Byta säng?

Jag börjar att funderar ang med att byta säng för Tösen. Visst så kommer jag inte byta nu. Hon har klättrat upp några få ggr i kusinens säng med vill först att hon ska tex kunna klättra upp i soffan utan problem innan en ny säng kommer.

Men ni som har bytt säng, hur gammalt va barnet? Hur gjorde ni med nattningen? Va de mycket spring osv?

Kommentarer
Postat av: Michaela

Hej vännen :-)

Jag bytte när thea hde fyllt 1 år.

Jag natta som vanligt.

Klart att det blir en del spring när dom förstår att dom kan gå upp själva men det får man ju ta...bara att gå in med dom igen och gör det från början inget att man stannar där inne eller lägger sig breve utan in lägga och ut. tillslut stanar dom :-)

Lycka till.

puss

2009-03-03 @ 01:17:51
URL: http://mixia.blogg.se/
Postat av: Camiie - Snart - barns mamma

Vi bytte till en vanlig säng för ca 3 månader sen då var isabella 18 månader i ca 2 månader innan det så skruvade vi bort ena sidan från hennes spjälsäng så det vart som en vanlig säng.



Ibörjan var det väl så att hon inte ville ligga stilla i sängen och hon sprang upp. Men det gick över ganska fort. Har aldrig behövt att natta henne heller utan hon somnar själv med en flaska vatten. Kanon :)

2009-03-03 @ 09:40:54
URL: http://camiie.se/wp
Postat av: Sofia

Min sambos brorson är 2,5 år och dom har precis tagit bort ena sidan på spjälsängen. flickan ja passar 1 gång i veckan är 1,5 år å sover fortfarande i sin spjälsäng..

2009-03-03 @ 14:57:00
URL: http://ellybrittasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback