte mycket om... Gah! Skriver om de ikväll...

Kackerlacka.

Jag är i en period nu där allt verkligen känns skit. Fast egentligen har de inte hänt något spec.
Jag mår bra när jag jobbar, får annat att tänka på fast man bara vill hem ibland ^^ och SJÄLVKLART när jag har hämtat tösen tills hon har somnat.

... "Men jag är som en kackerlacka, överlever allt"

Ne usch nu ska jag fan sova.
Änu en morgon då de ringer 05:40 för att gå upp.

Trött

Ja, som vanligt är jag sjukt trött lust nu. Tåget kommer 14 över. Segt! När jag kommer hem så hoppas jag att en avi har kommit, så jag kan springa ner imorgon och hämta ut paketet:)

God morgon!!

God morgon!

De ända som är bra när man inte har tösen hemma är att man kan vakna i sin takt, ta de lungt på morgonen. Men när man själv vaknar till ordentligt så saknar man henne =( Som nu, jag saknar henne TOK mycket.
Så jag ska hoppa in i duschen, ta dammsugaren runt lägenheten och sen ringa och säga att tösen min ska komma hem, nu! :) hehe

I fredags så åkte jag till sthlm, för att vi skulle se på bio. Vi såg Änglar och Demoner (Ingen hit från min sida) som började 23:30. Filmen va över 2 timmar lång så efter den slutade så åkte jag hem igen.

Igår va de planerat att vi skulle till Sthlm, men de va tok för sent när allt hade blivit klart. Så, först åkte jag med J-H för att han skulle lämna sin bror och lämnade av mig hos Michis. Jag va där ett tag och sen åkte jag med J-H igen för att han skulle lämna av en kompis i bålsta och ville ha sällskap hem. Sen blev kl rätt mycket så jag gick och la mig.

Nu till något nytta... Hej då ;)

Dagen

Är hos min mor nu, fast mamma ej är hemma:) Har precis solat och ska strax dra till sthlm.

På g...

Nu är jag på väg hem ifrån sthlm. Kl är efter 2 och jag håller på att dö av trötthet typ. Mer imorgon...

Kul med barn!

Jag läste en artikel här om dagen ang att man bara få höra "dåliga" saker när man är gravid och lite där till, jag håller med henne som skrev!!

När jag va gravid fick jag alltid höra -"Slut på friheten", -"Passa på att göra allt nu, för de hinner du inte med sen", -"Sömnlösa nätter" -"Du kommer inte kunnda duscha när du vill".. Och så vidare, listan kan bli lång.

Jag har varit ensamstående hela tiden, jag har hunnit duscha när jag vill bara att lägga henne på golvet brevid och ha en kommunikation med henne samtidigt..

Men är de INGEN som ser de roliga med ett barn? För de posetiva överväger väl de negativa?! Är de hela tiden jobbigt, förjävligt, man kan inte göra någonting?

NEJ!!!

Jag tycker det är såå roligt med tösen i mitt liv/min vardag. Tänk hur mycket skratt en sån liten unge kan ge en. ALLT är en lek för barnen, lek du också så ser du hur roligt det är!

Tösens nya FINA rum!! (LÅNGT inlägg)


...Det går bra

Bara för denna klämdag och jag jobbar som vanligt så måste tösen nu då gå på dagis. Dock blev de ej på hennes vanliga dagis utan på neos, utan neo. Vet ej riktigt va jag tycker ... Men jag hoppas att nellie har de bra där iaf.

Tösens rum..

Då jag verkligen INTE orkar att ladda upp bilder även här på hennes rum, så tog jag bort att bara vänner kunde se på bilddagboken. Så kika in där, från 16 Maj så började jag med rummet.

Länk (klicka här)
Länk (klicka här)
Länk (klicka här)
Länk (klicka här)


=)

Fy fan

Fy fan vilken jävla dag på jobbet. Vill bara hem... Är sjukt irriterad och arg. Tacka fan för att man är ledig imorgon!!

Rutiner

De är sjukt hur fort man hamnar i rutinerna, hur många människor som styrs sig utav klock slaget. Varje morgon är de samma tjej med glass ögon på huvudet, en tjej som jobbar på S1(?) Och en annan som åker samma buss på morgonen som mig. De har blivit en rutin att man redan har börjat att heja på varandra. Man har nästan lärt sig att veta som går av i bålsta, så om de inte finns några platser så vet man vems plats man ska ta efter bålsta. ... Helt sjukt egentligen. Och hur länge har jag jobbat? 1 månad bara.

ZzZzZz

God kväll!

Sitter här och kikar runt och ska snart hoppa i sängen och sova. Änu en rolig dag på jobbet imorgon, de är inte så att jag klagar på Jobbet. Denna vecka är de massa att göra, massa att hålla koll på. Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa?!

När jag hade hämtat Tösen på dagis och gick hem så kom syrran + Neo hit. Hon skulle hämta Tösens förra tripp-trapp-förvaring som jag ej ville ha kvar. De passade även på att käka här, trevligt!
Direkt när de hade gått så målade jag det sista och när den va klar så kom även Tösens pappa hit. Och när han är med så existerar inte jag för Tösen, hehe! Så jag passade på att dutta dit färg där de fattades och hade lossnat. När jag sen va klar så ligger tösen på hennes pappa och sover. Så sött!! Jag blir helt varm när jag ser sånt, deras relation!! :D





Jag vet att de är rätt många som är sugna på att se bilder ifrån Tösens rum. Men jag laddar upp bilder då de börjar ta form. För hur roligt är de att se vägg nu?
Så ja, bilder kommer. Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!!

Jobb, jobb och åter jobb...

Åter igen sitter man på jobbet. Åter igen käkat mat lådan... Är helt slut i kroppen spec i armarna och i nacken.... Jag är nästan klar i tösens rum. Bara en rand kvar som går fort och sen dutta lite här och där sen är väggen klar. De blir så grymt snyggt! :)

Dom 3 v:n! -Nej tack!

Ser/hör/läser många ang sina drömmar här i livet.
Istortsätt alla vill ha hus, gift, barn osv. Ja dom 3 V rätta sagt!!

Är de bara jag som är udda isf?

Jag drömmer inte om hus.- Hellre köper jag en shysst lägenhet/radhus isf.
Jag drömmer inte om att vara gift. -I dagens läge så vill jag INTE ha ett förhållande.
     Jag har inte Den tiden, orkar inte lägga ner Den energin osv. Jag och tösen har de bra som de är nu!! Bara vi 2
     och våra rutiner.
Jag vill ha en "stor" familj egentligen men verkligen Inte nu. Vill lägga ner all min energi, känslor, kraft, tid m.m till Tösen. Och vill då att de SKA vara mamma + pappa och barnen.
Jag drömmer INTE om bil. -Nej, nej och åter nej. Jag vill INTE ta körkort. Visst de är smidigt på alla sätt, men ne.. USCH!

Kväller.

Nu sover dom 2 i vardagsrummet.. Jo faktist så är de 2st här som sover. Min Tös och vovven Isa (syrrans hund). Hon skulle överraska och fira sin mans födelsedag då han fyllde år i torsdags och frågade mig om jag kunde ta henne. Första gången jag har Isa sen jag fick Tösen. De har liksom inte gått innan, tösen har varit för liten. Nu är hon ju "självgående" haha =) Dessa 2 sover i vardagsrummet då Tösen inte kan sova i sovrummet. Visst är de ingen farlig färg att andas inte och luktar inte så, men vill ändå inte att hon ska sova där. Går även inte då hennes säng är i 2 delar här i vardagsrummet :)
Undra hur de ska gå när jag ska lägga mig, en tös som är vild när hon sover brevid en och en vovve som gärna vill sova under täcket. haha!
Sååå söt, när syrran och hennes man gick så sa de ju "hej då Isa" haha sen har Tösen bara tjatat på Isa och inte vovve :D


Rummet är färdig målat, iaf "bas" färgen.
Lådan är målad, ska hålla på att trixa och fixa med shablomm (stavning?) och möbeln och räkna ut lite.

Imorgon kommer min kära mor hit. Vi ska måla ena sidan av väggen, slipa sängen och sen måla den vit.
Sen ska mer inhandlas och mamma ska sy en massa. Så rummet kommer inte bli 100% klart på ett tag. I like it! För då jobbar man fram rummet lite till och från.


Ne nu ska jag göra nytta.

Paus

Har målat nere vid golvet, uppe i taket, i hörnen osv och en hel vägg..
Nu är de bara 1 liten och 1 stor vägg kvar :)
Tog en paus nu, då min hand börja göra ont.

Ska även göra lite lunch nu. Paj kanske?!..

Min mamma ringde nyligen och sa att min Tös va med i Ena Håbo tidningen =)
De va någon speciellt på Enögla dagiset för någon dag sen.
Tösens dagis va där, de visste jag redan då de berättade att Tösen direkt sprang till Neo (hans dagis va också där) ifrån dagis :)

Andra gången Tösen är med i tidingen =))

Gud va de ser ut här hemma, allt ifrån tösens rum är i vardagsrummet. Osv.
De senaste dagarna har jag slocknat på soffan tidigt.
Trött? Jo fyy fan. De är typ nu man känner hur rutinerna har ändrats på sig sen innan jag började jobba.

Jag ska måla hela världen....

Jag har börjat med att måla i tösens rum.
Dock har jag ingen kamera som funkar =/
Men löser väll de på något sätt så folket som vill se, får se.

Välkommen Julia!

Igår kväll så såg en liten tjej ljuset för allra första gången, en liten Julia :)

Kl: 22:30
3538g
55cm

Grattis Bästa vännen för lill tjejen!

Nu väntar man på ett mms på henne :)

Trött Ullis

Lagom trött jag va igår. Tom så att jag skäms.:( Somnade med kläderna på, tv och datorn va på, tösen rum va stängd... I väntan på... Inge bra de där, u have me now right? Men men vad gör man?! Idag är de fredag:) så jävla skönt så de finns inte. Snacka om att man alltid ser fram emot helgerna när man jobbar:)

Hemma idag.

Jo som sagt så va jag hemma ifrån jobbet idag då jag va tvungen att gå ner och få ett papper underskrivet, sicken tur att de inte behövs fler gånger då jag nu kan gå igenom chefen på jobbet.

Men de va skönt att vara hemma och Tösen va ju självklart hemma ifrån dagis.
De kändes som en dag att ta igen med att sova, inte bara för mig utan även för tösen.

Närmare 10 imorse så gick vi ner på stan, fixa de som va tvungen att göra.
Sen gick vi och köpte massa färg.
Först svart och vit halvblank lack färg, sen vit väggfärg och sen fick jag säga till för att de skulle blanda de färgerna jag ville ha. Blev en Halvblank lack med färgen rosa och sen ville jag ha 5L av ljusrosa dock hade de bara 3 eller 6L så jag valde att ta 6L, när han sen skulle börja blanda så fanns de ingen "bas" i 6L bara i 10L så jag fick 10L ljusrosa men betalade bara för 6L.. De där kan man verkligen kalla snällt!!
SÅ I HELGEN KAN VI BÖRJA MED TÖSEN RUM!!!!

När vi sen kom hem igen fixade jag mat, närmare kl 1 lade vi oss i soffan och somnade. Jag vaknade närmare 3 men tösen sov till halv 4. Då va de bara mat igen hehe. Sen kom Elin och efter ett tag nattade jag tösen och vi kollade på en skräckis. Hon gick för ett litet tag sen och jag ska snart hoppa i sängs.


Shopping!!
Haha ja, man blir ju inte rikare :P

Love Love Love



Älskar denna låt!! :)

Shopping!


2 par skor till Tösen och 1 par till mig.
Klänning till mig.
Rosa & Vit uppblåsbar sittpuff (Till Tösens rum)
"Låda" (Till Tösens rum)
Tavel listar. 4st vita och 1 svart. (Till Tösens rum)
En rosa handdammsugare :D


Tisdag? blir de att köpa färg.
Lördag får jag stora möbeln..

Sen är de bara att slipa, måla osv osv..

TÖSENS RUM KOMMER BLI SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FINT!!!

Dop

I lördags va vi nere i Norrköping på Arvids (tösens kusin dop) dop.

Va massa kul, och allt gick bra med Tösen min. Jag är alltid obekväm när jag bort med tösen. Men som sagt att allt gick bra, allt gick så fort. Tror jag allt ska åka ner snart igen och vara med syrran :)

Dock hade jag glömt kameran hemma =( Men har några iaf som syrran tog på fikat efteråt.


Tyra och Tösen =)


Jenny och lilla Arvid :)

Uppe före tuppen.

Igår innan jag gick och la mig så va jag lite nere =( Så jag tog upp Tösen så att hon fick sova i min säng.
MYS-faktor!! Och så mysigt när hon vaknade idag, busade som bara den och hon fick värsta skratt attacken :P Sen efter mycket bus så kollade jag på klockan 05:45 haha Woohoo! :P
Men vi mös och somnade om igen och vaknade 06:45 då de va dax att vandra ner till tvättstugan för att tvätta alla kläder.

Tänkte att både jag och Tösen skulle hoppa i badet och bli lite rena när vi är i Norrköping :D
Men ganska bra iaf att hon vaknade i tidigt och vi håller igång nu för då kommer hon sova som en stock i bilen. Och om jag känner R rätt så kommer vi åka så sent så att de blir stress istället och då har vi inte så mkt tid att stanna upp för barnen skull.

Kanske drar förbi Kista innan vi drar till Norrköping.

Skräckens Hus.



Vem har missat denna artikeln? [Klick]

Jag vet inte ens va jag ska säga om de. Helt mållös.
Man kan inte/vill INTE tro att detta händer.

Visst bra att fosterhem finns, för de som verkligen behöver de. Men de fiins såååå grymt SJUKA fosterföräldrar...




Vad som än skulle hända så skulle jag ALDRIG i hela mitt liv sätta Tösen hos en fosterfamilj. Been there, done that!

Fakta:

Vilka kriterier måste uppfyllas för att få bli fosterfamilj?
Det finns i dag inga tydliga kriterier för vilka krav som ska uppfyllas. Men socialtjänsten i respektive kommun är enligt lag skyldiga att göra en grundlig utredning av varje familj.
Ibland görs djupintervjuer, hembesök och föräldrarna kontrolleras i polisens brottsregister.
Från mig: För min egen del säger jag bara att de är sjukt att de är "så" lite som behövs för att kunna bli fosterfamilj. Vet en fosterfamilj som fick en tjej med ett handdikap som dom inte alls visste NÅGOT om. Och hur hjälper de då henne!?
Hembesök? Jo ett bokat sådan. Vem kan inte visa sig "perfekt" när ett planerat hembesök gör.


Vem bär ansvaret för att det sker en uppföljning?

Socialtjänsten har ansvaret att minst två gånger per år göra en uppföljning och se till att barnet har det bra. Enligt länsstyrelsen, som är tillsynsmyndighet, brister många kommuner i den uppföljningen. Ofta handlar det om tidsbrist och det hinns inte med.
Från mig:  Likaså där, ett PLANERAT hembesök. Tex läs boken "Pojken som kallades Det" - Ett bra exempel på att socialen inte märker något när ett planerat hembesök görs.
Trust me, iknow.. Jag vet hur skillnaden är på vardagen och ett hembesök va.


Vad får familjerna för ersättning?
Kommunerna utgår från den rekommenderade taxa som Sveriges kommuner och landsting, SKL, har satt upp. Sedan är det upp till kommunerna själva att bestämma ersättningen beroende på barnets behov. Arvodet ligger normalt på mellan 6 000 och 11 000 kronor per månad för ett barn mellan 13 och 19 år. 4 000 till 6 000 kronor tillkommer för barnets omkostnader.



Lite ifrån mig:

Pappan i familjen "lärde" oss att ett blåmärke inte kommer så fort...
Att de tvingade oss att kalla dom mamma + pappa annars lyssnade de inte.
Dock bara inte kalla, utan att göra så att vi skulle tro att dom va våran mamma + pappa..

Listan kan bli lång TYVÄRR!!!!

Tid?

Ja, undra när man har tid för saker och ting nu för tiden.

Fick värsta gråt attacken igår. Känner mig som en dålig mamma som inte har den tiden för Tösen som jag brukade ha/VILL ha.
Innan jag började jobba så gick hon 15 timmar i VECKAN på dagis och resten av  tiden va vi tillsammans, myste och busade så mycket som de bara gick.
Jämförelse med i dagen läge, då hon går på dagis 11 timmar om DAGEN och är sjukt trött när jag hämtar henne. Så de blir istort sätt laga mat och sen natta henne.
Jag känner mig dålig då hon är mer på dagis än hemma med mig, med sin mamma.
Men när man jobbar heltid så är de ca 8 timmar, jag kan inte jobba mer än va jag redan gör dvs ca 6½ timmar. För 6½ timmar + resetiden = från då dagis öppnar tills de stänger.
Och jag kan inte göra så mycket mer då Jag måste jobba, måste försörja oss.

Nu är de inte lika längre "roligt" (som om de någonsin har varit de) att tösen ska vara hos sin pappa varannan helg, vill ju ta vara på helgerna med tösen.

Och nu när jag har pengar så vill jag  börja fixa i Tösen rum, vet ju exakt hur jag ska göra, vad som ska köpas osv. Skulle kunna åka precis NU men ja, när kommer man ha tid för de? Om 2 veckor? De är ju sååå långt dit. Vill fixa de Nu nu nu!!..

Usch =(

Ne nu ska jag försöka att tänka på något annat, man blir ju bara depp..

Cykelhjälm


Nu när man pendlar varje dag så har ju tidningen blivit en stor del. Tänka sig, första gången man verkligen håller sig update ang nyheterna.
Och vet ni, man blir tjock utav frukter.
haha ja man kanske inte ska tro på allt som skrivs ;)

I Metro så har dom ju sin "prat" där som folk säger sitt och sen kan skriva ett svar på tal ang just den meningen.

För någon dag sen läste jag något som även fick mig att hålla med. Ang Cykelhjälm.

Ang Mammor och pappor som cyklar med sitt barn.
Barnet har cykelhjälm men inte föräldern. Är inte de lite egoistiskt?
Man tänker på sig själv för att man inte vill att sitt barn ska göra sig illa, men man tänker inte på att barnet inte vill se sina föräldrar bli skadade.

Hem igen.

Nu sitter jag och väntar på den första bussen som tar mig en bit på vägen tills man är hemma igen. Idag fick jag reda på lite saker jag inte hade räknat med. Trist, men inget jag kan göra åt saken dock:( men när jag väl kommer hem så måste jag sätta mig ner och räkna lite så att allt blir bra till slut. Yeye....

"Tyyya"


I like it old!

Jag gillar när bilderna ser "äldre" ut och jag har precis lärt mig den lätta sättet att göra vilken bild som att se gammal ut. Dock måste bilden vara "rätt" för att bilden ska bli bra.

Här är några ex från mig:






Älskar verkligen denna bild!!

TRÅK!

Jo jag vet att jag har blivit sjukt tråkig den sista tiden här på bloggen. Men inte direkt alltid man har tid att blogga då man går up 05:50 och kommer hem ca 17:30.

Om jag orkar så ska jag ladda upp lite bilder till datorn och sen kanske här på bloggen + BDB.. Men ja, om jag orkar som sagt.

Denna vecka har varit lite jobbigt på jobbet och man känner verkligen i kroppen nu att de tar hårt på en. Igår så somnade jag på soffan kl 9. De är Tidigt när de gäller mig jämmför med tidigare då jag gick och la mig efter 12.

GUD va jag längtar till helgen nu! På fredag när man hämtar tösen så kan man vara uppe lite längre, käka lite godare mat och ta tiden till nytta än att hela tiden kolla på klockan. Då allt här hemma på kvällarna går efter rutiner..

Sen på lördag då vi åker ner till Norrköping för att vara på lilla Arvids dop. Undra va jag egentligen ska ha på mig.. De blir en annan 5a att tänka på. Tösen ska iaf ha en rosa klänning med vita droderade blommor på med en jeans jacka. Fin Fin!!

Måste bara visa denna bild på syrran 2 barn:


Tyra och Liam.
När jag såg denna bild så blev jag grymt chockad, snacka om att Tyra och min Tös är sjukt lika varandra. :)
Och dessa 2 (sen självklart syrran) gör de ÄNU roligare och mera längtan tills lördag.
Har inte träffat dem sen i nov, då min tös tom inte ens gick :O

090504

Igentligen ska jag inte sitta här, jag ska sova.
Vi har sjukt mycket på jobbet och att ha jobbat som en dåre sen i lördags och sovit dåligt är ingen höjdare.
Men de har gått bra iaf!

Att ha varit "ledig" (hemma med tösen som va sjuk) en hel vecka och sen direkt låta henne gå ca 11 timmar på dagis får henne på ett humör som heter duga.. ^^
Men vet att på onsdag så kommer hon va desamma. Hon och fastna i rutiner Lätt! =)


De är igentligen pappa helg i helgen (igen). Sen efter denna helg så är helgerna desamma igen som innan, wooho! Men han kommer få ha henne bara från lördag kväll till söndag.

Usch nej.. GOD NATT!!

Oh shit... not again.

Va tror ni hände imorse när jag väntade på tåget och precis lagt på när jag snackade med P.. Jo, min mobil bara dog. Denna är faaan värsta mobilen som finns, fine 1 gång. Men detta är typ 4:e gången jag lämnar in den. Jag som köpte den i nov. Lagom irriterad. Men nu har jag en annan mobil och vette fan inte när jag har tid att lämna in min mobil.. tråkigt nog då jag ÄLSKAR kameran på den :(
Har iaf min digitalkamera och den duger fint så länge :)

Åååh idag fick jag ju hem min tös. Sjukt att man har saknat henne sååå.
När vi kom hem och skulle byta om till pyamas och de så tog jag av henne blöjan och hon satte sig på pottan direkt. Thats my girl <3 Sen så gick hon och satte sig i sin säng med boken i knät och ropade på mig för att jag skulle läsa.

Woohoo... Jobb imorgon och hela veckan ut. Lite trist då man har varit hemma en hel vecka. Men vi håller tummarna på att tösen håller sig frisk ett bra tag till så vi verkligen kommer in i rutinerna.

Ne nu blir de sängen!!



Vilken tur att de finns lögner,
för tänk om allt som man hörde va sant.

Jobb jobb

Nu står man och väntar på bussen. Sen tåg sen buss och sen blir de att jobba hårt. "Dock" kommer jag inte kunna jobba så länge som jag gjorde igår för då kom jag ju hem runt 8a och idag får jag Tösen tillbaka och hon som ska sova runt 7. Blala, jag har sjukt tråkigt:)

Saknar =(

Saknar Tösen såååååå!!!!!!!!
Saknar att pussa på henne,
Saknar att busa med henne,
Saknar att mysa med henne,
Saknar att läsa sagor inför natten..'
osv...

Imorgon får jag ÄNTLIGEN tillbaka henne!!
Detta är de längsta hon har varit borta ifrån mig =(
Visst va jag med henne hela dagen igår, men de va mest i bilen.
Hon har inte sovit hemma sen natten mellan ons/tors..

SJUKT tomt de känns =(




Idag tröck jag ca 200st väskor utav 500st. Och ska även jobba imorgon igen. Hoppas jag lyckats att trycka fler än 200st, helt alla.. För denna är en viktig order..

Ne sova så jag orkar med imorgon också

Jobb Jobb Jobb...

Snart åker jag mot jobbet.
Kommer bli såååå roligt... woho.. Jag ska trycka 2 olika tryck, dvs pussla ihop med tejp och de på 500 kyl-väskor.. OMG!
Haha XD

Ska snart även höra av mig till Tösens pappa och kolla hur tösen mår.
Usch kommer inte må så jätte bra om jag får höra att hon inte är OK.. =/

SKIT DAG!!!

Ja, dagen idag har varit en riktigt skit dag.

Tösens pappa hade bestämt sen några veckor tillbaka att han ville åka till skansen denna helg. Typ första gången han kommer på något att göra :) Han ville åka imorgon men vi bestämde att åka idag då jag jobbar hela dagen imorgon.
SKIT fint väder + mitt på dagen är ingen höjdare att åka... Letade P-plats i över 1 timma. Sen hittade vi ett parkerings hus som inte tog små pengar bara kort, alla kort förutom maestro... Självklart har jag och palle ett sånt kort. Så tålamodet sjönk så vi åkte hemmåt.

Sen bar de av till jenny, jag tappar ut vattnet, häller sås överallt osv osv.

Skulle sen ner till Olles, man allt fuckade och jag gav mig ur och stannade hemma istället..

Tösen kan ha feber..

Jag kan INTE vara bort från jobbet något mer!! Vi är redan 1 för mycket typ, och om jag inte kan komma så åker jag direkt.


FAAAAAAAAAN JÄVLA SKIT!!!!!!!